· 

Last minute skivakanties naar Oostenrijk, inclusief skipas

Last minute skivakanties naar Oostenrijk

Bent u op zoek naar een last minute ski vakantie  dan hebben wij voor u een mooie aanbieder voor u gevonden en niet onbelangrijk, altijd inclusief skipas! Wintersport vakanties zijn altijd duur en je krap je nog een paar keer achter je oren of je dit jaar wel wilt gaan. Maar ja het is natuurlijk wel geweldig om er even helemaal uit te zijn en de sneeuw moet je natuurlijk gezien hebben in de winter. 

 

Met een last minute van deze aanbieder zit je in een mum van tijd in de sneeuw en geniet je toch van een ontspannen wintersportvakantie.

 

De beste wintersportdeals naar Oostenrijk voor u verzameld.

Bij deze aanbieder kan je kiezen uit verschillende accommodaties. Van ruime chalets, tot luxe hotels of een eenvoudig appartement. Deze aanbieder biedt elk type reisgezelschap een passend onderkomen. Boek je een last minute en wil je verzekerd zijn van de beste deal voor jouw ski- en snowboardmateriaal en jouw lessen? Leg dit direct vast, dan biedt deze aanbieder de laagste prijs garantie.

 

Voor alle Last Minutes aanbiedingen in Oostenrijk kijk hier!

 


Last minute skivakanties naar Oostenrijk

Een greep uit de aanbiedingen:  Gasthof Hochsteg, beoordeeld met een dikke 8!

 

 • Unieke locatie
 • Sfeervolle inrichting
 • All inclusive
 • Meest geboekt Zillertal

 

Op een prachtige, rustige locatie tussen Mayrhofen en Finkenberg ligt het authentieke Gasthof Hochsteg. Deze voormalige herberg is zeer gemütlich ingericht en biedt je een unieke plek om te verblijven tussen 2 leuke wintersportplaatsen. De skibus die je in 10 minuten naar de gondel in Finkenberg brengt, stopt op slechts 50 meter afstand.

 

Wilt u met de bus naar Oostenrijk, ook dat is hier mogelijk kijk dan hier!

Last minute skivakanties naar Oostenrijk

Algemene informatie

 

Ligging en omgeving

 • Afstand tot centrum: Mayrhofen circa 2 kilometer
 • Afstand tot luchthaven Innsbruck circa 70 kilometer
 • Afstand tot bushalte circa 70 meter: naar Mayrhofen
 • Afstand tot skipiste circa 2 kilometer
 • Afstand tot skibushalte circa 70 meter ( skibus gratis op vertoon van skipas)
 • Afstand tot skilift Finkenberger Almbahn I circa 3 kilometer: Ahornbahn & Penkenbahn circa 2,5 kilometer
 • Afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 1 kilometer
 • Rustig gelegen

Kamertypes

 • 2-persoonskamer - geschikt voor 2 personen
 • 3-persoonskamer - geschikt voor 2 tot 3 personen
 • 4-persoonskamer - geschikt voor 2 tot 4 personen
 • familiekamer type I - geschikt voor 2 tot 5 personen
 • familiekamer type II - geschikt voor 2 tot 6 personen

 

Verzorging

 

All inclusive

 

- Ontbijtbuffet

- Lunchpakket (deze kun je zelf samenstellen van het ontbijtbuffet)

- Koffie/thee en koek/gebak tussen 15.00 – 16.00 uur

- Bier, wijn en frisdrank tussen 17.00 – 21.00 

- 3-gangendiner met hoofdgerechtkeuze

 

Faciliteiten

 • Authentieke accommodatie
 • Babybedje: gratis (op te geven bij reservering)
 • Bedlinnen inclusief
 • Handdoeken inclusief: extra verschoning op verzoek
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Kinderstoel in het restaurant: gratis (op te geven bij reservering)
 • Klasse: comfort
 • Kluisje (op de kamer)
 • Lobby
 • Plaats op parkeerterrein: gratis
 • Receptie (geopend van 08:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur)
 • Schoonmaak kamer 5 keer per week
 • Vast internet in openbare ruimte (gratis)
 • Wi-Fi in openbare ruimte (tegen betaling), op de kamer (tegen betaling)

Kinderen

Babybedje (beperkt beschikbaar)

 

Restaurants & bars

 • Drinkgelegenheden: Bar
 • Eetgelegenheden: à-la-carterestaurant

Sport & animatie

 • Biljart
 • Darts
 • Tafeltennis
 • Tafelvoetbal

Wellness

 • Sauna (gratis)

Verplichte bijkomende kosten

 • Toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 15 jaar circa 2,20 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen, verplicht)

Optionele faciliteiten met bijkomende kosten

 • Wi-fi in openbare ruimte: circa 1,00 € per stuk per dag (ter plekke te betalen)
 • Wi-fi op de kamer: circa 1,00 € per stuk per dag (ter plekke te betalen)

Let op

 • De wifi is tegen betaling.

