· 

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Op zoek naar een echt kasteel  5 ***** voor 12 personen (+ 2 kind (0-2 jaar)) in het plaatsje Oban in Schotland - Groot-Brittannië, met internet, dan hebben wij voor u een geweldig vakantiehuis gevonden.

 

Kasteel The South Wing met uitzicht op het meer!

 

Morvern Peninsula 107 km van Oban: Mooi, historisch herenhuis "Ardtornish", uit de 19e eeuw. Geïsoleerde, rustige ligging, direct aan de bosrand, 400 m van het meer, te midden van groen. Parkeerplaats op het terrein. Winkel 4 km, supermarkt 36 km, restaurant 4 km, bar 4 km, station "Oban" 37 km, veerboot "Lochaline - Fishnish" 5 km, duikschool 5 km. Wandelroutes 500 m vanaf het huis. Attracties in de buurt: Kinlochaline Castle 800 m, Isle of Mull Ferry 5 km, Oban Distilleries (via ferry) 38 km, Ben Nevis, Fort William (via ferry) 60 km. Let op: auto noodzakelijk. Baby uitrusting (extra). Vissen toegestaan (visvergunning noodzakelijk). 1e set van houtblokken gratis af te nemen. Het toeristencentrum op het landgoed heeft informatie over het landgoed, bezienswaardigheden, goede ideeën voor wandelingen, uitstapjes en spotten in de natuur. Toegang tot het landgoed via een 25 km lange weg zonder verlichting 's avonds. Oban bevindt zich op maar 37 km verderop per ferry of 107 km via de weg. Boogschieten, kleiduivenschieten, kajakken en mountainbiken.

 

Aantal personen:12 + 4 kinderen (0-2 jaar)

Aantal huisdieren:0

Slaapkamers:6

 

 


Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Indeling

 

"The South Wing", appartement 8-kamers op de 1e verdieping.

Mooi en antiek ingericht: groot woonkamer met open haard en TV (Flatscreen TV), DVD.

Eetkamer.

3 2-pers. kamers, elke kamer heeft 1 2-pers bed en open haard. 3 kamers, elke kamer heeft 2 bedden en open haard. Groot keuken (4-pits kookplaat, oven, afwasmachine, magnetron, diepvriezer) met eettafel.

2 bad/WC's, douche/WC, aparte WC.

Verwarming.

Ter beschikking: wasmachine. Internet (Internet (WiFi), gratis). Parkeerplaats.

Let op: rookvrij huis. Wasmachine beschikbaar in de bijkeuken aan de overkant van de overloop. Droogruimte in de kelder van het huis.

 

 

Slaapkamers

 

Er zijn 6 ruime slaapkamers aanwezig, geschikt voor 12 personen.

Twee kinderen 0- 2 jaar is ook mogelijk!


RSS productfeed

Victory Mews First Floor Flat (do, 09 jul 2020)
woonkamer(TV, DVD-speler), keuken(fornuis, oven, magnetron, koel-/vriescombinatie, wasdroger, wasmachine), slaapkamer(2-pers. bed, TV), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet), badkamer(ligbad, wastafel, toilet), balkon, parking EUR 968.00 Meer informatie
>> meer lezen

Marine Views (Thu, 09 Jul 2020)
Parterre: (hal) Op de 2e etage: (keuken(fornuis(gas), magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasdroger, wasmachine), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek, DVD-speler, radio), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(ligbad, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel), toilet(wastafel)) verwarming(CV, gas) EUR 1424.00 Meer informatie
>> meer lezen

Weald View Cottage (Thu, 09 Jul 2020)
Parterre: (zitkamer(TV, open haard, DVD-speler), eetkamer, keuken(fornuis(keramisch), oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasdroger, wasmachine)) Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet)) Op de 2e etage: (slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed)) tuinmeubilair, parking, kinderbed, kinderstoel EUR 697.00 Meer informatie
>> meer lezen

