· 

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Op zoek naar een echt kasteel  5 ***** voor 12 personen (+ 2 kind (0-2 jaar)) in het plaatsje Oban in Schotland - Groot-Brittannië, met internet, dan hebben wij voor u een geweldig vakantiehuis gevonden.

 

Kasteel The South Wing met uitzicht op het meer!

 

Morvern Peninsula 107 km van Oban: Mooi, historisch herenhuis "Ardtornish", uit de 19e eeuw. Geïsoleerde, rustige ligging, direct aan de bosrand, 400 m van het meer, te midden van groen. Parkeerplaats op het terrein. Winkel 4 km, supermarkt 36 km, restaurant 4 km, bar 4 km, station "Oban" 37 km, veerboot "Lochaline - Fishnish" 5 km, duikschool 5 km. Wandelroutes 500 m vanaf het huis. Attracties in de buurt: Kinlochaline Castle 800 m, Isle of Mull Ferry 5 km, Oban Distilleries (via ferry) 38 km, Ben Nevis, Fort William (via ferry) 60 km. Let op: auto noodzakelijk. Baby uitrusting (extra). Vissen toegestaan (visvergunning noodzakelijk). 1e set van houtblokken gratis af te nemen. Het toeristencentrum op het landgoed heeft informatie over het landgoed, bezienswaardigheden, goede ideeën voor wandelingen, uitstapjes en spotten in de natuur. Toegang tot het landgoed via een 25 km lange weg zonder verlichting 's avonds. Oban bevindt zich op maar 37 km verderop per ferry of 107 km via de weg. Boogschieten, kleiduivenschieten, kajakken en mountainbiken.

 

Aantal personen:12 + 4 kinderen (0-2 jaar)

Aantal huisdieren:0

Slaapkamers:6

 

 


Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Indeling

 

"The South Wing", appartement 8-kamers op de 1e verdieping.

Mooi en antiek ingericht: groot woonkamer met open haard en TV (Flatscreen TV), DVD.

Eetkamer.

3 2-pers. kamers, elke kamer heeft 1 2-pers bed en open haard. 3 kamers, elke kamer heeft 2 bedden en open haard. Groot keuken (4-pits kookplaat, oven, afwasmachine, magnetron, diepvriezer) met eettafel.

2 bad/WC's, douche/WC, aparte WC.

Verwarming.

Ter beschikking: wasmachine. Internet (Internet (WiFi), gratis). Parkeerplaats.

Let op: rookvrij huis. Wasmachine beschikbaar in de bijkeuken aan de overkant van de overloop. Droogruimte in de kelder van het huis.

 

 

Slaapkamers

 

Er zijn 6 ruime slaapkamers aanwezig, geschikt voor 12 personen.

Twee kinderen 0- 2 jaar is ook mogelijk!


RSS productfeed

Salt Cottage (vr, 03 apr 2020)
Een leuk vakantiehuisje dicht bij de zee in Deal. U vindt hier 2 slaapkamers, een zitkamer, een keuken met een eetkamer en een badkamer. Het tweepersoonsbed en de 2 aparte bedden zijn ideaal voor een gezin van 4 personen. Het dichtstbijzijnde strand ligt al op 200 m van de woning. Ook de restaurants en pubs liggen vlakbij. Hier kunt u naar toe voor een gezellige avond uit. Het huis beschikt over een mooi balkon op de bovenste verdieping. Buiten ligt de binnentuin met tuinmeubels. Huisdieren zijn van harte welkom. U kunt 2 uur gratis parkeren op straat en daarna op een parkeerplaats in de buurt tegen betaling. EUR 589.00 Meer informatie
>> meer lezen

Weald View Cottage (Fri, 03 Apr 2020)
Parterre: (zitkamer(TV, open haard, DVD-speler), eetkamer, keuken(fornuis(keramisch), oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasdroger, wasmachine)) Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet)) Op de 2e etage: (slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed)) tuinmeubilair, parking, kinderbed, kinderstoel EUR 688.00 Meer informatie
>> meer lezen

The Cabin (Fri, 03 Apr 2020)
hal, keuken(fornuis, oven(grilloven), magnetron, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek, DVD-speler, CD-speler), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet), verwarming(CV) EUR 468.00 Meer informatie
>> meer lezen

Five Waterings (Fri, 03 Apr 2020)
"Five Watering" is een modern, dennenhouten verblijf in het prachtige Kentse landschap. De woning is volledig uitgerust en is geschikt voor 6 personen. EUR 607.00 Meer informatie
>> meer lezen

