· 

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Op zoek naar een echt kasteel  5 ***** voor 12 personen (+ 2 kind (0-2 jaar)) in het plaatsje Oban in Schotland - Groot-Brittannië, met internet, dan hebben wij voor u een geweldig vakantiehuis gevonden.

 

Kasteel The South Wing met uitzicht op het meer!

 

Morvern Peninsula 107 km van Oban: Mooi, historisch herenhuis "Ardtornish", uit de 19e eeuw. Geïsoleerde, rustige ligging, direct aan de bosrand, 400 m van het meer, te midden van groen. Parkeerplaats op het terrein. Winkel 4 km, supermarkt 36 km, restaurant 4 km, bar 4 km, station "Oban" 37 km, veerboot "Lochaline - Fishnish" 5 km, duikschool 5 km. Wandelroutes 500 m vanaf het huis. Attracties in de buurt: Kinlochaline Castle 800 m, Isle of Mull Ferry 5 km, Oban Distilleries (via ferry) 38 km, Ben Nevis, Fort William (via ferry) 60 km. Let op: auto noodzakelijk. Baby uitrusting (extra). Vissen toegestaan (visvergunning noodzakelijk). 1e set van houtblokken gratis af te nemen. Het toeristencentrum op het landgoed heeft informatie over het landgoed, bezienswaardigheden, goede ideeën voor wandelingen, uitstapjes en spotten in de natuur. Toegang tot het landgoed via een 25 km lange weg zonder verlichting 's avonds. Oban bevindt zich op maar 37 km verderop per ferry of 107 km via de weg. Boogschieten, kleiduivenschieten, kajakken en mountainbiken.

 

Aantal personen:12 + 4 kinderen (0-2 jaar)

Aantal huisdieren:0

Slaapkamers:6

 

 


Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Indeling

 

"The South Wing", appartement 8-kamers op de 1e verdieping.

Mooi en antiek ingericht: groot woonkamer met open haard en TV (Flatscreen TV), DVD.

Eetkamer.

3 2-pers. kamers, elke kamer heeft 1 2-pers bed en open haard. 3 kamers, elke kamer heeft 2 bedden en open haard. Groot keuken (4-pits kookplaat, oven, afwasmachine, magnetron, diepvriezer) met eettafel.

2 bad/WC's, douche/WC, aparte WC.

Verwarming.

Ter beschikking: wasmachine. Internet (Internet (WiFi), gratis). Parkeerplaats.

Let op: rookvrij huis. Wasmachine beschikbaar in de bijkeuken aan de overkant van de overloop. Droogruimte in de kelder van het huis.

 

 

Slaapkamers

 

Er zijn 6 ruime slaapkamers aanwezig, geschikt voor 12 personen.

Twee kinderen 0- 2 jaar is ook mogelijk!


RSS productfeed

Golden Swan House (ma, 26 feb 2024)
Verblijf in dit aangename appartement op de begane grond in Folkestone, tegenover Calais. Je bevindt je vlak bij de zee en er zijn 2 slaapkamers die max 4 personen kunnen accommoderen. Uitstekende keuze voor gezinnen. Om 's ochtends even goed wakker te worden kun je ervoor kiezen om te gaan uitwaaien op het nabijgelegen Sand Gate Beach. In het centrum dat je te voet kunt bereiken vind je een supermarkt en een bakker waar je een lekker ontbijtje kunt scoren zodat je er weer helemaal tegenaan kan. De woonkamer is sfeervol ingericht met een open haard, een tv en een eettafel. Er is een wasmachine aanwezig voor het geval dat je per ongeluk te weinig kleding hebt meegenomen. De keuken is uitgerust met een kookplaat, waterkoker, koffiezetapparaat, espressomachine, oven, grill, magnetron, vaatwasser en een koelkast. Sandgate Beach ligt op 4 km afstand, waar u de zonsondergang kunt bewonderen terwijl u aan de kust zit met een biertje in de hand. Het stadscentrum van Folkestore kan te voet worden bereikt om alle drukte en plezier van de stad te ervaren. Golfbaan ligt op een klein eindje rijden waar u de bal kunt zwaaien om deze nobele sport te beoefenen. De luchthaven Londen Southend ligt op 130 km afstand. EUR 3935.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tore Petty (Mon, 26 Feb 2024)
Dit is een prachtige lodge voor stellen om te ontsnappen aan de stress van het moderne leven. Ontspan in uw eigen sauna en spabad! Ga op je eigen terras zitten en geniet van een drankje en kijk hoe de zon ondergaat over de verre heuvel. Brookland ligt aan de Romney Marsh, ongeveer vijf mijl ten westen van New Romney en is een dunbevolkt waterrijk gebied. Een uitstapje naar het strand is een absolute aanrader. Excursies naar Hastings of Bexhill-on-Sea, twee grote steden aan de zuidoostkust van Engeland, zijn uitstekend. U kunt ook een uitstapje maken naar Londen, op 77 km afstand. Restaurants, uitgaansgelegenheden en supermarkten liggen op 7 km. De zomeravonden zijn aangenaam op het terras met tuinmeubelen en een rustgevend panoramisch uitzicht. Als het buiten koud begint te worden, zet je de elektrische haard aan om weer een warm gevoel te krijgen. EUR 789.00 Meer informatie
>> meer lezen

