· 

Te huur vakantiehuisjes in de provincie Overijssel met Wifi, honden toegestaan

Te huur vakantiehuisjes in de provincie Overijssel met Wifi, honden toegestaan

Bent u op zoek naar een vakantiewoning ✅ in de provincie Overijssel, met Wifi en waar honden zijn toegestaan, dan hebben wij voor u een groot aanbod van vakantiehuisjes voor u verzameld!  Hier wat voorbeelden uit het grote aanbod.

 

8 persoons vakantiehuis aan vaarwater

Door 49 gasten beoordeeld met een 8,3  Zeer Goed

 

Vakantiehuis OV006 Scheerwolde, Overijssel

Dit super gezellige vakantiehuis (128m2!) voor acht personen is gelegen op particulier terrein aan doorgaand vaarwater met veel privacy. De accommodatie is van binnen geheel opgebouwd van hout en heeft een zeer grote gezellige woonkamer van 56m2. De ruime slaapkamers zijn 12m2. De woning is gelegen vlakbij Giethoorn en temidden van het schitterende natuurgebied de Weerribben. Er is een kano bij de woning beschikbaar.

 

De woning ligt in een unieke omgeving aan het water, waar rust en ruimte nog bestaat, te midden van het prachtige Nationaal park De Weerribben – Wieden. Dit gebied is uitgeroepen tot het mooiste natuurgebied van Nederland. Je kunt er varen, vissen, zwemmen, fietsen, wandelen en als het weer het toelaat, schaatsen. Een eigen boot kan aangelegd worden voor de vakantiewoning of u kunt zittend vanaf het terras uren lang naar langsvarende boten kijken. Het is natuurlijk ook mogelijk een motorboot te huren en mooie tochtjes te maken naar Giethoorn, De Wetering, Blokzijl, Ossenzijl, Steenwijk en Meppel.

 

Bijzonderheden

- Ook uw huisdier is in deze accommodatie van harte welkom (maximaal één). Uw huisdier dient rondom de accommodatie aangelijnd te worden.- U kunt bij deze woning geen bedlinnen bijboeken, dus dit dient u zelf mee te brengen. Afmetingen van de bedden zijn 1-persoons boxspringsbedden van 90 cm x 200 cm. 

 

Algemeen 

 • Wasmachine
 • Rookvrij

 

 

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Barbecue
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Aanlegsteiger
 • Tuin
 • Tuinstoelkussens
 • Parasol
 • Picknicktafel

Ongeschikt voor

 

 • Sportclubs
 • Motorclubs
 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen
 • Scoutinggroepen
 • Basisscholen
 • Kinderen
Te huur vakantiehuisjes in de provincie Overijssel met Wifi, honden toegestaan

Omgeving

 

Omgeving: Scheerwolde, Overijssel

De ligging van deze vakantiewoning is op steenworp afstand van de pittoreske dorpjes zoals: Giethoorn, Blokzijl, De Wetering, Kalenberg, Nederland, Dwarsgracht en Jonen. Een bezoek aan deze plaatsjes, ook per fiets of auto, is zeker de moeite waard. Er zijn ook prachtige fietst- of boottochten te maken in het Nationaal park De Weerribben – Wieden.  (fietspondje Jonen). Winkelen?...Dit kunt u naar hartelust in het historische vestingstadje Steenwijk, in Meppel of in de mooie hanzestad Zwolle.

 

Activiteiten in de omgeving

- Zwembad de Waterwijck

- Kano tochten door de Weerribben- Wieden

- Ritje met de TUK TUK.

- Bezoek het bezoekers centrum De Wieden. 

- De Orchideeën Hoeve.

