Home Wie zijn wij
Wie zijn wij PDF Print E-mail
Geschreven door Vakantie Idee Ok√©   
zaterdag, 07 maart 2009 09:04

In maart 2009 is onze vakantiesite Vakantie Idee Ok√© in de lucht gezet met het doel wat tegenwicht te bieden voor de particuliere eigenaren aan de grote Vakantieparken. Met deze titel en nieuwe lay-out van de website denken wij een plek te hebben gecre√ęerd waar particuliere verhuurders gezamenlijk een krachtig medium hebben om hun vakantieverblijf te presenteren aan een breed publiek!
Ondanks het feit dat de site nog maar net in de lucht is zijn de bezoekersaantallen al veel belovend. De site wordt zeer goed gevonden door Google.

Uw vakantiewoning, vakantiechalet, chambres d'h√ītes, hotel, pension of vakantiehuis op deze website.
Aanbieders van chambres d'h√ītes en huiseigenaren die hun (tweede) huis willen verhuren, zijn zeer welkom voor een vermelding op deze website, mits de accommodatie voldoet aan bepaalde normen. Wij willen alleen verblijven opnemen die, zoals de naam al zegt Ok√© zijn!

Het blijft niet alleen bij het opnemen op deze site!
Vakantie Idee Oké zal uw vakantieverblijf flink in de picture zetten door een advertentie van uw object op diverse advertentiesites te plaatsen.
Tevens zullen wij onze overige sites (10 stuks) ook inzetten om uw vakantiewoning te promoten.

De kosten voor het plaatsen van uw verblijf bedragen 39,00 euro per jaar en wordt niet automatisch verlengd! Jaarlijk krijgt u het verzoek of u op de site wilt blijven staan!
U kunt dan, indien u dat wenst eenvoudig een link plaatsen naar uw beschikbaarheidkalender zodat uw klanten dan de beschikbaarheid kunnen bekijken en direct online kunnen boeken.

Wij hebben een ruime ervaring voor het promoten van vakantiewoningen. Sinds een aantal jaren verzorgen wij al de promotie van een Bungalowpark en deze zijn daar zo tevreden mee dat zij zelf gestopt zijn met adverteren wat hen veel energie bespaart!

Sluit u bij ons aan, hoe meer zielen hoe meer vreugd (omzet)!

 

LAST_UPDATED2