Engeland

Engeland · 17. januari 2020
Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet. Op zoek naar een echt kasteel ✅ 5 ***** voor 12 personen (+ 2 kind (0-2 jaar)) in het plaatsje Oban in Schotland - Groot-Brittannië, met internet, dan hebben wij voor u een geweldig vakantiehuis gevonden. Kasteel The South Wing met uitzicht op het meer! Morvern Peninsula 107 km van Oban: Mooi, historisch herenhuis "Ardtornish", uit de 19e eeuw. Geïsoleerde, rustige ligging, direct aan de bosrand, 400 m van het meer.
Engeland · 16. januari 2020
Te huur Vakantiehuis voor 10 personen Garth Saundersfoot - Zuid Wales - Groot-Brittannië, internet, 1 hond toegestaan. Op zoek naar een 5 ***** vrijstaande vakantiewoning voor 10 personen (+ 1 kind (0-2 jaar)) in het plaatsje Saundersfoot in Zuid Wales - Groot-Brittannië, met internet en waar 1 hond toegestaan is, dan hebben wij voor u een geweldig vakantiehuis gevonden. Vakantiehuis Garth met uitzicht op zee! Aantal personen:10 + 1 kinderen (0-2 jaar) Aantal huisdieren:1 Slaapkamers:5
Engeland · 30. oktober 2019
Kerstreis naar Londen, online boeken. Even helemaal in De kerstsfeer ✅ komen, dan MOET je een keer naar Londen gaan. Hier kom je werkelijk in de kerststemming, met die aan overvloed aan kerstsfeer van de hier versierde winkels, echt geweldig! Omschrijving Kerstinkopen doen in Londen is een ware belevenis! In de mooi versierde winkelstraten komt de kerstmuziek u tegemoet en de etalages zijn echt schitterend. Bezoek het sfeervolle Canterbury en de mooiste warenhuizen op Oxford Street.