· 

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Op zoek naar een echt kasteel  5 ***** voor 12 personen (+ 2 kind (0-2 jaar)) in het plaatsje Oban in Schotland - Groot-Brittannië, met internet, dan hebben wij voor u een geweldig vakantiehuis gevonden.

 

Kasteel The South Wing met uitzicht op het meer!

 

Morvern Peninsula 107 km van Oban: Mooi, historisch herenhuis "Ardtornish", uit de 19e eeuw. Geïsoleerde, rustige ligging, direct aan de bosrand, 400 m van het meer, te midden van groen. Parkeerplaats op het terrein. Winkel 4 km, supermarkt 36 km, restaurant 4 km, bar 4 km, station "Oban" 37 km, veerboot "Lochaline - Fishnish" 5 km, duikschool 5 km. Wandelroutes 500 m vanaf het huis. Attracties in de buurt: Kinlochaline Castle 800 m, Isle of Mull Ferry 5 km, Oban Distilleries (via ferry) 38 km, Ben Nevis, Fort William (via ferry) 60 km. Let op: auto noodzakelijk. Baby uitrusting (extra). Vissen toegestaan (visvergunning noodzakelijk). 1e set van houtblokken gratis af te nemen. Het toeristencentrum op het landgoed heeft informatie over het landgoed, bezienswaardigheden, goede ideeën voor wandelingen, uitstapjes en spotten in de natuur. Toegang tot het landgoed via een 25 km lange weg zonder verlichting 's avonds. Oban bevindt zich op maar 37 km verderop per ferry of 107 km via de weg. Boogschieten, kleiduivenschieten, kajakken en mountainbiken.

 

Aantal personen:12 + 4 kinderen (0-2 jaar)

Aantal huisdieren:0

Slaapkamers:6

 

 


Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Indeling

 

"The South Wing", appartement 8-kamers op de 1e verdieping.

Mooi en antiek ingericht: groot woonkamer met open haard en TV (Flatscreen TV), DVD.

Eetkamer.

3 2-pers. kamers, elke kamer heeft 1 2-pers bed en open haard. 3 kamers, elke kamer heeft 2 bedden en open haard. Groot keuken (4-pits kookplaat, oven, afwasmachine, magnetron, diepvriezer) met eettafel.

2 bad/WC's, douche/WC, aparte WC.

Verwarming.

Ter beschikking: wasmachine. Internet (Internet (WiFi), gratis). Parkeerplaats.

Let op: rookvrij huis. Wasmachine beschikbaar in de bijkeuken aan de overkant van de overloop. Droogruimte in de kelder van het huis.

 

 

Slaapkamers

 

Er zijn 6 ruime slaapkamers aanwezig, geschikt voor 12 personen.

Twee kinderen 0- 2 jaar is ook mogelijk!


RSS productfeed

1 Mile from City Centre and Train Station 5 Bedroo (za, 08 aug 2020)
Dit vakantiehuis ligt op korte afstand van het centrum van Coventry. Er zijn 5 slaapkamers in de woning, wat het ideaal maakt voor een familie. De slaapkamer op de begane grond heeft een eigen badkamer, en is bijvoorbeeld perfect voor de ouders of voor opa en oma. Op 1,6 km afstand vind je het centrum van Coventry. Hier kun je terecht voor alle benodigdheden, zoals boodschappen en restaurants. Het centrum van Coventry heeft bovendien allerlei leuke bezienswaardigheden, zoals de Coventry Cathedral en de Coventry University. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond vind je een woonkamer met tv en een goed uitgeruste keuken. Op de 1e en 2e verdieping vind je 4 van de 5 slaapkamers en 2 gedeelde badkamers. Een van de slaapkamers bevindt zich op de begane grond en heeft een eigen badkamer. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig. Het treinstation vind je op 1,6 km afstand. De luchthaven van Birmingham ligt op 18 km afstand van het vakantiehuis. EUR 892.00 Meer informatie
>> meer lezen

