Te huur luxe tuinappartementen met gebruik van zoutwater-zwembad in Chiang Mai in Thailand.


Kinkala Luxe Tuinappartementen 1 & 2


Beide appartementen zijn volledig identiek en geschikt voor 2 personen, ook voor langdurig verblijf zoals overwinteren. Ze beschikken over een slaapkamer met 1 Queen-sized bed en douchekamer en suite, een prachtige woonkamer en een eetgedeelte met aansluitend de volledig geoutilleerde kitchenette, een groot privé terras aan het water en het gebruik van een fantastisch zoutwater zwembad. Beide appartementen zijn voorzien van airconditioning en ventilatoren, naar gelang keuze te gebruiken

Voor hen die willen overwinteren in combinatie met het golfspel is onze lokatie een waar paradijs, met het bekende Alpine Golf Resort en de Chiang Mai Highland Golf Club in de buurt.

Alpine Golf Club - 5 min.
Chiang Mai Highlands Golf Resort - 15 min.
Gassan Marina Golf Club - 15 min.
Gassan Lake City Golf - 20 min.

Er is keuze uit 8 excursies welke geheel voor U kunnen worden verzorgd... want belangrijk is dat er in een straal van 100 kilometers een wereld aan ontspanning en onderneming mogelijk is. U kunt een auto, mountainbikes of bromfietsen huren of eventueel behulpzaam zijn bij georganiseerde of niet-begeleide fietstochten via een gespecialiseerd bedrijf. Verken op die manier de prachtige omgeving van Chiang Mai terwijl U langs de groene rijstvelden en door Thaise dorpen fietst, en gedurende de stops het Thaise leven kunt ervaren zoals het is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Queen-sized bed voor twee personen.dubbele kleding kast met kluisje om Uw documenten op te bergen..

 Privé Terras 20 m2

 
Douchekamer

Chiang Mai

De hoofdstad van de gelijknamige provincie in het noorden van Thailand op ca. 700 km. van Bangkok en staat bekend als 'de Roos van het Noorden' welke is omgeven door prachtige en beboste bergen en wild stromende rivieren. De streek met haar prachtige bergen met kleurrijke en wisselende seizoenen en is tevens bekend om haar vriendelijke, beleefde en gracieuze mensen en de fantastische festivals, vele al sinds de 13e eeuw. Verder vindt u hier exotische bergvolkeren, woonachtig in de uitlopers van de Himalaya.
De stad heeft ruim een half miljoen innwoners en wordt door toeristen druk bezocht o.a. vanwege de enorme dagmarkt en nachtmarkt en een indrukwekkende geschiedenis. De oude stad wordt omgeven door eeuwenoude stadsmuren en herbergt maar liefst 121 Boeddistische tempels waarvan Wat Phra Sing tempel een van de drukst bezochte is van Thailand. Wat Chedi Luang is bekend door de enorme chedi, Wat Chiang Man, de oudste tempel van Chiang Mai gebouwd in 1296 en Wat Suan Dok een van de grootste bronzen Boeddha. Bezoek ook Wat Prasart Doi Suthep welke op 1.073 meter hoogte ligt in het Doi Pui National Park. Deze prachtige tempel is bereikbaar via een steile, bochtige weg. Een 290 treden tellende trap, met Naga's (mythologische 7-koppige slangen) als leuningen, leidt u naar de tempel (er ook een lift). Bij helder weer heeft u een prachtig uitzicht over Chiang Mai.

Sfeervol ingerichte ruime woonkamer welke beschikt over sateliet TV met BVN en Draadloos Internet

 

Omgeving

Bosang en Sankampaeng, beiden op korte afstand van Kinkala, staan bekend om hun ambachtslieden en vanwege hun produkten een aanrader tijdens het verblijf in Chiang Mai. Men vindt er zijdeweverijen, zilversmeden, houtsnijwerkplaatsen, lakwerk- en celadonfabriekjes. Bosang staat daarentegen hoofdzakelijk bekend om haar beschilderde parasols. Een bezoek aan een lokale tempel met gemummificeerde monnik, of de Muang On-grotten op slechts 5 kilometer afstand van Kinkala, maar ook de Sankamphaeng-heetwaterbronnen zijn een aanrader.
Geniet ook van de giganten van de jungle door een bezoek te brengen aan het olifantenziekenhuis vlakbij Lampang, of van een junglerit per olifant in combinatie met een bezoek aan de langnek-bergstam welke zich ten noorden van Chiang Mai in de Mae Sa Vallei bevindt... Het is daar waar de beste Thaise mahouts (olifantentrainers), zich bevinden. Ook de orchideeënkwekerijen waar over het algemeen meer dan 100 soorten permanent in bloei staan, vaak gecombineerd met een vlindertuin zijn een absoluut doel in de roos, en sla beslist niet de "Queen Sirikit Garden", de wezenlijke kroon op al haar werk, niet over. Op de terugweg is er de mogelijkheid om de slangen- en apenshows en sinds kort het "Tiger Kingdom" (op de foto met een levende tijger) te bezoeken.
Een dagtrip naar het Nationale Park Doi Inthanon met de hoogste bergtop van Thailand genaamd ‘Doi Inthanon', met overweldigende watervallen zoals;Maeklang-, Vachirathan- en Sirithan. Bezoek. Bezoek het "Royal Project" vanwege de horticulture planten, de Karen-en Meo bergvolkeren met hun markten, maar ook de top van Doi Inthanon op 2565 meter, welke de King and Queen pagodes herbergt, beiden met een adembenemend uitzicht.
Chiang Mai-stad staat ook bekend om de Kanthoke-avonden welke vergezeld gaan van traditionele muziek en dans, maar ook het eenvoudige maar uitstekend Sankamphaeng-visrestaurant is niet te versmaden, beiden zijn een perfecte kennismaking met de exquisite Noord-Thaise keuken.

 

Heeft u belangstelling voor één van deze vakantiebestemmingen, informeer bij ons naar de zeer interessante prijs!!