 Prijzen vanaf  €575

 

Skikaart & skigebied

 

De mooiste pistes voor de beginnende en gevorderde skiër

Hier vind je, naast handige skikaarten, bruikbare weetjes over het skigebied. Hoeveel blauwe, rode en zwarte pistes het gebied telt bijvoorbeeld. Maar ook kun je lezen welk type wintersporter afreist naar dit gebied. Indien er een reisleider van deze aanbieder aanwezig is, vind je hier informatie over hem of haar.

 

Kenmerken skigebied

 • Kenmerken skigebied:
 • Het hele Zillertal skigebied bestaat uit 500 kilometer pistes
 • langste afdaling 12 km
 • Off-piste mogelijkheden
 • Gratis skibus
 • Sneeuwkanonnen aanwezig
 • Langlaufloipe 150 km
 • Snowboardfaciliteiten
 • Rodelbaan

Voor meer aanbiedingen sfeervolle hotels, pensions, chalets en appartementen  als onderkomen, kijk hieronder!

RSS productfeed

Hôtel Mont Corbier (do, 23 jan 2020)
Hotel Mont Corbier heeft de perfecte locatie in Le Corbier. Dit idyllische hotel ligt namelijk direct aan de piste waardoor je aan het einde van de dag zo naar je hotelkamer kan skiën. Hotel Mont Corbier biedt alles voor een perfecte skivakantie. De kamers zijn traditioneel ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo heeft iedere kamer een balkon met een prachtig uitzicht op de bergen. In het restaurant wordt elke ochted een heerlijk ontbijt voor je geserveerd en ben je weer klaar voor een dag op de pistes. Na een lange dag op de skipistes drink je nog gezellig een drankje in de bar van het hotel waar je ze verschillende soorten bier serveren. Dat is pas vakantie! EUR 260.00 Meer informatie
>> meer lezen

Résidence Les Mélèzes des Chaumates (Thu, 23 Jan 2020)
Op slechts enkele meters van de skipiste Riondels en Brocard vind je de gloednieuwe Résidence Les Mélèzes des Chaumates. Het knusse centrum met haar restaurants, winkels en bars ligt op 600 meter. De skilift Roc d'Aurouze ligt op 2 minuten loopafstand. Het is een traditioneel gebouw, met veel hout en natuursteen, maar van binnen heel modern ingericht. Er zijn meerdere type appartementen en deze zijn ruim en modern ingericht met hoogwaardige materialen en meubels. Ook is er gedacht aan de ontspanning. Zo beschikt de résidence over een binnen zwembad en sauna. Zo sta je de volgende dag weer volledig zen op de piste. EUR 170.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hotel Heinrichshof (Thu, 23 Jan 2020)
Hotel Heinrichshof is deze zomer volledig gerenoveerd. Het is een uiterst comfortabel hotel met luxe kamers en met een uitstekende ligging in het centrum van Mühlbach am Hochkönig. 's Morgens ben je met de skibus binnen vijf minuten bij de liften en na een dag vol plezier kun je terugskiën tot aan het hotel. EUR 565.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hotel Schrofenblick (Thu, 23 Jan 2020)
Op een prachtige plek, net buiten het centrum van Mayrhofen vind je het charmante Hotel Schrofenblick. Alles aan dit sfeervolle hotel ademt authenticiteit: van het rustieke gebouw in Tiroler stijl tot de knusse stube en het sfeervolle restaurant. EUR 645.00 Meer informatie
>> meer lezen

