· 

Te huur vakantiehuisje voor 4 personen op het Vakantiepark Boomhiemke op Ameland met gratis internet

Te huur vakantiehuisje voor 4 personen op het Vakantiepark Boomhiemke op Ameland met gratis internet

Te huur een leuk vakantiehuisje voor 4 personen op het Vakantiepark Boomhiemke op Ameland geschikt voor huisdieren!

Door 18 gasten beoordeeld met een 8.4

 

Indeling: vakantiehuis RWB002 Ameland-Hollum, Friesland

 

Deze vakantiehuisjes zijn voorzien van een standaard indeling. De woning beschikt over twee tweepersoons slaapkamers of één tweepersoons slaapkamer en twee eenpersoons slaapkamers met boxpringbedden. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche. Daarnaast is er een apart toilet. De keuken is uitgerust met onder meer een vaatwasser, magnetron en koelkast. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een televisie. Enkele vakantiehuisjes zijn uitgerust met een windscherm.

 

Bijzonderheden

 • De grootte van de accommodaties kunnen onderling verschillen.
 • Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen en mogelijk afwijken van de getoonde foto's.- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.- Graag willen wij u er op attenderen dat in de periode tussen 25 oktober 2019 tot 3 april 2020 en 30 oktober 2020 tot 8 januari 2021 de Koos Kids Club gesloten is en er geen recreatieprogramma zal zijn.- Vakantiepark Boomhiemke is volop in ontwikkeling door het plaatsen van nieuwe accommodaties. In de midweken kunt u hier eventueel overlast van ondervinden.
Te huur vakantiehuisje voor 4 personen op het Vakantiepark Boomhiemke op Ameland met gratis internet

Woonkamer

 • Televisie
 • Kabeltelevisie
 • CD-spelerInternet (gratis)

 

Keuken

 • Magnetron
 • Afzuigkap
 • Kookstel (4-pits)
 • Vaatwasser
 • Koffiezetapparaat
 • Koelkast
 • Waterkoker

 

Slaapkamer

 • Boxspringbedden
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Kamers met twee bedden: 2
 • Eenpersoons dekbedden: 4

Badkamer

 • Aantal douches: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Aantal badkamers: 1

Omgeving: Ameland-Hollum, Friesland

 

Op Ameland kunt u ook optimaal genieten van de mooie natuur. Huur fietsen en maak een mooie fietstochten door de duinen. Of ga eens een dag naar de vuurtoren waarbij u een prachtig uitzicht heeft over het eiland. Wilt u op deze vakantie een onvergetelijke herinnering maken en bent u wel in voor iets avontuurlijks? Ga dan tandemspringen. Hierbij springt u onder begeleiding uit een vliegtuig en gaat u met ongeveer 200 kilometer per uur richting de aarde. Na de vrijeval van ongeveer 30 seconden kunt u genieten van het adembenemende uitzicht.

 

Voor een heerlijke dag relaxen kunt u terecht in de wellness SpAmeland in Hollum. Hier kunt u een heerlijke dag genieten in één van de meest luxe sauna- en beautyresort van de Wadden. Op Ameland vindt u meerdere musea, zoals cultuurhistorisch museum “Sorgdrager” waar u alles kan leren over de Amerlander tradities, gebruiken en historie Bezoek het “Koren en mosterdmolen” museum en leer van alles over (h)eerlijke ambacht producten. Aangezien Ameland omringt is met water, kan de echte watersportliefhebber heerlijk genieten van de watersportmogelijkheden. Zo kunt u onder meer, zwemmen, vissen, kanoën en kitesurfen. Let wel op dat boven genoemde activiteiten niet op ieder punt van het eiland mogen worden uitgevoerd.

