· 

Wintersport in Le Corbier in Frankrijk inclusief skipas, volledig autovrij

Wintersport in Le Corbier in Frankrijk inclusief skipas, volledig autovrij

Geliefde bestemming voor gezinnen met kinderen 

Le Corbier is een modern opgezet ski-oord op 1550 meter hoogte. Het dorp is volledig autovrij, waardoor het een geliefde bestemming voor gezinnen met jonge kinderen is. De meeste appartementen liggen direct aan de piste, waardoor je zo de piste op skiet. Door de vele blauwe pistes, is het gebied ideaal voor de beginnende skiër.

 

Le Corbier: skiën tot aan de voordeur

Aan de pistes zijn vele terrasjes waar je tussen het skiën door heerlijk geniet van een hapje en drankje. Wil je wat meer avontuur? Maak dan een spectaculaire sneeuwscootertocht of een paraglide-vlucht over de hoogste toppen van het skigebied. Sluit de avond in stijl af in één van de gezellige bars. Wist je trouwens dat Bizztravel ook in Le Corbier standaard een 7-daagse Les Sybelles skipas aanbiedt? Zo geniet je optimaal van dit geweldige skigebied.

 

Wintersport Le Corbier - Voordelig met deze aanbieder!

Beleef dit seizoen een schitterende wintersport in Le Corbier!

 

Voor Last Minutes aanbiedingen kijk hier!

 

 

 


Wintersport in Le Corbier in Frankrijk inclusief skipas, volledig autovrij

Kenmerken skigebied:

 

Langste afdaling 8 km

Langlaufloipe 50 km

Sneeuwkanonnen aanwezig

Snowboardfaciliteiten

 

 

De mooiste wintersportchalets in Frankrijk inclusief skipas

Een greep uit het mooie aanbod  " Chalet Genepy***!

 

Chalet Genepy is een authentiek en ruim chalet van 150 m2 op een centrale locatie in Le Corbier. De piste en stoeltjeslift liggen op slechts 100 meter.

Toch kun je hier heerlijk rustig verblijven en geniet je van veel privacy.

Ontdek het centrum of daag elkaar uit met een potje biljart in de gameroom. Hier vind je ook een dartboard en verschillende bordspellen.

 

Algemene informatie

 • Ligging en omgeving
 • Afstand tot centrum: circa 400 meter
 • Afstand tot skipiste circa 100 meter
 • Afstand tot skibushalte circa 20 meter
 • Afstand tot skilift circa 100 meter
 • Afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 150 meter
 • Afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 300 meter
 • Rustig gelegen

Kamertypes

5-kamer chalet - geschikt voor 6 tot 12 personen

 

Verzorging

Logies

 

Faciliteiten

 • Bedlinnen exclusief
 • Handdoeken exclusief
 • Parkeerterrein (beperkt beschikbaar)
 • Wi-Fi

Kinderen

 • Babybedje
 • Kinderstoel

Sport & animatie

 • Biljart

Verplichte bijkomende kosten

 • Eindschoonmaak (excl.keuken): circa 150,00 € per eenheid (ter plekke te betalen, verplicht)
 • Toeristenbelasting: circa 1,87 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen, verplicht)

Borg

 • Borg: circa 500,00 € per eenheid (ter plekke te betalen, verplicht)

Let op

 

De keuken wordt voor de winter 2018-2019 volledig gerenoveerd. De foto's zijn nu nog van de oude situatie.

 

vanaf€245

Inclusief skipas ter waarde van: €227

 

Voor meer onderkomens in Le Corbier kijk hier!

 

Skikaart & skigebied

 

Plattegrond

 

Kenmerken skigebied:

 • Langste afdaling 10 km
 • Gratis skibus
 • Sneeuwkanonnen aanwezig
 • Snowboardfaciliteiten

Voor meer aanbiedingen wintersport chalets, kijk hieronder!

RSS productfeed

Appartementen Kostenzer (wo, 01 apr 2020)
Ga je deze winter naar Fügen met je gezin? Dan is Appartementen Kostenzer de plek voor je. Wanneer je hier je vakantie viert dan verblijf je vlakbij de Spieljochbahn-skilift en direct aan een leuke oefenweide. Je hoeft dus niet ver te lopen om met z'n allen een aan een fijne, actieve winterdag te beginnen. Je kunt aan het einde van de middag zelfs bijna helemaal terugskiën naar je appartement. Tip: Je ontvangt als gast van Appartementen Kostenzer 5% korting op je ski- of snowboardlessen bij Skischool Kostenzer. EUR 434.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hotel Bruno (Wed, 01 Apr 2020)
Op een rustige, idyllische locatie, aan de rand van het bos, maar op slechts 250 meter lopen van de Spieljochbahn ligt Hotel Bruno. Het gezellige centrum van Fügen bevindt zich op circa 10 minuten lopen van Hotel Bruno. Ter ontspanning is er een heerlijke wellness, waar je o.a. kunt genieten van een sauna, stoombad en een infraroodcabine. EUR 830.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kosis Lifestyle Hotel (Wed, 01 Apr 2020)
Kosis Lifestyle Hotel ligt midden in het centum van Fügen met een skibushalte voor de deur. Na een dag skiën kun je heerlijk genieten van de sauna of het solarium. Daarnaast is er 1 à 2 keer per week live muziek. EUR 770.00 Meer informatie
>> meer lezen