Rainbow Petty (Mon, 26 Feb 2024)
Charmante en ruime lodge, omgeven door groene velden en bomen. U kunt vanaf uw veranda genieten van het kijken naar de schapen en vogels, en uw kinderen kunnen veilig in uw zicht spelen. Dit vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en In de keuken staan een vaatwasser en een oven. Er is ook WIFI in het huis aanwezig en een wasmachine beschikbaar. Middeleeuwse Rye ligt op slechts tien minuten rijden, een prachtig historisch stadje. klim naar de top van de kerktoren voor een prachtig uitzicht over Romney Marsh! We hebben twee lokale pubs die beide heerlijk eten serveren, The Woolpack Pub waar huisgemaakte gerechten worden geserveerd, ligt op slechts een kilometer verderop. Er is een dorpswinkel in Appledore of een kleine supermarkt in New Romney (ongeveer 10 km). Het fantastische zandstrand Camber Sands ligt op slechts tien minuten rijden. EUR 839.00 Meer informatie
>> meer lezen

New Puddledock (Mon, 26 Feb 2024)
In een landschap van glooiende heuvels, beboste valleien, boomgaarden, hopvelden en wijngaarden, ligt dit vakantiehuisje met 3 slaapkamers in Brookland (Romney Marsh). Het huisje is geschikt voor een klein gezin of groep. Brookland ligt aan de Romney Marsh, ongeveer vijf mijl ten westen van New Romney en is een dunbevolkt waterrijk gebied. Een uitstapje naar het strand op 10 km is een absolute aanrader. U kunt ook een uitstapje maken naar Londen, op 122 km afstand. Restaurants en supermarkten liggen op 7 km. Het uitgaansleven is gezellig op 11 km. Excursies naar Hastings of Bexhill-on-Sea, twee grote steden aan de zuidoostkust van Engeland, zijn uitstekend. Het vakantiehuisje is ruim, van alle gemakken voorzien en geschikt voor 6 personen. Je hebt een tweepersoonsbed met en-suite badkamer en 4 eenpersoonsbedden zodat iedereen comfortabel kan slapen. Er is een open ingerichte keuken voor het bereiden van uw favoriete recepten. Met tuinmeubelen kunt u heerlijk buiten vertoeven. De 2e badkamer heeft een bad met douche. Het gebied heeft een goede verbinding. Het treinstation ligt op 11 km en de luchthaven op 117 km. EUR 891.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ida (Mon, 26 Feb 2024)
Parterre: (woonkamer(TV(satelliet), open haard, zithoek), eetkamer(eettafel), keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis, magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer, wasdroger, wasmachine)) Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2-pers.king size bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers.king size bed, bad met douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed, bad met douche, wastafel, toilet)) tuin, tuinmeubilair, BBQ, trampoline, parasol, voetbalgoal EUR 1333.00 Meer informatie
>> meer lezen

