· 

Skichalets online boeken met All Inclusive service in je eigen chalet

Skichalets online boeken met All Inclusive service in je eigen chalet

Bent u op zoek naar skichalet  maar dan één met All Inclusive service in je eigen chalet! Wij hebben voor u een aanbieder gevonden met de mooiste skichalets, met betaalbare luxe!

 

 

Wat is inclusief in deze chaletvakanties

 • SGR financiële garantie reisgelden
 • Onbeperkt gratis drankjes in chalet
 • Welkomstdrankjes met hapjes
 • Uitgebreid ontbijt
 • Huisgemaakte après-ski hapjes
 • Versbereid driegangendiner
 • Selectie uit huiswijnen
 • WiFi internet
 • Service Nederlandse chaletstaf
 • Handdoekenpakket
 • Linnengoed
 • Opgemaakt chalet bij aankomst
 • Dagelijkse huishouding
 • Handdoekenwissel midweeks
 • Sauna, jacuzzi, haardhout i.a.
 • Eindschoonmaak, gas, water, licht
 • Een kinderbedje en kinderstoel
 • Dieet, vegetarisch, glutenvrij etc.
 • Assistentie skihuur, skiles, skipas
 • Géén reserverings/boekingskosten
 • Betaalbare luxe door de vele inbegrepen extra’s

Voor aanbiedingen kijk hier!


Skichalets online boeken met All Inclusive service in je eigen chalet

Skichalet Ariane - Tignes

 

 • Frankrijk > Tignes - Val d'Isère - 3656 meter
 • PersonenMin. 12 - max. 12 personen
 • Slaapkamers6 slaapkamers
 • SkiSki-in/ski-out en direct bij skiliften
 • SkiDirect in het centrum, direct bij après-ski
 • SkiOntbijt en diner in skichalet
 • WiFiGratis WiFi

Skichalet Ariane

 

Ski-in/ski-out chalet in het hoogstgelegen, grootste en meest sneeuwzekere skigebied van Frankrijk. Voor winter 2019-2020 is er bij het chalet een nieuwe beginnerslift gebouwd, dus kinderen, de beginnende en minder geoefende skiërs kunnen dus ook gewoon genieten van ski-in/ski-out. Het skigebied bij het chalet staat ook bekend als geliefd off-piste walhalla. In de zomer van 2018 is ook nog eens bij het chalet een spiksplinternieuwe cabinebaan neergezet. Het schitterende, zeer sfeervolle en compleet in authentieke stijl gerestaureerde chalet ligt in het centrum van het charmante Tignes Les Brévières. Direct bij de skiverhuurwinkel, skischool, restaurantjes, winkeltjes en après-ski. Al jaren staat één keer per week het marktkraampje van Monsieur Lino tegenover het chalet met culinaire streekproducten en delicatessen als van die heerlijke droge worsten, rilletes, patés, charcuterie, fromages de Tome des Bauges en Beaufort d’Alpage. Leuk voor thuis als herinnering aan je wintersport. Het chalet telt zes prachtige slaapkamers waarvan de meeste met een eigen badkamer met douche of bad, toilet, wastafel en föhn. Alle slaapkamers zijn voorzien van een nieuwe flatscreen tv en vloerverwarming die zelf individueel te regelen is. Het chalet is recentelijk van top tot teen en tot in de perfectie in authentieke stijl gerestaureerd tot een hoog niveau. En heeft de ‘Savoie’ kenmerken als een dak van grote natuurstenen platen, stenen muren, houten balkons en originele plavuizen in combinatie met oud-houten vloerdelen. Alle originele details zijn behouden gebleven en daaraan is toegevoegd het comfort van nu, zoals vloerverwarming door het gehele chalet. De woon- en eetkamer is zeer ruim, heeft comfortabele banken vanwaaruit je van het haardvuur kunt genieten en heeft een flatscreen tv. Er is een skischoendroger/verwarmer en een skiberging. Je parkeert je auto gratis bij het chalet of op de gratis parking op 75 meter. De chaletstaf woont niet in het skichalet, dus je hebt volledige privacy.

Skichalets online boeken met All Inclusive service in je eigen chalet

Indeling

 

PARTERRE

 

Tweepersoonskamer met twee enkele bedden, bad/douche, toilet, wastafel, föhn, flatscreen tv

Tweepersoonskamer met twee enkele bedden, douche, toilet, wastafel, föhn, flatscreen tv

Tweepersoonskamer met twee enkele bedden, douche, toilet, wastafel, föhn, flatscreen tv

Tweepersoonskamer met tweepersoonsbed, douche, toilet, wastafel, föhn, flatscreen tv

Skischoendroger/verwarmer

Ski-locker

 

EERSTE VERDIEPING

 

Tweepersoonskamer met tweepersoonsbed, bad/douche, toilet, wastafel, föhn, flatscreen tv

Tweepersoonskamer met twee enkele bedden op een mezzanine, flatscreen tv (voornoemde twee kamers delen een badkamer op één slaapkamer; deze badkamer heeft twee deuren die je op slot kunt doen waardoor je niet door de slaapkamer van de ander hoeft om in de badkamer te komen)

Woon- en eetkamer, open haard, flatscreen tv

Keuken

Toilet

Tignes

 

