· 

Wat zijn de Top 10 skidorpen in Frankrijk

Wat zijn de Top 10 skidorpen in Frankrijk

Ski vakantie in Frankrijk met de grootste skigebieden van de wereld✅ sneeuwzeker van december tot mei met sfeervolle skiappartementen! Op zoek naar een skichalet in Frankrijk voor de hele familie, u zult hier zeker uw chalet vinden. Het grootste aanbod aan chalets en altijd inclusief skipas!

Voor Last Minutes aanbiedingen kijk hier!

 

Top 10 skidorpen Frankrijk

Val Thorens

St. Francois Longchamp

La Plagne

Flaine

Les Arcs

Valloire

Avoriaz

Valfréjus

Les Deux Alpes

Morzine


Wat zijn de Top 10 skidorpen in Frankrijk

De mooiste skigebieden ter wereld

Voor je wintersport zit je in Frankrijk helemaal goed, je vindt hier namelijk de grootste skigebieden ter wereld. Je hebt vast wel eens gehoord van populaire streken: Le Grand Domaine, Les Trois Vallées en Paradiski. Een wintersport in Frankrijk biedt voor ieder wat wils. Kilometervreters maken indrukwekkende, lange tochten op de grote hoeveelheid aaneengesloten skigebieden en beginners leren de kneepjes van het vak op de talrijke brede pistes. De snowboarder likt zijn vingers af op de steile off-pistes en de langlaufer kijkt zijn ogen uit in de adembenemende bosrijke omgevingen.

 

Wintersport Frankrijk: vakantieplezier voor iedereen

Wintersport in Frankrijk betekent genieten voor elk type wintersporter. De meeste skigebieden liggen op grote hoogte, waardoor er het hele seizoen door voldoende sneeuw ligt. Vaak kun je zelfs meteen vanuit je hotel of appartement op de latten stappen; veel gezellige authentieke Franse dorpjes liggen namelijk direct aan de pistes.

 

Volop gezelligheid na het skiën of snowboarden

De vele terrasjes, restaurants, discotheken en bars zorgen ervoor dat er ook na het skiën of snowboarden voldoende vertier is. Vergeet ook zeker de Franse keuken niet! De lokale specialiteiten als Fondue Savoyard of Tartiflette mag je absoluut niet overslaan tijdens uw wintersportvakantie in Frankrijk.

 

Wintersport Frankrijk - Voordelig met deze aanbieder

Wil je ook een onvergetelijke wintersportvakantie beleven in Frankrijk? Boek dan hier! Deze aanbieder biedt je een uitgebreid aanbod van appartementen en hotels in dit geweldige land.

Wat zijn de Top 10 skidorpen in Frankrijk

Een greep uit het mooie aanbod  " Residence Atria Crozats" beoordeeld met een 8,4!

 

Résidence Atria Crozats bestaat uit 3 moderne appartementencomplexen, Atria, Alhena en Altaïr, in de hoger gelegen wijk Les Crozats en direct aan de piste Mélèzes. Het autovrije centrum van Avoriaz vind je na 200 meter. De appartementen zijn modern, volledig en sfeervol ingericht. Een fijne extra van de résidence is de brood bestelservice. Zo hoef je voor je ontbijt niet in de rij bij de bakker; je bestelt jouw broodjes een dag van tevoren en dan liggen de verse croissants al bij de receptie zodra je wakker wordt. In het centrum vind je goede restaurants voor een lekker avondmaal, zoals het knusse L'Etage waar je wordt getrakteerd op heerlijke streekgerechten, of restaurant/wijnbar JAJA waar de menukaart klein is, maar waar de smaken van het gerecht optimaal tot hun recht komen door de bijpassende wijn.

 

Na de inspanning kan de ontspanning beginnen in de sauna of hamam. Zweet alle spanning er uit, zodat je de volgende dag weer fit de berg op kunt. Tegen bijbetaling kun je ook gebruik maken van de Deep Nature spa bij Résidence L'Amara (700 meter verderop). Vraag bij de receptiemedewerkers voor meer informatie.

 

 

Algemene informatie

Ligging en omgeving

Afstand tot centrum: circa 200 meter

Afstand tot skipiste circa 0 meter

Afstand tot skilift circa 150 meter

Afstand tot skischool circa 200 meter

Afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 200 meter

Afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 600 meter

Afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 500 meter

 

Kamertypes

2-kamerappartement voordeeltarief - geschikt voor 2 tot 5 personen

3-kamerappartement voordeeltarief - geschikt voor 2 tot 7 personen

 

Verzorging

Logies

 

Tegen een toeslag van €27,- per persoon per nacht kun je boeken op basis van halfpension. Voor kinderen van 2 t/m 12 jaar is de toeslag €15,- per persoon per nacht. Het halfpension wordt geserveerd in Restaurant Boule de Neiges dat op circa 200 meter afstand ligt.

 

Faciliteiten

 • Bagagerie
 • Bedlinnen inclusief
 • Borg (contant of per creditcard te betalen)
 • Brood bestelservice
 • Dekbedden (synthetisch dekbed)
 • Eindschoonmaak (excl.keuken): bij de reissom inbegrepen
 • Handdoeken inclusief
 • Huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden)
 • Kamers met tussendeur aanwezig
 • Kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag)
 • Klasse: comfort
 • Lift
 • Lobby
 • Lockers (gratis)
 • Parkeergarage
 • Receptie (geopend: vrijdag t/m zondag van 07:00 tot 20:00 uur, maandag t/m donderdag van 08:00 tot 12:00 uur en van 16:00 tot 20:00 uur)
 • Schoonmaakpakket: bij de reissom inbegrepen
 • Shuttlebus
 • Toeristenbelasting (contant of per creditcard te betalen)
 • Totaal aantal gebouwen: 1
 • Totaal aantal verdiepingen: 12
 • Wi-Fi in openbare ruimte, op de kamer, bij de receptie
 • Wi-fi in openbare ruimte: gratis
 • Wi-fi op de kamer: gratis

Kinderen

Babypakket bestaande uit: (babybedje (incl. linnengoed))

 

Sport & animatie

 • Biljart
 • Playstation

 

Wellness

 • Hamam (toegang tegen betaling)
 • Sauna (tegen betaling)

Let op

Het vervoer van de parkeerplaats tot de résidence is inclusief, zowel bij aankomst als vertrek.

Skikaart & skigebied

 

Plattegrond

 

De mooiste pistes voor de beginnende en gevorderde skiër

Hier vind je, naast handige skikaarten, bruikbare weetjes over het skigebied. Hoeveel blauwe, rode en zwarte pistes het gebied telt bijvoorbeeld. Maar ook kun je lezen welk type wintersporter afreist naar dit gebied. Indien er een Bizztravel reisleider aanwezig is, vind je hier informatie over hem of haar.


Voor meer aanbiedingen wintersport chalets, kijk hieronder!

Wat zijn de Top 10 skidorpen in Frankrijk

Reactie schrijven

Commentaren: 0