· 

Wintersport naar Zweden in Åre, het grootste skigebied van Zweden

Wintersport naar Zweden in Åre, het grootste skigebied van Zweden

Bent u op zoek naar een bijzondere wintersportvakantie  dan is de plaats Åre in Zweden zeer aan te bevelen! Beleef het grootste skigebied van Zweden. Met meer dan 100 afdalingen in verschillende niveaus vindt u hier zelfs vijf off-piste afdalingen. De funparks in Åre zijn zeer geliefd onder de snowboarders. Voor de kleinsten zijn er maar liefst vijf skigebieden, waar ze zich elke dag prima kunnen vermaken. De langste afdaling is ruim zes kilometer. U stapt uit de lift op de top van de berg en alles wat u ziet is wit, de bomen zijn bedolven onder de sneeuw en de meren zijn bevroren; een geweldig uitzicht! Après-ski en gezellige restaurants zijn volop aanwezig.

Een dag iets anders dan skiën? Ga dan op een onvergetelijke husky of sneeuwscooter safari.

 

U vliegt vanaf Schiphol rechtstreeks naar Trondheim en vandaar rijdt u in minder dan 2 uur naar Åre met uw huurauto (ca. 130 km). U kunt ook kiezen voor een privétaxi.

 

Skigebied: Åre

 • Hoogte in meters: 1920 m
 • Sneeuwkanonnen: ja
 • Skibus: gratis met geldige skipas
 • Après-ski mogelijkheden: uitstekend
 • Wandelmogelijkheden: goed
 • Overig: huskysafari, sneeuwscooter-en paardrijtochten, paragliding, zipline, zwembaden, sleebaan en ijsvissen

LANGLAUFEN

 • Mogelijkheden: goed
 • Loipes: 300 km
 • Verlichte loipes: 15,5 km
 • Langlauf skihuur 6 dagen: SEK 780

KINDEREN

 • Kinderskischool 3 x 1,5 uur SEK 915 (3 t/m 15 jr.)
 • Kinderpistes: 8 kinderliften
 • Kinderactiviteiten: 3-8 jr. weekprogramma in Åre Björnen met kinder after-ski, filmmiddag etc. en activiteiten in Holiday Club
 • Skihuur 6 dagen: SEK 395 (set) 0 t/m 7 jr en SEK 750 (set) 8 t/m 15 jr.
 • Kinderskipas 6 dagen: t/m 7 jr. gratis indien ze helm dragen, 8 t/m 15 jr. SEK 1640
 • Iedereen heeft een SkiPass nodig a SEK 45 per persoon, ook de jongste kinderen.

Wintersport naar Zweden in Åre, het grootste skigebied van Zweden

SKIEN

 

Totaal aantal pistes: 100 •19 •39 •36 •6 off-piste: 5

Mogelijkheden beginners: uitstekend

Mogelijkheden gevorderden: uitstekend

Snowboard mogelijkheden: uitstekend

Pistes: 98 km

Verlichte pistes: 5

Aantal liften: 66 sleepliften, 15 stoeltjesliften en 2 gondelliften

Skipas 6 dagen: SEK 2080

Key Card: SEK 45

Skiles: 1 x 3 uur SEK 510 (groepsles)

Skihuur 6 dagen: SEK 940-1215 (set)

Snowboardhuur 6 dagen: SEK 1030 incl. schoenen

VERVOER

Aanvlieghaven: Trondheim

Transfer: per huurauto of privé/taxi, duur 2,5 uur

Åre is niet alleen erg populair als skibestemming, maar ook het grote aantal activiteiten die men hier zonder ski´s kan ondernemen. Het fraaie berglandschap is decor voor verschillende tochten met hondenslee en sneeuwscooters; er kan een adrenaline-kick worden gehaald hangend aan een zip-line en gezinnen met jonge kinderen beleven veel plezier in het zwembad van Holiday Club.

 

Aan accommodatie is in Åre geen gebrek. Vele appartementen en chalets, veelal privé eigendom van Zweedse wintersportliefhebbers, worden te huur aangeboden. Daarnaast zijn de hotel hier van hoge kwaliteit, Copperhill Mountain Lodge is zelfs een design hotel met internationale faam. Ook qua uitgaansgelegenheden, restaurants en winkels, hoeft men zich in Åre niet te vervelen. Een weetje: Åre is de plek waar het in de jaren 80 voor Peak Preformance ooit begon...

