· 

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Op zoek naar een echt kasteel  5 ***** voor 12 personen (+ 2 kind (0-2 jaar)) in het plaatsje Oban in Schotland - Groot-Brittannië, met internet, dan hebben wij voor u een geweldig vakantiehuis gevonden.

 

Kasteel The South Wing met uitzicht op het meer!

 

Morvern Peninsula 107 km van Oban: Mooi, historisch herenhuis "Ardtornish", uit de 19e eeuw. Geïsoleerde, rustige ligging, direct aan de bosrand, 400 m van het meer, te midden van groen. Parkeerplaats op het terrein. Winkel 4 km, supermarkt 36 km, restaurant 4 km, bar 4 km, station "Oban" 37 km, veerboot "Lochaline - Fishnish" 5 km, duikschool 5 km. Wandelroutes 500 m vanaf het huis. Attracties in de buurt: Kinlochaline Castle 800 m, Isle of Mull Ferry 5 km, Oban Distilleries (via ferry) 38 km, Ben Nevis, Fort William (via ferry) 60 km. Let op: auto noodzakelijk. Baby uitrusting (extra). Vissen toegestaan (visvergunning noodzakelijk). 1e set van houtblokken gratis af te nemen. Het toeristencentrum op het landgoed heeft informatie over het landgoed, bezienswaardigheden, goede ideeën voor wandelingen, uitstapjes en spotten in de natuur. Toegang tot het landgoed via een 25 km lange weg zonder verlichting 's avonds. Oban bevindt zich op maar 37 km verderop per ferry of 107 km via de weg. Boogschieten, kleiduivenschieten, kajakken en mountainbiken.

 

Aantal personen:12 + 4 kinderen (0-2 jaar)

Aantal huisdieren:0

Slaapkamers:6

 

 


Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Indeling

 

"The South Wing", appartement 8-kamers op de 1e verdieping.

Mooi en antiek ingericht: groot woonkamer met open haard en TV (Flatscreen TV), DVD.

Eetkamer.

3 2-pers. kamers, elke kamer heeft 1 2-pers bed en open haard. 3 kamers, elke kamer heeft 2 bedden en open haard. Groot keuken (4-pits kookplaat, oven, afwasmachine, magnetron, diepvriezer) met eettafel.

2 bad/WC's, douche/WC, aparte WC.

Verwarming.

Ter beschikking: wasmachine. Internet (Internet (WiFi), gratis). Parkeerplaats.

Let op: rookvrij huis. Wasmachine beschikbaar in de bijkeuken aan de overkant van de overloop. Droogruimte in de kelder van het huis.

 

 

Slaapkamers

 

Er zijn 6 ruime slaapkamers aanwezig, geschikt voor 12 personen.

Twee kinderen 0- 2 jaar is ook mogelijk!


RSS productfeed

Brodawel - Field Cottage (ma, 29 mei 2023)
Geniet van een romantische vakantie met je partner is deze sfeervolle cottage, gelege in Ceredigion. Er is 1 slaapkamer en daarnaast beschikt de cottage over een fijn terras, waar je gezellig samen ontbijt of geniet van een drankje. In de buurt van de cottage vind je een meer en een waterput. Op slechts 3 km afstand vind je de kust, die loopt van Cardigan tot Aberystwyth, met zandstranden en prachtige kliffen. Ook in het binnenland is er genoeg te beleven, zoals historische plaatsen en de indrukwekkende natuur. Llanon (5 km), Aberaeron (6,5 km) en Aberystwyth (23 km) zijn goed bereikbaar voor een bezoekje. De cottage is van alle gemakken voorzien. De gelijkvloerse woning is voorzien van een woonkamer met tv, goed uitgeruste keuken en een badkamer. EUR 565.00 Meer informatie
>> meer lezen

