· 

Te huur vakantiehuisje voor 6 personen op vakantiepark De Krabbenkreek in Zeeland

Te huur vakantiehuisje voor 6 personen op vakantiepark De Krabbenkreek in Zeeland

Wij hebben voor u een sfeervol vakantiehuisje ✅ gevonden op vakantiepark De Krabbenkreek in Sint Annaland, Tholen in Zeeland! 

Door 50 gasten beoordeeld met een 9.1 heerlijk!

 

Huur dit luxe 6-persoons vakantiechalet in Sint-Annaland op Tholen in Zeeland en u gaat een fantastische vakantie beleven! U kunt het huren voor maximaal 6 personen en u mag één hond meenemen. Alles wordt er aan gedaan om het u zo aangenaam mogelijk te maken zoals een hartelijk ontvangst en opgemaakte bedden bij aankomst. Er staan gratis fietsen voor u klaar en ook het bedlinnen, handdoeken, keukenlinnen, kinderbed en –stoel, toeristenbelasting en energiekosten zijn al bij de huurprijs inbegrepen.

Chaletpark de Krabbenkreek ligt in Sint-Annaland op Tholen, ook wel het groene hart van Zeeland genoemd. Het Thoolse landschap is bij uitstek geschikt voor prachtige wandel- en fietstochten. Kom ontdekken hoe mooi dit stukje Zeeland is.

Er heerst een vriendelijke en gemoedelijke sfeer en u heeft er alle rust en ruimte. Op het park is een restaurant en recreatieruimte aanwezig maar in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij gezellige restaurantjes en eetgelegenheden en de supermarkt is ook niet ver. En een bezoekje aan de er naast gelegen jachthaven is ook zeker de moeite waard.

Wacht niet te lang met het huren van dit luxe 6-persoonschalet en kom genieten van een welverdiende vakantie in Zeeland!

Algemeen

 • Wasmachine
 • Wasdroger
 • Rookvrij

Rond het vakantiehuis

 • Terras
 • Barbecue
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid

Tuin

 • Tuinstoelkussens
 • Parasol
 • Ligstoelen: 2

 

Ongeschikt voor

 • Sportclubs
 • Motorclubs
 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen
 • Scoutinggroepen
 • Basisscholen
Te huur vakantiehuisje voor 6 personen op vakantiepark De Krabbenkreek in Zeeland

Indeling: vakantiehuis ZE476 Sint-Annaland, Zeeland

 

Dit sfeervolle massief houten chalet met een oppervlakte van 70 m2 is gemakkelijk toegankelijk voor mensen in een rolstoel of met een rollator. Koel in de zomer en met centrale verwarming behaaglijk warm in de winter. De woonkeuken is voorzien van alle apparatuur die men thuis ook gewend is.

Er is een aparte ruimte voor de droger en wasmachine.

Het aparte toilet in de hal is dus gescheiden van de ruime badkamer.

Er kunnen in de twee ruime slaapkamers vier volwassenen slapen, indien er meer personen komen dan kunnen zij gebruik maken van de twee comfortabele slaapbanken.

De ruime woonkamer is voorzien van meubels en een televisie, dvd’s, een stereo, spelletjes en boeken.

 

Bij het chalet is de tuin deels omheind. Het terras is van alle gemakken voorzien; zo zijn er ruim voldoende tuinmeubelen, een barbecue, parasols etc. Er is de hele dag zon maar tegelijkertijd ook voldoende schaduw. Verder is het terras geheel omheind en dit zorgt dus voor veel privacy. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's. Zie ook de foto's voor een goede indruk. 

Bijzonderheden

 

- Er is 1 huisdier toegestaan.

- Bed-, bad- en keukenlinnen zijn gratis.

- Kinderbed en -stoel gratis.

- Voldoende fietsen gratis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woonkamer 

 • Televisie
 • Stereo
 • CD-speler
 • Radio
 • Spelletjes
 • Boeken
 • Centrale verwarming
 • Kinderstoel
 • DVD-speler
 • Internet (gratis)

 

 • Keuken
 • Afzuigkap
 • Kookstel (4-pits)
 • Vaatwasser
 • Mixer
 • Koffiezetapparaat
 • Koelkast
 • Waterkoker
 • Combimagnetron
 • Woonkeuken
 • Senseo
 • Broodrooster

 

 • Slaapkamer
 • Uitklapbed
 • Linnenkast: 2
 • Kamers met een tweepersoonsbed: 1
 • Aantal slaapplaatsen: 6
 • Kamers met twee bedden: 1
 • Aantal stapelbedden: 1
 • Eenpersoons dekbedden: 4
 • Tweepersoons dekbedden: 1
 • Aantal slaapkamers: 2

 

 • Badkamer
 • Toilet
 • Aantal douches: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Aantal badkamers: 1

Omgeving: Sint-Annaland, Zeeland

De vakantiehuizen liggen naast het pittoreske Sint Annaland, een levendig stadje met diverse restaurants, cafe’s  en winkeltjes, waar u naast een supermarkt ook de wekelijkse markt kunt bezoeken. U vindt er in het gemeentehuis het streekmuseum De Meestoof, waar u kunt zien hoe men vroeger leefde op het Thoolse platteland. De oudste molen is de Korenmolen De Vier Winden, enkele jaren geleden is deze volledig gerestaureerd en zeer zeker een bezoekje waard.

