· 

Te huur vakantiehuisjes in Gelderland met Wifi, honden toegestaan

Te huur vakantiehuisjes in Gelderland met Wifi honden toegestaan

Bent u op zoek naar een vakantiehuisje ✅ met Wifi en waar honden zijn toegestaan, dan hebben wij voor u een groot aanbod van vakantiewoningen voor u verzameld!  Hier wat voorbeelden uit het grote aanbod.

 

Schitterende monumentale vakantieboerderij voor 10 personen in de Achterhoek

Door 40 gasten beoordeeld met een 8,8  heerlijk! 

 

Omschrijving:

groepsaccommodatie Geesteren, Gelderland

Dit monumentale pand ligt op een natuurlijke Esch, genaamd de Grote Esch. Deze parel van de Achterhoek is een uniek rustpunt om bij te komen van alle activiteiten die u kunt ondernemen, zoals wandelen, fietsen en golfen (in de omgeving zijn vijf banen gesitueerd). Vanaf het erf heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende weilanden. De boerderij stamt uit 1476 en werd in 1891 getransformeerd van een Hallenhuisboerderij naar een Krukhuisboerderij met een dwars geplaatst voorhuis. De woning is een rijksmonument en heeft vele historische ornamenten, balken, gebinten en bedsteden. Zelfs het raampje van de koeienstal is behouden gebleven en ook de ouderwetse schouw is nog intact.

 

De woning staat in een prachtige omgeving, die uitermate geschikt is voor het maken van uitstapjes naar de Hanzesteden Zutphen en het prachtige Deventer. In deze laatstgenoemde stad vindt u onder andere het historisch museum en het speelgoedmuseum. Daarnaast zijn Apeldoorn, de Apenheul of speel- en attractiepark De Juliana Toren ook in de buurt, waardoor de mogelijkheden écht eindeloos zijn. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om puur te genieten!

 

Algemeen 

 • Wasmachine
 • Wasdroger
 • Rookvrij

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Barbecue
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Garage
 • Tuin
 • Parasol

Ongeschikt voor 

 • Sportclubs
 • Motorclubs
 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen
 • Scoutinggroepen
 • Basisscholen

Extra services

 • Diner

 

Te huur vakantiehuisjes in Gelderland met Wifi honden toegestaan

Het recreatiepark ligt midden op de Veluwe, in een zeer bos- en heiderijk gebied, waar fietsen en wandelen een ware lust is. De natuur op haar mooist, vlak naast uw deur! Op ong. 500 meter afstand ligt het Uddelermeer, waar u 's zomers heerlijk tussen de schapen van bijv. een picknick kunt genieten.U vindt op het park een hertenweide, waar naast herten ook kippen tokkelen, er is een (kinder-) zwembad, een speeltuin met o.a. een speelhuisje en een trampoline,en een ruim speelveld om te voetballen, volleyballen of tafeltennissen.Bij het speelveld en de speeltuin vindt u "De Dassenburcht", een gelegenheid die in de zomer open is voor het nuttigen van een drankje of een ijsje. Ook worden daar in de zomer verschillende activiteiten georganiseerd, zoals bijv. een barbecue,een bingo en kinderfeestjes. Op het moment dat u op het park bent, wordt u daarvan op de hoogte gehouden. 

 

 

Te huur vakantiehuisjes in Gelderland met Wifi honden toegestaan

Vakantiechalet De Eekhoorn midden op de Veluwe

 

Door 9 gasten beoordeeld met een 9.4 Fenomenaal

 

Deze luxe en zeer complete vakantiewoning ✅is zeer geschikt voor ouderen of ouders met kleine kinderen. 

 

Het is gelegen op een zeer rustig park waar u zo het bos in wandelt. 

U bevindt zich hier ook dichtbij diverse attractieparken o.a. Koningin Julianatoren, de Apenheul, het Dolfinarium. 

U kunt vanuit hier ook een bezoekje brengen aan Paleis het Loo. 

De vele zomermarkten zijn hier ook zeer populair en gezellig druk bezocht, natuurlijk zijn er diverse gezellige terrasjes aanwezig om even bij te tanken. 

Een klein goed opgevoede hondje is toegestaan.

 

Recreatiepark

 

Het recreatiepark ligt midden op de Veluwe, in een zeer bos- en heiderijk gebied, waar fietsen en wandelen een ware lust is. De natuur op haar mooist, vlak naast uw deur! Op ong. 500 meter afstand ligt het Uddelermeer, waar u 's zomers heerlijk tussen de schapen van bijv. een picknick kunt genieten. 