Appartement Sonnwend (Wed, 01 Apr 2020)
Op een mooie, rustige locatie liggen de sfeervolle Appartementen Sonnwend. Het gezellige centrum van Gerlos ligt op 600 meter en de skibus brengt je 's morgens in een paar minuten naar de skilift. EUR 365.00 Meer informatie
>> meer lezen

Appartementen Josefine (Wed, 01 Apr 2020)
“ Appartementen Josefine heeft een mooie, rustige ligging in Gerlos. De ruime en keurige appartementen liggen vlakbij de skibus die je snel en gemakkelijk naar de skilift brengt. Wil je elke dag beginnen met verse broodjes? Dat is mogelijk bij appartementen Josefine want er is ook een broodjesservice! EUR 465.00 Meer informatie
>> meer lezen

Appartementen Neustockach (Wed, 01 Apr 2020)
“ Een mooi appartement met ruime slaapkamers", dat is wat gasten zeggen die verbleven in appartementen Neustockach. Dit in combinatie met de zeer klantvriendelijke gastvrouw maakt het een goede basis voor je wintersportvakantie. De skibus brengt je naar het skigebied waar je de meest uiteenlopende pistes vindt en met de broodjesservice begin je de dag helemaal goed! EUR 425.00 Meer informatie
>> meer lezen

Gasthof Riederhof (Wed, 01 Apr 2020)
Gasthof Riederhof heeft een rustige ligging, net buiten het centrum van Gerlos. De gratis skibus stopt voor de deur, zodat je gemakkelijk bij de skilift kunt komen. Met faciliteiten als een sauna, stoombad, zonneterras, whirlpool en een bar heb je alles bij de hand voor een geweldige vakantie! EUR 785.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hotel Kristall - logies & ontbijt (Wed, 01 Apr 2020)
Op een rustige, maar toch zeer centrale locatie in Gerlos vind je het elegante Hotel Kristall. Dit adults-only hotel staat bekend om haar gezellige sfeer, goede service en culinaire hoogstandjes. Het centrum van Gerlos ligt op 300 meter afstand en de skilift en piste vind je op slechts 150 meter van het hotel. EUR 955.00 Meer informatie
>> meer lezen

Landhaus Staudacher (Wed, 01 Apr 2020)
In Landhaus Staudacher in Gerlos wordt u gastvrij onthaald door de vriendelijke eigenaren Hans en Gretl. Zij runnen dit huiselijke pension en zorgen er tijdens uw vakantie voor dat het u aan niets zal ontbreken. Het landhaus ligt op een heerlijk rustige plek en de skibus brengt u snel naar de skilift of het centrum van Gerlos. En wanneer u 's middags terugkomt van een fijne dag op de pistes, kan de sauna voor u worden aangezet zodat u even lekker kan bijkomen. EUR 575.00 Meer informatie
>> meer lezen

Almdorf Homes Königsleiten (Wed, 01 Apr 2020)
Deze winter in het populaire skidorp Königsleiten verblijven? Kies dan voor Almdorf Homes Königsleiten, dit is de verzamelnaam voor verschillende appartementen in het dorp. Het blijft dus tot aan het moment dat je aankomt een verrassing in welk appartement je verblijft. Je krijgt bij het VVV, ter plaatse, te horen waar je je wintersportvakantie door gaat brengen. EUR 400.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hotel der Königsleitner (Wed, 01 Apr 2020)
Het hotel is modern ingericht met traditionele elementen en heeft een mooie ligging direct aan de piste. Ter ontspanning biedt het hotel meerdere wellnessfaciliteiten aan zoals een binnenbad, sauna's en een infraroodcabine en vanaf het zonneterras heb je een prachtig uitzicht over het berglandschap. EUR 925.00 Meer informatie
>> meer lezen

Alpenresort Thanner (Wed, 01 Apr 2020)
Deze winter verblijven in Alpenresort Thanner? Dan verblijf je in het centrum van Mayrhofen, naast de winkelstraat in een zeer luxe appartement! Daarnaast stap je zo in de lift om vervolgens de piste op te gaan. Na het skiën kun je heerlijk relaxen in de sauna! EUR 395.00 Meer informatie
>> meer lezen

Appartementen Elfriede (Wed, 01 Apr 2020)
Direct in het centrum van Mayrhofen en op korte loofafstand van de lift liggen de compleet ingerichte Appartementen Elfriede. De typisch Oostenrijkse appartementen zijn knus ingericht en zijn voorzien van complete keuken, gezellige eethoek en een balkon met uitzicht op de mooie omgeving. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de winkels en de supermarkt in de hoofdstraat van Mayrhofen. EUR 482.00 Meer informatie
>> meer lezen