 

Watersnoodmuseum Ouwerkerk

Breng een bezoek aan het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Het museum toont een indrukwekkend beeld van de ramp in 1953, welke een grote stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van Zeeland en Nederland. De ramp was de directe aanleiding voor het uitvoeren van het Deltaplan. Vooral het zuiden van het eiland Tholen had het tijdens de ramp zwaar te verduren, in Stavenisse waren de meeste doden te betreuren.

 

Deltapark Neeltje Jans

Om de ramp van 1953 te voorkomen zijn de Deltawerken uitgevoerd. Het deltapark Neeltje Jans geeft u een indruk van de werken en de kracht van de zee. Maar het is niet alleen techniek die hier te aanschouwen is, er is ook een zeeleeuwenshow, een aquarium en een waterpark. Voor elk wat wils, jong en oud.

 

Bergen op Zoom

Een historische stad welke bruist van de energie, u kunt er heerlijk shoppen in de vele winkeltjes welke gevestigd zijn in de middeleeuwse straatjes en pleinen. Bergen op Zoom heeft een geschiedenis welke 800 jaar bestrijkt en in het stadscentrum vindt u vele monumenten terug zoals onder andere de Gevangenpoort, de Sint Gertrudiskerk, het Markiezenhof en het stadhuis. Naast de vele winkeltjes waar u gezellig kunt rondneuzen kunt u heerlijk tot rust komen op een terrasje of een maaltijd nuttigen in één van de vele restaurants die de stad rijk is.

 

Goes

De bijnaam van Goes is Het winkelhart van Zeeland, er is een ruime variëteit aan winkels welke gesitueerd zijn rond de historische binnenstad. Goes heeft ook meerdere galeries en het Museum de Bevelanden mag u zeker niet overslaan.

’s Avonds heeft u de mogelijkheid om één van de discotheken of cafe’s te bezoeken waar regelmatig live muziek wordt gespeeld.

 

Tholen

De stad Tholen ligt precies op de grens met Noord-Brabant. Het heeft een historische stadskern welke nog grotendeels is omringd door wallen en vesten. Een reis terug in de tijd met een bezoek aan de Grote Kerk, het stadhuis of de historische scheepswerf bij de jachthaven.

 

Antwerpen

Deze grote stad heeft alles wat een stad maar kan bieden, vele historische gebouwen en monumenten zoals de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal op de Groenplaats. Of gaat u liever winkelen op de Meir of wilt u één van de vele musea bezoeken, het is allemaal mogelijk. En vergeet de Antwerpse Zoo niet, één van de oudste dierentuinen in de wereld.

 

Eiland Tholen

Niet alleen de vakantiehuizen maar het hele eiland Tholen staan garant voor rust, ruimte en natuur. De vele fiets- en wandelroutes over de kronkelige polderweggetjes voeren u mee langs dijken, akkers en vergezichten over de Oosterschelde en de Grevelingen. U wordt meegevoerd in de tijd langs de eenvoudige en pittoreske dorpjes waar u de geschiedenis nog kunt proeven. Het omliggende water biedt u dan weer volop mogelijkheden voor een actievere vakantie. De keuze is aan u!

 

Tips en trips:

- Waternoodsmuseum te Ouwerkerk

- Deltapark Neeltje Jans

- Natuurgebied de Pluimpot (Sint Maartensdijk)

- Nationaalpark Oosterschelde

- Deltawerken Markiezaatskade

- Binnenspeeltuin Miny World te Bergen op Zoom

- Historisch Museum de Bevelanden te Goes

- Klimbos Brabantse Wal te Bergen op Zoom

- Museum aan de Stroom te Antwerpen

- Buitenspeeltuin Vrouwenhof te Roosendaal

- Fonteyn Thermen te Bergen op Zoom

- Kasteelpark Ravenhof - Moretusbos te Putte

- Landgoed Mattemburgh te Hoogerheide

- Metropolis bioscoop te Antwerpen

 

Ligging 

 • Op een vakantiepark
 • Nabij het strand
 • Rustig gelegen
 • Nabij dorp
 • Aan het water
 • Aan een haven
 • Nabij viswater
 • Op een familiepark
 • Aan vaarwater

Afstanden 

 • Strand: 50m
 • Meer: 50m
 • Supermarkt: 500m
 • Restaurant: 100m
 • Dorp/stadcentrum: 500m
 • Uitgaanscentrum: 15000m
 • Luchthaven: 50000m

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Vissen
 • Paardrijden
 • Zeilen
 • Wandelen
 • Midgetgolf
 • Fietsen
 • Surfen
 • Voetbal
 • Duiken
 • Tennis
 • Waterskiën
 • Golf
 • Zwemmen

Te huur vakantiehuisje voor 6 personen op vakantiepark De Krabbenkreek in Zeeland

Reactie schrijven

Commentaren: 0