· 

Te huur luxe vakantiehuisje op een rustig park midden op de Veluwe geschikt voor 6 tot 8 personen

Te huur chalet voor 6 tot 8 ✅ personen midden op de Veluwe!

 

Staanplaats 11

L-vormig chalet, geschikt voor 6 personen.

In tuinhuis staat een stapelbed, 8 pers is mogelijk.

Het chalet heeft een groot hardhouten terras, een grote parkeerplaats, tuinhuis en een stukje gras.

Chalet v.v. woonkamer  met TV en radio/CD speler, open keuken v.v. vaatwasser, oven/magnetron en koel-/vriescombi.

Het recreatiepark ligt midden op de Veluwe, in een zeer bos- en heiderijk gebied, waar fietsen en wandelen een ware lust is. De natuur op haar mooist, vlak naast uw deur! Op ong. 500 meter afstand ligt het Uddelermeer, waar u 's zomers heerlijk tussen de schapen van bijv. een picknick kunt genieten.U vindt op het park een hertenweide, waar naast herten ook kippen tokkelen, er is een (kinder-) zwembad, een speeltuin met o.a. een speelhuisje en een trampoline,en een ruim speelveld om te voetballen, volleyballen of tafeltennissen.Bij het speelveld en de speeltuin vindt u "De Dassenburcht", een gelegenheid die in de zomer open is voor het nuttigen van een drankje of een ijsje. Ook worden daar in de zomer verschillende activiteiten georganiseerd, zoals bijv. een barbecue,een bingo en kinderfeestjes. Op het moment dat u op het park bent, wordt u daarvan op de hoogte gehouden. 

Daarnaast is in de omgeving ontzettend veel te doen: Omdat het park zo centraal ligt, bent u weinig tijd kwijt aan reizen. Wat dacht u van een dagje Koningin Julianatoren, de Apenheul, het Dolfinarium of Paleis het Loo? Ook kunt u 's zomers lekker snuffelen op de vele zomermarkten in bijvoorbeeld Elspeet en Garderen. Kortom: als u op het park uw vakantie komt vieren, dan zult u tijd te kort hebben.U kunt kiezen uit een uitgebreid scala aan folders, zodat u zelf kunt bekijken wat u de moeite waard vindt. 

 

Voor info over de omgeving kunt u hier kijken!

o.a.                 Voor beschikbaarheid klik op de agenda

- flatscreen TV en radio-CD speler

- diepvriezer

- koelkast

- vaatwasser

- douchecabine

- wasmachine

- internet

Te huur luxe vakantiehuisje op een rustig park midden op de Veluwe geschikt voor 6 tot 8 personen

Reactie schrijven

Commentaren: 0