· 

Kerstreizen naar Duitsland online boeken


Alvast in de kerstsfeer komen, ontdekt dan de oudste en meest beroemde toeristische route van Duitsland! Ga mee naar de Romantische Strasse en geniet van de gezellige kerstmarkt in Nürnberg en van prachtige middeleeuwse steden. 

 

Drie daagse busreizen o.a. een busreis waarbij een aantal unieke kerstmarkten in Duitsland bezocht worden. Zo gaan we naar de kerstmarkt in Kassel. In Kassel hangt een sprookjesachtige sfeer en u kunt zelfs de figuren uit de verhalen van de gebroeders Grimm ontmoeten. Heel bijzonder is ook de historische kerstmarkt op de Wartburg in Eisenach. De Wartburg staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en vormt een prachtig decor. We sluiten de reis af met een bezoek aan de grote kerstmarkt in Dortmund. All inclusive verblijf in het hotel!

 

Vervoer per luxe Comfort Class bus met video, airco en toilet

Frankfurt

De kerstmarkt in Frankfurt is één van de oudste kerstmarkten in Duitsland en wellicht ook één van de meest populaire kerstmarkten in Duitsland! Jaarlijks verwelkomt men hier zo’n 3 miljoen bezoekers uit binnen- en buitenland. De inwoners van Frankfurt kijken elk jaar weer reikhalzend uit naar het moment waarop voor de Römer – het stadhuis van Frankfurt – de hoogste kerstboom van Duitsland staat met ontelbare fonkelende kerstlichtjes… De oude binnenstad met de fraaie vakwerkhuizen aan de Römerberg vormt vanaf dat moment een prachtig decor voor één van de gezelligste kerstmarkten van Duitsland!

Drie daagse busreis naar kerstmarkten in drie landen.

Zin in een heerlijk weekendje kerstshoppen? Ga dan mee op onze busreis naar kerstmarkten in Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. De kerstmarkten in Metz behoren tot de bekendste van Frankrijk en in Luxemburg kunt u bovendien ook nog eens profiteren van het belastingvoordeel tijdens het kerstshoppen. De Duitse stad Trier combineert de kerstsfeer met historie die teruggaat tot de Romeinse tijd. De kerstmerkt Trier is een must see tijdens deze reis. Boek ook en ga een weekendje kerstshoppen in Duitsland, Frankrijk en Luxemburg!

 

Nog veel meer leuke kerstreizen, voor een uitgebreid overzicht naar kerstreizen in Duitsland, kijk hier!

 

 

Kerstreizen naar Duitsland online boeken

Reactie schrijven

Commentaren: 0