· 

Lang weekend of midweek skiën in Sauerland

Lang weekend of midweek skiën in Sauerland
Lang weekend of midweek skiën in Sauerland

Even er op uit en een lang weekend of een midweek skiën net over de grens, in Sauerland, kijk dan snel hier Eerst even checken of er wel sneeuw ligt natuurlijk! 

 

Het skigebied Winterberg staat bekend als sneeuwzeker. De sneeuwhoogtes liggen tijdens het seizoen tussen 25 en 125 centimeter. En als het eens niet sneeuwt, zorgen moderne sneeuwkanonnen ervoor dat wintersport in het gehele skigebied van december tot maart mogelijk is. 360 sneeuwkanonnen zorgen dan voor onbezorgd skiplezier op 26 km pistes. ’s Avonds en ’s nachts worden de pistes door grote walsen geprepareerd zodat de omstandigheden de volgende dag weer ideaal zijn. Winterberg heeft niet alleen sneeuw te bieden: gemiddeld drie zonuren per dag van december tot februari alsmede vier in maart zorgen voor een buitengewoon natuurlijke belevenis met bergen, zon en sneeuw. Op veel hellingen in het wintersportgebied is dankzij verlichting winterplezier tot in de late avonduren mogelijk.

 

Het aanbod in het skigebied Winterberg overtuigt ook onze experts. Ze geven de onderdelen “Liften & banen” en “Sneeuwzekerheid” in de beoordelingscriteria vier respectievelijk drie van vijf sterren.

 


Een greep uit het aanbod in Sauerland, Hotel Troll's Brauhaus***

 

Ligging en faciliteiten

Het door een familie uitgebate 3-sterren Hotel Troll's Brauhaus is in het hartje van Medebach gelegen. De skilift Schlossberg is rond 5 km van de accommodatie verwijderd, de skischakel in Winterberg (15 km) bereikt u al na 15 minuten met de auto.

 

De accommodatie beschikt over een receptie, eetzaal, skiruimte en schoenenruimte. Bij het hotel horen naast het gastengebouw het tegenovergelegen restaurant en bar. Gratis parkeerplaatsen zijn eveneens bij de accommodatie aanwezig. Bij de reisprijs is bovendien de Sauerland Card inbegrepen, waarmee u gratis met de lijnbussen kunt reizen alsmede gratis aan rondleidingen deel kunt nemen. Ook ontvangt u korting op toegangen en vrijetijdsactiviteiten.

Verzorging

Bij de reisprijs is het ontbijtbuffet inbegrepen. 1 x per persoon en verblijf ontvangt u bovendien een gastronomische tegoedbon ter hoogte van € 10,- (geldig op eten en drinken in het Brauhaus), een biercadeau als afscheid per volbetalende en verblijf.

Let op: dit is een accommodatie zonder skipas.

 

1-persoonskamer douche/wc, LO

slaapkamer met 1-persoonsbed, sat-tv, telefoon en föhn

badkamer met douche en wc

deels balkon of terras

Wi-Fi

 

2-persoonskamer douche/wc, LO

slaapkamer met 2-persoonsbed, sat-tv, telefoon en föhn

badkamer met douche en wc

deels balkon of terras

Wi-Fi

 

2-persoonskamer/bijzetbed douche/wc, LO

slaapkamer met 2-persoonsbed, bijzetbed, sat-tv, telefoon en föhn

badkamer met douche en wc

deels balkon of terras

Wi-Fi

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan

Belangrijke opmerkingen

 

Bij het boeken van meerbedskamers of kamers met bijzetbedden wordt bij onderbezetting geen aanspraak gemaakt op de extra bedden
INBEGREPEN SERVICES

 • Overnachting zoals geboekt
 • Verzorging zoals geboekt
 • Gastrotegoedbon (1 x per persoon/verblijf, zie beschrijving)
 • Biercadeau als afscheid (1 x per volbetalende/verblijf)
 • Wi-Fi 
 • Gastenkaart (zie beschrijving)
 • Kinderbed (op aanvraag)
 • Kinderstoel
 • Parkeerplaats (volgens beschikbaarheid)
 • Sneeuwgarantie (01-01 - 15-03)
 • Best-Price-garantie

Voor andere onderkomens in Sauerland kijk hier!Lang weekend of midweek skiën in Sauerland

Reactie schrijven

Commentaren: 0