Maximaal 4 personen.

Huiskamer en keuken.
De huiskamer en keuken zijn één, maar wij bespreken ze toch even apart.


Huiskamer

 

In de huiskamer treft u alle comfort aan die u wilt. De trap naar de slaapzolder vraagt enige aandacht. Deze trap staat nu ‘tegen de wand' en dat is ook de bedoeling. Wilt u op de slaapzolder zijn, dan moet u de trap van de rails afhalen, naar achter halen en de uitsparingen in het houtwerk van de trap in de rail zetten. Dan is deze geborgd. Let op: dit vereist enige kracht! Zo kunt u ook bij de boeken die in onze kleine bibliotheek zijn opgenomen. Maak gerust gebruik van de boeken en tijdschriften die in het huisje liggen. Wij zullen de tijdschriften regelmatig vervangen. Mocht u een boek aan het lezen zijn en u heeft het nog niet uitgelezen; dan is het geen enkel probleem als u het mee naar huis neemt en later aan ons terug zendt (adres zie boven). Op de slaapzolder treft u aan de achterkant een luik aan, waar wij onze privé en reservespullen hebben opgeslagen.

Gebruik TV en DVD-speler

TV

Wij maken gebruik van Digitenne en u heeft de beschikking over een 23-tal digitale zenders. Er is één zender gecodeerd en dat is Private Spice (erotiek-zender). Wilt u deze zender willen zien dan is de code hiervan: 1234 en daarna op de ‘groene knop' drukken van de afstandbediening van de televisie (scenea). Wijzigt u svp deze code niet! De digitenne-ontvanger is geplaatst op de wand bij de voorramen. Gelieve deze niet te verplaatsen. De TV werkt prima vanaf deze locatie; al kan het voorkomen dat wegens atmosferische storingen een paar zenders niet goed werken. Dit is echter nooit het geval met de meest bekeken Nederlandstalige zenders. De handleiding van de televisie treft u aan in één van de laden van de TV-kast; maar is ook te lezen via het scherm (knop ‘home' op de afstandsbediening). Er is géén kastje voor digitenne, omdat de TV met een insteekkaart werkt. Deze kaart aub niet verwijderen, omdat anders de instellingen weg kunnen zijn.

 

DVD.

Er is een DVD-speler aangesloten op de TV. De DVD werkt afhankelijk van de TV en als u op de afstandsbediening van de TV ‘home' indrukt (= het ‘huisje') dan werkt het prima. De instellingen zijn zo gedaan dat de TV automatisch op de DVD-functie gaat al als u een DVD in de speler plaats. De DVD heeft een eigen afstandsbediening en die wijst voor zich. In het geval dat de batterijen van de afstandsbedieningen leeg zijn dan liggen er reservebatterijen in het TV-kastje.

In het kastje zijn een aantal DVD's aanwezig; u kunt deze te allen tijde gebruiken; ook uw eigen DVD's zullen afspeelbaar zijn. Gelieve niet de instellingen van de TV en DVD te veranderen via de menu's! De instellingen zijn zo ingeregeld dat zij voldoen voor eenieder en u heeft hiermee een prima beeld!

 

Verlichting

Er is heel wat verlichting in ons boerderijtje, waarbij sfeerverlichting voorop staat:Halogeen-Dim-verlichting bij de zwarte bank (gebruik spreekt voor zich)

1.Halogeen-Dim-verlichting bij de eettafel (gebruik spreekt voor zich)
2.Verlichting bij de bank en stoelen (te regen via de knoppen onder de verwarmingsregelaar)
3.Verlichting bij de eettafel (te regelen via het knoppen onder de verwarmingsregelaar)
4.Verlichting bij de keuken: (via de dubbelschakelaar)
5.Verlichting gangetje en bij kastje (via de dubbelschakelaar onder de verwarmingsregelaar en bij de voordeur)
6.Keukenverlichting onder het linkerkastje: deze kan ‘aan' staan, ‘uit' staan, maar ook op de stand staan van ‘aanloop'. Dit betekent dat als u in de buurt komt van de lamp, deze aangaat. Is aan te bevelen voor de avond (en spaart uiteraard energie).
7.Verlichting op de slaapzolder (gaat ook via het regelpaneel). Let u er aub op dat deze 's nachts uitstaat! (warmteontwikkeling)
1.De sfeerlichtjes (4 maal) op de tafel kunnen opgeladen worden. De oplader ligt in de rechterlade van de TV-meubel.
2.Buitenverlichting bij de voordeur (te bedienen vanaf de schakelaar in het gangetje).


