· 

Te huur 6 persoons vakantiehuis in de badplaats De Koog Texel

Te huur eenvoudig maar compleet chalet op rustig park

Wij hebben een mooie en ruim vakantieverblijf gevonden voor 6 personen ✅ op het mooie Texel!

  

Texel is een heerlijk eiland waar je natuurlijk wel eens geweest moet zijn, leuke plaatsjes en natuurlijk heerlijke duinen en een fijn strand!

Waddeneiland Texel is een natuurrijk eiland met veel ongerepte natuur. Het eiland beschikt over een eigen Nationaal Park Duinen van Texel. Huur een fiets of scooter en ontdek het prachtige waddeneiland op uw eigen tempo. Of maak een lange wandeling over één van de vele wandelpaden die door de duinen lopen en langs groene- en heidevelden. 

 

Wanneer u op Texel verblijft, is een bezoek aan Ecomare aan absolute aanrader. Ecomare is een zeehondenopvang, vogelopvang en beschikt over een zeeaquarium met museum. Hier leert u alles over de Noordzee. Houdt u wel van een uitdaging en bent u wel in voor een aantal spannende activiteiten? Maak dan een mooie tandemsprong van maar liefst 3km hoog en ontdek het eiland tijdens deze indrukwekkende belevenis van bovenaf.

 

Brengt tijdens uw verblijf op Kustpark Texel ook een bezoek aan de vuurtoren en geniet van het prachtige uitzicht! Texel heeft een uniek aanbod aan brede stranden met gezellige strandtentjes waar u heerlijk kunt lunchen en dineren. 

 

68 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 7,9!

 

Tips en trips:

- Bowling De Koogel in De Koog

- Ecomare in De Koog

- Fort Kijkduin in Den Helder

- Met een echte Kotter mee garnalen vissen 

- Golfbaan de Texelse in De Cocksdorp

- Karting Texel in Den Burg

- Marinemuseum in Den Helder

- Maritiem- en Juttersmuseum in Oudeschild

- Nationaal Park Duinen van Texel

- Paracentrum Texel en Tessel Air

- Robbentocht op de Noordzee

- Schipbreuk en Juttersmuseum Flora in De Koog

- Texelse Bierbrouwerij in Den Burg / Oudeschild

- Theater restaurant Klif 12 in Den Hoorn

Te huur eenvoudig maar compleet chalet op rustig park

Indeling: vakantiehuis RWT002 Texel-De-Koog, Noord-Holland

 

Deze prachtige vakantiewoning beschikt over een woonkamer met open keuken.  Deze keuken beschikt over een standaard keukeninventaris zoals onder andere een combimagnetron, koelkast met intern vriesvak, vaatwasser en een koffiezetapparaat. Op de begane grond is één slaapkamer aanwezig. Via deze slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer met aparte douche en ligbad. Op de eerste verdieping zijn er in totaal twee slaapkamers aanwezig en een badkamer met douche. Op één slaapkamer is een televisie aanwezig.

 

Buiten de woning vindt u een fijn terras met tuinmeubels. Er is een parkeergelegenheid bij de woning.

 

De volgende voorkeuren kunt u aangeven tijdens het boekingsproces:

- Huisdiervrij

 

Bijzonderheden

- Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen en afwijken van de getoonde foto's.

- In het laagseizoen zijn de faciliteiten in dit park tijdens de midweken beperkt open.

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

- Graag willen wij u er op attenderen dat in de periode tussen  6 januari 2020 tot 14 februari 2020, 2 maart 2020 tot 3 april 2020, 9 november 2020 tot 18 december 2020 en 4 januari 2021 tot 8 januari 2021 gedurende de midweek, de Koos Kids Club gesloten is en er geen recreatieprogramma zal zijn.

 

Woonkamer 

 • Televisie
 • Centrale verwarming
 • Internet (gratis)

Keuken 

 • Vaatwasser
 • Koffiezetapparaat
 • Koel-vriescombinatie
 • Combimagnetron

Slaapkamer 

 • Aantal slaapplaatsen: 6
 • Kamers met twee bedden: 3
 • Eenpersoons dekbedden: 6
 • Aantal slaapkamers: 3

Badkamer

 • Douche/bad (gecombineerd)
 • Douche/toilet (gecombineerd)
 • Toilet
 • Ligbad
 • Aantal douches: 2
 • Aantal badkamers: 2

Omgeving: Texel-De-Koog, Noord-Holland

 

Waddeneiland Texel is een natuurrijk eiland met veel ongerepte natuur. Het eiland beschikt over een eigen Nationaal Park Duinen van Texel. Huur een fiets of scooter en ontdek het prachtige waddeneiland op uw eigen tempo. Of maak een lange wandeling over één van de vele wandelpaden die door de duinen lopen en langs groene- en heidevelden. 

 

Wanneer u op Texel verblijft, is een bezoek aan Ecomare aan absolute aanrader. Ecomare is een zeehondenopvang, vogelopvang en beschikt over een zeeaquarium met museum. Hier leert u alles over de Noordzee. Houdt u wel van een uitdaging en bent u wel in voor een aantal spannende activiteiten? Maak dan een mooie tandemsprong van maar liefst 3km hoog en ontdek het eiland tijdens deze indrukwekkende belevenis van bovenaf.

 

Brengt tijdens uw verblijf op Kustpark Texel ook een bezoek aan de vuurtoren en geniet van het prachtige uitzicht! Texel heeft een uniek aanbod aan brede stranden met gezellige strandtentjes waar u heerlijk kunt luchen en dineren. 

 

Tips en trips:

 • - Bowling De Koogel in De Koog
 • - Ecomare in De Koog
 • - Fort Kijkduin in Den Helder
 • - Met een echte Kotter mee garnalen vissen 
 • - Golfbaan de Texelse in De Cocksdorp
 • - Karing Texel in Den Burg
 • - Marinemuseum in Den Helder
 • - Mariteim- en Juttersmuseum in Oudeschild
 • - Nationaal Park Duinen van Texel
 • - Paracentrum Texel en Tessel Air
 • - Robbentoch op de Noordzee
 • - Schipbruik en Juttersmuseum Flora in De Koog
 • - Texelse Bierbrouwerij in Den Burg / Oudeschild
 • - Theater restaurant Klif 12 in Den Hoorn

Het vakantiepark

 

Kustpark Texel

Kustpark Texel is gelegen in de badplaats De Koog op Waddeneiland Texel. Er liggen slechts een paar duinen tussen het prachtige Noordzeestrand en dit vakantiepark. Maak een heerlijk lange strandwandeling door de duinen en ontvlucht aan de dagelijkse sleur van thuis. U waant zich in een waar paradijs op dit prachtige waddeneiland met ongerepte natuur. Kustpark Texel biedt faciliteiten als een subtropisch zwembad, de sauna en een Turkse stoombad. U komt gegarandeerd ontspannen thuis na een verblijf op Kustpark Texel!

 

 

 

Parkvoorzieningen

 • Mini-markt
 • Restaurant
 • Kiosk
 • Wasserette
 • Animatie in hoogseizoen
 • Subtropisch zwemparadijs
 • Sauna
 • Midgetgolf
 • Tennisbaan
 • Tafeltennis
 • Sportveld
 • Solarium
 • Café/Bar
 • Overdekt zwembad
 • Wellness mogelijkheden
 • Jeu de Boulesbaan

Te huur 6 persoons vakantiehuis in de badplaats De Koog Texel

Reactie schrijven

Commentaren: 0