Résidence La Forêt (Thu, 23 Jan 2020)
Résidence de la Forêt heeft een ideale ligging in Flaine, in de hoogste wijk Forêt. De appartementen liggen op 100 meter van de piste Aigue Marine en de skilift Grands Vans, maar ook dicht bij het gezellige centrum van Flaine Forêt. De skilift is 's ochtends zelfs gemakkelijk op de ski's te bereiken. De appartementen zijn ruim en modern ingericht. De appartementen op het zuiden hebben ook een zonnig terras of balkon en alle appartementen zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken en een fijne badkamer. Ook is er een mooie lobby, waar het na een actieve dag op de piste weer heerlijk relaxen is. Bij de résidence vind je bar/restaurant Le Diamant Noir. Hier kun je terecht voor een snelle hap en ook is het een populaire plek voor een drankje na het skiën. Er is geregeld een happy hour, live bands en ook kun je een avondje poolen. Meer een bowl-fan? Dat kan in Galaxy Bowling, aan het begin van de wijk. Nog een populaire bar is The White Pub, in de wijk Flaine Forum. Er hangt een Britse sfeer en ze serveren hier een groot aantal bieren. Met de lift, die de verschillende wijken verbindt, sta je hier zo. EUR 290.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hôtel les Cristaux (Thu, 23 Jan 2020)
Hotel Les Cristaux heeft 29 hotelkamers, die allemaal uitkijken op de bergen. Het hotel is gelegen in het hart van het dorp. De pistes, skilift en het centrum zijn om de hoek. Het ontbijt en (optioneel) diner worden geserveerd in het restaurant welke een fantastisch panoramisch uitzicht heeft. Na een dag skien kun je bijkomen in onze bar of neem je een duik in het zwembad. Het zwembad, de sauna en hammam zijn vrij te gebruiken voor de hotelgasten. EUR 354.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hotel Pass Thurn (Thu, 23 Jan 2020)
Op een prachtige locatie, direct naast de skilift en de pistes ligt het luxe Hotel Pass Thurn. Naast een uitgebreide wellness en een ideale locatie biedt dit populaire hotel je o.a. een gezellige bar, een goed restaurant, comfortabele kamers. Na een dag op de piste kun je je in Hotel Pass Thurn ook prima vermaken: relax in de wellness en geniet van de sauna, bio-sauna of het Turks stoombad. Zin in iets actiefs? Voor de liefhebber is er ook een squashbaan, biljart of tafeltennis en zelfs een kegelbaan. Je hoeft je hier geen moment te vervelen! EUR 675.00 Meer informatie
>> meer lezen

Les Résidences de Valfréjus - short ski (Thu, 23 Jan 2020)
Les Résidences de Valfréjus is de verzamelnaam voor een aantal appartementen, verspreid over Valfréjus. Dit is een goede keuze als je er van houdt alles bij de hand te hebben. Ze bevinden zich allemaal namelijk niet verder dan ongeveer 100 meter van de piste en de skiliften. Zo ben je nooit lang onderweg voor je je eerste afdaling kunt maken. De appartementen zijn eenvoudig, maar netjes ingericht. Geniet na een dag skiën op je balkon nog even van de laatste zonnestralen. In het gezellige centrum vind je winkels en restaurants waar je kunt rondslenteren of kunt genieten van een heerlijk diner. EUR 238.00 Meer informatie
>> meer lezen

Résidence Antarès - Weekend/Midweek (Thu, 23 Jan 2020)
Boven in de heuvels van Avoriaz, in de wijk Les Crozats, ligt de gerenoveerde Résidence Antarès. Dankzij de eersteklas ligging heb je een schitterend uitzicht over het lager gelegen dorp en de vallei. Het ligt in het gezellige centrum, de dichtstbijzijnde skiliften Stade en Lac-Intrêts vind je al op 250 meter en de blauwe piste Mélèzes ligt direct voor de deur! Het beschikt over moderne appartementen. Op je balkon is het in de middag heerlijk genieten van de winterzon. Wanneer het een dag wat minder goed weer is, of gewoon voor de afwisseling moet zeker eens langs zwemparadijs Aquariaz gaan. Dit unieke indoor zwemparadijs is het hoogst gelegen zwembad, ecovriendelijk en is maar liefst 2400m² groot. Buiten zwemplezier, kun je hier ook lekker ontspannen in de wellness. EUR 347.00 Meer informatie
>> meer lezen

Résidence La Forêt (Thu, 23 Jan 2020)
Résidence de la Forêt heeft een ideale ligging in Flaine, in de hoogste wijk Forêt. De appartementen liggen op 100 meter van de piste Aigue Marine en de skilift Grands Vans, maar ook dicht bij het gezellige centrum van Flaine Forêt. De skilift is 's ochtends zelfs gemakkelijk op de ski's te bereiken. De appartementen zijn ruim en modern ingericht. De appartementen op het zuiden hebben ook een zonnig terras of balkon en alle appartementen zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken en een fijne badkamer. Ook is er een mooie lobby, waar het na een actieve dag op de piste weer heerlijk relaxen is. Bij de résidence vind je bar/restaurant Le Diamant Noir. Hier kun je terecht voor een snelle hap en ook is het een populaire plek voor een drankje na het skiën. Er is geregeld een happy hour, live bands en ook kun je een avondje poolen. Meer een bowl-fan? Dat kan in Galaxy Bowling, aan het begin van de wijk. Nog een populaire bar is The White Pub, in de wijk Flaine Forum. Er hangt een Britse sfeer en ze serveren hier een groot aantal bieren. Met de lift, die de verschillende wijken verbindt, sta je hier zo. EUR 290.00 Meer informatie
>> meer lezen