Swallows Return (Fri, 03 Apr 2020)
Deze omgebouwde schuur in Bilsington is nu een vakantiewoning waar u met 6 personen in kan verblijven. De woning heeft 3 slaapkamers. U kunt hier met uw eigen gezin en bevriende gezinnen prima in verblijven. De woning is voorzien van een tuin en is niet ver van het strand. Mocht u met de kinderen naar de zee willen dan is deze op 13 km van uw woning. Verder kunt u heerlijk in de omgeving wandelen en fietsen. Mocht u zin hebben dan kunt u naar de lokale pub gaan die op 800 m van uw woning is. Op 5 km van uw woning vandaan bevindt zich een supermarkt waar u de dagelijkse boodschappen kan doen. De woning is voorzien van alle basisbehoeften en heeft ook WiFi waar u gratis gebruik van mag maken. Op een mooie dag kunt u het wild life van Groot-Brittannië spotten. Verder kunt u met dit mooie weer ook de barbecue aansteken en heerlijk buiten eten. Als u met de auto komt dan is er parkeergelegenheid bij de woning. EUR 1034.00 Meer informatie
>> meer lezen

The Bothy (Fri, 03 Apr 2020)
The Bothy is een landelijke accommodatie omringd door weilanden en bossen, grenzend aan het Hemsted Forest. Deze gerenoveerde, vrijstaande cottage is gehuld in klimop en ligt bij een kleine, rustige boerderij. De 2 slaapkamers bieden plaats aan 4 personen. Dat maakt de woning ideaal voor gezinnen met kinderen. Het vakantiehuis ligt dicht bij Cranbrook en Tenterden. Hier vindt u een gevarieerd aanbod aan restaurants, winkels, pubs, coffeeshops en activiteiten. U kunt ook een bezoek brengen aan de National Trust huizen en tuinen. Op warme zomerdagen kunt u heerlijk zitten op het zonnige terras. U kunt hier genieten van een mooi uitzicht op het omringende platteland. EUR 581.00 Meer informatie
>> meer lezen

Middle Barn (Fri, 03 Apr 2020)
Parterre: (woonkamer(TV, zithoek), eetkamer(eettafel(2 personen)), open keuken(fornuis(4 kookplaten, keramisch), magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie)) Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers.king size bed), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet)) terras(gedeeld met eigenaar), tuin(gedeeld met eigenaar), tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met eigenaar, geopend van Mei t/m Sep) EUR 624.00 Meer informatie
>> meer lezen

St Margarets Flat (Fri, 03 Apr 2020)
Op de 4e etage: (keuken(oven, grill, magnetron, koel-/vriescombinatie, wasmachine), woon/eetkamer(TV, DVD-speler), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet)) lift EUR 820.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ivy Mews (Fri, 03 Apr 2020)
Parterre: (keuken(fornuis, magnetron, koel-/vriescombinatie, wasmachine), woon/eetkamer(TV, radio), tuin) Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet)) EUR 689.00 Meer informatie
>> meer lezen

Acorn Barn (Fri, 03 Apr 2020)
Deze uitzonderlijke voormalige schuur is gelegen aan de rand van het rollende platteland. Vanuit de woonkamer heeft u panoramisch uitzicht over dit landschap - leun ontspannen achterover en relax! In de omgeving kunt u heerlijk wandelen. Deze vakantiewoning ligt op een in bedrijfzijnde boerenbedrijf. Hier kunt u genieten van het echte boerenleven, maar ook de historische huizen en tuinen in de omgeving zijn het bezoeken waard. Via de kanaal tunnel bent u in een wip met de Eurostar in Frankrijk. EUR 503.00 Meer informatie
>> meer lezen

Arundel Cottage (Fri, 03 Apr 2020)
Parterre: (keuken(fornuis(elektrisch), magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasmachine), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek)) Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet)) verwarming(CV, gas), parking EUR 871.00 Meer informatie
>> meer lezen

White Kemp (Fri, 03 Apr 2020)
Deze dennenhouten cottage ligt prachtig in het Kentse landschap. De woning is volledig ingericht en geschikt voor 4 personen. EUR 449.00 Meer informatie
>> meer lezen

The Old Cowshed (Fri, 03 Apr 2020)
Parterre: (woonkamer(TV, eettafel(4 personen), kachel(hout)), open keuken(fornuis(elektrisch), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasmachine), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer met badkamer(2-pers.king size bed, douche, wastafel, toilet), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet)) jacuzzi, verwarming(vloerverwarming), tuin(privé, omheind), tuinmeubilair, BBQ(houtskool), parking EUR 1022.00 Meer informatie
>> meer lezen

Walnut Cottage (Fri, 03 Apr 2020)
Parterre: (keuken(fornuis(keramisch), oven, magnetron, koel-/vriescombinatie, wasmachine), woon/eetkamer(TV, open haard, DVD-speler)) Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet)) tuin, tuinmeubilair, parking, kinderbed, kinderstoel EUR 589.00 Meer informatie
>> meer lezen

Rainbow Petty (Fri, 03 Apr 2020)
Parterre: (woonkamer(TV, DVD-speler, balkon of terras), eetkamer(eettafel(6 personen)), keuken(fornuis(elektrisch), oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasmachine), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet)) EUR 633.00 Meer informatie
>> meer lezen

