· 

Te huur 4 persoons appartement in Buren op Ameland geschikt voor mindervaliden

Te huur 4 persoons appartement in Buren op Ameland geschikt voor mindervaliden

Te huur een mooi appartement voor 4 personen in Buren op Ameland geschikt voor mindervaliden ✅ 

Door 8 gasten beoordeeld met een 8.3

 

Omschrijving: vakantiehuis WA002 Ameland-Buren, Friesland

Op slechts 400 meter van het dorp Buren en circa 700m van het strand vindt u midden tussen de weilanden en natuurgebieden dit vierpersoons appartement. Het appartement is ook geschikt voor mindervaliden. Vanuit hier geniet u van een heerlijk rustige vakantie voor u en uw kinderen. Om het complex ligt een groot speelveld (3.000 m²) waar voetbal en volleybal gespeeld kan worden en wat ideaal is om te vliegeren. In de schitterend aangelegde binnentuin is een speelplaats voor de allerkleinsten. Hier kunnen ze veilig en beschut spelen terwijl de ouders ondertussen heerlijk rustig in het zonnetje zitten en van hun kinderen genieten. Op het binnen- en buiten terrein is een speelplaats met speeltoestellen o.a. tafeltennistafel, schommels, glijbanen en speelhutten etc. Om lekker met de familie te barbecuen is er buiten een grillplaats. In de directe omgeving vindt u verschillende restaurants en een supermarkt.

 

Algemeen

 • Geschikt voor mindervaliden
 • Rookvrij

 

Rond het vakantiehuis

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Kinderspeelplaats
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin
 • Schommel
 • Tuinstoelkussens
 • Parasol

 

Te huur 4 persoons appartement in Buren op Ameland geschikt voor mindervaliden

Indeling: vakantiehuis WA002 Ameland-Buren, Friesland

 

De appartementen op de begane grond zijn uitermate geschikt voor mensen met een functiebeperking en/of mensen in een rolstoel.

De appartementen hebben een sfeervol en ruime woonkamer met keuken voorzien van alle gemakken die je tijdens je vakantie maar wenst.

De appartementen zijn goed geïsoleerd en daardoor tijdens alle seizoenen comfortabel.

In de woonkamer staat een bank, twee fauteuils, een eettafel met zes stoelen, een dressoir, televisiekast met televisie en radio/ CD-speler.

 

De keuken is voorzien van vier elektrische kookplaten, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast.

Er zijn twee slaapkamers. Op één slaapkamer staat een tweepersoons bed (boxspring) en op de andere slaapkamer staan twee eenpersoons bedden. Er is voldoende kastruimte aanwezig. Ook is er de ruimte om een vijfde (opklapbaar) bed te plaatsen.

De badkamer bestaat uit een ruim opgezette douchehoek met toilet. De appartementen bevinden zich op de begane grond en beschikken over een ruim en terras met tuinmeubelen.

 

Woonkamer

 • Televisie
 • Kabeltelevisie
 • CD-speler
 • Radio
 • Centrale verwarming
 • Kinderstoel
 • DVD-spelerInternet (gratis)

 

Keuken

 • Afzuigkap
 • Kookstel (4-pits)
 • Koffiezetapparaat
 • Koelkast
 • Waterkoker
 • Combimagnetron
 • Woonkeuken

 

Slaapkamer

 • Linnenkast:
 • 2Kamers met een tweepersoonsbed: 1
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Kamers met twee bedden: 1
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Boxspringbedden

 

Badkamer

 • Wastafel
 • Aantal douches: 1
 • Douche/toilet (gecombineerd)

Omgeving: Ameland-Buren, Friesland

 

Het waddeneiland Ameland is een prachtig eiland met veel ongerepte natuur. Het is een perfect eiland om wandel- en fietstochten te maken en te genieten van de duinen, zee en het strand. Ameland telt vier dorpen, te weten Nes, Buren, Hollum en Ballum. Elk dorp heeft zijn eigen charme en voorzieningen. Vanuit de boot komt u aan in het dorpje Nes. Hier ligt het jachthaven van het eiland en staat ook het reddingsstation. Midden in het dorp Buren staat het Landbouw en Juttersmuseum Swartwoude. In dit museum wordt een beeld gegeven van het bestaan van de Amelander boeren in de negentiende eeuw. In Hollum staat de vuurtoren van Ameland. Deze is altijd een populaire trekpleiser en biedt een geweldig uitzicht over het eiland. Ballum is het kleinste eiland van Ameland, maar hier staat wel het gemeentehuis.

 

Een nieuw overdekt zwembad "De Golfslag", met een grote glijbaan en 25 meter bad ligt tegenover de appartementen. Daar kunnen uw kinderen deelnemen aan een recreatieprogramma met elke week weer andere activiteiten. Tevens zijn hier een grand café, souvenirwinkel, supermarkt snackbar, sfeervol restaurant, vier bowling en kegelbanen, midgetgolfbaan en twee tennisbanen. Een groot avonturenpark/speeltuin, met vijver en een eiland is slechts enkele minuten van het appartement verwijderd.

 

Ligging 

 • Nabij het strand
 • Rustig gelegen
 • Nabij bos
 • Nabij dorp

Afstanden 

 • Strand: 700
 • Supermarkt: 100
 • Restaurant: 100
 • Dorp/stadcentrum: 100

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Vissen
 • Paardrijden
 • Biljart
 • Wandelen
 • Midgetgolf
 • Tafeltennis
 • Fietsen
 • Voetbal
 • Fitness
 • Tennis
 • Zwemmen

Bijzonderheden

 

De overtocht naar het waddeneiland Ameland duurt ongeveer 45 minuten. De veerboten hebben voldoende capaciteit voor personenvervoer en u hoeft hier dan ook niet voor te reserveren. Voor de overtocht van auto's en caravans moet u wel vooraf reserveren. Voor meer informatie over afvaarten kunt u bellen met de Informatielijn van rederij Wagenborg tel. 0900 – 455 44 55 (EUR 0,35 per minuut) of zie www.wpd.nl.

Te huur 4 persoons appartement in Buren op Ameland geschikt voor mindervaliden

Reactie schrijven

Commentaren: 0