· 

Met de bus een Kerstreis naar Barcelona & Costa Brava Spanje

Met de bus een Kerstreis naar Barcelona & Costa Brava Spanje

Even er gezellig tussenuit en maak een leuke busreis naar Barcelona ✅ en Costa Brava Spanje

Kerstreis Barcelona & Costa Brava Spanje

 

Beleef de sfeervolle kerstdagen aan de Costa Brava. Wij nemen u mee naar het fraai aan de kust gelegen plaatsje Santa Susanna met haar prachtige promenade. Tijdens de reis bezoeken we twee keer de bekende Catalaanse hoofdstad Barcelona. Geniet hier van een wandeling door de gotische wijk en natuurlijk de beroemde Sagrada Familia. Verder geniet u van de bijzonder kunstwerken van Salvador Dalí in Figueras en bezoeken we het klooster van Montserrat. Gecombineerd met een gezellige kerstsfeer zult u genieten van een heerlijke vakantie.

 

 

 

Met de bus een Kerstreis naar Barcelona & Costa Brava Spanje

Hoogtepunten

- Prachtige kust van de Costa Brava

- Klooster Montserrat met de 'zwarte Madonna'

- Rondrit en wandeling Barcelona o.l.v. Nederlands sprekende gids

- Barcelona van architect Gaudí

- Kathedraal Sagrada Familia

- Pittoreske dorpje Tossa De Mar

- Figueres met Salvador Dalí Museum

- 'Happy Hour' in Hotel Florida Park

 

Dagprogramma

 

Zondag

Naar Frankrijk

Vanuit Zeddam vertrekken we richting het zuiden. We rijden door België naar ons overnachtingshotel in de omgeving van Dijon.

 

Maandag

 

Naar Costa Brava

Na het ontbijt verlaten we Dijon en rijden verder zuidwaarts over de Route de Soleil naar Spanje. Aan het einde van de middag komen we aan in 4-sterren hotel Florida Park in Santa Susanna. Hier genieten we van een heerlijk diner.

Dinsdag

 

Barcelona

Vandaag bezoeken we de wereldstad Barcelona, een absoluut hoogtepunt van deze reis. We verkennen onder leiding van een Nederlandssprekende gids Barcelona. De gids neemt u onder andere mee naar de Ramblas, met menselijke standbeelden en de bekende Sagrada Familia, de nog steeds niet afgebouwde kathedraal ontworpen door architect Gaudí. We verkennen een deel van de stad te voet tijdens een wandeling door Barrio Gótico, de gotische wijk. In de middag kunt u op eigen gelegenheid Barcelona verder verkennen. Aan het einde van de middag rijden we terug naar ons hotel in Santa Susanna waar we ’s avonds genieten van een heerlijk galadiner.

Woensdag Eerste Kerstdag

 

Dagtocht Costa Brava

Deze ochtend stappen we in de bus voor een prachtige tocht langs de kust van Costa Brava. Geniet van de afwisselende kustlijn met grillige rotsen en mooie stranden. We komen langs pittoreske dorpjes als het mooie historische stadje Tossa de Mar. We rijden door naar Sant Feliu de Guíxols waar u heerlijk kunt slenteren langs de boulevard. Via een mooie route door het achterland van Costa Brava rijden we weer terug naar het hotel, waar we voor de heerlijke galalunch aankomen. De rest van de middag is ter vrije besteding. In het hotel worden er allerlei activiteiten georganiseerd.

Donderdag Tweede Kerstdag

 

Figueras, Salvador Dalì Museum

De ochtend heeft u vrije tijd in Santa Susanna. Hotel Florida Park heeft een heerlijke brunch klaar staan tot 12:00 uur dus u heeft alle tijd om heerlijk rustig aan te doen. In de middag stappen we in de bus en rijden we naar Figueras, waar we het theathermuseum van Salvador Dalí gaan bezoeken. Geniet van de bizarre kunstwerken van de gelijknamige schilder. Via een mooie route rijden we weer terug naar ons hotel waar een heerlijke diner buffet voor u klaar staat.

Vrijdag

 

Montserrat en Barcelona

In de ochtend rijden we naar Montserrat, dit bijzondere klooster, gebouwd op de gelijknamige berg, is één van de belangrijkste bedevaartplaatsen van Spanje en verblijfplaats van de ‘zwarte Madonna’. Daarna rijden we naar Barcelona waar u vrije tijd krijgt om te winkelen of te genieten van een heerlijke Spaanse lunch. U kunt ook een mooie wandeling maken door de gezellige wijk Eixample, met bekende gebouwen als Casa Battlo en Casa Milla. Via een mooie route door het Catalaanse binnenland rijden we terug naar ons hotel in Santa Susanna.

Zaterdag

 

Naar Midden Frankrijk

Na het ontbijt verlaten we Santa Susanna en Spanje en rijden met een koffer vol herinneringen naar de omgeving van Dijon voor de overnachting.

Zondag

 

Naar huis

Na het ontbijt rijden we terug naar Nederland. Onderweg zullen we nog een aantal stops maken. Terug in Zeddam wacht u nog een heerlijk afscheidsdiner voordat u met de servicelijn terug naar huis gaat.

Met de bus een Kerstreis naar Barcelona & Costa Brava Spanje

Reactie schrijven

Commentaren: 0