Brodawel - The Cottage (Mon, 29 May 2023)
Dit vakantiehuis in Ceredigion heeft een woonkamer annex slaapkamer die plaats biedt aan 2 personen. Geschikt voor een stel. Er is een barbecue waar je lekkere gerechten op kunt bereiden en je kunt ontspannen in de tuin. Voor een rustgevende wandeling kunt u naar de kust op 4 km afstand, waar u kunt genieten van diverse andere watersportactiviteiten. Op 3 km afstand kunt u heerlijk dineren in een goed restaurant om te proeven van de lokale lekkernijen die hier worden geserveerd. Uw algemene benodigdheden kunt u halen bij de supermarkt op 7 km afstand. Om het u comfortabel te houden is het huis voorzien van verwarming en voor de sfeer is er ook een open haard. Voor uw gemak heeft het huis parkeergelegenheid op het terrein. De luchthaven van West-Wales ligt op 38 km afstand van deze plaats. De voormalige stal is smaakvol verbouwd en vormt een compact, comfortabel vakantieverblijf, bevestigd aan een landhuis. Elektrische radiatoren, convectoren, elektriciteit, beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen bij het verblijf. EUR 461.00 Meer informatie
>> meer lezen

Christopher Martin (Mon, 29 May 2023)
Geniet van een leuke vakantie in dit fijne vakantiehuis in Welshpool, vlak bij het Snowdonia National Park. Er zijn 4 slaapkamers die ruimte bieden aan 8 gasten. Goede keuze voor 2 gezinnen. Het centrum van het prachtige Snowdonia National Park bevindt zich op 55 km van de accommodatie. In dit gebergte kun je met de auto rijden, maar een stevige wandeltocht is misschien nog wel mooier. Je kunt te voet of met het treintje te top van de berg bereiken. Geniet van een ontspannen tijd in de aangename tuin die is omgeven door de prachtige natuur. Je kunt een boek lezen bij het knetterende geluid van de open haard of een van je favoriete recepten bereiden in de goed uitgeruste keuken. EUR 742.00 Meer informatie
>> meer lezen

Golden Swan House (Mon, 29 May 2023)
Verblijf in dit aangename appartement op de begane grond in Folkestone, tegenover Calais. Je bevindt je vlak bij de zee en er zijn 2 slaapkamers die max 4 personen kunnen accommoderen. Uitstekende keuze voor gezinnen. Om 's ochtends even goed wakker te worden kun je ervoor kiezen om te gaan uitwaaien op het nabijgelegen Sand Gate Beach. In het centrum dat je te voet kunt bereiken vind je een supermarkt en een bakker waar je een lekker ontbijtje kunt scoren zodat je er weer helemaal tegenaan kan. De woonkamer is sfeervol ingericht met een open haard, een tv en een eettafel. Er is een wasmachine aanwezig voor het geval dat je per ongeluk te weinig kleding hebt meegenomen. De keuken is uitgerust met een kookplaat, waterkoker, koffiezetapparaat, espressomachine, oven, grill, magnetron, vaatwasser en een koelkast. Sandgate Beach ligt op 4 km afstand, waar u de zonsondergang kunt bewonderen terwijl u aan de kust zit met een biertje in de hand. Het stadscentrum van Folkestore kan te voet worden bereikt om alle drukte en plezier van de stad te ervaren. Golfbaan ligt op een klein eindje rijden waar u de bal kunt zwaaien om deze nobele sport te beoefenen. De luchthaven Londen Southend ligt op 130 km afstand. EUR 5766.00 Meer informatie
>> meer lezen

Higher House (Mon, 29 May 2023)
Een grote herdershut met alle moderne faciliteiten in een prachtig landschap aan de rand van het Exmoor National Park in West Somerset. Zeer toegankelijk, op slechts 20 minuten van J25 van de M5, het is zeer dicht bij vele locaties en attracties. Dit is echt een prachtige herdershut, op het terrein van een klein landhuis op een schitterende locatie, met een douche, een kitchenette, een groot bed en een grote eettafel die door zou kunnen gaan voor een veel groter huisje. Zeer vriendelijke eigenaren die ervoor zorgen dat u van uw verblijf geniet en die u desgewenst helpen bij het plannen van uw dagen. De zee aan de kust van West Somerset ligt op een half uur rijden in de buurt van Minehead, en de zee aan de kust in Oost-Devon, bij Lyme Regis en Sidmouth, op een uur rijden. De geweldige surfstranden van Noord-Devon en Noord-Cornwall zijn binnen een uur en een kwartier te bereiken. Het Exmoor National Park ligt op 5 minuten rijden met onderweg een geweldige pub! Hier kun je kilometers en kilometers wandelen in een werkelijk ruig landschap, en in oktober is er het Dark Sky Festival omdat de lucht zo helder en vrij van lichtvervuiling is. EUR 565.00 Meer informatie
>> meer lezen