Five Waterings (Thu, 09 Jul 2020)
"Five Watering" is een modern, dennenhouten verblijf in het prachtige Kentse landschap. De woning is volledig uitgerust en is geschikt voor 6 personen. EUR 607.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ivy House Apartment (Thu, 09 Jul 2020)
Dit appartement is gebouwd in een oude stijl en beschikt over een mooi erker in de woonkamer, een zeer modern keuken ingericht naar hoge standaard en een heerlijk warme open haard. Het appartement is traditioneel ingericht en geeft u de mogelijkheid om volledig te ontspannen in de comfortabele woonkamer. Dankzij het authentieke erker heeft het appartement veel lichtinval. Daarnaast, heeft het een prachtige keuken. Het is prachtig ontworpen en is naar zeer hoge standaard uitgerust. U zult er zeker van genieten in deze mooie ruimte een diner klaar te maken! Het appartement heeft een perfecte ligging. U kunt gemakkelijk naar het strand, wat maar op een paar minute loopafstand ligt. Worthing (23,5km) biedt de prachtige Highdown tuinen, een mooie molen, theaters en een wijngaard. Het is echt waar! Londen ligt op maar 87km van het appartement. Bewonder Buckingham Palace, Westminster Abbey en eindig je dag door 's avonds de verlichte Tower bridge te bezoeken. Een andere wereldberoemde stad wat dichtbij het appartement te vinden is, is Oxford (117km). Hier kunt u de unieke architectuur aanschouwen en meer te weten komen over de rijke historie van de stad! EUR 864.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ashland House (Thu, 09 Jul 2020)
Dit aangename appartement is gelegen midden in het historisch centrum van het Schotse Edinburgh. Er zijn 4 slaapkamers die gezamenlijk 5 gasten kunnen accommoderen. Ideaal voor cultuurliefhebbers. Er zijn vele cathedralen en kerken te vinden in de directe omgeving van het appartement, zoals de St. Giles Cathedral en de Greyfriars Kirk. The National Library of Scotland en Edinburgh Vaults liggen op loopafstand van het verblijf en zijn zeker een bezoek waard. Het appartement is voorzien van een tv en een zithoek. Je kunt eigenhandig je favoriete gerechten bereiden in de keuken die is uitgerust met onder andere een fornuis en een oven. EUR 923.00 Meer informatie
>> meer lezen

Warren Farm Stable Cottage (Thu, 09 Jul 2020)
Deze comfortabele vakantiewoning in Boughton Lees heeft 2 slaapkamers waar u met 4 personen gebruik van kan maken. De woning is uitermate geschikt als u met uw gezin of met uw partner op vakantie wilt gaan. U kunt in de buurt mooie wandelingen maken en de woning is voorzien van een tuin. Uw woning ligt vlak bij Canterbury. Hier kunt u het kathedraal bezoeken en de stad Canterbury bezichtigen. Verder kunt u prachtige wandelingen maken om een andere kant van Engeland te zien. Vanaf uw woning kunt u ook een dag naar het strand gaan. Het strand is ongeveer 50 km van uw woning vandaan. In de woning kunt u heerlijk ontspannen in de tuin. Ook is er WiFi aanwezig waar u gratis gebruik van kan maken. Mocht u met kinderen reizen dan is er een kinderbed- en stoel aanwezig. Als u met de auto komt dan is parkeergelegenheid. EUR 733.00 Meer informatie
>> meer lezen

Portobello Court (Thu, 09 Jul 2020)
Deze woning in Deal heeft ruimte voor 4 personen. In de woning heeft u 2 slaapkamers tot uw beschikking. U kunt hier prima verblijven met uw partner of met uw gezin. De woning ligt centraal en beschikt over een binnenplaats. Uw woning ligt op 1 km van de zee. Hier kunt u mooie strandwandelingen maken. Diverse restaurants zijn op 500 m afstand van uw woning. Verder is er een openbaar overdekt zwembad aanwezig op slechts 1 km. Op 500 m van uw woning kunt u uitgaan als u daar zin in heeft. De woning is voorzien van alle gemakken. Er is een leuke binnenplaats waar u kan ontspannen. Verder is er WiFi aanwezig waar u gratis gebruik van kan maken. Mocht u met kinderen reizen dan is er een kinderbed aanwezig. U kunt op verschillende manieren de woning bereiken. Er is een vliegveld op 141 km van u vandaan. Het openbaar vervoer is 100 m van u vandaan en het treinstation is 500 m van de woning. EUR 734.00 Meer informatie
>> meer lezen

