Tsjechie

Tsjechie · 26. november 2019
Aanbieding 4 daagse stedentrip met de bus naar Praag Nog nooit in Praag ✅ geweest dan is dit nu uw kans! Met een prijs vanaf 99,00 kunt u deze mooie stad gaan bezoeken. Een 4 daagse reis die u niet snel zal vergeten, zeker in de winter is het een aanbeveling om deze reis te boeken! Accommodatie Tijdens deze reis verblijft u in een goed middenklasse hotel in Praag. Het ligt gunstig t.o.v. de openbaar vervoersvoorzieningen. U bent dus binnen korte tijd in het historische centrum van Praag.
Tsjechie · 17. oktober 2018
Appartement in Tsjechië in Moravië Appartement A Vidlak ✅ Op de eerste etage van het hoofdgebouw van camping Vidlák bevinden zich een tweetal appartementen. Beide appartementen hebben een prachtig uitzicht over het zwemmeer "Vidlák" en bieden u de mogelijkheid om in ieder jaargetijde te genieten van de mooie provincie Vysočina. Appartement A (51 m2) is geschikt voor 2-4 personen. Het appartement is centraal verwarmd en volledig ingericht. Het beschikt over een woonkamer met open keuken.
Tsjechie · 17. oktober 2018
Vakantieverblijf in Zuidwest Moravie in Tsjechië Op de eerste etage van het hoofdgebouw van camping Vidlák ✅ bevinden zich een tweetal appartementen. Beide appartementen hebben een prachtig uitzicht over het zwemmeer "Vidlák" en bieden u de mogelijkheid om in ieder jaargetijde te genieten van de mooie provincie Vysočina. Appartement B (87 m2) is geschikt voor 2-5 personen. Het appartement heeft een ruime woonkamer en beschikt naast de centrale verwarming ook over een sfeervolle houtkachel.
Tsjechie · 17. oktober 2018
De provincie Vysocina in het zuid-westen van Moravië We geven hier een beschrijving van de omgeving ✅ gezien vanuit Vidlák Een gebied wat bekend staat om de mooie landschappen van het Moravisch Hoogland. De landelijke ligging (op 2 kilometer afstand van het dorp) straalt een overvloedige rust uit. Het dorp Opatov beschikt over een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Gedurende het hoogseizoen worden er op de camping 's ochtends verse broodjes geleverd.
Tsjechie · 17. oktober 2018
Rustige familiecamping in het zuidwesten van Moravië Camping Vidlák ✅ is een rustige familiecamping, prachtig gelegen aan het zwemmeer "Vidlák" en bevindt zich in het zuidwesten van Moravië, in de driehoek Jihlava - Třebíč - Telč. De 50 ruime tot zeer ruime plaatsen zijn allen voorzien van een elektriciteitsaansluiting (10 amp.). Het sanitair is modern en voorzien van verwarming. In de "gastenhuiskamer" treft u naast een kleine bibliotheek en spelletjes ook veel toeristische informatie aan.