Overijssel

Overijssel · 07. februari 2020
Te huur vakantiehuisjes in de provincie Overijssel met Wifi, honden toegestaan. Bent u op zoek naar een vakantiewoning ✅ in de provincie Overijssel, met Wifi en waar honden zijn toegestaan, dan hebben wij voor u een groot aanbod van vakantiehuisjes voor u verzameld! Hier wat voorbeelden uit het grote aanbod. 8 persoons vakantiehuis aan vaarwater Door 49 gasten beoordeeld met een 8,3 Zeer Goed! Vakantiehuis OV006 Scheerwolde, Overijssel Dit super gezellige vakantiehuis (128m2!) voor 8 personen
Overijssel · 08. november 2019
Te huur Luxe vakantiewoning voor 4 personen met internet aan open water Op zoek naar een vakantiewoning voor 4 personen met vrij uitzicht ✅ over het water op een heerlijke rustige plek, dan hebben wij voor u een hele mooie woning gevonden in een schitterende omgeving! Omschrijving: vakantiehuis OV086 Giethoorn, Overijssel Deze luxe villa bevindt zich op een prachtige locatie aan de rand van natuurgebied de Weerribben-Wieden in Giethoorn. De villa is geschikt voor vier personen.
Overijssel · 08. november 2019
Te huur groepsaccommodatie voor 28 personen met sauna, hottub, recreatieruimte en internet in Paaslo! Op zoek naar een groepsaccommodatie voor 28 personen ✅ op een heerlijke rustige plek, dan hebben wij voor u een hele mooi complex gevonden in een schitterende omgeving! Omschrijving: groepsaccommodatie OV019 Paasloo, Overijssel Een heerlijk weekend met uw familie of vrienden doormaken tussen de unieke natuurgebieden van Giethoorn en de Weerribben-Wieden is op voorhand al geslaagd.
Overijssel · 07. november 2019
Te huur 6 persoons vakantiehuis met gratis WiFi in De Weerribben-Wieden Op zoek naar een vakantiewoning met vrij uitzicht ✅ over het water op een heerlijke rustige plek, dan hebben wij voor u een hele mooie woning gevonden in een schitterende omgeving! Omschrijving: vakantiehuis OV240 Kalenberg, Overijssel Op een unieke locatie aan de Kalenbergergracht, met vrij uitzicht over het water en gelegen in het Nationaal Park De Weerribben-Wieden, staat dit knusse vakantiehuis voor zes personen.
Overijssel · 04. november 2019
Te huur vakantiewoning aan open water met eigen aanlegsteiger Op zoek naar een vakantiewoning aan open water ✅ met eigen aanlegsteiger, dan hebben wij voor u een hele mooie woning gevonden in een schitterende omgeving! Omschrijving: Waterresort Bodelaeke Giethoorn, Overijssel Alle villa's op Waterresort Bodelaeke liggen direct aan het open water en beschikken standaard over een eigen aanlegsteiger. Alle villa's liggen op ruime afstand van elkaar waardoor uw privacy gegarandeerd gewaarborgd is.