· 

Busreizen naar de wintersport, de mooiste skigebieden inclusief skipas

De mooiste wintersportchalets in Frankrijk inclusief skipas

Wat is er gemakkelijker dan met de bus ✅ af  te reizen naar uw wintersport chalet.  Geen gehannes met het omdoen van sneeuwkettingen maar relaxed achterover naar uw bestemming vervoerd worden. Wij hebben voor u een organisatie gevonden die niet alleen de busreis organiseert maar ook nog eens het grootste aanbod heeft voor fantastische wintersport chalet, hotels of appartementen, in een gebied wat sneeuwzeker is van december tot mei, met sfeervolle skiappartementen! Op zoek naar een skichalet in Frankrijk voor de hele familie of gewoon met zijn tweeën , u zult hier zeker uw chalet of appartement vinden. Het grootste aanbod aan chalets en altijd inclusief skipas!

Frankrijk begint steeds bekender te worden bij de Nederlandse skiliefhebbers, hier is nog ruimte en de Après-ski staat al jaren lang op een hoog niveau. Neem hierbij mee de sneeuwzekerheid van het gebied en de enorme skigebieden en je gaat al snel om.

Hier heb je nog de ruimte om lekker te skiën.

 

Voor Last Minutes aanbiedingen kijk hier!

 

 

 


De mooiste wintersportchalets in Frankrijk inclusief skipas

De mooiste skigebieden ter wereld

Voor je wintersport zit je in Frankrijk helemaal goed, je vindt hier namelijk de grootste skigebieden ter wereld. Je hebt vast wel eens gehoord van populaire streken: Le Grand Domaine, Les Trois Vallées en Paradiski. Een wintersport in Frankrijk biedt voor ieder wat wils. Kilometervreters maken indrukwekkende, lange tochten op de grote hoeveelheid aaneengesloten skigebieden en beginners leren de kneepjes van het vak op de talrijke brede pistes. De snowboarder likt zijn vingers af op de steile off-pistes en de langlaufer kijkt zijn ogen uit in de adembenemende bosrijke omgevingen.

 

Wintersport Frankrijk: vakantieplezier voor iedereen

Wintersport in Frankrijk betekent genieten voor elk type wintersporter. De meeste skigebieden liggen op grote hoogte, waardoor er het hele seizoen door voldoende sneeuw ligt. Vaak kun je zelfs meteen vanuit je hotel of appartement op de latten stappen; veel gezellige authentieke Franse dorpjes liggen namelijk direct aan de pistes.

 

Volop gezelligheid na het skiën of snowboarden

De vele terrasjes, restaurants, discotheken en bars zorgen ervoor dat er ook na het skiën of snowboarden voldoende vertier is. Vergeet ook zeker de Franse keuken niet! De lokale specialiteiten als Fondue Savoyard of Tartiflette mag je absoluut niet overslaan tijdens uw wintersportvakantie in Frankrijk.

 

Wintersport Frankrijk - Voordelig met deze aanbieder

Wil je ook een onvergetelijke wintersportvakantie beleven in Frankrijk? Boek dan hier! Deze aanbieder biedt je een uitgebreid aanbod van appartementen en hotels in dit geweldige land.

De mooiste wintersportchalets in Frankrijk inclusief skipas

Een greep uit het mooie aanbod  " Résidence La Grange aux Fées" beoordeeld met een 8,4!

 

Résidence La Grange aux Fées is een luxe résidence, direct aan de blauwe piste Passage de la Cascade in Valmorel. Het is gelegen in de wijk Hameau de Lanchettes, wat bekend staat als het zonnigste gedeelte van het dorp. De appartementen zijn ruim en zeer sfeervol ingericht. Net als bij de buitenkant van de résidence is bij de inrichting van de appartementen veel gebruik gemaakt van natuurlijke, lokale materialen. Verder zijn de appartementen modern ingericht en voorzien van alle gemakken. In het uitgebreide wellnesscenter Ô des Cimes is het heerlijk ontspannen na een dag uitleven op de piste. Verwen jezelf met een avondje in de sauna en jacuzzi en zet je verstand op nul tijdens een rustgevende massages. Ook bij de open haard in de lobby is het goed vertoeven.

 

Algemene informatie

 

Ligging en omgeving

Afstand tot centrum: circa 500 meter

Afstand tot luchthaven Genève circa 125 kilometer: Lyon circa 180 kilometer

Afstand tot treinstation Moutiers TGV station circa 15 kilometer

Afstand tot skipiste circa 0 meter

Afstand tot skilift circa 50 meter

 

Kamertypes

2-kamerappartement - geschikt voor 2 tot 4 personen

3-kamerappartement - geschikt voor 2 tot 6 personen

4-kamerappartement - geschikt voor 2 tot 8 personen

 

Verzorging

Logies

 

Faciliteiten

  • Babybedje: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering)
  • Babypakket: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering)
  • Brood bestelservice
  • Eindschoonmaak (excl.keuken): bij de reissom inbegrepen
  • Kinderstoel in de kamer: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering)
  • Lift
  • Linnenpakket (bedlinnen en handdoeken): bij de reissom inbegrepen
  • Lobby
  • Opgemaakte bedden bij aankomst: bij de reissom inbegrepen
  • Receptie (geopend: zaterdag van 07:30 tot 21:00 uur, zondag t/m vrijdag van 08:00 tot 11:00 uur en van 16:00 tot 20:00 uur)
  • Theedoekenpakket: bij de reissom inbegrepen

 

Zwembad

Binnenzwembad (verwarmd)

Kinderzwembad

 

Wellness

Wellnesscenter/Spa: sauna, hamambehandelingen (gratis ), jacuzzi, fitnessruimte (gratis), massages (tegen betaling) (tegen betaling), schoonheidsbehandelingen (tegen betaling)

 

Vanaf €340

Inclusief skipas ter waarde van: €235

 

Voor busreizen naar Oostenrijk kijk hier

Voor busreizen naar Italië kijk hier

Voor busreizen naar Frankrijk kijk hier

 

Skikaart & skigebied

 

Kenmerken skigebied:

Langste afdaling 10 km

Gratis skibus

Sneeuwkanonnen aanwezig

Snowboardfaciliteiten

Voor meer aanbiedingen wintersport chalets, kijk hieronder!


Busreizen naar de wintersport, de mooiste skigebieden inclusief skipas

Reactie schrijven

Commentaren: 0