· 

Te huur Luxe vakantiewoning voor 4 personen met internet aan open water

Te huur vakantiewoning aan open water met eigen aanlegsteiger

Op zoek naar een vakantiewoning voor 4 personen met vrij uitzicht ✅ over het water op een heerlijke rustige plek, dan hebben wij voor u een hele mooie woning gevonden in een schitterende omgeving!

 

Omschrijving: vakantiehuis OV086 Giethoorn, Overijssel

Deze luxe villa bevindt zich op een prachtige locatie aan de rand van natuurgebied de Weerribben-Wieden in Giethoorn. De villa is geschikt voor vier personen, ligt direct aan het water en u beschikt over een eigen aanlegsteiger. Het vakantiehuis is ideaal voor vissers, watersporters of andere waterliefhebbers. Vanuit de ruime woonkamer heeft u via de grote glazen pui direct uitzicht op Natuurgebied de Weerribben-Wieden. De villa's beschikken allemaal over een heerlijk terras. Tevens beschikt u over een gratis internet verbinding en er zijn twee parkeerplaatsen voor uw auto aanwezig. Geniet van de luxe en het mooie uitzicht tijdens uw vakantie in Giethoorn. Kortom, een vakantie waar u geen spijt van zult krijgen.

 

Bijzonderheden

- Het interieur en/of exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen en afwijken van de foto's. - Huur uw eigen sloep op Waterresort Bodelaeke! Neem voor meer informatie en de prijzen contact op met één van onze medewerkers.

 


Indeling: vakantiehuis OV086 Giethoorn, Overijssel

Deze vrijstaande villa is luxe ingericht en heeft een oppervlakte van 80 m². De villa is geschikt voor maximaal vier personen en beschikt over gratis internet. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtige uitzicht over het water. De open keuken is uitgerust met onder andere een gaskookplaat, koelkast met vriesvak, Senseo of Nespresso apparaat, combi magnetron, vaatwasser en waterkoker. De villa beschikt over een apart toilet en bijkeuken met wasmachine en -droger.

 

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Beide slaapkamers beschikken over twee eenpersoonsbedden. Op één van de slaapkamers heeft u een eigen televisie staan. Verder vindt u op de eerste verdieping ook de badkamer met douche en toilet.

 

U kijkt uit over het brede water. Tevens beschikt u over twee eigen parkeerplaatsen.

Te huur vakantiewoning aan open water met eigen aanlegsteiger

Omgeving: Giethoorn, Overijssel

Giethoorn is gelegen in het Nationaal Park Weerribben-Wieden en daarom bij vele toeristen erg geliefd. Natuur-, cultuur- en watersportliefhebbers kunnen zich in Giethoorn uitstekend vermaken. Welk seizoen u ook kiest, Giethoorn is dé ideale vakantiebestemming.

 

Alles wat kan drijven is hier op een mooie dag te vinden. Giethoorn is natuurlijk bekend om zijn vele dorpsgrachten en de wandelpaden erlangs. Het is een belevenis om door deze grachten met een punter of fluisterboot te varen. Naast de vele watersportmogelijkeheden biedt Giethoorn ook een scala aan verschillende musea’s, winkeltjes en goede restaurants. Ook is er een schelpengalerie, een museumboerderij en een aantal punterwerven.

 

Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt in de Kop van Overijssel. Het is een landschap waar water en riet overheersen. Dit Nationaal Park vormt het belangrijkste moerasgebied van Noordwest Europa. Het huidige landschap van Weerribben-Wieden is ontstaan door het afgraven van veen voor de turfwinning. Sporen daarvan zijn zowel in het landschap als in de naam van het gebied terug te vinden. Ribben zijn smalle stroken land waarop de uitgestoken turf te drogen werd gelegd en de weren zijn de uitgeveende delen, ook wel petgaten genoemd. Na de verveningperiode werd de rietteelt bepalend voor het landschap.

 

Hoewel de mogelijkheden voor wandelen en fietsen in een waterrijk gebied als De Wieden beperkter zijn dan voor varen, zijn ze wel heel aantrekkelijk. Verder worden ook begeleide excursies georganiseerd, zoals vaar- en fietsexcursies, excursies naar de eendenkooi en de vogelobservatiehut. Er zijn uitgebreide fietstochten te maken op de veelal rond het parkgebied gelegen fietspaden. Plaatsen in de omgeving zijn Steenwijk en Meppel, beide met een sfeervolle binnenstad en een overdekt zwembad. Bezoek ook de nabij gelegen plaats Blokzijl, een oude Zuiderzee havenstad. En Havelte, waar één van de grootste hunebedden van Nederland staat.

Waterresort Bodelaeke

Alle villa's op Waterresort Bodelaeke liggen direct aan het open water en beschikken standaard over een eigen aanlegsteiger. Alle villa's liggen op ruime afstand van elkaar waardoor uw privacy gegarandeerd gewaarborgd is. Het hart van het authentieke dorpje Giethoorn ligt op steenworp afstand en staat bekend om de vele grachtjes en goede restaurants. Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt om de hoek en is vanaf het water een indrukwekkende ontdekking. Een verblijf op Waterresort Bodelaeke is de perfecte locatie voor mensen die van luxe, rust, natuur en water houden. Ook gedurende de wintermaanden is Giethoorn een fantastische bestemming. Heeft u wel eens zoveel prachtige kilometers op natuurijs gemaakt?

Te huur Luxe vakantiewoning voor 4 personen met internet aan open water

Reactie schrijven

Commentaren: 0