Kinkala Tuinappartement 1 & 2

Overwinteren in een echt warmland vlakbij de golfbaan in Thailand
Te huur zeer fraaie appartementen met gebruik van zwembad vlakbij Chiang Mai in Thailand
Beide appartementen zijn volledig identiek en geschikt voor 2 personen, ook voor langdurig verblijf zoals overwinteren. Ze beschikken over een slaapkamer met 2 eenpersoons bedden en bad/douchekamer en suite, een prachtige woon/eetkamer met aansluitend de volledig geoutilleerde kitchenette, een privé terras en het gebruik van een fantastisch zoutwater zwembad. Beide appartementen zijn voorzien van airconditioning en ventilatoren, naar gelang keuze te gebruiken.

 

Golf op Vakantie

Voor hen die willen overwinteren in combinatie met het golfspel is deze locatie een waar paradijs, met het bekende Alpine Golf Resort en de Chiang Mai Highland Golf Club in de buurt, namelijk;

Alpine Golf Club - 5 min.
Chiang Mai Highlands Golf Resort - 15 min.
Gassan Marina Golf Club - 15 min.
Gassan Lake City Golf - 20 min.Bijzonderheden:
Comfort:
Privé terras
Gedeeld zout water zwembad
ParkerenSfeervol ingerichte ruime woonkamer welke beschikt over sateliet TV met BVN en Draadloos Internet.

 

Elektronica:
Fan
Airconditioner
Internet ADSL 512 Kbps
Televisie: Samsung 22 "High-Definition LCD-TV (USB)
DVD-speler: Philips Pet 100 (DVD, VCD, CD-RW, JPEG)
Satelliet TV

 
Keuken:
Medium koelkast (met vriesvak)
Magnetron
Inductie kookplaat
Multifunctionele convectie oven
Toasteroven
Koffiezet
Schotels, glazen en bestek
Gefilterd water (flessen water niet inbegrepen)

 

 

 slaapkamerSlaapkamer:
Kluisje
Twee 1-persoonsbedden
En suite badkamer, toilet, bad, douche, dubbele wastafel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Badkamer


Terras 12m2Excursies

Er is keuze uit 8 excursies welke geheel voor U kunnen worden verzorgd... want belangrijk is dat er in een straal van 100 kilometers een wereld aan ontspanning en onderneming mogelijk is. U kunt een auto, mountainbikes of bromfietsen huren of eventueel behulpzaam zijn bij georganiseerde of niet-begeleide fietstochten via een gespecialiseerd bedrijf. Verken op die manier de prachtige omgeving van Chiang Mai terwijl U langs de groene rijstvelden en door Thaise dorpen fietst, en gedurende de stops het Thaise leven kunt ervaren zoals het is.

 

Chiang Mai

De hoofdstad van Noord-Thailand is ca. 700 km. van Bangkok verwijdert en staat bekend als 'de Roos van het Noorden' De streek bestaat hoofdzakelijk uit weelderig beboste bergen en wild stromende rivieren en is tevens bekend om haar vriendelijke en gracieuze bevolking en hun uitbundige festivals, welke vaak dateren uit de 13e eeuw. De provincie Chiang Mai is het thuis voor verscheidene exotische bergvolkeren en de bergen zijn uitlopers van het Himalaya gebergte. Chiang Mai-stad geliefd bij toeristen van over de hele wereld vanwege haar enorme dag- en nachtmarkten en vooral vanwege haar indrukwekkende geschiedenis. De oude stad wordt omgeven door eeuwenoude stadsmuren en herbergt maar liefst 121 Boeddhistische tempels waarvan Wat Phra Sing tempel een van de drukst bezochte is van Thailand. Wat Chedi Luang is bekend door de enorme chedi, Wat Chiang Man, de oudste tempel van Chiang Mai gebouwd in 1296 en Wat Suan Dok een van de grootste bronzen Boeddha. Bezoek ook Wat Prasart Doi Suthep welke op 1.073 meter hoogte ligt in het Doi Pui National Park. Deze prachtige tempel is bereikbaar via een steile, bochtige weg. Een 290 treden tellende trap, met Naga's (mythologische 7-koppige slangen) als leuningen, leidt u naar de tempel (er ook een lift). Bij helder weer heeft u een prachtig uitzicht over Chiang Mai.

Omgeving

Bosang en Sankampaeng, beiden op korte afstand van Kinkala, staan bekend om hun ambachtslieden en vanwege hun producten een aanrader tijdens het verblijf in Chiang Mai. Men vindt er zijdeweverijen, zilversmeden, houtsnijwerkplaatsen, lakwerk- en celadonfabriekjes. Bosang staat daarentegen hoofdzakelijk bekend om haar beschilderde parasols. Een bezoek aan een lokale tempel met gemummificeerde monnik, of de Muang On-grotten op slechts 5 kilometer afstand van Kinkala, maar ook de Sankamphaeng-heetwaterbronnen zijn een aanrader.

Geniet ook van de giganten van de jungle door een bezoek te brengen aan het olifantenziekenhuis vlakbij Lampang, of van een junglerit per olifant in combinatie met een bezoek aan de langnek-bergstam welke zich ten noorden van Chiang Mai in de Mae Sa Vallei bevindt... Het is daar waar de beste Thaise mahouts (olifantentrainers), zich bevinden. Ook de orchideeënkwekerijen waar over het algemeen meer dan 100 soorten permanent in bloei staan, vaak gecombineerd met een vlindertuin zijn een absoluut doel in de roos, en sla beslist niet de "Queen Sirikit Garden", de wezenlijke kroon op al haar werk, niet over. Op de terugweg is er de mogelijkheid om de slangen- en apenshows en sinds kort het "Tiger Kingdom" (op de foto met een levende tijger) te bezoeken.

Een dagtrip naar het Nationale Park Doi Inthanon met de hoogste bergtop van Thailand genaamd ‘Doi Inthanon', met overweldigende watervallen zoals; Maeklang-, Vachirathan- en Sirithan.

Bezoek het "Royal Project" vanwege de horticulture planten, de Karen-en Meo bergvolkeren met hun markten, maar ook de top van Doi Inthanon op 2565 meter, welke de King and Queen pagodes herbergt, beiden met een adembenemend uitzicht.
Chiang Mai-stad staat ook bekend om de Kanthoke-avonden welke vergezeld gaan van traditionele muziek en dans, maar ook het eenvoudige maar uitstekend Sankamphaeng-visrestaurant is niet te versmaden, beiden zijn een perfecte kennismaking met de exquisite Noord-Thaise keuken.


 

Voor meer informatie over de omgeving kijk hier!


Heeft u belangstelling voor één van deze vakantiebestemmingen, informeer bij ons naar de zeer interessante prijs!!