Highcliff Court (Thu, 09 Jul 2020)
woonkamer(TV, eettafel, DVD-speler, balkon), keuken(fornuis, magnetron, afwasmachine, koelkast, wasmachine), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet), toilet EUR 887.00 Meer informatie
>> meer lezen

Acorn Barn (Thu, 09 Jul 2020)
Deze uitzonderlijke voormalige schuur is gelegen aan de rand van het rollende platteland. Vanuit de woonkamer heeft u panoramisch uitzicht over dit landschap - leun ontspannen achterover en relax! In de omgeving kunt u heerlijk wandelen. Deze vakantiewoning ligt op een in bedrijfzijnde boerenbedrijf. Hier kunt u genieten van het echte boerenleven, maar ook de historische huizen en tuinen in de omgeving zijn het bezoeken waard. Via de kanaal tunnel bent u in een wip met de Eurostar in Frankrijk. EUR 517.00 Meer informatie
>> meer lezen

Rainbow Petty (Thu, 09 Jul 2020)
Parterre: (woonkamer(TV, DVD-speler, balkon of terras), eetkamer(eettafel(6 personen)), keuken(fornuis(elektrisch), oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasmachine), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet)) EUR 633.00 Meer informatie
>> meer lezen

Middle Barn (Thu, 09 Jul 2020)
Parterre: (woonkamer(TV, zithoek), eetkamer(eettafel(2 personen)), open keuken(fornuis(4 kookplaten, keramisch), magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie)) Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers.king size bed), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet)) terras(gedeeld met eigenaar), tuin(gedeeld met eigenaar), tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met eigenaar, geopend van Mei t/m Sep) EUR 625.00 Meer informatie
>> meer lezen

Rosemary Cottage (Thu, 09 Jul 2020)
Parterre: (woonkamer(TV, DVD-speler), keuken(fornuis, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer, wasmachine), badkamer(ligbad, wastafel, toilet)) Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed)) patio EUR 887.00 Meer informatie
>> meer lezen

White Kemp (Thu, 09 Jul 2020)
Deze dennenhouten cottage ligt prachtig in het Kentse landschap. De woning is volledig ingericht en geschikt voor 4 personen. EUR 449.00 Meer informatie
>> meer lezen

Napier Cottage (Thu, 09 Jul 2020)
Dit gezellige vakantiehuis ligt direct aan zee in Broadstairs. Het beschikt over een groen tuintje en een heerlijk ligbad in de badkamer. De voorste slaapkamer heeft een prachtig uitzicht op zee. Er kunnen 4 personen verblijven, wat ideaal is voor een gezin met kinderen. Op loopafstand van de woning is een populaire pub te vinden. Op 5 km vindt u Margate, waar u het stadsmuseum of de Westbrook Bay kunt bezoeken. Ga naar het historische stadje Westgate-on-Sea (9 km) of Maidstone (75 km), waar u geweldig kunt winkelen (Fremlin Walk), parken kunt bezoeken of het Leeds Castle kunt bewonderen. In Ashford (64,5 km) kunt u ontspannen in een spa, winkelen in een designer outlet, historie aanschouwen in de St. Mary The Virgin Church of naar het Wye National Nature Reserve gaan. De vakantiewoning heeft een stijlvol zee-thema, dat door het hele huis doorgevoerd is. EUR 828.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ivy Mews (Thu, 09 Jul 2020)
Parterre: (keuken(fornuis, magnetron, koel-/vriescombinatie, wasmachine), woon/eetkamer(TV, radio), tuin) Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet)) EUR 710.00 Meer informatie
>> meer lezen

Arundel Cottage (Thu, 09 Jul 2020)
Parterre: (keuken(fornuis(elektrisch), magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasmachine), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek)) Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet)) verwarming(CV, gas), parking EUR 871.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tore Petty (Thu, 09 Jul 2020)
Parterre: (woonkamer(TV, DVD-speler), keuken(oven, magnetron, afwasmachine, wasmachine), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer, sauna, serre/veranda) EUR 515.00 Meer informatie
>> meer lezen

