Home Artikelen Thailand Mooie aanbiedingen voor uw vakantie in Thailand in het gebied Chiang Mai
Mooie aanbiedingen voor uw vakantie in Thailand in het gebied Chiang MaiEen bezoek aan Chiang Mai - Cultureel zeer de moeite waard

Veel bezoekers verblijven in Chiang Mai langer dan gepland vanwege de hoge kwaliteit en lage kosten van huisvesting, variatie van gerechten en winkelen, koele nachten, internationale sfeer en vriendelijke mensen. Met de toename van het aantal culturele en spirituele leerervaringen beschikbaar voor bezoekers, is Chiang Mai meer dan alleen een snelle stop op de toeristische parcours.
Chiang Mai is Thailand's tweede grootste stad, die zo'n 20.000 vierkante kilometer groot is. Met een bevolking van slechts 250.000 in de stad, komt deze stad niet in de buurt van de omvang van Bangkok. Het ligt ongeveer 800 kilometer ten noorden van Bangkok op een bergachtig plateau 310 meter boven de zeespiegel. De stad ligt langs de Ping-rivier, een belangrijke zijrivier van Bangkok de Chao Praya Rivier.
Chiang Mai stad ook als de hoofdstad van de provincie Chiang Mai, waar zich ongeveer 700.000 mensen bevinden.

Vakantie in Chiang Mai Onovertroffen Kwaliteit van Leven

Buitenlanders in Chiang Mai zullen toegeven dat de Thaise mensen in de minder bevolkte gebieden vriendelijker zijn dan diegenen die de ervaring hebben van de overbevolking. Chiang Mai biedt mooie woonwijken met mooie tuinen, prachtige winkelcentra, en een uitstekend wegennet, die toegang geven tot de bergen en meren van het glorieuze platteland. De stad is een centrum van grote oudheid met vele mooie historische tempels en vol interessante geschiedenis. Er zijn activiteiten zoals bergvolk trekking, olifant safari's, rivier raften, enzovoort. Een brede keuze voor de avond amusement voor elk wat wils, zoals de Night Bazaar en ontelbare restaurants.

Toeristische Routes en Excursies van Chiang Mai
Chiang Mai is de stad van schoonheid, warme gastvrijheid en de goede zeden, een stad van religie en eeuwenoude boeddhistische tempels en het centrum van de Thaise kunst en ambachten. Meer dan 700 jaar cultuur is zo diep geworteld dat het zijn eigen dialect, architectuur, kostuums, dansen en zelfs een eigen keuken heeft. Hoewel modernisering heeft toegeslagen in deze afgelegen regio, Chiang Mai behoudt haar natuurlijke charme en oude cultuur.

Geschiedenis is een zegen voor toeristen die kunnen genieten van de archeologische en historische artefacten die volop aanwezig zijn op van het platteland. Of je het wilt of niet, je wordt ondergedompeld in de geschiedenis, maar ook in een warm rokerig nachtleven, Chiang Mai heeft zo'n beetje van alles.
Op de dag tijd zult u een wandeling willen maken naar een aantal van de meer dan 300 boeddhistische tempels die allemaal minstens 500 jaar oud zijn. De meest interessante ru√Įnes in de regio worden gevonden in Wiang Kum Kham, ze zijn van een levendige stad, die gewassen is in een overstroming 700 jaar geleden.
Vergeet niet de olifanten show te zien en kijk hoe een olifant schildert, voetbal speelt en basketballed en maak een olifantenrit in de jungle.
White water rafting is een populaire activiteit, zoals rotsklimmen. Chiang Mai is ook bekend om haar fantastische golfterreinen en goed onderhouden tennisbanen.
Chiang Mai heeft een van de meest spannende nachtbazaars van Thailand, waar u grote deals kunt maken op het gebied van zijde en traditionele ambachten hand gemaakt.
Als u eens niet wilt wandelen of lopen, kunt u genieten van een boottocht op de Ping Rivier.

