Frankrijk

Frankrijk · 05. november 2019
De Allier mooi gebied in de Auvergne De Allier ✅ mooi gebied in de Auvergne De Allier is nog geen druk toeristisch gebied. Het lijkt of hier de tijd stil gestaan heeft. De natuur is hier op zijn mooist en veelal nog ongerept. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers is dit de plek om eens op onderzoek te gaan! Hier is het echte Franse platteland behouden gebleven. Glooiende akkers en rust kenmerken de streek. Omgeving: Apremont sur Allier, één van de mooiste dorpjes van Frankrijk.
Frankrijk · 17. oktober 2018
Pitelet in het departement Puy-de-Dôme De Auvergne✅ is nog een van de minst toeristische streken van Frankrijk. De stadjes en dorpen liggen vaak verscholen in de natuur, omringd door bergen, bossen en rivieren. Er zijn twee grote regionale natuurparken. Pitelet ligt in het departement Puy-de-Dôme en daar in het Parc Regional Livradois-Forez. Ook het Parc Regional des Volcans is vanuit Pitelet goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde grotere stad is de messenstad Thiers.
Frankrijk · 17. oktober 2018
Te huur zeer complete gite in midden Frankrijk. La Petite Maison In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is dit een ruime gîte. Het is gelegen op de bovenverdieping van het voormalige restaurant, maar omdat het gebouw half in een berghelling gebouwd is, heeft het een eigen uitgang naar een klein weggetje dat verderop het bos inloopt. Er is een nu een mooi eigen terras bij. De gîte heeft een flinke woonkamer met keuken en twee grote slaapkamers van elk ca.15 m2.