Higher House (Mon, 26 Feb 2024)
Een grote herdershut met alle moderne faciliteiten in een prachtig landschap aan de rand van het Exmoor National Park in West Somerset. Zeer toegankelijk, op slechts 20 minuten van J25 van de M5, het is zeer dicht bij vele locaties en attracties. Dit is echt een prachtige herdershut, op het terrein van een klein landhuis op een schitterende locatie, met een douche, een kitchenette, een groot bed en een grote eettafel die door zou kunnen gaan voor een veel groter huisje. Zeer vriendelijke eigenaren die ervoor zorgen dat u van uw verblijf geniet en die u desgewenst helpen bij het plannen van uw dagen. De zee aan de kust van West Somerset ligt op een half uur rijden in de buurt van Minehead, en de zee aan de kust in Oost-Devon, bij Lyme Regis en Sidmouth, op een uur rijden. De geweldige surfstranden van Noord-Devon en Noord-Cornwall zijn binnen een uur en een kwartier te bereiken. Het Exmoor National Park ligt op 5 minuten rijden met onderweg een geweldige pub! Hier kun je kilometers en kilometers wandelen in een werkelijk ruig landschap, en in oktober is er het Dark Sky Festival omdat de lucht zo helder en vrij van lichtvervuiling is. EUR 406.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lena (Mon, 26 Feb 2024)
Tavistock is een pittoresk marktstadje gelegen aan de rivier de Tavy, ongeveer 25 km van Plymouth. Veel van de oude sfeer is bewaard gebleven en dat maakt dit stadje een ideale plek voor een heerlijke, rustige vakantie. De ligging maakt Tavistock een perfecte thuisbasis van waaruit u de mooie omgeving kunt verkennen. Wie van de natuur houdt, komt hier volop aan zijn trekken, want er is een groot aantal mooie wandelingen en prachtige visplekken om uit te kiezen. Er zijn vijf forellenvijvers in de buurt van de stad en er zijn nog veel meer populaire visplekken in de omgeving. Ontdek ook de mooie wandelingen; bezoek bijvoorbeeld het natuurreservaat van Devon, de bossen van Dartmoor Forest, of kies voor de Drake's Trail, genoemd naar Sir Francis Drake, die uit Tavistock kwam. Voor de actievelingen is er een trampoline en een voetbalveldje bij het huis. Er is zelfs een riviertje om in te spelen en u stapt ook zo het fietspad op. Houdt u meer van croquet, badminton, tafeltennis of cricket, laat dat dan even weten aan de eigenaars. Zij voorzien u graag van de benodigdheden. Het stuk land van 28 ha en de directe verbinding met wandelpaden naar dorpjes en heidegebieden maakt deze accommodatie perfect voor een vakantie met de hond. En als u even lekker wilt bijkomen, of de natuur liever bekijkt vanuit uw luie stoel: er zijn genoeg bankjes op de oever van de rivier en uw terras is voorzien van een tuinset. Ook voor het ontdekken van de wijdere omgeving is Tavistock ideaal gelegen; het is maar een korte autorit naar veel interessante steden, dorpjes en attracties. Voor meer informatie over dagjes uit kunt u altijd terecht bij de eigenaars van Ida Cottage, die zelf ook op het terrein wonen. Ze geven u graag leuke tips! EUR 820.00 Meer informatie
>> meer lezen

Five Waterings (Mon, 26 Feb 2024)
In een landschap van glooiende heuvels, beboste valleien, boomgaarden, hopvelden en wijngaarden, ligt dit huisje met 3 slaapkamers in Brookland (Romney Marsh). Het huisje is geschikt voor een klein gezin of groep. Brookland ligt aan de Romney Marsh, ongeveer vijf mijl ten westen van New Romney en is een dunbevolkt waterrijk gebied. Een uitstapje naar het strand op 10 km is een absolute aanrader. U kunt ook een uitstapje maken naar Londen, op 122 km afstand. Restaurants en supermarkten liggen op 7 km. Het uitgaansleven is gezellig op 11 km. Excursies naar Hastings of Bexhill-on-Sea, twee grote steden aan de zuidoostkust van Engeland, zijn uitstekend. Het vakantiehuisje is ruim, van alle gemakken voorzien en geschikt voor 6 personen. Je hebt een tweepersoonsbed en 4 eenpersoonsbedden zodat iedereen comfortabel kan slapen. Er is een open ingerichte keuken voor het bereiden van uw favoriete recepten. Met tuinmeubelen kunt u heerlijk buiten vertoeven. Het gebied heeft een goede verbinding. Het treinstation ligt op 11 km en de luchthaven op 117 km. EUR 813.00 Meer informatie
>> meer lezen