De stad is ook bekend voor gastronomische maaltijden tegen betaalbare prijzen, met tientallen restaurants in de stad, ze zijn bijna allemaal van wereldklasse.
Chiang Mai is een homo vriendelijke stad als u het weet te vinden!

 

 

 

 


Golf Resort Chiang Mai

jan febr mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec
aanbevolen x x x x x x

De maanden november tot april zijn voor een reis naar Thailand bijzonder geschikt. Weliswaar zijn korte regenbuien niet uitgesloten, maar door het warme klimaat is een korte douche van boven best welkom.

 

 


Vakantie Idee Oké heeft voor u in deze omgeving meerdere mogelijkheden gevonden op 20 minuten van het culturele centrum van Chiang Mai en op slechts 2 kilometer van het beroemde Alpine Golf Resort. De Alpine Golf club is mogelijk zeer interessant voor overwinteraars die van golf houden daar de villas en appartementen op slechts 2 kilometer van het Alpine Golf Resort staan!


Villa Star met privé zwembad

Klik op de foto voor meer info over deze woning!

 

Luxe Kinkala Tuinappartementen met gebruik van zoutwater-zwembad

 
Kinkala Tuinappartementen met gebruik van zoutwater-zwembad

Klik op de foto voor meer info over deze appartementen!


Paradise Villas met gebruik van zoutwaterzwembad

Klik op de foto voor meer info over deze kamers!Voor deze objecten is een pick-up service met een eigen busje (tegen vergoeding).

 


De Alpine Golf Resort Chiang Mai ligt in een vallei tussen de bergketens in het hart van de San Kampaeng tussen natuurlijke bossen. Het is ongetwijfeld een van de golfcourses in Chiang Mai dat kan bogen op de beste in natuurlijke schoonheid. Het ontwerp van deze baan, door de wereld-beroemde golfbaan ontwerper heer Ron M Garl, werd ge√Įnspireerd door de prachtige heuvels in haar horizon. Ongeacht waar u zich op de green bevindt, kunt u genieten van de natuur op haar best, prachtige weelderige groen van de nabijgelegen bossen, die bestaan uit een rijke verzameling van bomen zoals de gouden teakboom, de Dipterocarpus Alatus en nog veel meer andere soorten.

Een bezoek aan De Alpine Golf Resort belooft een onvergetelijke ervaring. Ten eerste, de golfcourse is compleet met een volledig assortiment van faciliteiten, waaronder een 4-sterren resort, zodat u met uw familieleden van een welverdiende versnapering kunt genieten. De 18-holes baan is ontworpen volgens kampioenschapnormen, maar iemand die graag golft in de frisse lucht, dicht bij de natuur, is het een verademing. Last but not least is er de gelegenheid om te genieten van lekker eten en het plezier van het natafelen na uw rondje golf - en dit alles in de spectaculaire omgeving van de heuvels van Chiang Mai.Medische Diensten

Alle toeristische bestemmingen en provinciale hoofdsteden hebben ziekenhuizen en klinieken bemand door goed opgeleide artsen en verpleegkundigen. In het geval van een noodsituatie, kan een ambulance worden opgeroepen uit een privé-ziekenhuis.

 Auto en Motor Verhuur
De eigenaar van dit resort heeft ook twee auto's in de verhuur voor hun clienten. Chiang Mai is een redelijk veilige plaats voor het besturen van een auto, vooral in vergelijking met de rest van Thailand.

 

Een Internationaal Rijbewijs is verplicht

 

 

 


Vliegticket
Voor uw vliegticket kunt u het beste gaan kijken bij 333travel, onze ervaring is dat u hier het voordeligste uit bent. U dient dan Europa > Bangkok > Chiang Mai te boeken... alles in een keer.
U kunt hier de site bezoeken!
In Thailand is Thai Airways... en Air Asia (budget flights) de beste optie.