· 

Voordelig kerstmarkten bezoeken in Duitsland met de bus

Voordelig kerstmarkten bezoeken in Duitsland met de bus
Voordelig kerstmarkten bezoeken in Duitsland met de bus

Op zoek naar een leuke voordelige kerst busreis dan is dit nu uw kans! Met een prijs vanaf 19,00 euro kunt u een leuke kerstmarkten bezoeken in Düsseldorf , gezellig met u vriendin of familie.

  • Eén van de meest populaire Duitse kerstmarkten
  • Kerstmarkten op 6 verschillende locaties
  • Relaxed met de bus, zonder parkeerproblemen
  • Goedkoop naar kerstmarkt Düsseldorf

 


De kerstmarkt in Düsseldorf is al jaren één van de meest populaire Duitse kerstmarkten. En niet voor niets, want Düsseldorf is vanuit Nederland natuurlijk makkelijk te bereiken. Een ideale bestemming voor een dagtocht kerstshoppen! Stap in de bus en ga mee.

 

In het sfeervolle centrum van Düsseldorf kunt u maar liefst genieten van 6 verschillende kerstmarkten. Elke kerstmarkt heeft z'n eigen sfeer en dat maakt kerstshoppen in Düsseldorf extra leuk! Wandel over de nostalgische kerstmarkt op de Marktplatz, fraai gelegen met het Raadhuis en diverse historische panden als decor. Ga langs bij de levensgrote, met de hand gemaakte houten kribbe uit Bethlehem. En maakt een ritje in de 100 jaar oude carrousel als u met kinderen richting de kerstmarkt gaat. Wandel zeker ook naar de Heinrich-Heine Platz, waar u kunt genieten van kerstkramen in Jugendstil. Laat u betoveren door de hemelse sfeer... Overal schitteren gouden engeltjes in een zee van licht en komt de geur van typische kerstlekkernijen u tegemoet.

 

Wie het leuk vindt, kan op de kerstmarkt in Düsseldorf ook de schaatsen onderbinden. De grote ijsbaan op de Gustaf Grundgens Platz in het centrum trekt elk jaar weer de nodige bezoekers. Zeker kinderen vermaken zich hier uitstekend, terwijl de andere bezoekers van de kerstmarkt ondertussen genieten van een heerlijk glas glühwein, een typisch Duitse Bratwurst of andere zoete versnapering.

 

De ijsbaan is overigens niet de enige attractie die ervoor zorgt dat de kerstmarkt in Düsseldorf aantrekkelijk is voor jong en oud. Op de Schadowplatz is – speciaal voor de allerkleinste bezoekers – ook een overdekt poppentheater. En na afloop van de voorstelling kunnen zij nog even nagenieten in de draaimolens op het plein. Daarnaast zijn de gezellige muziek en mooie lichtjes elk jaar ook weer betoverend voor jong en oud.

 

Gaat u met ons mee voor een dagje kerstshoppen in Düsseldorf? Natuurlijk kunt u het kerstshoppen ook uitstekend combineren met gewoon winkelen. Het winkelaanbod in Düsseldorf is zeer gevarieerd. Een dagtocht kerstshoppen Düsseldorf is dan ook een ideaal dagje uit voor vrienden, vriendinnen, moeder-dochter uitje of gewoon met het hele gezin.

 


Dagprogramma

 

Voor deze speciale dagtocht naar de kerstmarkt Düsseldorf rijden onze servicelijnen via Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Zevenaar naar Duitsland, waar u rond lunchtijd aankomt. Vervolgens heeft u tot circa 18.30 uur de tijd om te genieten van alle winkels, de gezellige sfeer op de kerstmarkt en de vele kerstdecoraties. Vervolgens rijdt de bus terug naar Nederland, waar u vanzelfsprekend weer netjes bij uw afstapplaats wordt afgezet. U kunt dan terugkijken op een heerlijke dagtocht kerstshoppen!

 

Onderstaand een overzicht van de globale opstaptijden per opstapplaats. De definitieve tijden ontvangt u bij de reisbescheiden:

 

Den Haag CS (06.15 – 07.00 uur)

Rotterdam Capelse Brug (07.00 – 07.45 uur)

Utrecht (08.00 – 08.45 uur)

Zevenaar Autogrill/Burger King (ca 09.15 - 09.45 uur)Inclusief

  • Vervoer per luxe bus, voorzien van airco en toilet
  • Begeleiding door uw chauffeur, tevens reisleider
  • Koffie of thee met een koekje in de bus
  • Kerstshoppen in Düsseldorf

 

 Voordelig kerstmarkten bezoeken in Duitsland met de bus

Reactie schrijven

Commentaren: 0