- Museum de Oude Aarde te Giethoorn

- Kermis en Circusmuseum te Steenwijk

- Natuur informatiecentrum de Weerribben

 

- Park Rams Woerthe

 

Ligging 

 • Op het platteland
 • Rustig gelegen
 • Nabij bos
 • Nabij dorp
 • Aan het water
 • Nabij een stad
 • Aan viswater
 • Aan vaarwater

Afstanden 

 • Meer: 3000m
 • Supermarkt: 4000m
 • Restaurant: 2000m
 • Dorp/stadcentrum: 2000m

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Vissen
 • Kanoën
 • Paardrijden
 • Zeilen
 • Wandelen
 • Midgetgolf
 • Fietsen
 • Surfen
 • Tennis
 • Zwemmen

Meer info en of reserveren kijk hier!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te huur vakantiehuisjes in de provincie Overijssel met Wifi, honden toegestaan

Luxe 6 persoons villa aan het water, nabij Giethoorn

 

Door 121 gasten beoordeeld met een 8.2  Zeer Goed

 

Vakantiehuis ZH072 Roelofarendsveen, Zuid-Holland

Huurt u dit jaar dit luxe en vijstaande vakantiehuis op Vakantiepark Wijde Aa in Roelofarendsveen? De vakantievilla is zeer comfortabel ingericht en dit allemaal om u volop te laten genieten van de ruimte en rust in een ongedwongen sfeer met persoonlijke aandacht. Het park ligt buiten de bebouwde kom van Roelofarendsveen maar op nog geen tien minuten fietsen vindt u er diverse winkels, een grote supermarkt, een aantal restaurants en enkele café’s. En ondanks dat u heel snel in de grote steden zoals Amsterdam, Den Haag. Scheveningen, Wassenaar en Leiden bent bevindt u zich op dit park in een omgeving die enkel rust en ruimtelijkheid uitstraalt aan het meer de Wijde Aa. Het meer is een populaire bestemming voor zwemmers, surfers, pleziervaart en zeilboten.

U kunt op het park een sloep huren om zelf het water op te gaan en te genieten van een dagje waterpret of huur een fiets en maak kennis met de prachtige natuur en het polderlandschap. De jachthaven maakt het u zelfs mogelijk om met uw eigen boot te komen. Verder is er op het park veel ruimte voor activiteiten voorzien, naast de diverse speelvelden voor voetbal en badminton is er ook een speelschuur en er is een ruimte waar u rustig kunt lezen of poolbiljart. Voor diegenen die toe zijn aan rust en ruimte maar ook de mogelijkheden wilt hebben van allerlei activiteiten en dagtrips is het huren van dit luxe vijf persoons vakantiehuis op Vakantiepark De Wijde Aa in Roelofarendsveen de ideale keuze!

 

Bijzonderheden

- Het exterieur / interieur kan per vakantiehuis verschillen en mogelijk afwijken van de foto’s.

- Het gebruik van WiFi is op Vakantiepark Wijde Aa gratis. De verbinding is echter helaas niet altijd stabiel. 

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

 

  Algemeen 

 • Wasmachine
 • Rookvrij

 

 

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Aanlegsteiger
 • Tuin

Ongeschikt voor 

 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen

 

 

Extra services

 • Ontbijt
 • Lunch
 • Diner
 • Barbecue

 

Te huur vakantiehuisjes in de provincie Overijssel met Wifi, honden toegestaan

Het Vakantiepark

 

Waterpark Belterwiede

Bent u een echte waterliefhebber? Waterpark Belterwiede is de ideale start voor een onvergetelijke vakantie. Varen, vissen, zwemmen of uw favoriete watersport beoefenen. De omgeving van Wanneperveen biedt het allemaal! het park ligt op een unieke locatie vlakbij het pittoreske dorp Giethoorn. Ondanks de vele toeristen, vindt u hier de rust en ruimte waar u naar op zoek bent. Alle luxe en vrijstaande villa's liggen direct aan het open water. U kunt naar alle hartenlust een hengel uitgooien of zwemmen vanaf uw eigen aanlegsteiger. Waterpark Belterwiede is een perfecte locatie voor de start van adembenemende boottochten over de Belterwijde en Beulakerwijde. Ook de Friese meren zijn goed te bereiken vanaf het park. Tevens leent de omgeving zich uitstekend voor autoluwe fiets- en wandeltochten. Waterpark Belterwiede staat garant voor een heerlijke vakantie!