Wintersportvakanties in Oostenrijk naar Kirchberg

Een voorbeeld van een accommodatie in Egefjäll chalets, Åre.

 

Gezinnen met kinderen en liefhebbers van een gezellig verblijf in accommodaties met goede faciliteiten kunnen wij de Tegefjäll Chalets van harte aanbevelen. Tussen Åre en Duved ligt het pareltje Tegefjäll. Hier verblijft u in goede, degelijke accommodatie direct aan de pistes. Wat wilt u nog meer? Het skisysteem is gekoppeld met Duved waardoor u zich snel en gemakkelijk kunt verplaatsen. De skibus rijdt van ’s ochtends tot ’s avonds en neemt u mee naar het centrum van Åre en in Tegefjäll zelf vindt u een gezellig restaurant en een Skistar-shop.

 

Aantal bedden per chalet

Type A 4 bedden, 2 slaapkamers (40 m2)

Type B 6 bedden, 3 slaapkamers (55-57 m2)

 

Ligging

De chalets liggen verspreid in het familievriendelijke Tegefjäll. Gelegen tussen de pistes op max. 500 meter van de liften. Supermarkt op ca.3 km.   

 

Beschrijving type A, Övre Alpen

Alle chalets zijn individueel ingericht en hebben een woonkamer met zithoek met (bed)bank en tv. Er is een volledig ingerichte open keuken met 4-pits fornuis met oven en een magnetron. Verder zijn er twee slaapkamers met een stapelbed. Alle chalets beschikken over een badkamer met douche, toilet en sauna. Aparte droogkast t.b.v. de skikleding. Internet tegen betaling.

 

Beschrijving type B, Nedre Alpen

Alle chalets zijn individueel ingericht en hebben een woonkamer met zithoek met (bed)bank, tv en sommige met open haard. Er is een volledig ingerichte open keuken met 4-pits fornuis met oven en een magnetron. Verder zijn er twee slaapkamers met een stapelbed en één slaapkamer met een stapelbed of kingsize bed. Alle chalets beschikken over een badkamer met douche, toilet en sauna. Aparte droogkast t.b.v. de skikleding. Internet tegen betaling.

 

Privé-taxi of Autohuur

U kunt zelf bepalen hoe u vanaf reist vanaf Trondheim Airport naar de accommodatie en v.v. Dat kan namelijk per privé-taxi nemen, maar het is ook mogelijk om gedurende uw vakantie een auto te huren. Deze kunt u afhalen en inleveren op de luchthaven. Een voordeel is dat u dan op eigen gelegenheid naar uw verblijf kunt rijden. Bovendien biedt dit u de vrijheid om de omgeving zelf te verkennen. De prijs van de verschillende autocategorieën kunt u via de online prijsopgave opvragen.

 

 

 Prijzen Vanaf: 449,00 €

 

Voor beschikbaarheid klik hier!

