· 

Te huur vakantiehuisje voor 6 personen met een mooi tuinhuis bij Emst

Te huur eenvoudig maar compleet chalet op rustig park

Omschrijving: vakantiehuis DG077 Emst,✅ Gelderland

 

Op zoek naar een huisje met veel ruimte, rust en schitterende uitzichten? Dan bent u in dit helder ingericht zes persoons vakantiehuis te Emst aan het juiste adres! Deze vakantiewoning is gelegen op het ruim opgezette vakantiepark De Vliegden. Dit sfeervol ingerichte vakantiehuis heeft een ruime, deels beboste, tuin van maar liefst 1250m2. In de tuin staat een mooi tuinhuis met overdekte veranda. Door de bebossing en vele ruimte om u heen, bent u gegarandeerd van uw privacy. Vanuit uw tuin bewonderd u de vele vogelsoorten en eekhoorns. Er zijn maar liefst twee terrassen voorzien van tuinmeubilair. Ook uw kinderen vermaken zich hier uitstekend. In de tuin van het vakantiehuis vindt u meerdere speeltoestellen zoals een trampoline en schommels. Op een paar kilometer afstand vindt u bruisende steden zoals Deventer en Apeldoorn. Laat u verwelkomen met een lekker flesje wijn in dit viersterren vakantiehuis.

 

Bijzonderheden

 

Laat u verwelkomen met een lekker flesje wijn. Vaatwasblokjes meebrengen is niet nodig.

Te huur eenvoudig maar compleet chalet op rustig park

Indeling: vakantiehuis DG077 Emst, Gelderland

 

Dit sfeervol ingerichte vakantiehuis is geschikt voor zes personen en heeft een ruime, deels beboste, tuin van maar liefst 1250m2.  De keuken is volledig ingericht met een vier-pits kookstel, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combimagenetron, koffiezetapparaat, Senseo apparaat, broodrooster en een waterkoker. De knusse woonkamer is voorzien van een moderne televisie en een DVD-speler. Ook zijn er verschillende (bord)spelletjes aanwezig. Eén van de slaapkamers beschikt over een tweepersoonsbed en één slaapkamer beschikt over twee losse bedden. In de woonkamer bevindt zich nog een tweepersoons slaapbank. De badkamer is voorzien van een aparte douche, toilet en een wastafel. Het gehele vakantiehuis wordt verwarmd door middel van centrale verwarming. De ruime tuin biedt veel privacy en bevindt zich midden in de bossen. Er zijn veel taxussen,laurierbomen en rhododendrons enz geplant om zo onze privacy te waarborgen! Er zijn twee terrassen voorzien van tuinmeubilair en u heeft uw eigen parkeerplaats.  

Omgeving: Emst, Gelderland

 

Emst ligt in de provincie Gelderland midden op de Veluwe en wordt omgeven door een aantal steden/plaatsen zoals Apeldoorn, Zwolle, Nunspeet en Epe. In de omgeving komt u helemaal tot rust en natuurlijk is er van alles te zien en te doen. Van musea en kasteeltjes tot aan attractieparken en dierentuinen in de omgeving. Vanuit dit vakantiehuis in Emst geniet u optimaal van de Veluwe met haar uitgestrekte bossen, heidevelden en vele andere prachtige natuur. U heeft practisch een stuk Veluwe in uit eigen achtertuin!

 

De bossen van het Kroondomein bevinden zich op loopafstand van het vakantiepark. Deze prachtige omgeving leent zich uitstekend voor het maken van de mooiste wandel- en fietstochten. Ook een dagje uit naar Recreatiegebied Kievitsveld is een absolute aanrader. Hier vermaakt de hele familie zich met allerlei wateractiviteiten. Het Kievitsveld bestaat uit diverse meertjes met strand, een waterskibaan en een kiosk. U kunt hier zowel goed wandelen, fietsen en zwemmen als vissen en waterskiën.

 

Vanuit Emst vindt u diverse startpunten voor prachtige fiets- en wandeltochten. Maak een tocht door de vrij toegankelijke bossen en uitgestrekte heidegebieden en ontdek samen de mooiste plekjes van de Veluwe. Ook de prachtige IJsselvallei is dichtbij.

 

Tips en trips

- De Kijktuinen in Nunspeet

- Julianatoren in Apeldoorn

- Pitch en Putt Golf in Heerde

- De Apenheul in Apeldoorn

- Kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn

- Recreatiegebied Kievitsveld in Emst

- Klimbos Ermelo

- Veluwse Bron 

Te huur vakantiehuisje voor  6 personen met een mooi tuinhuis bij Emst

Reactie schrijven

Commentaren: 0