Marine Views (Fri, 03 Apr 2020)
Parterre: (hal) Op de 2e etage: (keuken(fornuis(gas), magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasdroger, wasmachine), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek, DVD-speler, radio), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(ligbad, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel), toilet(wastafel)) verwarming(CV, gas) EUR 1339.00 Meer informatie
>> meer lezen

Rosemary Cottage (Fri, 03 Apr 2020)
Parterre: (woonkamer(TV, DVD-speler), keuken(fornuis, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer, wasmachine), badkamer(ligbad, wastafel, toilet)) Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed)) patio EUR 867.00 Meer informatie
>> meer lezen

Highcliff Court (Fri, 03 Apr 2020)
woonkamer(TV, eettafel, DVD-speler, balkon), keuken(fornuis, magnetron, afwasmachine, koelkast, wasmachine), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet), toilet EUR 864.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tore Petty (Fri, 03 Apr 2020)
Parterre: (woonkamer(TV, DVD-speler), keuken(oven, magnetron, afwasmachine, wasmachine), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer, sauna, serre/veranda) EUR 573.00 Meer informatie
>> meer lezen

Seascape (Fri, 03 Apr 2020)
Deze woning in Hythe heeft ruimte voor 4 personen. U heeft in de woning 2 slaapkamers tot uw beschikking. Deze vakantiewoning is perfect als u een romantische vakantie wenst met uw partner of als u met uw gezin weg wilt. De woning ligt tegenover de zee en is voorzien van een balkon. U kunt heerlijk op het strand ontspannen of een mooie strandwandeling maken. Verder kunt u in het dorp ook een boot huren. Naast de bootverhuur kunt u ook met een iets kleinere stoomtrein naar omliggende dorpen rijden. U kunt ook het dorp Hythe verder verkennen door een leuke wandeling te maken. Uw woning is voorzien van de basisbehoefte. Er is wel WiFi aanwezig en hier mag u gratis gebruik van maken. Verder is de woning voorzien van een balkon. Mocht u met de auto komen dan kunt u deze parkeren voor de woning. EUR 1166.00 Meer informatie
>> meer lezen

Victory Mews First Floor Flat (Fri, 03 Apr 2020)
woonkamer(TV, DVD-speler), keuken(fornuis, oven, magnetron, koel-/vriescombinatie, wasdroger, wasmachine), slaapkamer(2-pers. bed, TV), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet), badkamer(ligbad, wastafel, toilet), balkon, parking EUR 954.00 Meer informatie
>> meer lezen

The Smithy (Fri, 03 Apr 2020)
Deze authentieke vakantiewoning is te vinden in het pittoreske dorpje Chilman. Het ligt midden in het hart van het dorpsplein. Dit vakantiehuis heeft veel te bieden. Zo zijn de oude details in het huis nog steeds te zien en is de patio een heerlijke plek om te ontspannen. Het huis is geschikt voor 2 personen: perfect voor een stel dat er even tussenuit wil. In Canterbury (11 km) kunt u een mooie kerk, de Westgate Gardens en het Marlowe Theatre bezoeken. Ashford (15 km) biedt u een ouderwetse molen, een spa en het Wye National Nature Reserve. In Maidstone (35 km) kunt u het historische Leeds Castle bezoeken, kiezen voor een relaxdagje in Kent Life of winkelen op de Fremlin Walk. Het huis heeft een gezellige binnenplaats met een barbecue. Hier kunt u heerlijke maaltijden bereiden en de dag afsluiten met een goed glas wijn. De woning beschikt over een eigen parkeerplaats. EUR 661.00 Meer informatie
>> meer lezen

Stone Farm (Fri, 03 Apr 2020)
Woonboerderij "Stone Farm". EUR 4836.00 Meer informatie
>> meer lezen

Coveneys (Fri, 03 Apr 2020)
Mooi cottage "Coveneys". Aan de rand van de plaats Rolvenden, te midden van groen. Voor medegebruik: tuin, vijver. Voor alleengebruik: patio, tuinmeubelen, parkeerplaats bij het huis. Winkel 3 km, bar 2 km. Golfterrein (18 holes) 5.5 km. Attracties in de buurt: Rye 15 km, Bodiam Castle 21 km, Willesborough Windmill 22 km. Let op: de eigenaar woont op hetzelfde terrein. EUR 524.00 Meer informatie
>> meer lezen

Mill Cottage (Fri, 03 Apr 2020)
Mill Cottage is voormalig boerderijgebouw op het grondgebied (230 hectare) van een nog in werking zijnde boerderij. U heeft een prachtig uitzicht over de grote vijver en uitgestrekte velden. De cottage is ligt maar 8km van het mooie Wealden. Het is een ideale locatie om lekker rond te toeren en de regio Kent te verkennen. Er zijn talloze bezienswaardigheden in de buurt zoals; Sissinghurst Castle & Gardens, Hever Castle, Scotney Castle, Finchcocks Museum, Bewl Water Reservoir en nog veel meer. EUR 807.00 Meer informatie
>> meer lezen

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Reactie schrijven

Commentaren: 0