· 

Te huur zeer complete gite in midden Frankrijk

La Petite Maison 
In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is dit een ruime gîte. Het is gelegen op de bovenverdieping van het voormalige restaurant, maar omdat het gebouw half in een berghelling gebouwd is, heeft het een eigen uitgang naar een klein weggetje dat verderop het bos inloopt. Er is een nu een mooi eigen terras bij. De gîte heeft een flinke woonkamer met keuken en twee grote slaapkamers van elk ca.15 m2. Standaard is deze gîte ingericht voor vier personen. 

Er is een houtkachel en verwarming.

Alle kosten inclusief.

Wordt de gîte door minder dan 4 personen gehuurd dan wordt de prijs met € 25 voor elke persoon minder verlaagd.

Vakantie Idee Oké heeft in samenwerking met de site https://www.voorplussers.nl een korting kunnen regelen voor 55-plussers, die buiten de maanden juli en augustus gebruik willen maken van deze gite. Deze korting bedraagt maar liefst € 50 p.w.. 
De gîte La Petite Maison is standaard voor 4 personen, maar zoals reeds vermeld krijgt u voor elke persoon minder ook nog een korting van € 25.
In totaal kan dat dus voor een wat ouder stel (2 pers) € 100 p.w. schelen. De weekprijs wordt dan € 292
Er zijn geen bijkomende kosten.

 

De gíte is ingericht voor 4 personen en beschikt over een goed ingerichte keuken, een nieuwe badkamer met een flinke moderne douche (ca. 130 x 90 cm, thermostaatkraan en prima douchekop), een wc en een lavabo. 
De keuken is ingericht met een electrisch fornuis en kookplaat, afzuiger, koelkast en alles wat nodig is om een goed maal te kunnen bereiden.

Terras bij La Petite Maison

 

Het grotere terrein met een flink terras en zitplekken, een pétanquebaan, schommels, zwembad en trampoline is voor alle gasten beschikbaar,maar La Petite Maison heeft ook een flink eigen terras Dat geldt ook voor de vroegere restaurantzaal, die nu tot een algemene verblijfsruimte met bar, een grote eettafel, zithoek en kinderspeelhoek is ingericht. 
In overleg is het mogelijk 's avonds van een volledig menu (incl. apéritief, voorgerecht, dessert, wijn en koffie) te genieten. In het Gastenboek kun je lezen hoe enthousiast de gasten van 2009 over hun verblijf waren!
De verhuurperiode loopt voor deze gîte van zaterdag (aankomst vanaf 15:00 uur) tot zaterdag (vertrek vóór 11:00 uur).

 

 

Voor de omgeving en activiteiten kunt u hier kijken!

 

Voor meer info en of reserveren, kijk hier!

Reactie schrijven

Commentaren: 0