Four Double Bedroom House Close to City Centre (Sat, 08 Aug 2020)
Dit fijne vakantiehuis voor 8 personen is te vinden in Coventry. De vakantiewoning beschikt over een tuin en er zijn in totaal 4 slaapkamers. Ideaal voor een familievakantie. Het vakantiehuis ligt vlak bij het centrum van Coventry. Op een paar minuten rijden vind je lokale winkels en supermarkten voor de nodige boodschappen. Op 1,9 km vind je de Coventry Cathedral en Coventry University. Het bekende Belgrade Theatre ligt op 2,7 km afstand. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond vind je de woonkamer met tv, een goed uitgeruste keuken en een toiletruimte. In de keuken vind je tevens een wasmachine. De slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping en je mag kosteloos 1 huisdier meenemen op vakantie. Het treinstation van Coventry ligt op 3,9 km afstand. Op 19 km afstand vind je de luchthaven van Birmingham. EUR 765.00 Meer informatie
>> meer lezen

4 Bedroom Whole House Coventry City Centre (Sat, 08 Aug 2020)
Dit fijne vakantiehuis voor 8 personen is te vinden in Coventry. De vakantiewoning beschikt in totaal over 4 slaapkamers. Ideaal voor een familievakantie. Het vakantiehuis ligt vlak bij het centrum van Coventry. Op loopafstand vind je winkels voor de belangrijkste boodschappen. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond vind je de woonkamer met tv, een goed uitgeruste keuken en een van de slaapkamers met ensuite badkamer. In de keuken vind je tevens een wasmachine. De andere slaapkamers zijn verdeeld over de 1e en 2e verdieping. Op de 1e etage vind je nog een badkamer. Het treinstation van Coventry ligt op loopafstand. EUR 762.00 Meer informatie
>> meer lezen

Waterhead View (Sat, 08 Aug 2020)
Parterre: (woonkamer(TV), keuken(oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasmachine), slaapkamer(2-pers.king size bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. onderschuifbed), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet)) tuin(privé) EUR 957.00 Meer informatie
>> meer lezen

Villa 49 Black Rock (Sat, 08 Aug 2020)
Parterre: (open keuken(waterkoker, fornuis, oven, magnetron, koel-/vriescombinatie, wasdroger, wasmachine), woon/eetkamer(TV, eettafel(4 personen), zithoek, DVD-speler), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet)) veranda, tuinmeubilair, parking EUR 479.00 Meer informatie
>> meer lezen

The Hideaway (Sat, 08 Aug 2020)
Parterre: (open keuken(fornuis(keramisch), oven, magnetron, koel-/vriescombinatie, wasmachine), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek, DVD-speler), slaapkamer(stapelbed)) Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers.king size bed, haardroger), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet)) patio, tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking EUR 503.00 Meer informatie
>> meer lezen

Dart View (Sat, 08 Aug 2020)
Mooi, gezellig chalet "Dart View". In het district Totness, rustige, verhoogde ligging. Voor alleengebruik: tuin, parkeerplaats bij het huis. Winkel, bar 600 m. Attracties in de buurt: Sharpham Vineyard, Ashprington, Totness Castle, Berry Pomeroy Castle, Buckfast Abbey. Let op: auto noodzakelijk. Niet geschikt voor kleine kinderen. EUR 549.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sandy (Sat, 08 Aug 2020)
Moderne, mooi, comfortabele residentie "Sandy". In het centrum van Dartmouth, centrale ligging. Parkeerplaats bij het huis. Winkel, restaurant, bar, café 50 m. Attracties in de buurt: Dartmouth Castle 1.7 km, Dartmouth Steam Railway 1.5 km, Dartmouth Harbour 1.6 km, Bayard's Cove Fort 300 m. Let op: auto noodzakelijk. EUR 470.00 Meer informatie
>> meer lezen

