· 

Te huur luxe en complete vakantiewoning

Te huur luxe en complete vakantiewoning

Deze luxe en zeer complete vakantiewoning is zeer geschikt voor ouderen of ouders met kleine kinderen. 

Het is gelegen op een zeer rustig park waar u zo het bos in wandelt. 
U bevindt zich hier ook dichtbij diverse attractieparken o.a. Koningin Julianatoren, de Apenheul, het Dolfinarium. 
U kunt vanuit hier ook een bezoekje brengen aan Paleis het Loo. 
De vele zomermarkten zijn hier ook zeer populair en gezellig druk bezocht, natuurlijk zijn er diverse gezellige terrasjes aanwezig om even bij te tanken. 

Ruime eettafel voor 8 personen! 

 

Het recreatiepark ligt midden op de Veluwe, in een zeer bos- en heiderijk gebied, waar fietsen en wandelen een ware lust is. De natuur op haar mooist, vlak naast uw deur! Op ong. 500 meter afstand ligt het Uddelermeer, waar u 's zomers heerlijk tussen de schapen van bijv. een picknick kunt genieten. 

U vindt op het park een hertenweide, waar naast herten ook kippen tokkelen, er is een (kinder-) zwembad, een speeltuin met o.a. een speelhuisje en een trampoline,en een ruim speelveld om te voetballen,volleyballen of tafeltennissen

Ruime slaapkamers met heerlijke bedden!

 

Bij het speelveld en de speeltuin vindt u "De Dassenburcht", een gelegenheid die in de zomer open is voor het nuttigen van een drankje of een ijsje. Ook worden daar in de zomer verschillende activiteiten georganiseerd, zoals bijv. een barbecue,een bingo en kinderfeestjes. 

Op het moment dat u op het park bent, wordt u daarvan op de hoogte gehouden.

Complete keuken met o.a vaatwasser en combioven!

 

Daarnaast is in de omgeving ontzettend veel te doen: Omdat het park zo centraal ligt, bent u weinig tijd kwijt aan reizen. Wat dacht u van een dagje Koningin Julianatoren, de Apenheul, het Dolfinarium of Paleis het Loo? Ook kunt u 's zomers lekker snuffelen op de vele zomermarkten in bijv. Elspeet en Garderen. Kortom: als u op het park uw vakantie komt vieren, dan zult u tijd te kort hebben.

U kunt kiezen uit een uitgebreid scala aan folders, zodat u zelf kunt bekijken wat u de moeite waard vindt. 

 

Voor info over de omgeving kijk hier!

 

 

o.a. breedbeeld t.v. 

dvd speler 

cd speler 

diepvriezer 

combimagnetron 

vaatwasser 

douche 

wasmachine 

droger 

twee fietsen 

Te huur luxe en complete vakantiewoning

Reactie schrijven

Commentaren: 0