· 

Voordelig kerstmarkten bezoeken in Duitsland met de bus

Voordelig kerstmarkten bezoeken in Duitsland met de bus
Voordelig kerstmarkten bezoeken in Duitsland met de bus

Op zoek naar een leuke voordelige kerst busreis dan is dit nu uw kans! Met een prijs vanaf 21,00 euro kunt u een leuke kerstmarkten bezoeken in Düsseldorf , gezellig met u vriendin of familie.

  • Eén van de meest populaire Duitse kerstmarkten
  • Kerstmarkten op 6 verschillende locaties
  • Relaxed met de bus, zonder parkeerproblemen
  • Goedkoop naar kerstmarkt Düsseldorf

 


De kerstmarkt in Düsseldorf is al jaren één van de meest populaire Duitse kerstmarkten. En niet voor niets, want Düsseldorf is vanuit Nederland natuurlijk makkelijk te bereiken. Een ideale bestemming voor een dagtocht kerstshoppen! Stap in de bus en ga mee.

 

In het sfeervolle centrum van Düsseldorf kunt u maar liefst genieten van 6 verschillende kerstmarkten. Elke kerstmarkt heeft z'n eigen sfeer en dat maakt kerstshoppen in Düsseldorf extra leuk! Wandel over de nostalgische kerstmarkt op de Marktplatz, fraai gelegen met het Raadhuis en diverse historische panden als decor. Ga langs bij de levensgrote, met de hand gemaakte houten kribbe uit Bethlehem. En maakt een ritje in de 100 jaar oude carrousel als u met kinderen richting de kerstmarkt gaat. Wandel zeker ook naar de Heinrich-Heine Platz, waar u kunt genieten van kerstkramen in Jugendstil. Laat u betoveren door de hemelse sfeer... Overal schitteren gouden engeltjes in een zee van licht en komt de geur van typische kerstlekkernijen u tegemoet.

 

Wie het leuk vindt, kan op de kerstmarkt in Düsseldorf ook de schaatsen onderbinden. De grote ijsbaan op de Gustaf Grundgens Platz in het centrum trekt elk jaar weer de nodige bezoekers. Zeker kinderen vermaken zich hier uitstekend, terwijl de andere bezoekers van de kerstmarkt ondertussen genieten van een heerlijk glas glühwein, een typisch Duitse Bratwurst of andere zoete versnapering.

 

De ijsbaan is overigens niet de enige attractie die ervoor zorgt dat de kerstmarkt in Düsseldorf aantrekkelijk is voor jong en oud. Op de Schadowplatz is – speciaal voor de allerkleinste bezoekers – ook een overdekt poppentheater. En na afloop van de voorstelling kunnen zij nog even nagenieten in de draaimolens op het plein. Daarnaast zijn de gezellige muziek en mooie lichtjes elk jaar ook weer betoverend voor jong en oud.

 

Gaat u met ons mee voor een dagje kerstshoppen in Düsseldorf? Natuurlijk kunt u het kerstshoppen ook uitstekend combineren met gewoon winkelen. Het winkelaanbod in Düsseldorf is zeer gevarieerd. Een dagtocht kerstshoppen Düsseldorf is dan ook een ideaal dagje uit voor vrienden, vriendinnen, moeder-dochter uitje of gewoon met het hele gezin.

 


Dagprogramma

 

 

Programma

U vertrekt in de ochtend tussen 08.00-10.30 (indicatief; de definitieve opstaptijd volgt 4 dagen voor vertrek) vanaf uw opstapplaats richting Düsseldorf waar u aan het begin van de middag, om circa 12.00 uur, aan zult komen. Aan het begin van de avond, om circa 18.00 uur, vertrekt u weer huiswaarts. Op die manier kunt u ook optimaal genieten van de verlichte kerstmarkt en heeft u voldoende tijd om wat te eten voordat we weer vertrekken.

 

Boekingsbevestiging en opstaptijden

Na het maken van je boeking ontvang je nog dezelfde dag je boekingsbevestiging. De opstaptijd ontvang je uiterlijk 4 dagen voor vertrek.

 

Indicatie vertrektijden*:

*Let op; De genoemde opstaptijden bij de opstapplaatsen zijn een indicatie. Deze kunnen afwijken. Op uw reisbescheiden die u uiterlijk 4 dagen voor vertrek ontvangt staat de werkelijke tijd vermeld.

 

Minimum aantal deelnemers

Oad biedt opstapplaatsen onder voorbehoud van voldoende deelname. Oad streeft er naar om de routes zo optimaal mogelijk in te richten zodat de reistijd voor de klant zo minimaal mogelijk is. Mocht de situatie zich voordoen dat een vertrekdatum en/of opstapplaats geannuleerd wordt dan zal Oad waar mogelijk een alternatieve datum of opstapplaats bieden. Hierover wordt u dan tijdig geïnformeerd (tot uiterlijk een week voor vertrek). Mocht er geen alternatief voorhanden zijn dan ontvangt de klant zijn of haar geld retour.

 Inclusief

  • Vervoer per luxe bus, voorzien van airco en toilet
  • Begeleiding door uw chauffeur, tevens reisleider
  • Koffie of thee met een koekje in de bus
  • Kerstshoppen in Düsseldorf

 

 Voordelig kerstmarkten bezoeken in Duitsland met de bus

Reactie schrijven

Commentaren: 0