Shore Leas (Sat, 08 Aug 2020)
Dit mooie vakantiehuis ligt in Cornwall. De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen, ideaal voor meerdere stellen of groot gezin. Het diervriendelijke huis beschikt over een hottub, tuin en garage. Het huis is gelegen op een heuvel waardoor u mooi uitzicht heeft over het strand. De baai is populair voor surfers en familievakanties. De woning is van alle gemakken voorzien. De keuken is volledig uitgerust met onder andere een vaatwasser. Er is een speciale wasruimte en het huis beschikt over een serre. Geniet van de ruime omheinde tuin met tuinmeubilair. EUR 931.00 Meer informatie
>> meer lezen

Creekview (Sat, 08 Aug 2020)
Zucht.. U wordt wakker in de prachtige, lichte masterbedroom en doet de gordijnen open. Wat een uitzicht! U kijkt vanaf een heuvel wijds uit over de prachtige omgeving en de River Dart, U verblijft werkelijk in een van de mooiste gebieden van de Engelse Zuidkust! De woning is niet geschikt voor families met kinderen jonger dan 5 jaar oud. Het huis is van alle gemakken voorzien om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De inrichting van het huis zorgt voor een heerlijk vakantiegevoel door het gebruik van lichte kleuren, en de blauwtinten zorgen ervoor dat u het strandgevoel niet loslaat! Op het zonnige terras kan u uitkijken over de mooie huizen in Kingswear, evenals de prachtige omgeving. En niet te vergeten, genieten van de Engelse zomerzon. Het dorpje Kingswear is een leuk, toeristisch stadje aan de kust van de streek Devon. Er is meer dan genoeg te beleven voor jong en oud. De trekpleister van dit stadje is Kingswear Castle daterend uit het jaar 1502. Verder kan u een tochtje maken met een oude stoomtrein over de Paignton and Dartmouth Steam Railway. Let op: deze trein rijdt van Pasen tot oktober. Een wandeling door de South Hams regio is ook een grote aanrader. Deze prachtige regio wordt gekenmerkt door een prachtig landschap met prachtige stranden. EUR 583.00 Meer informatie
>> meer lezen

Broadlands Drive (Sat, 08 Aug 2020)
Dit vakantiehuis is van alle moderne gemakken, waaronder een jacuzzi, voorzien. Het in Bristol gelegen vakantiehuis beschikt over 3 ruime slaapkamers en is ideaal voor een vakantie met meerdere stellen. Het vakantiehuis ligt vlak bij een park met het Blaise Kasteel en Tarn Lake. Hier kun je heerlijk wandelen langs de rivier. Op 6 minuten lopen vind je een supermarkt voor de nodige boodschappen. Op de begane grond vind je een woonkamer, compleet uitgeruste keuken, een van de slaapkamers en een badkamer. De andere slaapkamers en een tweede badkamer vind je op de 1e etage. In de jacuzzi kom je heerlijk tot rust na een intensieve dag. EUR 533.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kernyk (Sat, 08 Aug 2020)
Dit gezellige vakantiehuisje heeft een gezellige tuin en een warme open haard. Geniet hier van een zeer comfortabele accommodatie waarin u geheel kunt ontspannen. In de bloemrijke tuin kunt u genieten van de zon of schaduw die u onder de leuke appelboom kunt vinden. Bij wat minder weer neemt u plaats in de comfortabele woonkamer met open haard, waarin u geniet van de gezelligheid en warmte. Smul hier van de heerlijke fish and chips die u vers heeft bereid in de keuken die van alle gemakken voorzien is. Het vakantiehuis is gelegen in de mooie regio Cornwall, vlakbij de Constantine Bay (3km). In Padstow (6km) brengt u een lekkere dag op het strand door terwijl u geniet van de schoonheid van de Harlyn Bay en de gezellige boulevard. Daarbij kunt u gemakkelijk Wadebridge (15km) bezoeken, waar u wandelingen in mooie parken en natuurgebieden kunt maken en waar mooie ruïnes te vinden zijn. Tot slot maakt u prachtige fietstochten of wandelingen in het mooie natuurgebied Goss Moor (25km). EUR 354.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bowgie (Sat, 08 Aug 2020)
Deze voormalige boerderij Saint Merryn Cornwall heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor een gezin van 6 personen. Het huis heeft een elegant natuurstenen exterieur, een tuin en ligt vlak bij het strand tussen Constantine Bay en Porthcothan Bay. In de omgeving kunt u ook wandelen en genieten van prachtige fietstochten. Bekijk de Porthcothan Bay en geniet van een ontspannen dagje op het strand of maak kennis met surfen! In Padstow kunt u in de huid kruipen van een lokale brouwer, de haven bekijken en de pier en boulevard bewandelen. Verder is Wadebridge is zeer divers. Het biedt authentieke architectuur, zoals de St. Minver Church en de indrukwekkende Pawton Quoite ruïne. Breng een bezoekje aan de spa, terwijl de golfliefhebbers een hole-in-one proberen te slaan. Het vakantiehuis is zeer comfortabel dankzij het meubilair, maar ook zeker door de heerlijke vloerverwarming. De keuken is van alle moderne gemakken voorzien, inclusief een wasmachine. EUR 622.00 Meer informatie
>> meer lezen