Chalet Beletage (Wed, 01 Apr 2020)
Op een heerlijk zonnige, rustige locatie in Mayrhofen liggen de luxe appartementen van Chalet Beletage. De appartementen zijn voorzien van een trendy woonkeuken met flatscreen, comfortabele slaapkamers en een groot zonnig balkon of terras. De skilift ligt op 800 meter afstand en het centrum van Mayrhofen, waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen ligt op slechts 300 meter. EUR 435.00 Meer informatie
>> meer lezen

Haus Fankhauser (Wed, 01 Apr 2020)
Haus Fankhauser ligt zeer centraal in het altijd gezellige Mayrhofen! Je vindt alles op loopafstand. Zin in een heerlijk belegd broodje als ontbijt? Je vindt de bakker vrijwel direct naast het huis. Ook 's avonds ben je zo in een restaurant of feest je in een après-ski bar. In Haus Fankhauser zul je zeker een fantastische vakantie beleven! EUR 465.00 Meer informatie
>> meer lezen

Landhaus Carla (Wed, 01 Apr 2020)
Aan de rand van het centrum, op een zeer zonnige locatie vind je het gezellige Familiehotel Landhaus Carla. Dit populaire hotel is in Tiroler stijl gebouwd en ook binnen vind je een typisch traditionele inrichting. De Penkenbahn ligt op 400 meter afstand en de skibus en de skitrein stoppen voor de deur. Zo is niet alleen het skigebied van Mayrhofen gemakkelijk bereikbaar, maar ook de andere gebieden van het Zillertal. EUR 775.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pension Gästenhaus Lärchenheim (Wed, 01 Apr 2020)
In Pension Gästehaus Lärchenheim in Mayrhofen staat je een heel hartelijke ontvangst te wachten. De eigenaresse staat iedere dag klaar om het je naar je zin te maken en dat begint al bij een prima ontbijtbuffet. Het grootste voordeel van een wintersportvakantie in dit eenvoudig ingerichte pension is de ligging. EUR 665.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pension Kofler (Wed, 01 Apr 2020)
Geniet van de Oostenrijkse gemütlichkeit bij Pension Kofler! Je verblijft in een eenvoudige maar ruime kamer met een balkon waardoor je kunt genieten van een prachtig uitzicht. Elke ochtend staat er weer een typisch Oostenrijk ontbijt voor je klaar, een goede start voor een actieve dag op de piste. EUR 505.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pension Kumbichlhof (Wed, 01 Apr 2020)
Op een perfecte locatie in Mayrhofen, met de gondels op loopafstand, vind je het fijne Pension Kumbichlhof. De kamers zijn eenvoudig, maar goed verzorgd ingericht en voorzien van een eigen badkamer. In de sfeervolle ontbijtruimte van Pension Kumbichlhof staat er iedere morgen een lekker ontbijt voor je klaar, zodat je vol energie je skidag kunt beginnen. EUR 555.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pension Moosegg (Wed, 01 Apr 2020)
EUR 530.00 Meer informatie
>> meer lezen

Gasthof Tipotsch (Wed, 01 Apr 2020)
Gasthof Tipotsch is een traditioneel Tiroler pension met eenvoudige, prima geprijsde kamers met gedeelde badkamer. Kinderen zijn van harte welkom en speciaal voor hen is er een speelhoek ingericht. De lift ligt op 300 meter en de skibus  die je hier heel snel naartoe brengt, stopt vlakbij. Heb je na een heerlijk dag skiën nog energie over? Dan kun je elkaar in het pension uitdagen voor een potje tafeltennis. Of zit je liever op het terras om gezellig samen een drankje te drinken? ´s Avonds is de huispub, de Pink Pantherbar geopend en de naastgelegen discotheek, waar feestgangers hun dag afsluiten op de dansvloer, hoort ook bij het pension EUR 520.00 Meer informatie
>> meer lezen

Appartementen Gruber Peter (Wed, 01 Apr 2020)
Ben je op zoek naar een ruim appartement op loopafstand van het gezellige centrum van Zell am Ziller? Dan is Appartement Guber Peter ideaal! De appartementen zijn eenvoudig, maar ruim en beschikken over 2 slaapkamer of 3 slaapkamers, een sfeervolle woonkeuken en een balkon of terras met uitzicht op de prachtige omgeving. EUR 405.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hotel Gasthof Bräu (Wed, 01 Apr 2020)
Naast een actieve vakantie ook op zoek naar ontspanning? Dan is Hotel Gasthof Bräu een goede keus! Je staat met de skibus binnen enkele minuten op de piste en bij terugkomst in het hotel staat het wellnescenter tot je beschikking. Met onder andere sauna's, een kruidenstoombad en een relaxruimte ben je weer helemaal klaar voor een dag op de ski's! EUR 905.00 Meer informatie
>> meer lezen

Wintersport in Le Corbier in Frankrijk inclusief skipas, volledig autovrij

Reactie schrijven

Commentaren: 0