· 

Te huur 6 persoons vakantiehuis met gratis WiFi in De Weerribben-Wieden

Te huur 6 persoons vakantiehuis met gratis WiFi in De Weerribben-Wieden

Een hele mooie vakantiewoning op een park met een zwembad.

Luxe Vakantievilla Weerribben

 

Te huur luxe en complete vakantievilla voor 6 personen, rustig aan de rand van het park gelegen, ideaal voor ouders met kinderen en 50 plussers.

Indeling Vakantievilla nummer 36.

Er zijn vier slaapkamers.

Meer info Kijk hier

Advertentie

Op zoek naar een vakantiewoning met vrij uitzicht ✅ over het water op een heerlijke rustige plek, dan hebben wij voor u een hele mooie woning gevonden in een schitterende omgeving!

 

Omschrijving: vakantiehuis OV240 Kalenberg, Overijssel

Op een unieke locatie aan de Kalenbergergracht, met vrij uitzicht over het water en gelegen in het Nationaal Park De Weerribben-Wieden, staat dit knusse vakantiehuis voor zes personen. Het vakantiehuis ligt geheel aan het water met aan de achterzijde van het huis de rietvelden en de Weerribben. Het uitzicht hier is werkelijk prachtig! In de zomer geniet u van de vele voorbijvarende boten en kano's terwijl het 's winters heerlijk vertoeven is bij de sfeervolle openhaard. 

 

Bijzonderheden

- Tijdens uw verblijf maakt u gratis gebruik van een Canadese kano, twee eenpersoons kano's, één tweepersoons kano, een speelboot, sport-kayak en fietsen!- Houdt u er gelieve rekening mee dat de trap naar boven vrij steil is en de toiletruimte niet al te groot. 

 


Te huur 6 persoons vakantiehuis met gratis WiFi in De Weerribben-Wieden

Indeling: vakantiehuis OV240 Kalenberg, Overijssel

 

Dit prachtige vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer met televisie, radio, sfeerhaard, DVD-speler, internet en diverse spellen. De keuken is van alle gemakken voorzien en is compleet ingericht met een magnetron, vier-pits kookstel, bakoven, vaatwasser, koffiezetapparaat, koelkast en een waterkoker. Het vakantiehuis beschikt over drie slaapkamers, waarvan een slaapkamer beneden en twee slaapkamers boven. Één slaapkamer beschikt over kinderbedje. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een toilet en bevindt zich op de begane grond. Tevens beschikt deze accommodatie over een wasmachine en een droger. U kunt gratis gebruikmaken van een Canadese kano, twee eenpersoons kano's, één tweepersoons kano, een speelboot, sport-kayak en fietsen. Uw auto kan op 300m afstand van het vakantiehuis geparkeerd worden. 

Te huur 6 persoons vakantiehuis met gratis WiFi in De Weerribben-Wieden

Omgeving: Kalenberg, Overijssel

Vanuit Kalenberg kunt u schitterende fiets- en wandeltochten maken en genieten van de nog steeds ongerepte natuur. Een gebied dat bij uitstek geschikt is om per fluisterboot of kano (te huur bij Pieter en Martha Jongschaap) de omgeving te verkennen, te genieten en op te gaan in de natuur. Plaatsen in de omgeving zijn Steenwijk (8km) waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook zijn er in het hoogseizoen (op de woensdag) een aantal grote braderieën in Steenwijk. Op 8km ligt, temidden van een groot merengebied, het waterdorp Giethoorn. Dit bekende dorp wordt ook wel het 'Venetië van het Noorden' genoemd. Op 10km is er het dorpje Luttelgeest waar een grote orchideeënhoeve staat.

 

Tips en trips:

- Sauna Thermen Swoll

- Attractiepark Slagharen

- Vechtdal Hoeve Koesafari

- Edelstenenmuseum De Oude Aarde in Giethoorn

- Rondvaart in Giethoorn

- Binnenzwembaden in Steenwijk, Meppel en Hoogeveen

- Schaatsen in Thialf

- Overijsselse hoofdstad Zwolle

- Vele goede en welbekende restaurants in en rondom Weerribben-Wieden

Te huur 6 persoons vakantiehuis met gratis WiFi in De Weerribben-Wieden

Reactie schrijven

Commentaren: 0