Durnford Studio (Sat, 08 Aug 2020)
Durnford Studio ligt in Plymouth, op korte afstand van de Plymouth Pavilions en Plymouth Hoe. In dit appartement kun je gratis gebruikmaken van de WiFi. Er zijn 2 slaapkamers en het verblijf kan maximaal 6 gasten accommoderen, wat het ideaal maakt voor gezinnen. Plymouth University ligt op korte afstand van Durnford Studio en je kunt een heerlijke wandeling maken langs de nabijgelegen zee. Het bos van Dartmoor ligt op niet meer dan 5 km van de accommodatie en het centrum is te voet bereikbaar. De woonkamer is ingericht met een open haard, een tv en een zithoek. De goed uitgeruste keuken biedt je de kans om je favoriete gerechten te bereiden en je kunt je opfrissen in de badkamer. De luchthaven Newquay Cornwall ligt op ongeveer 60 km van de accommodatie. EUR 638.00 Meer informatie
>> meer lezen

Trevalley (Sat, 08 Aug 2020)
Hoog boven Trebarwith Strand zitten met een prachtig uitzicht over de prachtige tuinen en de zee, Trevalley is een prachtig karakter pand in een prachtige ligging aan de kust. Betoverende Tintagel is dichtbij met zijn beroemde kasteel vol legendes en mysterie. Een beetje verder langs de kust zijn de pittoreske haven dorpen van Boscastle en Port Isaac. Een twintig minuten lopen door de vallei brengt u naar de prachtige gouden zand van getijdenenergie Trebarwith Strand en een korte rit brengt u vinden op de populaire stranden van Polzeath en Widemouth Bay. Deze ruime gastvrije thuis ver van huis is voorzien van een comfortabele woonkamer met houtkachel. De aantrekkelijke landelijke keuken / eetkamer met mooie eiken balken leidt tot een zonnige serre met de meest verbluffende uitzichten. De stijlvolle slaapkamer heeft een prachtig uitzicht op de vallei en de zee. Trappen leiden naar de mooie tweepersoonskamer en een eenpersoonskamer, allemaal geserveerd door een houten panelen familie badkamer. Op de begane grond een speelkamer met tafeltennis en biljart is een echte bonus en zal de kinderen blij voor uren! Franse ramen in de serre leiden naar het mooie omheinde zuiden terrasvormige tuinen, met mooie patio en een vijver waar je het meeste van de spectaculaire sunse kan maken EUR 647.00 Meer informatie
>> meer lezen