Résidences 1650 Confort - Extra ingekocht (Thu, 23 Jan 2020)
Wanneer u wilt genieten van een voordelige wintersportvakantie in een veelzijdig skigebied, is Résidences 1650 Confort perfect. Waar u precies verblijft, is een verrassing. Bij aankomst krijgt u te horen in welk complex uw appartement zich bevindt. Wel zijn ze allemaal zeer centraal gelegen; in het centrum en op slechts 300 meter van de piste. De appartementen zijn comfortabel en allemaal net even anders ingericht en hebben bijna allemaal een balkon. EUR 263.00 Meer informatie
>> meer lezen

Résidences Les Balcons du Soleil - Voordeeltarief (Thu, 23 Jan 2020)
Résidence Le Flocon d'Or is het ideale uitgangspunt voor de echte wintersporter. De résidence ligt net buiten het centrum, op de berg Pied Moutet op een rustige plek en direct aan de piste!  Je hebt vanaf de appartementen een prachtig uitzicht op de bergen en het dorp. EUR 300.00 Meer informatie
>> meer lezen

Résidence Odalys l'Altineige (Thu, 23 Jan 2020)
Résidence Wintour l'Altineige heeft een zeer centrale ligging, middenin het centrum van Val Thorens. Op een steenworp afstand vindt u veel leuke winkels, restaurants en kroegen, die u gemakkelijk bereikt via de overdekte loopbrug. Ook voor het skiën is de résidence gunstig gelegen, de dichtstbijzijnde lift ligt namelijk al op 300 meter. EUR 320.00 Meer informatie
>> meer lezen

Résidence Wintour l'Altineige (voordeeltarief) (Thu, 23 Jan 2020)
Résidence Wintour l'Altineige heeft een zeer centrale ligging, midden in het centrum van Val Thorens. Op een steenworp afstand vind je veel leuke winkels, restaurants en kroegen, die je gemakkelijk bereikt via de overdekte loopbrug. Ook voor het skiën is de résidence gunstig gelegen, de dichtstbijzijnde lift is Pionniers en deze ligt al op 300 meter. Daarnaast ligt het Centre Sportif heel dichtbij, waar je kunt zwemmen, genieten van de wellness en sporten. EUR 247.00 Meer informatie
>> meer lezen

Résidence Odalys L'Ours Blanc - Voordeeltarief (Thu, 23 Jan 2020)
Aan de voet van de piste, midden in het skigebied liggen de verzorgde appartementen van Résidence L'Ours Blanc. Ook de winkels en de skilift vind je vlakbij. Om jouw vakantiegevoel compleet te maken is er na een actieve dag een verwarmd zwembad en sauna ter ontspanning. EUR 318.00 Meer informatie
>> meer lezen

Résidence Les Marmottes (Thu, 23 Jan 2020)
Het moderne Résidence Les Marmottes ligt in het centrum van Les Deux Alpes. De skipiste en skilift zijn te vinden op 50 meter van de résidence vandaan. EUR 245.00 Meer informatie
>> meer lezen

Appartementen Tuxer (Thu, 23 Jan 2020)
Voor een fantastische wintersportvakantie verblijft u in Appartementen Tuxer in Gerlos! Deze verzorgde appartementen hebben een rustige ligging, maar het gezellige centrum met verschillende winkels, restaurants en bars vindt je al op loopafstand. EUR 415.00 Meer informatie
>> meer lezen

Chalet Altitude 2000 (Thu, 23 Jan 2020)
Wil je met de hele familie op wintersportvakantie? Dan is Chalet Altitude iets voor jou! Er zijn zowel kleine appartementen als grote appartementen voor maximaal 16 personen beschikbaar. De mooie en ruime chaletappartementen beschikken allen over een open haard waar je 's avonds lekker kunt ontspannen. Chalet Altitude 2000 ligt op korte afstand van zowel de piste als het centrum, maar alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie vind je bij de appartementen zoals een zwembad en een kleine supermarkt! EUR 395.00 Meer informatie
>> meer lezen