 

U vindt op het park een hertenweide, waar naast herten ook kippen tokkelen, er is een (kinder-) zwembad, een speeltuin met o.a. een speelhuisje en een trampoline,en een ruim speelveld om te voetballen,volleyballen of tafeltennissen

Daarnaast is in de omgeving ontzettend veel te doen: Omdat het park zo centraal ligt, bent u weinig tijd kwijt aan reizen. Wat dacht u van een dagje Koningin Julianatoren, de Apenheul, het Dolfinarium of Paleis het Loo? Ook kunt u 's zomers lekker snuffelen op de vele zomermarkten in bijvoorbeeld Elspeet en Garderen. Kortom: als u op het park uw vakantie komt vieren, dan zult u tijd te kort hebben.U kunt kiezen uit een uitgebreid scala aan folders, zodat u zelf kunt bekijken wat u de moeite waard vindt. 

 

Voor info over de omgeving kunt u hier kijken!

           Voor beschikbaarheid klik op de agenda

 

Prijzen in het laagseizoen vanaf 305,00 euro per week!

 

 

o.a. breedbeeld t.v. 

diepvriezer 

combimagnetron 

vaatwasser 

douche 

wasmachine 

droger 

koffiezet apparaat

Senseo apparaat

twee fietsen 

 

 

 

 

Luxe 4 persoons vakantiehuis met jacuzzi op een kleinschalig vakantiepark op de Veluwe.

 

Door 242 gasten beoordeeld met een 8.3 Zeer Goed

 

Omschrijving:

vakantiehuis Uddel, Gelderland

Deze prachtige vierpersoonsbungalow is voorzien van alle gemakken. En voor nét dat beetje extra op het gebied van luxe zit u hier ook goed. Een vakantie vieren in deze woning komt namelijk samen met onbeperkt gebruik van wellnessfaciliteiten: lees een privé jacuzzi, privé te gebruiken zwemspa en privé te gebruiken sauna! Daarnaast is het hier een oase van rust: de perfecte plek voor rust- en natuurgenieters. Het wellnesspark is kleinschalig opgezet, maar ligt in een omgeving waar veel te doen is. Daarnaast ligt het wellnesshuisje te midden van een waanzinnig mooie natuur en zijn er veel bezienswaardigheden in de buurt. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. Hier is het wakker worden met fluitende vogeltjes op de achtergrond, de dag al bubbelend afsluiten in uw privé jacuzzi en heerlijk ontspannen in de zwemspa. Op-ti-maal genieten dus!

 

Algemeen 

 • Rookvrij

 

 

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin
 • Tuinstoelkussens
 • Jacuzzi
 • Ligstoelen: ja

Ongeschikt voor

 • Motorclubs
 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen
 • Scoutinggroepen
 • Basisscholen

Indeling: vakantiehuis Uddel, Gelderland

 

Elke bungalow is ingericht voor vier personen. De benedenverdieping bestaat uit een hal met toilet en een woongedeelte met open keuken. Het woongedeelte beschikt over een zithoek en een eethoek. U heeft de beschikking over digitenne en draadloos internet. De inrichting van de keuken bestaat uit een koelkast met vriesvak, vaatwasser, vier-pits gasstel, magnetron, filterkoffieapparaat, waterkoker, pannenset en serviesgoed.

 

De bovenverdieping bestaat uit twee slaapkamers en een badkamer. Beide slaapkamers hebben ieder twee eenpersoons boxspringbedden en twee eenpersoons dekbedden. In de slaapkamers is er eventueel ruimte om een kinderbedje bij te plaatsen. De badkamer heeft een wastafel en een douchecabine. In het woongedeelte van de vakantiewoning vindt u openslaande deuren naar de veranda met privé jacuzzi, buitenkeuken en loungebank. Bij elke woning is een privétuin met gras en beplanting aanwezig waar u heerlijk in kunt ontspannen. Kom volledig tot rust in één van deze vakantiehuizen met privé jacuzzi.

 

Woonkamer 

 • Televisie
 • Kabeltelevisie
 • Centrale verwarming
 • Internet (gratis)
 • Digitenne

Keuken 

 • Magnetron
 • Afzuigkap
 • Kookstel (4-pits)
 • Vaatwasser
 • Koffiezetapparaat
 • Koelkast
 • Waterkoker
 • Koel-vriescombinatie
 • Combimagnetron
 • Woonkeuken

Slaapkamer 

 • Boxspringbedden
 • Linnenkast: 2
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Kamers met twee bedden: 2
 • Aantal slaapkamers: 2

Badkamer

 • Wastafel
 • Aantal douches: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Aantal badkamers: 1

 

 

 

 

Te huur vakantiehuisjes in Gelderland met Wifi honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0