Giles (Mon, 26 Feb 2024)
Parterre: (woonkamer(TV, open haard, zithoek), eetkamer(eettafel), keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis, magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer, wasdroger, wasmachine)) Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2-pers.king size bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed, bad met douche, wastafel, toilet)) Gastenverblijf Parterre: (slaapkamer met badkamer, 2-pers.king size bed, bad of douche, wastafel, toilet) terras(privé, 12 m2), tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, BBQ, trampoline, voetbalgoal EUR 1123.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ida 4 pax (Mon, 26 Feb 2024)
Parterre: (woonkamer(TV(satelliet), open haard, zithoek), eetkamer(eettafel), keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis, magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer, wasdroger, wasmachine)) Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2-pers.king size bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed, bad met douche, wastafel, toilet)) tuin, tuinmeubilair, BBQ, trampoline, parasol, voetbalgoal EUR 1198.00 Meer informatie
>> meer lezen

The Grove Apartments (Mon, 26 Feb 2024)
Een perfecte plek om te relaxen en te genieten van de sfeer van deze stad. Een tweepersoonsbed in de slaapkamer met een gezellige sfeer zal je wegstoppen op het moment dat je hier neervalt. Ideaal voor een stel, kinderen zijn hier ook welkom. Met Rye Market in de buurt, adem de drukte van de vlooienmarkt in die aan al uw behoeften zal voldoen. Kirkwood Nature Reserve kan worden bereikt na een wandeling, een klein groen toevluchtsoord voor lange ontspannen wandelingen midden in de natuur. Big Ben en London Eye kunnen worden bereikt na een korte rit, houd het rustig en kom 's avonds terug om te scoren op een aantal mooie uitzichten op Thames. Kitchenette met een elektrische waterkoker, magnetron en koelkast houdt je opgeladen om thuis te koken. Verwarming in het huis houdt alle sombere en bewolkte dagen voor u warm. De luchthaven Heathrow ligt op 32,4 km afstand. EUR 1129.00 Meer informatie
>> meer lezen

Brodawel - Field Cottage (Mon, 26 Feb 2024)
Geniet van een romantische vakantie met je partner is deze sfeervolle cottage, gelege in Ceredigion. Er is 1 slaapkamer en daarnaast beschikt de cottage over een fijn terras, waar je gezellig samen ontbijt of geniet van een drankje. In de buurt van de cottage vind je een meer en een waterput. Op slechts 3 km afstand vind je de kust, die loopt van Cardigan tot Aberystwyth, met zandstranden en prachtige kliffen. Ook in het binnenland is er genoeg te beleven, zoals historische plaatsen en de indrukwekkende natuur. Llanon (5 km), Aberaeron (6,5 km) en Aberystwyth (23 km) zijn goed bereikbaar voor een bezoekje. De cottage is van alle gemakken voorzien. De gelijkvloerse woning is voorzien van een woonkamer met tv, goed uitgeruste keuken en een badkamer. EUR 473.00 Meer informatie
>> meer lezen

Brodawel - The Cottage (Mon, 26 Feb 2024)
Dit vakantiehuis in Ceredigion heeft een woonkamer annex slaapkamer die plaats biedt aan 2 personen. Geschikt voor een stel. Er is een barbecue waar je lekkere gerechten op kunt bereiden en je kunt ontspannen in de tuin. Voor een rustgevende wandeling kunt u naar de kust op 4 km afstand, waar u kunt genieten van diverse andere watersportactiviteiten. Op 3 km afstand kunt u heerlijk dineren in een goed restaurant om te proeven van de lokale lekkernijen die hier worden geserveerd. Uw algemene benodigdheden kunt u halen bij de supermarkt op 7 km afstand. Om het u comfortabel te houden is het huis voorzien van verwarming en voor de sfeer is er ook een open haard. Voor uw gemak heeft het huis parkeergelegenheid op het terrein. De luchthaven van West-Wales ligt op 38 km afstand van deze plaats. De voormalige stal is smaakvol verbouwd en vormt een compact, comfortabel vakantieverblijf, bevestigd aan een landhuis. Elektrische radiatoren, convectoren, elektriciteit, beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen bij het verblijf. EUR 486.00 Meer informatie
>> meer lezen

