Wintersport

Wintersport · 20. januari 2020
Te huur Lipno nad Vltavou - Zuid Bohemen - Tsjechië met internet. Bent u op zoek naar een chalet voor 16 personen **** ✅ met internet, in het plaatsje Lipno nad Vltavou, Zuid Bohemen in Tsjechië dan hebben wij hier een mooie vakantiewoning gevonden! Deze mooie villa ligt in Lipno nad Vltavou, in Tsjechië. Er zijn 7 slaapkamers voor 16 personen, ideaal dus voor een vakantie met de hele familie. Bovendien mag u maximaal 2 huisdieren meenemen. Het vakantiehuis ligt in een skigebied.
Wintersport · 23. december 2019
Wintersport in Chalet Bernie inclusief skipas. Bent u op zoek naar Chalet Bernie *** ✅ inclusief skipas, dan hebben wij voor u een mooie aanbieder voor u gevonden. Wat is er nou leuker dan een wintersport beleven in een chalet aan de piste. Dit is de meest sfeervolle manier om te genieten van de wintersport. Een gast zegt het volgende over Chalet Bernie: 'Ruim, gezellig ingericht, goede voorzieningen en een toplocatie ten opzichte van de piste'. Ook hebben de appartementen een geweldig uitzicht!
Wintersport · 22. december 2019
Wintersport in Chalets Hameau de Flaine inclusief skipas. Bent u op zoek naar Chalets Hameau de Flaine **** ✅ inclusief skipas, dan hebben wij voor u een mooie aanbieder voor u gevonden. Gezellig in je eigen chalet een wintersport beleven. Dit is de meest sfeervolle manier om te genieten van de wintersport. Chalets Hameau de Flaine liggen in een vrolijk gekleurd chaletpark in de prachtige, bosrijke omgeving van Hameau de Flaine. Deze chalets zijn ideaal voor groepen!
Wintersport · 21. december 2019
Wintersport in Brugger Dörfl inclusief skipas. Bent u op zoek naar het chalet Brugger Dörfl **** ✅ inclusief skipas, dan hebben wij voor u een mooie aanbieder voor u gevonden. Wat is er nou leuker dan een wintersport beleven in je eigen huisje aan de piste. Dit is de meest sfeervolle manier om te genieten van de wintersport. De fantastische chalets van Brugger Dörfl liggen rustig; aan de rand van het centrum van Mayrhofen, maar wel op loopafstand van de winkels, de liften en de vele après-ski's.
Wintersport · 19. december 2019
Wintersport in Résidence Le Village Gaulois inclusief skipas. Bent u op zoek naar een chalet ✅ Résidence Le Village Gaulois inclusief skipas, dan hebben wij voor u een mooie aanbieder voor u gevonden. Wat is er nou leuker dan een wintersport beleven in je eigen huisje aan de piste. Dit is de meest sfeervolle manier om te genieten van de wintersport. Résidence Le Village Gaulois is ideaal gelegen in St. Francois 1600; direct aan een stuk waar meerdere pistes samen komen!
Wintersport · 16. december 2019
Top 10 wintersport chalets inclusief skipas. Bent u op zoek naar een van de 10 wintersportchalets ✅ dan hebben wij voor u een mooie aanbieder voor u gevonden. Wat is er nou leuker dan een wintersport beleven in je eigen huisje aan de piste. Dit is de meest sfeervolle manier om te genieten van de wintersport. Deze aanbieder heeft voor jou de tien beste chalets voor jou geselecteerd. Deze chalets blinken o.a. uit in ligging t.o.v. de piste en kwaliteit van de chalet.
Wintersport · 14. december 2019
Wintersport in Le Corbier in Frankrijk inclusief skipas, volledig autovrij. Geliefde bestemming voor gezinnen met kinderen ✅ Le Corbier is een modern opgezet ski-oord op 1550 meter hoogte. Het dorp is volledig autovrij, waardoor het een geliefde bestemming voor gezinnen met jonge kinderen is. De meeste appartementen liggen direct aan de piste, waardoor je zo de piste op skiet. Door de vele blauwe pistes, is het gebied ideaal voor de beginnende skiër. Le Corbier: skiën tot aan de voordeur.
Wintersport · 08. december 2019
Scherp geprijsde last minute wintersportvakanties. Bent u op zoek naar een scherp geprijsd last minute wintersportvakantie ✅ dan hebben wij voor u een mooie aanbieder voor u gevonden. Vanaf slechts €99,- per persoon kun je al een week skiën: verblijf en skipas inbegrepen! Vertrek binnen 6 weken naar de mooiste skigebieden in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië of Andorra. Weet jij al waar je naartoe wilt? Of wil je graag nog wat inspiratie? Vind jouw ultieme Last Minute vakantie hier!
Wintersport · 06. december 2019
Lang weekend of midweek skiën in Sauerland. Even er op uit en een lang weekend of een midweek skiën net over de grens, in Sauerland, kijk dan snel hier✅ Eerst even checken of er wel sneeuw ligt natuurlijk! Het skigebied Winterberg staat bekend als sneeuwzeker. De sneeuwhoogtes liggen tijdens het seizoen tussen 25 en 125 centimeter. En als het eens niet sneeuwt, zorgen moderne sneeuwkanonnen ervoor dat wintersport in het gehele skigebied van december tot maart mogelijk is. 360 sneeuwkanonnen.
Wintersport · 02. december 2019
Wintersportvakanties in Oostenrijk naar Königsleiten. Het Oostenrijkse Königsleiten in Oostenrijk ✅ is zeer geliefd bij families en rustzoekers! Wij hebben voor u een aanbieder gevonden met de mooiste accommodaties en niet onbelangrijk, altijd inclusief skipas! Een ruime keus om even er heerlijk uit te zijn en te genieten met een geweldige après-ski! Königsleiten Ultiem genieten Skipas voor heel Zillertal, ruim 600km aan pistes Direct aan de piste Nederlands sprekende skileraren

Meer weergeven