Home Artikelen Thailand
Mooie aanbiedingen voor uw vakantie in Thailand in het gebied Chiang MaiEen bezoek aan Chiang Mai - Cultureel zeer de moeite waard

Veel bezoekers verblijven in Chiang Mai langer dan gepland vanwege de hoge kwaliteit en lage kosten van huisvesting, variatie van gerechten en winkelen, koele nachten, internationale sfeer en vriendelijke mensen. Met de toename van het aantal culturele en spirituele leerervaringen beschikbaar voor bezoekers, is Chiang Mai meer dan alleen een snelle stop op de toeristische parcours.
Chiang Mai is Thailand's tweede grootste stad, die zo'n 20.000 vierkante kilometer groot is. Met een bevolking van slechts 250.000 in de stad, komt deze stad niet in de buurt van de omvang van Bangkok. Het ligt ongeveer 800 kilometer ten noorden van Bangkok op een bergachtig plateau 310 meter boven de zeespiegel. De stad ligt langs de Ping-rivier, een belangrijke zijrivier van Bangkok de Chao Praya Rivier.
Chiang Mai stad ook als de hoofdstad van de provincie Chiang Mai, waar zich ongeveer 700.000 mensen bevinden.

Lees meer...
 
Luxe villas met badkamers en suite te huur bij Chiang Mai

 

Paradise Villas in Chiang Mai in Thailand


Het betreft een complete 3-slaapkamers villa. U heeft dan de beschikking over een volledig geoutilleerde keuken en een gezellig en comfortabel zitgedeelte,een dubbel terras en het gebruik van een prachtig zwembad.

De landelijke ligging combineert frisse lucht met een prachtig uitzicht. Een smaakvol ontwerp met een royale tuin welke voor schaduw zorgt. Khmer-stijl metselwerk, handgevormde brikjes en andere natuurlijke materialen geven een gevoel van vrijheid en luxe. Uitzonderlijk object voor hen die na hun pensionering het ideale plekje zoeken om van een ongekende vrijheid en rust te genieten, in harmonie met Moeder Natuur.

Lees meer...
 
Overwinteren in een echt warm land vlakbij de golfbaan in ThailandKinkala Tuinappartement 1 & 2

Overwinteren in een echt warmland vlakbij de golfbaan in Thailand
Te huur zeer fraaie appartementen met gebruik van zwembad vlakbij Chiang Mai in Thailand
Beide appartementen zijn volledig identiek en geschikt voor 2 personen, ook voor langdurig verblijf zoals overwinteren. Ze beschikken over een slaapkamer met 2 eenpersoons bedden en bad/douchekamer en suite, een prachtige woon/eetkamer met aansluitend de volledig geoutilleerde kitchenette, een privé terras en het gebruik van een fantastisch zoutwater zwembad. Beide appartementen zijn voorzien van airconditioning en ventilatoren, naar gelang keuze te gebruiken.

 

Lees meer...
 
Te huur luxe appartementen met gebruik van zoutwater zwembad in Chiang Mai in Thailand

 

Te huur luxe tuinappartementen met gebruik van zoutwater-zwembad in Chiang Mai in Thailand.


Kinkala Luxe Tuinappartementen 1 & 2


Beide appartementen zijn volledig identiek en geschikt voor 2 personen, ook voor langdurig verblijf zoals overwinteren. Ze beschikken over een slaapkamer met 1 Queen-sized bed en douchekamer en suite, een prachtige woonkamer en een eetgedeelte met aansluitend de volledig geoutilleerde kitchenette, een groot privé terras aan het water en het gebruik van een fantastisch zoutwater zwembad. Beide appartementen zijn voorzien van airconditioning en ventilatoren, naar gelang keuze te gebruiken

Voor hen die willen overwinteren in combinatie met het golfspel is onze lokatie een waar paradijs, met het bekende Alpine Golf Resort en de Chiang Mai Highland Golf Club in de buurt.

Alpine Golf Club - 5 min.
Chiang Mai Highlands Golf Resort - 15 min.
Gassan Marina Golf Club - 15 min.
Gassan Lake City Golf - 20 min.

Lees meer...
 
Te huur in Thailand luxe woning met privé zwembad op het platteland niet ver van Chiang Mai.

 

Star Villa

Deze comfortable ingerichte villa is geschikt voor 4 personen, ook voor langdurig verblijf zoals overwinteren.
De villa beschikt over twee ruime slaapkamers, een slaapkamer voorzien van een King-sized bed en een badkamer en suite en de andere slaapkamer voorzien van twee 1-persoonsbedden en een badkamer en suite,
een prachtige woonkamer en een eetgedeelte en aansluitend een volledig geoutilleerde open-plan keuken, een groot terras met een fantastisch privé zoutwater-zwembad. De villa is voorzien van airconditie en plafondventilatoren, naar gelang keuze te gebruiken.

Lees meer...