· 

Vakantiehuis voor 7 personen met zwembad, hottub, sauna en tennisbaan

Te huur eenvoudig maar compleet chalet op rustig park

Omschrijving: vakantiehuis DG497 Oldebroek, ✅ Gelderland

 

Zoekt u een vakantiewoning voor 7 personen, dan hebben wij voor u een heel mooi exemplaar gevonden! Prachtig gelegen vakantiewoning geschikt voor 7 personen in Oldebroek, vlakbij de Veluwe met verwarmd buitenzwembad (zwembad is geopend van 1 mei tot 15 september), tennisbaan, sauna en een hottub. Dit luxe vakantiehuis staat op een groot kavel en is landelijk gelegen. Alle denkbare luxe en comfort is aanwezig. In de mooi aangelegde tuin is er een heerlijk overdekt terras met een hottub en een eigen tennisbaan en een royale trampoline voor de kinderen.

 

Bijzonderheden

- Indien u bedlinnen bijboekt zijn de bedden voor u opgemaakt bij aankomst.- Het zwembad is geopend van 1 mei tot 15 september.- Jongeren- en Studentengroepen zijn niet toegestaan in deze accommodatie.

Te huur eenvoudig maar compleet chalet op rustig park

Indeling: vakantiehuis DG497 Oldebroek, Gelderland

 

Gezellig ingerichte woonkamer met zithoek, TV en sfeerhaard. De keuken is van alle gemakken voorzien onder andere een oven, vaatwasser, combimagnetron, vierpits kookstel, koelkast senseo en een gewoon koffieapparaat. Er zijn in het soutterain twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden en een slaapkamer met een éénpersoonsbed.  Op de bovenverdieping is een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Ook is er boven een badkamer met ligbad, douche en toilet.

 

Rondom het vakantiehuis zijn vier terrasjes waarvan één overdekt en met hottub. Er is een bijgebouw met een sauna en douchecabine. De auto kunt u parkeren op een eigen parkeerplaats bij de woning.

Omgeving: Oldebroek, Gelderland

 

Aan de rand van de Veluwe, verscholen tussen Zwolle en Elburg, vindt u het prachtige, karakteristieke dorp Oldebroek. Oldebroek is een fijn vertrekpunt om de prachtige, afwisselende omgeving van de Veluwe te ontdekken. Bos, heide, water, polder en karakteristieke dorpen en steden is wat deze omgeving kenmerkt. Breng een bezoek aan het oude dorp Elburg, die u in de middeleeuwen doet wanen. Eén van Nederlands meest bezienswaardige stadjes. Of gaat u voor een dagje ongestoord winkelen in het stadscentrum van Zwolle of Bataviastad? Waar u als Bourgondiër ook prima kunt vertoeven. Lekkere lunchrooms, hoogstaande vier-gangen diners of een makkelijke snack.

 

Een echte natuurliefhebber? Maak een ellen lange fietst- of wandeltocht. De omgeving van Wezep kent vele bijzondere wandel- en fietsroutes die u mee zullen nemen in de stilte, rust en ongekend variërende landschappen. Ook een bezoek aan Nationaalpark De Hoge Veluwe is met 30 autominuten een leuk uitstapje voor het hele gezin. Wanneer u het Nationale Park binnen komt, pakt u één van de bekende, gratis witte fietsen en maakt u kennis met het adembenemende park. En misschien, wanneer u heel stil bent, ziet u nog één van de everzwijnen met zijn jongen rond trekken.

 

Is het een dagje guur en nat weer? Brengt u dan een bezoek aan het recreatie bad in Wezep met faciliteiten als een recreatie bad, glijbaan, peuterbad, whirlpool, waterspeeltuin, sauna, zonnebank, Turks stoombad en kruidentuin zult u zich niet snel vervelen! Maar ook een uitstapje naar Djambo is de moeite meer dan waard. Een indoor speelparadijs waar uw kinderen ongestoord kunnen klimmen, klauteren, glijden en rennen.

Tips en trips:

- Visafslag Elburg

- Muurhuisje (bekijk hoe men vroeger leefde met grote gezinnen in kleine huisjes)

- Agnieten klooster Elburg

- Stadcentrum Zwolle

- Zwembad Wezep

- Nationaalpark De Hoge Veluwe

- Speelparadijs Djambo Kidsplay

- Bataviastad

- Avonturenpark Hellendoorn

 

- Kinderboerderij Boskuilerhoeve

Vakantiehuis voor 7 personen met zwembad, hottub, sauna en tennisbaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0