The Old Cowshed (Thu, 09 Jul 2020)
Parterre: (woonkamer(TV, eettafel(4 personen), kachel(hout)), open keuken(fornuis(elektrisch), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasmachine), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer met badkamer(2-pers.king size bed, douche, wastafel, toilet), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet)) jacuzzi, verwarming(vloerverwarming), tuin(privé, omheind), tuinmeubilair, BBQ(houtskool), parking EUR 1028.00 Meer informatie
>> meer lezen

Walnut Cottage (Thu, 09 Jul 2020)
Parterre: (keuken(fornuis(keramisch), oven, magnetron, koel-/vriescombinatie, wasmachine), woon/eetkamer(TV, open haard, DVD-speler)) Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet)) tuin, tuinmeubilair, parking, kinderbed, kinderstoel EUR 593.00 Meer informatie
>> meer lezen

The Cabin (Thu, 09 Jul 2020)
hal, keuken(fornuis, oven(grilloven), magnetron, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek, DVD-speler, CD-speler), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet), verwarming(CV) EUR 473.00 Meer informatie
>> meer lezen

The Old Potting Room (Thu, 09 Jul 2020)
Een charmant, klein huisje in het hart van de Weald van Kent. Het heeft een eenvoudige inrichting, met een woonruimte op de begane grond en een slaapkamer en een badkamer op de 1e verdieping. Er kunnen 2 personen verblijven, waardoor deze woning perfect is voor een stel. In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken, die direct vanaf de deur beginnen. Het huis ligt ook dicht bij het gezellige centrum van Cranbrook, dat bekendstaat om de Union-windmolen en de diverse bars en restaurants. De woning beschikt over een prachtige tuin. Hier kunt u heerlijk zonnebaden en tot rust komen. EUR 458.00 Meer informatie
>> meer lezen

The Old Schoolroom (Thu, 09 Jul 2020)
Deze knusse vakantiewoning in Waltham heeft 2 slaapkamers waar u met 4 personen gebruik van kan maken. De woning is zeer geschikt als u met uw gezin op vakantie wenst te gaan of met uw partner. De woning ligt dicht bij Canterbury en is huisdiervriendelijk. Eén van de beziensaardigheden is de stad Canterbury. Hier kunt u het kathedraal bewonderen. De stad is maar 10 minuten rijden vanaf uw woning. Verder kunt u in de buurt heerlijk wandelen. Mocht u het leuk vinden dan kunt u naar Ashford rijden en vanaf daar de trein pakken naar Londen. De hogesnelheidstrein doet er 40 minuten over. Ook kunt u een dag naar het strand gaan. Vanaf uw woning is het 40 km naar de zee. Uw woning is voorzien van alle gemakken. U heeft een privétuin en terras waar u heerlijk in kan ontspannen. Verder is er WiFi aanwezig die u gratis kan gebruiken. Mocht u met de auto komen dan is er parkeergelegenheid bij uw woning. Het treinstation is in Ashford en verschillende vliegvelden zijn in Londen. EUR 745.00 Meer informatie
>> meer lezen

Stone Farm (Thu, 09 Jul 2020)
Woonboerderij "Stone Farm". EUR 2094.00 Meer informatie
>> meer lezen

Glebe Cottage (Thu, 09 Jul 2020)
Deze knusse woning in Stone in Oxney heeft 2 slaapkamers waar u met 4 personen gebruik van kan maken. De woning is perfect als u met uw gezin op vakantie wenst te gaan of als u met uw partner weg wilt. De woning is voorzien van een jacuzzi en is ook huisdiervriendelijk. In deze woning zit u vlak bij de lokale bar. Vanaf de woning is er een pad dat er naar toe leidt. Verder kan u genieten van prachtige uitzichten en kunt u heerlijk wandelen in de omgeving. Mocht u het leuk lijken dan kunt u een dagtrip maken naar de zee. De zee is ongeveer 30 km van uw woning verwijderd. Na een lange dag kunt u heerlijk ontspannen in de jacuzzi die in de woning zit. Of u gaat met mooi weer genieten in de tuin. Als u heerlijk buiten wilt eten dan kunt u de barbecue aansteken. Verder mag u 1 huisdier meenemen. Mocht u met de auto komen dan is er parkeergelegenheid bij de woning. EUR 989.00 Meer informatie
>> meer lezen

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Reactie schrijven

Commentaren: 0