Eettafel

De eettafel is standaard voorzien van 4 stoelen en staat op de 4-persoons-stand, maar de tafel is eenvoudig uit te breiden tot een 6-persoons tafel. Daartoe moet u de vergrendeling onder de tafel losmaken (zit in het midden); daarna het tafelblad wegschuiven en de tussenstukken liggen (los) in de ruimte die er dan is. Vervolgens de tafel weer aanschuiven en vastklikken. In slaapkamer 1 staan twee extra stoelen om met 6 personen aan tafel te kunnen zitten.

 

Keuken

De keuken is voorzien van een koelkast (met diepvriesgedeelte) een vaatwasmachine en een combi-magnetronoven. In de kastjes bij de keuken treft u de benodigde vaatwastabletten aan. De handleiding van de vaatwasmachine vindt u in de TV-kast (rechterkastje)De handleiding van de combi-magnetron oven treft u in de TV-kast (rechterkastje). In de diverse keukenkasten treft u alles aan wat u volgens ons nodig heeft:

- Servieswerk (ontbijt, lunch en diner),

- Borden, pannen, placemats,

- Glazen,

- Koffie/theekopjes,

- Waterkoker, koffiezetapparaat.

 

Overig keuken

Er is aanwezig:

- Koffie (1 pak), inclusief filterzakjes, suikerklontjes en melkcupjes,

- Theezakjes (diverse soorten),

- Schoonmaakmateriaal, vuilniszakken en wasmiddel.

 

In het algemeen geldt dat u wat er aan verbruiksmaterialen in de keukenkastjes staat, deze zonder meer kunt gebruiken naar uw behoefte. Aanvullen mag, maar is dus niet direct nodig. Voor uw veiligheid is een rookmelder aangebracht op de balk tussen keuken en huiskamer. U kunt deze testen door even de knop in te drukken. Zo nodig kunt u de batterij vervangen (zie tv. kastje).

 

Slaapkamers

Slaapkamer 1

Slaapkamer 1 (achterkant van het boerderijtje) is de grootste van de twee slaapkamers. De bedden zijn voorzien van prima matrassen en handmatig verstelbare lattenbodems, zowel aan het hoofd- als voeteinde. De beide lampjes bij het hoofdeinde zijn voorzien van spaarlampjes en het duurt even voordat deze op volle sterkte zijn.

Slaapkamer 2

De bedden in slaapkamer 2 (zijkant van het boerderijtje) zijn ook voorzien van dezelfde verstelbare lattenbodems en natuurlijk ook met dezelfde matrassen als in slaapkamer 1.

Badkamer

De badkamer is voorzien van een ‘wellness douche'. Er zijn twee hoofd - sproeistralen en 6 massagestralen. Als u douchet zet u de ‘halve deur' open en u vergroot zo de cabine. In de badkamer staat ook de wasmachine. In het kastje onder de wastafel ligt het boekje met de gebruiksaanwijzing van de wasmachine. Vloeibaar wasmiddel staat in het kastje en gebruikt u aub. de ‘wasbol'.

Zuinig doseren aub!

 

Tuin

Toilet

Er is toiletpapier aanwezig.

Buiten

Achter het huisje treft u 4 weerbestendige tuinstoelen aan. De tuintafel is voorzien van een glazen blad (ligt eigenlijk wel los), dus aub. voorzichtig bij het verplaatsen.

 

Vuilnis

Er is op het park geen ‘gescheiden' afval. Wel kunt u in Ermelo (bij de Albert Heijn) zo u wilt gescheiden afval inleveren. Graag uw vuilnis in een afgesloten vuilniszak buiten zetten (achterkant boerderijtje) en wij ruimen het dan op voor u.

Klein gereedschap

In slaapkamer nummer 2 is wat klein gereedschap aanwezig (u weet nooit wat er kan gebeuren). Dit ligt in de (witte) slaapkamermeubel en onder deze kast ligt ook een verlengsnoer en een kabelhaspel.

 

 

Voorzieningen

◦Tennisbaan.
◦Kinderspeelplaats.
◦Centrale antenne inrichting. Met Zenderaanbod UPC. Interactieve tv is niet mogelijk.
◦KPN Telefoonnet. ADSL internet mogelijk.
◦Postvakkengebouw.

 

Wilt u verdere informatie of boeken, neem dan contact met ons op!