 

Ligging 

 • Op het platteland
 • Op een vakantiepark
 • Nabij het strand
 • Nabij bos
 • Nabij dorp
 • In de duinen
 • Nabij viswater
 • Op een familiepark

Afstanden 

 • Strand: 1000m
 • Supermarkt: 0m
 • Restaurant: 500m
 • Dorp/stadcentrum: 1000m
 • Uitgaanscentrum: 1000m

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Pretpark
 • Vissen
 • Kanoën
 • Paardrijden
 • Biljart
 • Sauna
 • Zeilen
 • Wandelen
 • Midgetgolf
 • Fietsen
 • Surfen
 • Voetbal
 • Tennis
 • Zwemmen

Bijzonderheden

 

De overtocht naar het waddeneiland Ameland duurt ongeveer 45 minuten. De veerboten hebben voldoende capaciteit voor personenvervoer en u hoeft hier dan ook niet voor te reserveren. Voor de overtocht van auto's en caravans moet u wel vooraf reserveren. Voor meer informatie over afvaarten kunt u bellen met de Informatielijn van rederij Wagenborg tel. 0900 – 455 44 55 (EUR 0,35 per minuut) of zie www.wpd.nl.

Het vakantiepark

 

Vakantiepark Boomhiemke

Het Vakantiepark Boomhiemke is één van de grootste vakantieparken van Ameland, maar heeft door zijn opzet een kleinschalige uitstraling en gezellige sfeer. Het park is gelegen op het prachtige natuurrijke Waddeneiland Ameland nabij het natuurgebied Jan Roepesheide. Op Vakantiepark Boomhiemke kunt u mede dankzij de rust en de natuur, optimaal genieten van een heerlijke vakantie. Het prachtige Ameland is per boot bereikbaar. De overtocht vanaf Holwerd duurt ongeveer 45 minuten.

 

Faciliteiten: Vakantiepark Boomhiemke Ameland-Hollum, Friesland

Algemeen

Uiteraard kunt u voor alle benodigde informatie tijdens uw vakantie terecht bij de receptie van Vakantiepark Boomhiemke. Tevens is het mogelijk om fietsen te huren om het prachtige Ameland te gaan ontdekken. Voor de eerste levensbehoeften hoeft u ook niet van het vakantiepark af, het park beschikt namelijk over een parkwinkel.

 

Zwemmen en wellness

Op de mooie zomerse dagen mag een dagje zwemmen in de zee natuurlijk niet uitblijven. Het strand is gelegen op slechts één kilometer afstand van het park. Is het minder weer? Dan kunt u gebruik maken van het overdekte zwembad op het vakantiepark. Er is een kleuterbadje aanwezig voor de kleintjes. 

 

In de heerlijke wellness 'SpAmeland’ kunt u onder andere heerlijk genieten van verschillende Saunavormen, wellnessbehandelingen, huisverzorging, massages en kuren. Bent u echt aan een dagje relaxen en heerlijk genieten toe? Boek dan zo'n heerlijk verwen arrangement!

 

Sport en spel

Op Vakantiepark Boomhiemke kunt u onder andere een middag of avond vertoeven op vier fluorescerende computergestuurde bowlingbanen. Of kom een potje midgetgolfen of poolbiljarten. Tevens is er voor de kinderen een enthousiast animatieteam aanwezig en loopt mascotte Koos Konijn tijdens de vakanties regelmatig rond over het vakantiepark. Natuurlijk zijn er ook genoeg speeltoestellen op het vakantiepark.

 

Eetgelegenheden

Heeft u zin in een gezellige middag, bezoek dan de Werf. Hier kunt u in een centrale hal met spelletjes en café onder andere genieten van een heerlijke kop koffie met appelgebak. Voor een gezellige avond kunt u het beste terecht  in café restaurant de Dûfelshoek. Hier kunt u onder andere genieten van een heerlijk hapje en drankje. Zin in een lekker snack? bezoek dan de snackcounter de Dok 036.

 

Parkvoorzieningen

 • Mini-markt
 • Restaurant
 • Wasserette
 • Animatie in hoogseizoen
 • Sauna
 • Speeltuin
 • Midgetgolf
 • Overdekt zwembad
 • Wellness mogelijkheden
 • Bowlingbaan
 • Centraal internetpunt

Te huur vakantiehuisje voor 4 personen op het Vakantiepark Boomhiemke op Ameland met gratis internet

Reactie schrijven

Commentaren: 0