· 

Te huur 6 persoons vakantiehuisje op Ameland op Vakantiepark Boomhiemke

Te huur 6 persoons vakantiehuisje op Ameland op Vakantiepark Boomhiemke

Te huur een mooie en ruim vakantieverblijf voor 6 personen ✅ op het Vakantiepark Boomhiemke met gezellige sfeer op het mooie Ameland! 

Door 88 gasten beoordeeld met een 8.2

 

Omschrijving: vakantiehuis RWB001 Ameland-Hollum, Friesland

 

Vakantiepark Boomhiemke is gelegen op misschien wel het mooiste stukje van Ameland: aan de voet van de Hollumer duinen en pal naast natuurgebied Jan Roepesheide. Het is hier heerlijk rustig zodat u optimaal kunt genieten van de natuur. Hoor de meeuwen en het ritselen van het duingras. Voor jong en oud is er op Vakantiepark Boomhiemke van alles te beleven. Geniet in de privacy op uw eigen zonneterras van een goed boek of sluit uw ogen en voel hoe de zon uw huid heerlijk verwarmt. Om uw kinderen hoeft u zich geen seconde zorgen te maken. Die vermaken zich uitstekend in één van de speeltuinen, het zwembad of bij het animatieteam. Voor iedereen zal het een vakantie worden om nog lang aan terug te denken!

 

Algemeen

 • Rookvrij

 

Rond het vakantiehuis

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin
Te huur 6 persoons vakantiehuisje op Ameland op Vakantiepark Boomhiemke

Indeling: vakantiehuis RWB001 Ameland-Hollum, Friesland

 

Deze villa’s zijn royaal van omvang en luxueus ingericht. De drie ruime slaapkamers beschikken elk over twee éénpersoons boxspring bedden. De mooie badkamer is voorzien van een bad en een douche. Natuurlijk vindt u in de sfeervol ingerichte woonkamer een televisie en een stereo-installatie. De keuken is onder meer voorzien van een vaatwasser en een magnetron.

 

Woonkamer

 • Kabeltelevisie
 • CD-speler
 • Centrale verwarming
 • Internet (gratis)

 

Keuken

 • Magnetron
 • Kookstel (4-pits)
 • Vaatwasser
 • Koffiezetapparaat
 • Waterkoker
 • Koel-vriescombinatie

Slaapkamer

 • Boxspringbedden
 • Aantal slaapplaatsen: 6
 • Kamers met twee bedden: 3
 • Eenpersoons dekbedden: 6
 • Aantal slaapkamers: 3

 

Badkamer

 • Douche/toilet (gecombineerd)
 • Ligbad
 • Aantal douches: 1
 • Aantal toiletten: 2
 • Aantal badkamers: 1

 

Omgeving: Ameland-Hollum, Friesland

 

Op Ameland kunt u ook optimaal genieten van de mooie natuur. Huur fietsen en maak een mooie fietstochten door de duinen. Of ga eens een dag naar de vuurtoren waarbij u een prachtig uitzicht heeft over het eiland. Wilt u op deze vakantie een onvergetelijke herinnering maken en bent u wel in voor iets avontuurlijks? Ga dan tandemspringen. Hierbij springt u onder begeleiding uit een vliegtuig en gaat u met ongeveer 200 kilometer per uur richting de aarde. Na de vrijeval van ongeveer 30 seconden kunt u genieten van het adembenemende uitzicht.

 

Voor een heerlijke dag relaxen kunt u terecht in de wellness SpAmeland in Hollum. Hier kunt u een heerlijke dag genieten in één van de meest luxe sauna- en beautyresort van de Wadden. Op Ameland vindt u meerdere musea, zoals cultuurhistorisch museum “Sorgdrager” waar u alles kan leren over de Amerlander tradities, gebruiken en historie Bezoek het “Koren en mosterdmolen” museum en leer van alles over (h)eerlijke ambacht producten. Aangezien Ameland omringt is met water, kan de echte watersportliefhebber heerlijk genieten van de watersportmogelijkheden. Zo kunt u onder meer, zwemmen, vissen, kanoën en kitesurfen. Let wel op dat boven genoemde activiteiten niet op ieder punt van het eiland mogen worden uitgevoerd.

 

Ligging 

 • Op het platteland
 • Op een vakantiepark
 • Nabij het strand
 • Nabij bos
 • Nabij dorp
 • In de duinen
 • Nabij viswater
 • Op een familiepark

Afstanden 

 • Strand: 1000m
 • Supermarkt: 0m
 • Restaurant: 500m
 • Dorp/stadcentrum: 1000m
 • Uitgaanscentrum: 1000m

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Pretpark
 • Vissen
 • Kanoën
 • Paardrijden
 • Biljart
 • Sauna
 • Zeilen
 • Wandelen
 • Midgetgolf
 • Fietsen
 • Surfen
 • Voetbal
 • Tennis
 • Zwemmen

 

Vakantiepark Boomhiemke

Het Vakantiepark Boomhiemke is één van de grootste vakantieparken van Ameland, maar heeft door zijn opzet een kleinschalige uitstraling en gezellige sfeer. Het park is gelegen op het prachtige natuurrijke Waddeneiland Ameland nabij het natuurgebied Jan Roepesheide. Op Vakantiepark Boomhiemke kunt u mede dankzij de rust en de natuur, optimaal genieten van een heerlijke vakantie. Het prachtige Ameland is per boot bereikbaar. De overtocht vanaf Holwerd duurt ongeveer 45 minuten.

 

Parkvoorzieningen

Mini-markt

Restaurant

Wasserette

Animatie in hoogseizoen

Sauna

Speeltuin

Midgetgolf

Overdekt zwembad

Wellness mogelijkheden

Bowlingbaan

Centraal internetpunt

 

 Bijzonderheden

 • De overtocht naar het waddeneiland Ameland duurt ongeveer 45 minuten. De veerboten hebben voldoende capaciteit voor personenvervoer en u hoeft hier dan ook niet voor te reserveren. Voor de overtocht van auto's en caravans moet u wel vooraf reserveren. Voor meer informatie over afvaarten kunt u bellen met de Informatielijn van rederij Wagenborg tel. 0900 – 455 44 55 (EUR 0,35 per minuut) of zie www.wpd.nl.
 • Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen en mogelijk afwijken van de getoonde foto's.
 • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
 • Graag willen wij u er op attenderen dat in de periode tussen 25 oktober 2019 tot 3 april 2020 en 30 oktober 2020 tot 8 januari 2021 de Koos Kids Club gesloten is en er geen recreatieprogramma zal zijn.
 • Vakantiepark Boomhiemke is volop in ontwikkeling door het plaatsen van nieuwe accommodaties. In de midweken kunt u hier eventueel overlast van ondervinden.

 

 

Te huur 6 persoons vakantiehuisje op Ameland op Vakantiepark Boomhiemke

Reactie schrijven

Commentaren: 0