RSS productfeed

Copperhill Mountain Lodge, Åre 2019/2020 (ma, 30 mrt 2020)
Beleef het grootste skigebied van Zweden. Met meer dan 100 afdalingen in verschillende niveaus vindt u hier zelfs vijf off-piste afdalingen. De funparks in Åre zijn zeer geliefd onder de snowboarders. Voor de kleinsten zijn er maar liefst vijf skigebieden, waar ze zich elke dag prima kunnen vermaken. De langste afdaling is ruim zes kilometer. U stapt uit de lift op de top van de berg en alles wat u ziet is wit, de bomen zijn bedolven onder de sneeuw en de meren zijn bevroren; een geweldig uitzicht! Après-ski en gezellige restaurants zijn volop aanwezig. Een dag iets anders dan skiën? Ga dan op een onvergetelijke husky of sneeuwscooter safari. U vliegt vanaf Schiphol rechtstreeks naar Trondheim en vandaar rijdt u in minder dan 2 uur naar Åre met uw huurauto (ca. 130 km). Kiest u voor de transferbus, bereikt u Åre in ca. 2 uur. Copperhill Mountain Lodge, Åre Luxueus en stijlvol designhotel, gelegen op de top van de berg Förberget. Het hotel biedt weergaloze uitzichten, bovendien heeft u direct toegang tot de pistes. Ligging Het hotel is gelegen op 730 meter hoogte, op de berg in Åre-Björnen. De afstand tot het centrum van Åre is 7 km, tot het centrum van Åre-Björnen 2,5 km. Faciliteiten Copperhill Mountain Lodge is gebouwd in een moderne lodge stijl en is ontworpen door architect Peter Bohlin. Het hotel beschikt over 112 kamers en suites/appartementen, restaurants, bars en een spa. In Niesti Restaurant en Vaajese Restaurant kunt u genieten van diverse gerechten, gemaakt van regionale producten. In de loungebar kunt u, gezeten bij de open haard, heerlijk tot rust komen onder het genot van een drankje. De sfeervolle en exclusieve spa van Copperhill heeft in 2009 de eerste prijs gewonnen in de European Hotel Design Awards. De inrichting van de spa is uniek dankzij verschillende elementen uit de Sami- cultuur. De spa omvat binnen- en buitenzwembaden, warmwaterbronnen, sauna’s en een relaxruimte met panoramisch uitzicht. In het hotel kunt u ski’s huren, liftpassen aanschaffen en skilessen regelen. Beschrijving 2-persoonskamers (type Bronze) De tweepersoonskamers (22 m2) zijn stijlvol en met zorg ingericht. De meeste kamers hebben uitzicht op bos of bergen en een aantal beschikt over een terras. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en vloerverwarming. Verder zijn een 38´´ LCD TV, Playstation 3, kluis, koffie- en theezetfaciliteiten, föhn, strijkijzer, strijkplank en draadloos internet aanwezig. Er is 24-uurs room service. 3-kamer suite/appartement (type Copper) De Coppersuites (50 m2) beschikken over twee aparte slaapkamers. Eén met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed. In de lounge kunt u heerlijk ontspannen, in de kitchenette kunt u een kop warme chocolade maken of een lichte maaltijd. De badkamer heeft twee douches, twee wastafels en vloerverwarming. Sommige suites hebben uitzicht op de berg Åreskutan in het westen, anderen op het bos in het oosten. Verder zijn een LCD TV, PlayStation 4, koelkast, vaatwasser, koffie- en theezetfaciliteiten, föhn, strijkijzer, strijkplank, kluis en draadloos internet aanwezig. Er is 24-uurs room service. 4-kamer suite/appartement voor 6 personen (type Zinc) De Zinc-suites (65 m2) beschikken over drie aparte slaapkamers. Eén met een tweepersoonsbed en twee met een stapelbed. In de lounge kunt u heerlijk ontspannen, in de kitchenette kunt u een kop warme chocolade maken of een lichte maaltijd. De twee badkamers hebben twee douches, twee wastafels en vloerverwarming. Sommige suites hebben uitzicht op de berg Åreskutan in het westen, anderen op het bos in het oosten. Verder zijn een LCD TV, PlayStation 4, koelkast, vaatwasser, koffie- en theezetfaciliteiten, föhn, strijkijzer, strijkplank, kluis en draadloos internet aanwezig. Er is 24-uurs room service. Beschrijving 4-kamer suite/appartement voor 8 personen (type Brass) De Brass-suites (74m2) beschikken over drie aparte slaapkamers. Twee met een tweepersoonsbed en een met een stapelbed. Een slaapkamer is zonder raam. In de lounge kunt u heerlijk ontspannen, in de kitchenette kunt u een kop warme chocolade maken of een lichte maaltijd. De twee badkamers hebben twee douches, twee wastafels en vloerverwarming. Sommige suites hebben uitzicht op de berg Åreskutan in het westen, anderen op het bos in het oosten. Verder zijn een LCD TV, PlayStation 4, koelkast, vaatwasser, koffie- en theezetfaciliteiten, föhn, strijkijzer, strijkplank, kluis en draadloos internet aanwezig. Er is 24-uurs room service. Privé-taxi of Autohuur U kunt zelf bepalen hoe u vanaf reist vanaf Trondheim Airport naar de accommodatie en v.v. Dat kan namelijk per privé-taxi nemen, maar het is ook mogelijk om gedurende uw vakantie een auto te huren. Deze kunt u afhalen en inleveren op de luchthaven. Een voordeel is dat u dan op eigen gelegenheid naar uw verblijf kunt rijden. Bovendien biedt dit u de vrijheid om de omgeving zelf te verkennen. De prijs van de verschillende autocategorieën kunt u via de online prijsopgave opvragen. EUR 0.00 Meer informatie
>> meer lezen