Ons chalet ligt in Les Brévières, het oorspronkelijke, authentieke dorpse deel van Tignes. Les Brévières is in geen enkel opzicht te vergelijken met de andere dorpsdelen in Tignes. In Tignes Les Brévières heb je nog de geur van brandende houtkachels die de eeuwenoude met natuurstenen bedekte maisons, chalets en auberges verwarmen. En alles onder een flink pak sneeuw. Hier geen hoogbouw en appartementencomplexen, die je doen denken aan de Parijse banlieu, maar een karaktervol, gezellig typisch Frans dorpje met een eeuwenoud kerkje, dat schitterend aan een bergmeertje is gelegen. In dit op één na hoogstgelegen skidorp van de Alpen kun je 365 dagen per jaar ‘on top of the world’ skiën. Alles staat hier in het teken van skiën, skiën en nog eens skiën. Vlakbij het chalet vind je drie skiverhuurwinkels, de ESF skischool, een kleine supermarkt, een pinautomaat en zo’n 10 bars/restaurants. Dus alles binnen handbereik. Het ideale terras voor de lunch vinden wij bij La Sachette. Prima kaart en net even uit de drukte. Als je aan het einde van de dag weer terugskiet naar Tignes Les Brévières ligt op 20 meter van het chalet het knusse Franse café-restaurant l’Étoile des Neiges met een zonnig terras waar je gezellig wat kunt drinken. Je zit direct bij de piste dus je hebt nog wat te kijken en je zit langs een prachtig stromend bergbeekje. Een prima plek om je skidag af te sluiten. Op de vrije avond als de chaletstaf niet voor je kookt is restaurant Le Bachal een aanrader.

 

Tignes - Val d'Isère

 

Het skiseizoen in Tignes – Val d’Isère (het vroegere L’Espace Killy) duurt lekker lang: vanaf 1 december tot en met de eerste week van mei. En ook laat in het seizoen is de dalafdaling naar Tignes Les Brévières nog uitstekend te doen. Skiënd over de eeuwige ijsvelden, eindeloos doorskiën en kilometers maken, met dank aan het uitstekende, naadloos verbonden liftennetwerk. Een onderaardse trein, de ‘funiculaire’, die je in een paar minuten de berg op katapulteert of een kabelbaan die je direct naar de gletsjer van de La Grande Motte brengt. Beleef het en dan word je pas duidelijk hoe absurd uitgestrekt Tignes – Val d’Isère is. Zelfs de meest verwende wintersporter komt hier ruimschoots aan zijn trekken. Doorgewinterde wintersporters omschrijven het gebied als het mooiste skigebied ter wereld. Niet voor niets trainen de ski- en snowboardprofs  hier zo graag, ‘s zomers en ‘s winters. Zowel de beginnende als gevorderde wintersporter kan in dit gebied zijn hart ophalen. Voor beginners zijn er brede en eenvoudige pistes en voor gevorderden pittige zwarte afdalingen. Daarnaast zijn er uitstekende off-piste mogelijkheden, waarvan een aantal zelfs voor gevorderde skiërs nog een uitdaging zijn. Een aanrader is de Olympische piste ‘Face de Bellevarde’. Deze piste heeft een verval van maar liefst 890 meter. Het snowpark ‘Grattalu’ achterin het gebied is een leuk doel voor kinderen en als volwassene is een bezoek aan Grizzly’s Bar in Val Claret daar direct tegenover een absolute aanrader. En de terugweg naar Tignes Les Brévières is altijd simpel: met de lift helemaal omhoog naar de schitterende rotsformaties van de Aiguille Percée (2748 meter) en dan in één lange afdaling naar beneden, of via de Chaudannes-lift in een kwartiertje direct afdalen.

 

 • Hoogste punt 3456 meter
 • 300 kilometer pistes
 • 80 liften
 • 2 funparken
 • 2 gletsjers
 • Dorpen in Tignes – Val d’Isère o.a.: Tignes, Tignes Les Brévières, Tignes Le Lac, Tignes Val Claret, Tignes Le Lavachet, Val d’Isère

 

 Per week   € 500,- per persoon

 

Voor beschikbaarheid klik hier!


Voor meer sfeervolle skichalets als onderkomen, kijk hieronder!

RSS productfeed

Dame Blanche (vr, 19 apr 2024)
EUR 615.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ariane (Fri, 19 Apr 2024)
EUR 660.00 Meer informatie
>> meer lezen

Dengg (Fri, 19 Apr 2024)
EUR 490.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kitzbuheler Horn (Fri, 19 Apr 2024)
EUR 590.00 Meer informatie
>> meer lezen

La Grande Sassire (Fri, 19 Apr 2024)
EUR 565.00 Meer informatie
>> meer lezen

Grand Pares (Fri, 19 Apr 2024)
EUR 615.00 Meer informatie
>> meer lezen

Blanchot (Fri, 19 Apr 2024)
EUR 690.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aigle des Neiges (Fri, 19 Apr 2024)
EUR 615.00 Meer informatie
>> meer lezen

Belle Etoile (Fri, 19 Apr 2024)
EUR 640.00 Meer informatie
>> meer lezen

Reiterhaus (Fri, 19 Apr 2024)
EUR 490.00 Meer informatie
>> meer lezen

Alpenstern (Fri, 19 Apr 2024)
EUR 590.00 Meer informatie
>> meer lezen

Angelina (Fri, 19 Apr 2024)
EUR 690.00 Meer informatie
>> meer lezen

Falkenstein (Fri, 19 Apr 2024)
EUR 605.00 Meer informatie
>> meer lezen

Aurora (Fri, 19 Apr 2024)
EUR 930.00 Meer informatie
>> meer lezen

Selva Panorma (Fri, 19 Apr 2024)
EUR 540.00 Meer informatie
>> meer lezen

Skichalets online boeken met All Inclusive service in je eigen chalet

Reactie schrijven

Commentaren: 0