· 

Te huur vakantiewoning voor 16 personen in het plaatsje Nes op Ameland met gratis internet

Te huur vakantiewoning voor 16 personen in het plaatsje Nes op Ameland met gratis internet

Te huur een mooi vakantiewoning voor 16 personen in Nes op Ameland geschikt voor huisdieren!

Door 6 gasten beoordeeld met een 8.2

 

Indeling: groepsaccommodatie WA005 Ameland-Nes, Friesland

 

Dit 16 persoons appartement heeft een ruime en afsluitbare tuin. Op de benedenverdieping vindt u een grote woonkamer, een ruime open keuken, één douche, één toilet en twee tweepersoons slaapkamers met wasbak. Op de eerste verdieping vindt u zes tweepersoons slaapkamers met wasbak, één badkamer met een toilet, een douche en een bad, een aparte douche, een apart toilet, een wasmachine, een droger en een strijkplank met strijkijzer.

 

Het appartement ligt samen met een 20 persoons, een 96 persoons en een 104 persoons groepsaccommodatie op hetzelfde erf. Natuurlijk ervaart u in elk van de gekozen accommodaties optimale privacy. Met de aanwezigheid van twee slaapkamers, een badkamer en een toilet op de begane grond, zou deze woning ook zeer geschikt kunnen zijn voor families waarvan enkele personen wat slechter ter been zijn.

 

Te huur vakantiewoning voor 16 personen in het plaatsje Nes op Ameland met gratis internet

Woonkamer

 • Televisie
 • Stereo
 • Kabeltelevisie
 • CD-speler
 • Radio
 • Spelletjes
 • Centrale verwarming
 • Kinderstoel
 • DVD-speler
 • Internet (gratis)

Keuken

 • Afzuigkap
 • Kookstel (4-pits)
 • Oven
 • Grill
 • Vaatwasser
 • Mixer
 • Koffiezetapparaat
 • Koelkast
 • Waterkoker
 • Koel-vriescombinatie
 • Combimagnetron
 • Kookstel (5-pits)
 • Woonkeuken
 • Senseo
 • Broodrooster
 • Vriezer
 • Inductie kookplaat
 • Wasmachine
 • Droger

Slaapkamer

 

 • Linnenkast: 8
 • Wastafel: 8
 • Kinderbed
 • Aantal slaapplaatsen: 16
 • Kamers met twee bedden: 8
 • Eenpersoons dekbedden: 16
 • Aantal slaapkamers: 8
 • Boxspringbedden

Badkamer

 • Wastafel
 • Aantal douches: 3
 • Toilet
 • Aantal toiletten: 3
 • Douche/bad/toilet (gecombineerd)
 • Aantal badkamers: 3
 • Ligbad

 

Geschikt voor

 

 • Bedrijfsuitjes
 • Bedrijfstrainingen
 • Workshops
 • Bedrijfsseminars
 • Cursussen
 • Personeelsuitjes

Omgeving: Ameland-Nes, Friesland

Ameland

Ameland is een Waddeneiland met een heel eigen natuur en cultuur en wordt niet voor niets de Waddendiamant genoemd. Het eiland is 28 kilometer lang en heeft een oppervlakte van 273 km². De inwoners van Ameland zijn verdeeld over vier dorpen, die allemaal tot beschermd dorpsgezicht zijn verklaard: Hollum, Ballum, Nes en Buren. Ameland heeft veel vrije natuur en biedt een verscheidenheid aan flora en fauna. Er zijn musea te bezichtigen en talloze sport- en recreatieactiviteiten te verrichten. 

 

Nes

Nes is het dorp waar u met de boot aankomt en tevens het grootste dorp van Ameland. Het centrum van Nes ligt op ongeveer 150 meter lopen vanaf het appartement. Hier treft u diverse leuke winkeltjes, eigentijdse restaurants, gezellige terrassen, een drogist, een galerie, een kapsalon, een tweetal supermarkten en het VVV aan.

 

De Vleijen

Direct naast de appartementen ligt natuur- en recreatiegebied "De Vleijen". De Vleijen is een groot recreatiegebied wat voor zowel jong als oud veel te bieden heeft. Voor de kinderen is er onder andere een kasteel, welke enkel toegankelijk is via een vlot, een hangbrug of een kabelbaan. Ook vindt u hier een klein strandje, visvijvers, een uitkijktoren en diverse klim- en speeltoestellen. Ook kunt u hier onder andere paintballen en naar het klimpark! Vanuit uw appartement kunt u diverse leuke wandel- en fietsroutes betreden.

 

Ligging 

 • Op het platteland
 • In het centrum van een dorp
 • Nabij het strand
 • Rustig gelegen
 • Nabij bos

Afstanden 

 • Strand: 1.5km
 • Supermarkt: 0.35km
 • Restaurant: 0.2km
 • Dorp/stadcentrum: 0.1km
 • Uitgaanscentrum: 0.3km
 • Luchthaven: 8km

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Pretpark
 • Vissen
 • Kanoën
 • Paardrijden
 • Zeilen
 • Wandelen
 • Fietsen
 • Surfen
 • Voetbal
 • Tennis
 • Waterskiën
 • Golf
 • Zwemmen

Bijzonderheden

 

De overtocht naar het waddeneiland Ameland duurt ongeveer 45 minuten. De veerboten hebben voldoende capaciteit voor personenvervoer en u hoeft hier dan ook niet voor te reserveren. Voor de overtocht van auto's en caravans moet u wel vooraf reserveren. Voor meer informatie over afvaarten kunt u bellen met de Informatielijn van rederij Wagenborg tel. 0900 – 455 44 55 (EUR 0,35 per minuut) of zie www.wpd.nl.

Het vakantiepark

 

Appartementen en groepsaccommodatie Paasduin

In het gezellige dorpje Nes op het prachtige Waddeneiland Ameland bevindt zich Appartementen en groepaccommodatie Paasduin. Vanuit uw accommodatie geniet u optimaal van alles waar Ameland bekend om staat. Op Ameland vindt u adembenemende natuur, gezellige dorpjes en leuke excursies. Ook kunt u hier heerlijk fietsen, een gezellige wandeling maken, shoppen en lunchen in één van de sfeervolle strandpaviljoens. Door de vele faciliteiten is Ameland uitermate geschikt voor families en gezinnen.

 

 

Te huur

 • Bedlinnen: ja
 • Badlinnen: ja
 • Keukenlinnen: ja
 • Kinderbed: ja
 • Kinderstoel: ja

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Pretpark
 • Vissen
 • Kanoën
 • Paardrijden
 • Zeilen
 • Wandelen
 • Fietsen
 • Surfen
 • Voetbal
 • Tennis
 • Waterskiën
 • Golf
 • Zwemmen

Te huur vakantiewoning voor 16 personen  in het plaatsje Nes op Ameland met gratis internet

Reactie schrijven

Commentaren: 0