Tegefjäll Chalets, Åre 2019/2020 (Mon, 30 Mar 2020)
Beleef het grootste skigebied van Zweden. Met meer dan 100 afdalingen in verschillende niveaus vindt u hier zelfs vijf off-piste afdalingen. De funparks in Åre zijn zeer geliefd onder de snowboarders. Voor de kleinsten zijn er maar liefst vijf skigebieden, waar ze zich elke dag prima kunnen vermaken. De langste afdaling is ruim zes kilometer. U stapt uit de lift op de top van de berg en alles wat u ziet is wit, de bomen zijn bedolven onder de sneeuw en de meren zijn bevroren; een geweldig uitzicht! Après-ski en gezellige restaurants zijn volop aanwezig. Een dag iets anders dan skiën? Ga dan op een onvergetelijke husky of sneeuwscooter safari. U vliegt vanaf Schiphol rechtstreeks naar Trondheim en vandaar rijdt u in minder dan 2 uur naar Åre met uw huurauto (ca. 130 km). U kunt ook kiezen voor een privétaxi. Tegefjäll chalets, Åre Gezinnen met kinderen en liefhebbers van een gezellig verblijf in accommodaties met goede faciliteiten kunnen wij de Tegefjäll Chalets van harte aanbevelen. Tussen Åre en Duved ligt het pareltje Tegefjäll. Hier verblijft u in goede, degelijke accommodatie direct aan de pistes. Wat wilt u nog meer? Het skisysteem is gekoppeld met Duved waardoor u zich snel en gemakkelijk kunt verplaatsen. De skibus rijdt van ’s ochtends tot ’s avonds en neemt u mee naar het centrum van Åre en in Tegefjäll zelf vindt u een gezellig restaurant en een Skistar-shop. Aantal bedden per chalet Type A 4 bedden, 2 slaapkamers (40 m2) Type B 6 bedden, 3 slaapkamers (55-57 m2) Ligging De chalets liggen verspreid in het familievriendelijke Tegefjäll. Gelegen tussen de pistes op max. 500 meter van de liften. Supermarkt op ca.3 km. Beschrijving type A, Övre Alpen Alle chalets zijn individueel ingericht en hebben een woonkamer met zithoek met (bed)bank en tv. Er is een volledig ingerichte open keuken met 4-pits fornuis met oven en een magnetron. Verder zijn er twee slaapkamers met een stapelbed. Alle chalets beschikken over een badkamer met douche, toilet en sauna. Aparte droogkast t.b.v. de skikleding. Internet tegen betaling. Beschrijving type B, Nedre Alpen Alle chalets zijn individueel ingericht en hebben een woonkamer met zithoek met (bed)bank, tv en sommige met open haard. Er is een volledig ingerichte open keuken met 4-pits fornuis met oven en een magnetron. Verder zijn er twee slaapkamers met een stapelbed en één slaapkamer met een stapelbed of kingsize bed. Alle chalets beschikken over een badkamer met douche, toilet en sauna. Aparte droogkast t.b.v. de skikleding. Internet tegen betaling. Privé-taxi of Autohuur U kunt zelf bepalen hoe u vanaf reist vanaf Trondheim Airport naar de accommodatie en v.v. Dat kan namelijk per privé-taxi nemen, maar het is ook mogelijk om gedurende uw vakantie een auto te huren. Deze kunt u afhalen en inleveren op de luchthaven. Een voordeel is dat u dan op eigen gelegenheid naar uw verblijf kunt rijden. Bovendien biedt dit u de vrijheid om de omgeving zelf te verkennen. De prijs van de verschillende autocategorieën kunt u via de online prijsopgave opvragen. EUR 0.00 Meer informatie
>> meer lezen


Wintersport naar Zweden in Åre, het grootste skigebied van Zweden

Reactie schrijven

Commentaren: 0