 

Parkvoorzieningen

 • Mini-markt
 • Restaurant
 • Café/Bar

 

 

 

Te huur vakantiehuisjes in de provincie Overijssel met Wifi, honden toegestaan

Luxe 6 persoons villa aan het water, met internet

 

Door 4 gasten beoordeeld met een 8.4 Zeer Goed

Vakantiehuis OV083 Giethoorn, Overijssel

 

 

Deze luxe villa bevindt zich op een prachtige locatie aan de rand van natuurgebied de Weerribben-Wieden in Giethoorn. De villa is geschikt voor zes personen, ligt direct aan het water en u beschikt over een eigen aanlegsteiger. Het vakantiehuis is ideaal voor vissers, watersporters of andere waterliefhebbers. Vanuit de ruime woonkamer heeft u via de grote glazen pui direct uitzicht op Natuurgebied de Weerribben-Wieden. De villa's beschikken allemaal over een heerlijk terras. Tevens beschikt u over een gratis internet verbinding en er zijn twee parkeerplaatsen voor uw auto aanwezig. Geniet van de luxe en het mooie uitzicht tijdens uw vakantie in Giethoorn. Kortom, een vakantie waar u geen spijt van zult krijgen.

 

 

Bijzonderheden

- Het interieur en/of exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen en afwijken van de foto's. - Huur uw eigen sloep op Waterresort Bodelaeke! Neem voor meer informatie en de prijzen contact op met één van onze medewerkers.

 

Algemeen 

 • Wasmachine
 • Wasdroger
 • Rookvrij

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Aanlegsteiger

Extra services

 • Ontbijt

Omgeving

 

Omgeving: Giethoorn, Overijssel

Giethoorn is gelegen in het Nationaal Park Weerribben-Wieden en daarom bij vele toeristen erg geliefd. Natuur-, cultuur- en watersportliefhebbers kunnen zich in Giethoorn uitstekend vermaken. Welk seizoen u ook kiest, Giethoorn is dé ideale vakantiebestemming.

 

Alles wat kan drijven is hier op een mooie dag te vinden. Giethoorn is natuurlijk bekend om zijn vele dorpsgrachten en de wandelpaden erlangs. Het is een belevenis om door deze grachten met een punter of fluisterboot te varen. Naast de vele watersportmogelijkeheden biedt Giethoorn ook een scala aan verschillende musea’s, winkeltjes en goede restaurants. Ook is er een schelpengalerie, een museumboerderij en een aantal punterwerven.

 

Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt in de Kop van Overijssel. Het is een landschap waar water en riet overheersen. Dit Nationaal Park vormt het belangrijkste moerasgebied van Noordwest Europa. Het huidige landschap van Weerribben-Wieden is ontstaan door het afgraven van veen voor de turfwinning. Sporen daarvan zijn zowel in het landschap als in de naam van het gebied terug te vinden. Ribben zijn smalle stroken land waarop de uitgestoken turf te drogen werd gelegd en de weren zijn de uitgeveende delen, ook wel petgaten genoemd. Na de verveningperiode werd de rietteelt bepalend voor het landschap.

 

Hoewel de mogelijkheden voor wandelen en fietsen in een waterrijk gebied als De Wieden beperkter zijn dan voor varen, zijn ze wel heel aantrekkelijk. Verder worden ook begeleide excursies georganiseerd, zoals vaar- en fietsexcursies, excursies naar de eendenkooi en de vogelobservatiehut. Er zijn uitgebreide fietstochten te maken op de veelal rond het parkgebied gelegen fietspaden. Plaatsen in de omgeving zijn Steenwijk en Meppel, beide met een sfeervolle binnenstad en een overdekt zwembad. Bezoek ook de nabij gelegen plaats Blokzijl, een oude Zuiderzee havenstad. En Havelte, waar één van de grootste hunebedden van Nederland staat.

 

Ligging 

 • Op een vakantiepark
 • Aan een meer
 • Nabij dorp
 • Aan het water
 • Nabij viswater
 • Op een familiepark
 • Nabij een stad
 • Aan viswater
 • Aan vaarwater

Afstanden 

 • Meer: 0km
 • Supermarkt: 1km
 • Restaurant: 800m
 • Dorp/stadcentrum: 1km
 • Uitgaanscentrum: 7km

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Pretpark
 • Vissen
 • Kanoën
 • Paardrijden
 • Sauna
 • Zeilen
 • Wandelen
 • Midgetgolf
 • Tafeltennis
 • Fietsen
 • Voetbal
 • Tennis
 • Waterskiën
 • Golf
 • Zwemmen

 

Te huur vakantiehuisjes in de provincie Overijssel met Wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0