Algemeen

Catalonië is een regio in het noordoosten van Spanje dat grenst aan de Middellandse Zee. Het is een autonome regio waar men Catalaans en Spaans spreekt.
Aan de kust heerst er een mediterraan klimaat met zachte winters en warme zomers. In het binnenland zijn de winters koud door de Catalaanse Pyreneeën die een hoogte van bijna 3500 kunnen bereiken.
Deze regio onderscheid zich van de rest van Spanje onder meer door het historische karakter. Er zijn veel middeleeuwse dorpjes, maar ook gotische en Romaanse invloeden.

 

 

Lees meer: Spanje - regio Catalonië

Het complex ligt op 200 meter van een natuurgebied genaamd Yellow Mountain, waar u kunt genieten van prachtige stranden, prachtige vergezichten, promenades, enz... 1 km van het complex vindt u het vissersdorp Las Galletas, een prachtige en betoverende plek waar u kunt genieten van restaurants, promenades, jachthaven, recreatiegebieden, bars en 5 km Pub en waar we de beste stranden van Tenerife vinden , uitzicht op het strand, Playa de Los Cristianos, Playa Bahia del Duque, enz.

 

Lees meer: Mooie appartementen in Tenerife met gebruik van zwembad dichtbij het strand!Het vakantiehuis ligt op een volledig afgezonderd perceel (650 m2) op ongeveer 150m. van het natuurpark "Monte Lomo La Jara" (Aguagarcia) op Tenerife. In deze vakantiewoning is alles gelijkvloers en het beschikt onder andere over een provisieruimte, een sfeervolle veranda en een serre die uitkijkt op de tuin.
Er is ook nog een verfrissende verlichte waterval.

Lees meer: Te huur landelijk gelegen vakantiewoning op Tenerife voor zeven personen
Casa Almara is een 400 jaar oud ruim dorpshuis dat fraai gerenoveerd is in traditionele Moorse/Andalusische stijl. Hier kunt u een comfortabel appartement huren voor twee personen, welke toegankelijk is via 2 interne binnenplaatsjes.

Het huis is gelegen in een van de kleine straatjes vlak bij de Plaza Almara, het centrale plein van Competa en de vele uitstekende cafés en restaurants.

 

Lees meer: Te huur appartement in Competa een bergplaatsje in Andalusië