Carters Cottage (Sat, 08 Aug 2020)
De cottage 'Carters' is 1 van de 2 dicht bij elkaar gelegen cottages, op het terrein van een melkveehouderij. Beide vakantiehuizen zijn traditionele, stenen cottages in de provincie Cotswold. Deze cottage was vroeger het koetsiershuis en beschikt over verrassend grote kamers. De 2 slaapkamers bieden plaats aan 5 personen: ideaal voor een groot gezin met kinderen. Vanuit de woning kunt u naar Stonehenge, Stourhead, Cheddar, Wells en Oxford. U kunt ook naar Bath, Lacock of Painswick. Voor een rustig huis is er in de omgeving nog genoeg te doen! Het landbouwbedrijf heeft veel dieren, waaronder koeien, kalveren, varkens, schapen, kippen en eenden. Kinderen en volwassenen zijn zeer welkom om de dieren te bezoeken. Er is mogelijkheid voor paardrijden en het stallen van uw eigen paard. Hout en zelfgeteelde groenten en fruit kunt u bij de eigenaars krijgen. Huisdier mee naar het Verenigd Koninkrijk? Informeer dan naar de geldende eisen. EUR 499.00 Meer informatie
>> meer lezen

Driftwood (Sat, 08 Aug 2020)
Mooi, gezellige, comfortabele cottage "Driftwood". In het centrum van Shaldon, centrale, rustige, zonnige ligging, perfecte locatie: in het centrum en toch rustig gelegen, 500 m van het strand. Voor alleengebruik: tuin met gazon. Patio, tuinmeubelen, barbecue, parkeerplaats bij het huis. Winkel, restaurant, bar 500 m. Attracties in de buurt: Shaldon Beach 300 m, Shaldon Botanical Gardens 750 m, Fort Henry 2 km, Grand Pier 2.5 km. EUR 949.00 Meer informatie
>> meer lezen

Torrsvale Apartment 5 (Sat, 08 Aug 2020)
Mooi, gezellig, comfortabel huis "Torrsvale Apartment 5". In het centrum van Ilfracombe, rustige, zonnige ligging, perfecte locatie: in het centrum en toch rustig gelegen, 400 m van zee. Parkeerplaats, openbare parkeerplaatsen in de straat. Winkel, restaurant, bar 400 m, rotsstrand "Tunnels Beaches" 1.6 km. Golfterrein (18 holes) 1.6 km. Attracties in de buurt: Chambercombe Manor 1 km, Watermouth Castle 3 km, Arlington Court Carriage Museum 17 km. Let op: auto noodzakelijk. EUR 507.00 Meer informatie
>> meer lezen

Cock Rock (Sat, 08 Aug 2020)
Groot, mooi cottage "Cock Rock", vrijstaand. Aan de rand van de plaats, 1 km van het centrum van Croyde, rustige ligging, 600 m van zee, 300 m van het strand. Voor alleengebruik: tuin met gazon. Buitendouche, patio, tuinmeubelen, parkeerplaats (voor 3 auto's). Winkel 1 km, bar 1 km, bushalte "Croyde, Downend" 180 m, zandstrand "Croyde" 300 m. Golfterrein (18 holes) 3.5 km. Attracties in de buurt: Baggy Point 3 km, Elliot Gallery 7 km, Watermouth Castle 20 km. Let op: auto noodzakelijk. EUR 1226.00 Meer informatie
>> meer lezen

