Kerstreizen naar Duitsland online boekenAlvast in de kerstsfeer komen, ontdekt dan de oudste en meest beroemde toeristische route van Duitsland! Ga mee naar de Romantische Strasse en geniet van de gezellige kerstmarkt in Nürnberg en van prachtige middeleeuwse steden. 

Drie daagse busreizen o.a. een busreis waarbij een aantal unieke kerstmarkten in Duitsland bezocht worden. Zo gaan we naar de kerstmarkt in Kassel. In Kassel hangt een sprookjesachtige sfeer en u kunt zelfs de figuren uit de verhalen van de gebroeders Grimm ontmoeten. Heel bijzonder is ook de historische kerstmarkt op de Wartburg in Eisenach. De Wartburg staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en vormt een prachtig decor. We sluiten de reis af met een bezoek aan de grote kerstmarkt in Dortmund. All inclusive verblijf in het hotel!

Lees meer: Kerstreizen naar Duitsland online boeken

Tijdens deze vakantie verblijft u in het dorpje Langscheid, op ca. een uurtje afstand van Winterberg. In Winterberg vindt u zo'n 50 km skipiste en maar liefst 220 km langlaufloipe. Met 4 stoeltjesliften en 51 sleepliften is Winterberg het grootste wintersportgebied boven de Alpen. Winterberg is gelegen in een glooiende, bosrijke omgeving, ook wel het "Land van de Duizend Bergen" genoemd. Direct bij de stad ligt de Skiliftkarussel Winterberg. Van hieruit heeft u toegang tot een groot deel van het skigebied. De pistes zijn zeer geschikt voor de beginnende en minder geoefende skiër. Er zijn echter ook een aantal meer uitdagende pistes voor de meer gevorderde wintersporter. Indien u van langlaufen houdt, dan kunt u gebruik maken van een lang netwerk van loipes. Winterberg zelf heeft 220 km loipe en in het Sauerland als totaal ligt maar liefst 1100 kilometer aan gespoorde loipes, het grootste langlaufgebied van West-Europa!

 

Lees meer: 3 dagen Sauerland sneeuwgarantie – Hotel Lindenhof