· 

De Veluwe is nog steeds de plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

De Veluwe is nog steeds de plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

De Veluwe is een van de mooiste natuurgebieden die nog in Nederland aanwezig zijn. Uitgestrekte bossen en ongerepte heidevelden zijn hier nog volop voor handen. U kunt hier nog uren lang wandelen waarbij de kans wel zeer aanwezig is dat u echt oog in oog komt te staan met echt wild.

Er zijn verschillende fietstochten uitgezet en ook dan is de kans groot dat u geconfronteerd wordt met een groep overstekende herten. Ook voor uw (klein) kinderen kan het zeer leerzaam zijn om hier eens een week (of langer) door te brengen.

 

Een uitstekende uitvalbasis voor de Veluwe is het Bungalowpark Veluwe, dit ligt midden op de Veluwe en is een rustig park uitermate geschikt voor ouderen en ouders met kleine kinderen. Hier vindt u geen disco's of veel vertier voor oudere kinderen, wel leuke speelgelegenheden voor de kleintjes en ook een poedelbad.

Voor wandelen en fietsen is hier volop gelegenheid, u wandelt zo van het park het bos in.

Een fantastische omgeving, midden op de Veluwe, omgeven door bos en hei, op loopafstand van het dorp Uddel. Bij uistek geschikt voor wandelen, fietsen en genieten van de prachtige natuur. Een geweldig park met vele mogelijkheden. Vele amusementsparken zijn in de buurt. Gezellig winkelen in Nunspeet, Ermelo of Apeldoorn. 

 

Het huren of aankopen van luxe chalets zijn verschillende opties waar u gebruik van kunt maken. U bent vanaf ons park zo in Apeldoorn, Ermelo, Nunspeet, Harderwijk en het Veluwemeer. In de zomermaanden kunt u lekker snuffelen op diverse zomermarkten in de nabije omgeving.


Attracties in de omgeving zijn:

De Veluwe is nog steeds de plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

Apeldoorn: Apenheul en voor de kinderen het pretpark Julianatoren
OPENINGSTIJDEN 
Familiepretpark Koningin Juliana Toren is in 2009 van 28 maart t/m 1 november dagelijks geopend.

Vanaf maart t/m mei
Van 10.00 - 17.00 uur geopend

Vanaf juni, juli, augustus
Van 10.00 - 17.30 uur geopend

Vanaf september t/m 1 november
Van 10.00 - 17.00 uur geopend

 

De kassa, de uitkijktoren, de grot, een overdekte speelplaats met diverse attracties en het restaurant, waar u kunt genieten van een gratis kopje koffie of thee, zijn vanaf 10:00 uur geopend.


De Veluwe is nog steeds de plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

Arnhem: Burgersdierenpark en het Openluchtmuseum

Burgersdierenpark

Beleef nu zelf een tropisch dagje uit! 
Voor een compleet dagje uit in de tropen kunt u gebruik maken van een zorgvuldig samengesteld totaalarrangement.


De Veluwe is nog steeds de plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

Zwolle: Dinoland
In Dinoland Zwolle kun je weer even terug in de tijd van de dinosaurussen. Je loopt tussen soms tientallen meters lange exemplaren en leert van alles over ze. Dinoland is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en heeft alles in huis voor een geslaagd dagje uit voor zowel de dinofan als de niet-dinofan.


Harderwijk: Dolfinarium
Bezoek de Sterren van Dolfijnen show!
In Europa's grootste dolfijnentheater vind je de Sterren van DolfijndoMijn. 
Zak achterover en geniet van een spetterend dolfijnenspektakel!


De Veluwe is nog steeds de plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

Biddinghuizen: Walibi World
Ben jij er klaar voor?
Het avontuur kan beginnen! Beleef een vrije val in de megacoaster "Goliath", ga het watergevecht aan in de "Splash Battle", vlieg over de kop in de "El Condor" of geniet van een prachtig uitzicht in het reuzenrad.


Nunspeet: Subtropisch Zwembad de Brake
Het sport- en recreatiecentrum "de Brake" is een multifunctioneel centrum met een 25 meter bad, een subtropisch recreatiebad, 6 volledig geautomatiseerde "glow in the dark" bowlingbanen, een partycentrum, zonnestudio met 3 zonnebanken en twee sporthallen. 
In ons subtropisch zwemparadijs bieden wij u drie spectaculaire glijbanen, een Turks stoombad, jetstreams, hot wirlpool kruidenbaden, zwemfeestje etc. Kortom "Plezier voor Jong en Oud". Voor de banenzwemmers staat ons 25 meter bassin tot uw beschikking.
In ons bowling- en partycentrum kunt u bij ons terecht voor een gezellig avondje uit. Wij verzorgen tevens uw personeelsfeesten, bruiloften, recepties, kinderparty's enz.
Wij bieden u:
• 6 geautomatiseerde "glow in the dark" bowlingbanen.
• Een sfeervol restaurant met open haard, geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen.
• Een uitstekende keuken (spiderpan, barbecue, gourmet, steengrill, bolle jaap, warme en koude buffetten) en een gezellige bar.
• Oud-Hollandse spelen.
• De mogelijkheid om zelf arangementen samen te stellen, afgestemd op uw budget.
• Diverse kinderarrangementen.

 

Vakantie Idee Oké heeft op Bungalowpark Veluwe verschillende vakantiechalets voor u in de verhuur. De huisjes zijn allemaal van particuliere eigenaren en verschillen daarom in inrichting en uitrusting maar voldoen allemaal aan de normen van Vakantie Idee Oké.


Vakantiechalet "De Eekhoorn" Bungalowpark Veluwe
Voor meer info over dit chalet klik op de foto.
Luxe en zeer compleet!

o.a. vaatwasser, wasmachine, droger en twee gazelle fietsen met 7 versnellingen!


De Veluwe is nog steeds de plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

Reactie schrijven

Commentaren: 0