Appartementen Mair (Thu, 23 Jan 2020)
Op een rustige, maar zeer centrale locatie in Mayrhofen vind je de verzorgde Appartementen Mair. Dit populaire complex bied je nette appartementen, Alle appartementen hebben een gezellige inrichting en een volledig uitgeruste keuken met een eethoek. De appartementen bieden een adembenemend uitzicht op de bergen vanaf het balkon of het terras. Zowel bars, restaurants en winkels als de Penkenbahn bevinden zich op loopafstand van Appartementen Mair. EUR 373.00 Meer informatie
>> meer lezen

Chalet Grizzly (Thu, 23 Jan 2020)
Wanneer je op zoek bent naar een gloednieuw en luxe chalet, ben je bij Chalet Grizzly aan het juiste adres. De locatie van het chalet is top, want na 450 meter sta je voor de Jandri Express, die je direct midden in het uitgestrekte skigebied afzet. Ook verblijf je praktisch in het centrum. De chalets hebben ieder een eigen entree en zijn allemaal zeer ruim en stijlvol ingericht. Alle slaapkamers hebben een en-suite badkamer en in het 7- en 9-kamerchalet beschik je zelfs over een privésauna en privéjacuzzi. Wanneer je geen zin hebt om zelf te koken, kun je een van de restaurants van het dorp opzoeken. Wat dacht je van Chez Le Gaulois? Als je zegt 'CHEESE', dan ben je hier aan het juiste adres. De fondue en raclette moet je hier zeker eens geproefd hebben. Het is aan te raden van te voren te reserveren, omdat het een klein restaurant is. EUR 305.00 Meer informatie
>> meer lezen

Résidence La Source des Arcs (Thu, 23 Jan 2020)
Op een goede locatie in Les Arcs 2000 vind je het pas nieuw gebouwde Résidence La Source des Arcs. De résidence ligt aan de voet van de blauwe piste, waardoor je elke dag de eerste bent die over de verse poeder naar beneden skiet. De gondel 'Cabriolet' ligt op 100 meter afstand en deze brengt je in no time naar Les Arcs 1950. Ook de stoeltjeslift Lanchettes is niet ver weg. Na een sportieve dag op de pistes kun je jezelf heerlijk terugtrekken in de modern en ruim ingerichte kamer. 's Avonds kun je lekker uit eten of een drankje drinken in het centrum, waar je binnen 100 meter middenin staat. EUR 425.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hotel Strass - Extra ingekocht (Thu, 23 Jan 2020)
Onder de naam Hotel Strass kun je verschillende type kamers en voor ieder budget een wintersportvakantie boeken. Hotel Strass bestaat uit meerdere gebouwen. Alle gebouwen van Strass liggen op loopafstand van elkaar, in het centrum en vlak bij de skilift. De verschillende kamertypes liggen verspreid over de verschillende gebouwen en verschillen onderling van grootte, comfort en inrichting en faciliteiten. Allemaal goed verzorgde kamers met een eigen badkamer die afhankelijk van het type iets meer luxe of iets meer basic zijn.     EUR 858.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hotel Post (Thu, 23 Jan 2020)
Niet voor niets is Hotel Post een zeer populair hotel en de meest bekende in Kaltenbach! Met name door de perfecte ligging en de goede service in het hotel is het op en tot genieten hier. Daar komt bij dat er een wellnesscentrum is met een zwembad om het plaatje compleet te maken. EUR 920.00 Meer informatie
>> meer lezen

Résidence La Crête du Berger (Thu, 23 Jan 2020)
In de natuurlijke omgeving, net buiten het centrum van La Joue du Loup, ligt het mooie, landelijke Résidence La Crête du Berger. Na circa 600 meter lopen sta je aan de voet van de stoeltjesliften Roc d'Aurouze en Telemix Fontettes, waar ook de pistes uitkomen. De studio's en appartementen zijn comfortabel en netjes ingericht met, door de grote floor-to-ceiling ramen, een optimaal uitzicht over de betoverende witten bergen en bossen. Ga op stap naar het centrum wanneer je eens gezellig een avondje uit wil beleven. Bar Pulp's en Inuit Bar zijn must visits wanneer je verblijft in La Joue du Loup. EUR 129.00 Meer informatie
>> meer lezen

Résidences de la Sogénor (Thu, 23 Jan 2020)
Résidences de la Sogénor zijn comfortabele appartementen voorzien van alle nodige faciliteiten. De appartementen zijn op loopafstand van de skipiste, skibushalte en skilift en liggen aan de rand van het centrum van Valfréjus. De perfecte accommodatie voor jouw wintersportvakantie! EUR 128.00 Meer informatie
>> meer lezen

Last minute skivakanties naar Oostenrijk

Reactie schrijven

Commentaren: 0