Star Villa

Deze comfortable ingerichte villa is geschikt voor 4 personen, ook voor langdurig verblijf zoals overwinteren.
De villa beschikt over twee ruime slaapkamers, een slaapkamer voorzien van een King-sized bed en een badkamer en suite en de andere slaapkamer voorzien van twee 1-persoonsbedden en een badkamer en suite,
een prachtige woonkamer en een eetgedeelte en aansluitend een volledig geoutilleerde open-plan keuken, een groot terras met een fantastisch privé zoutwater-zwembad. De villa is voorzien van airconditie en plafondventilatoren, naar gelang keuze te gebruiken.

 

Overwinteren in Thailand

Voor hen die willen overwinteren in combinatie met het golfspel is deze lokatie een waar paradijs, met maar liefst 4 gerenomeerde golf-clubs in de buurt, namelijk;
Alpine Golf Club - 5 min.
Chiang Mai Highlands Golf Resort - 15 min.
Gassan Marina Golf Club - 15 min.
Gassan Lake City Golf - 20 min.


Sfeervol ingerichte ruime woonkamer welke beschikt over sateliet TV met BVN en Draadloos Internet.

Elektronica
Plafond ventilatoren
Airconditie
Draadloos Internet
Televisie: TCL 32 "High-Definition LCD-TV (USB)
DVD-speler: (DVD, VCD, CD-RW, JPEG)
Sateliet-TV

Er is keuze uit 8 excursies welke geheel voor U kunnen worden verzorgd... want belangrijk is dat er in een straal van 100 kilometers een wereld aan ontspanning en onderneming mogelijk is. U kunt een auto, mountainbikes of bromfietsen huren of eventueel behulpzaam zijn bij georganiseerde of niet-begeleide fietstochten via een gespecialiseerd bedrijf. Verken op die manier de prachtige omgeving van Chiang Mai terwijl U langs de groene rijstvelden en door Thaise dorpen fietst, en gedurende de stops het Thaise leven kunt ervaren zoals het is.

Keuken

Volledig geoutilleerde keuken
Magnetron
Toaster-oven
Koffiezetapparaat
Serviesgoed, glazen en bestek
Gefilterd water (flessen water niet inbegrepen)

Chiang Mai
De hoofdstad van Noord-Thailand is ca. 700 km. van Bangkok verwijdert en staat bekend als 'de Roos van het Noorden' De streek bestaat hoofdzakelijk uit weelderig beboste bergen en wild stromende rivieren en is tevens bekend om haar vriendelijke en gracieuze bevolking en hun uitbundige festivals, welke vaak dateren uit de 13e eeuw.
De provincie Chiang Mai is het thuis voor verscheidene exotische bergvolkeren en de bergen zijn uitlopers van het Himalaya gebergte. Chiang Mai-stad geliefd bij toeristen van over de hele wereld vanwege haar enorme dag- en nachtmarkten en vooral vanwege haar indrukwekkende geschiedenis.
De oude stad wordt omgeven door eeuwenoude stadsmuren en herbergt maar liefst 121 Boeddistische tempels waarvan Wat Phra Sing tempel een van de drukst bezochte is van Thailand. Wat Chedi Luang is bekend door de enorme chedi, Wat Chiang Man, de oudste tempel van Chiang Mai gebouwd in 1296 en Wat Suan Dok een van de grootste bronzen Boeddha. Bezoek ook Wat Prasart Doi Suthep welke op 1.073 meter hoogte ligt in het Doi Pui National Park. Deze prachtige tempel is bereikbaar via een steile, bochtige weg. Een 290 treden tellende trap, met Naga's (mythologische 7-koppige slangen) als leuningen, leidt u naar de tempel (er ook een lift). Bij helder weer heeft u een prachtig uitzicht over Chiang Mai.

Comfortabele slaapkamers
Slaapkamer 1 - 1 King-sized bed
Slaapkamer 2 - 2 eenpersoonsbedden

 

 

 


Badkamers

Badkamer 1 en 2
badkamer, toilet, bad, douche, een wastafel

 

 

 

 

Omgeving

Bosang en Sankampaeng, beiden op korte afstand van Kinkala, staan bekend om hun ambachtslieden en vanwege hun produkten een aanrader tijdens het verblijf in Chiang Mai. Men vindt er zijdeweverijen, zilversmeden, houtsnijwerkplaatsen, lakwerk- en celadonfabriekjes. Bosang staat daarentegen hoofdzakelijk bekend om haar beschilderde parasols.Een bezoek aan een lokale tempel met gemummificeerde monnik, of de Muang On-grotten op slechts 5 kilometer afstand van Kinkala, maar ook de Sankamphaeng-heetwaterbronnen zijn een aanrader.
Geniet ook van de giganten van de jungle door een bezoek te brengen aan het olifantenziekenhuis vlakbij Lampang, of van een junglerit per olifant in combinatie met een bezoek aan de langnek-bergstam welke zich ten noorden van Chiang Mai in de Mae Sa Vallei bevindt... Het is daar waar de beste Thaise mahouts (olifantentrainers), zich bevinden. Ook de orchideeënkwekerijen waar over het algemeen meer dan 100 soorten permanent in bloei staan, vaak gecombineerd met een vlindertuin zijn een absoluut doel in de roos, en sla beslist niet de "Queen Sirikit Garden", de wezenlijke kroon op al haar werk, niet over. Op de terugweg is er de mogelijkheid om de slangen- en apenshows en sinds kort het "Tiger Kingdom" te bezoeken.

Een dagtrip naar het Nationale Park Doi Inthanon met de hoogste bergtop van Thailand genaamd ‘Doi Inthanon', met overweldigende watervallen zoals;Maeklang-, Vachirathan- en Sirithan. Bezoek. Bezoek het "Royal Project" vanwege de horticulture planten, de Karen-en Meo bergvolkeren met hun markten, maar ook de top van Doi Inthanon op 2565 meter, welke de King and Queen pagodes herbergt, beiden met een adembenemend uitzicht.
Chiang Mai-stad staat ook bekend om de Kanthoke-avonden welke vergezeld gaan van traditionele muziek en dans, maar ook het eenvoudige maar uitstekend Sankamphaeng-visrestaurant is niet te versmaden, beiden zijn een perfecte kennismaking met de exquisite Noord-Thaise keuken.
Betreft de bereikbaarheid.

 

Voor deze objecten is een VIP pick-up service (tegen vergoeding).Comfort

Privé terras
Privé zoutwater zwembad
Parkeerplaats

Situatie
Afstanden : Chiang Mai International Airport (25 minuten per auto)
Winkelen en dineren : Sankamphaeng (10 minuten met de auto)

Beleid

Roken : toegestaan
Kinderen : toegestaan
Dieren : toegestaan
Aankomst : Dag Elke dag van de week
Check in : 13.00 Check in en check out voor 10.00 uur (flexibel op aanvraag)
Rust : Tussen 24:00 en 7:00
Cleaning Service : Eenmaal per 7 dagen tijdens een verblijf (behalve bij lang verblijf)

 

Heeft u belangstelling voor één van deze vakantiebestemmingen, informeer bij ons naar de zeer interessante prijs!!