Giles 4pax (Mon, 26 Feb 2024)
Parterre: (woonkamer(TV, open haard, zithoek), eetkamer(eettafel), keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis, magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer, wasdroger, wasmachine)) Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2-pers.king size bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed, bad met douche, wastafel, toilet)) terras(privé, 12 m2), tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, BBQ, trampoline, voetbalgoal EUR 1011.00 Meer informatie
>> meer lezen

Attractive cottage in garden grounds (Mon, 26 Feb 2024)
Dit prachtige huisje met 2 slaapkamers voor 6 personen is voorzien van een groene tuin en WiFi. De ''Scottish Borders'' bieden een ontspannen vakantie, weg van de drukte. De sfeervolle woonkamer met panoramisch uitzicht op het stadscentrum, de abdij en het platteland is bereikbaar via de buitentrap en het gemeubileerde terras. De keuken is voorzien van alle gemakken en er is een digitale flatscreen-tv, radio, iPod docking en een dvd-speler. De woning ligt in het kleine dorp Jedburgh, nabij restaurants en winkels (200 m). In de omgeving kun je wandelen, fietsen en paardrijden door de natuur. Breng een bezoek aan de St. Abbs Harbour of aan de Jedburgh Abbey en ervaar échte Schotse traditie tijdens Jedburgh Celebrates, in de zomermaanden. Edinburgh en de Hooglanden in het noorden, Hadrian's Wall, Alnwick Castle and Gardens in het zuiden, Holy Island, St Abbs Head en de kust in het oosten, en St Mary's Loch in het westen zijn een bezoek waard. Openbaar vervoer is beschikbaar op 2 km afstand. Een treinstation ligt op 45 km afstand en de dichtstbijzijnde luchthaven ligt op 80 km afstand. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. EUR 824.00 Meer informatie
>> meer lezen

Cheviot (Mon, 26 Feb 2024)
De Scottish Borders bieden een ontspannende vakantie weg van de drukte van het drukke leven. Hoewel dit aantrekkelijke vakantiehuis dicht bij het stadscentrum ligt, ligt het verscholen in een tuin op een glooiende heuvel met vrij uitzicht over de historische Royal Burgh of Jedburgh en het landschap daarbuiten. Het huisje is toegankelijk via de buitentrap en het gemeubileerde balkon. Het moderne ontwerp van het huisje heeft een open woonkamer gecreëerd met een split-level keuken en badkamer met 2 slaapkamers, bestaande uit 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden op het volgende niveau. De historische stad Jedburgh heeft een keuze aan bars, restaurants en cafés, allemaal op loopafstand. Voor koppels of gezinnen die geïnteresseerd zijn in wandelen, fietsen en het platteland van de grens verkennen. Allemaal binnen een uur rijden zijn Hadrian's Wall, Holy Island, Edinburgh, prachtige kustlijn met zandstranden en ruige kliffen, meren en rivieren, statige huizen, kastelen en andere bezoekersattracties allemaal op rustige wegen. De combinatie van accommodatie van goede kwaliteit, prachtige uitzichten en gemakkelijke toegang tot de stad maken dit een perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie.Kom en geniet van het ongehaaste tempo van de Scottish Borders. De combinatie van kwaliteitsaccommodatie en prachtige uitzichten vormen een ideale uitvalsbasis. Met centrale verwarming op gas en dubbele beglazing voor extra comfort. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein voor uw voertuig. De volledige details worden u enkele dagen voor uw aankomst per e-mail toegestuurd. Er is een centrale locatie voor de verwijdering en recycling van afval. Details vindt u in uw huisje. WiFi is gratis, maar we bevinden ons in een landelijke omgeving en de wifi-snelheden kunnen variëren. Downloaden/streamen is mogelijk niet mogelijk. Opmerking: een goed opgevoede hond is welkom om mee op vakantie te gaan. De overvloed aan dieren in het wild om ons heen betekent dat uw hond te allen tijde aangelijnd moet zijn binnen het beleid. Respecteer alstublieft ons huisje en toekomstige gasten door uw hond uit de buurt van meubels en bedden te houden en laat de hond nooit onbeheerd achter EUR 629.00 Meer informatie
>> meer lezen

Te huur echt kasteel The South Wing in Schotland 12 personen, met internet

Reactie schrijven

Commentaren: 0