Burnham on Sea (Sat, 08 Aug 2020)
Kindvriendelijk vakantiecomplex "Burnham on Sea". 100 m van zee, 100 m van het strand. Voor medegebruik: overdekt zwembad verwarmd (01.06.-31.08.). Kinderzwembad, glijbaan, kinderspeelplaats. In het complex: receptie, restaurant, bar, bistro met TV, zonneterras, wasserette (voor medegebruik, extra). Parkeerplaats op het terrein. Winkel, levensmiddelenwinkel, restaurant, bar 200 m, station "Highbridge" 2 km. Golfterrein (18 holes) 4 km. Attracties in de buurt: Cheddar Coves 20 km, Wookey Hole 29 km. Let op: geschikt voor families. Burnham-on-Sea Holiday Village ligt in de buurt van de gelijknamige badplaats. Maar ook ligt het in de buurt van de bezienswaardigheden Cheddar Gorge en Exmoor National Park. Baby's tellen mee in de maximale bezetting. EUR 580.00 Meer informatie
>> meer lezen

Plaidy (Sat, 08 Aug 2020)
Kindvriendelijke, gezellige, comfortabele cottage "Plaidy", eenzijdig aangebouwd. Aan de rand van de plaats, 3 km van het centrum van Looe, 50 m van zee, 50 m van het strand. Voor alleengebruik: patio, tuinmeubelen. Winkel, levensmiddelenwinkel, restaurant 350 m, station "Looe Railway" 500 m, zandstrand "Looe Beach" 600 m. Jachthaven 600 m, golfterrein (18 holes) 4 km. Attracties in de buurt: The Monkey Sanctuary 3 km, The Eden Project 20 km. EUR 460.00 Meer informatie
>> meer lezen

Flat 27 Clifton Court (Sat, 08 Aug 2020)
Mooi flatgebouw "Clifton Court", vrijstaand. In het centrum van Putsborough, rustige ligging, 500 m van zee, 300 m van het strand. Voor medegebruik: overdekt zwembad verwarmd. In het complex: droger (voor medegebruik, extra). Parkeerplaats bij het huis. Winkel 2 km, bar 2 km, zandstrand "Putsborough" 300 m. Golfterrein (18 holes) 6.2 km. Attracties in de buurt: Baggy Point 1 km, Elliot Gallery 8 km, Watermouth Castle 19 km. EUR 838.00 Meer informatie
>> meer lezen

Waves End (Sat, 08 Aug 2020)
Eenvoudig, comfortabel huis "Waves End". In de wijk Babbacombe, aan de rand van de plaats Torquay, 800 m van zee. Parkeerplaats (voor 2 auto's) bij het huis. Winkel, bar 800 m, station "Torquay". Attracties in de buurt: Living Coasts, Babbacombe Model Village, Kents Cavern, Torre Abbey, Torquay Museum. Let op: auto noodzakelijk. EUR 696.00 Meer informatie
>> meer lezen

Pendarves (Sat, 08 Aug 2020)
Troon 9 km van Portreath: Comfortabele cottage "Pendarves", aangebouwd. Zonnige ligging, 10 km van zee, 10 km van het strand, te midden van groen. Voor alleengebruik: tuin. Tuinmeubelen, parkeerplaats (voor 3 auto's) bij het huis. Winkel, restaurant, bar 250 m, bushalte "Chapel Square" 100 m, station "Truro" 2.4 km, zandstrand 10 km. Golfterrein (18 holes) 7 km. Attracties in de buurt: Godrevy - Portreath Heritage Coast 9 km, St. Agnes Heritage Coast 20 km, Pendennis Castle, Falmouth 22 km, Eden Project 58 km. Let op: auto noodzakelijk. EUR 463.00 Meer informatie
>> meer lezen

Freddy (Sat, 08 Aug 2020)
Moderne, mooi, comfortabele cottage "Freddy". In het centrum van Dartmouth, centrale ligging. Voor alleengebruik: tuin met gazon. Patio, tuinmeubelen, parkeerplaats bij het huis. Winkel, restaurant, bar, café 50 m. Attracties in de buurt: Dartmouth Castle 1.7 km, Dartmouth Steam Railway 1.5 km, Dartmouth Harbour 1.6 km, Bayard's Cove Fort 300 m. Let op: auto noodzakelijk. EUR 1037.00 Meer informatie
>> meer lezen

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Reactie schrijven

Commentaren: 0