Cheviot (Mon, 29 May 2023)
Parterre: (hal, woonkamer(via buitentrap)(TV(smart TV), eettafel, zithoek, DVD-speler), keuken(oven(grilloven), magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet)) Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed)) verwarming(CV, gas), terras, tuin, tuinmeubilair, parking EUR 1212.00 Meer informatie
>> meer lezen

Attractive cottage in garden grounds (Mon, 29 May 2023)
Dit prachtige huisje met 2 slaapkamers voor 6 personen is voorzien van een groene tuin en WiFi. De ''Scottish Borders'' bieden een ontspannen vakantie, weg van de drukte. De sfeervolle woonkamer met panoramisch uitzicht op het stadscentrum, de abdij en het platteland is bereikbaar via de buitentrap en het gemeubileerde terras. De keuken is voorzien van alle gemakken en er is een digitale flatscreen-tv, radio, iPod docking en een dvd-speler. De woning ligt in het kleine dorp Jedburgh, nabij restaurants en winkels (200 m). In de omgeving kun je wandelen, fietsen en paardrijden door de natuur. Breng een bezoek aan de St. Abbs Harbour of aan de Jedburgh Abbey en ervaar échte Schotse traditie tijdens Jedburgh Celebrates, in de zomermaanden. Edinburgh en de Hooglanden in het noorden, Hadrian's Wall, Alnwick Castle and Gardens in het zuiden, Holy Island, St Abbs Head en de kust in het oosten, en St Mary's Loch in het westen zijn een bezoek waard. Openbaar vervoer is beschikbaar op 2 km afstand. Een treinstation ligt op 45 km afstand en de dichtstbijzijnde luchthaven ligt op 80 km afstand. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. EUR 1389.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tweed (Mon, 29 May 2023)
Dit vakantiehuis heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen; ideaal voor 2 samen reizende stellen. De ''Scottish Borders'' bieden een ontspannen vakantie, weg van de drukte. De vakantiewoning is gelijkvloers en de woonkamer heeft uitzicht op de historische tuinen en is via de buitentrap te bereiken. Je hebt een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met bad en douche, een digitale flatscreen-tv, radio, een dvd-speler en er is WiFi beschikbaar. De woning ligt in het kleine dorp Jedburgh, nabij restaurants en winkels (200 m). In de omgeving kun je wandelen, fietsen en paardrijden door de natuur. Er is een meer op 1 km afstand en het bos ligt op 2 km van het huis. Je kunt gebruikmaken van een gemeenschappelijk zwembad en een tennisbaan (250 m). Breng een bezoek aan de St. Abbs Harbour of aan de Jedburgh Abbey en ervaar échte Schotse traditie tijdens Jedburgh Celebrates, in de zomermaanden. EUR 1118.00 Meer informatie
>> meer lezen

The Grove Apartments (Mon, 29 May 2023)
Een perfecte plek om te relaxen en te genieten van de sfeer van deze stad. Een tweepersoonsbed in de slaapkamer met een gezellige sfeer zal je wegstoppen op het moment dat je hier neervalt. Ideaal voor een stel, kinderen zijn hier ook welkom. Met Rye Market in de buurt, adem de drukte van de vlooienmarkt in die aan al uw behoeften zal voldoen. Kirkwood Nature Reserve kan worden bereikt na een wandeling, een klein groen toevluchtsoord voor lange ontspannen wandelingen midden in de natuur. Big Ben en London Eye kunnen worden bereikt na een korte rit, houd het rustig en kom 's avonds terug om te scoren op een aantal mooie uitzichten op Thames. Kitchenette met een elektrische waterkoker, magnetron en koelkast houdt je opgeladen om thuis te koken. Verwarming in het huis houdt alle sombere en bewolkte dagen voor u warm. De luchthaven Heathrow ligt op 32,4 km afstand. EUR 1086.00 Meer informatie
>> meer lezen

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Reactie schrijven

Commentaren: 0