· 

Te huur prachtig appartement voor 5 personen op de begane grond in Cadzand 50m van het strand met wifi

Te huur prachtig appartement voor 5 personen op de begane grond in Cadzand 50m van het strand met wifi

Wij hebben voor u een prachtig appartement ✅ gevonden op de begane grond in Cadzand 50 meter van het strand met wifi in Zeeland! 

Door 24 gasten beoordeeld met een 8,7  heerlijk! 

 

Op slechts 50m van het strand kunt u dit prachtige, grote vijf persoons appartement huren in Cadzand. Het is gelegen op de begane grond en is smaakvol ingericht in Mexicaanse stijl en heeft een eigen tuin. Het maakt deel uit van een klein complex en is vlakbij de Belgische grens gelegen. Hiermee zijn de steden Brugge en Knokke zeer goed te bereiken voor een dagje uit.

 

Daarnaast bieden Cadzand en de prachtige omgeving uw heerlijke wandel- en fietsmogelijkheden. Natuurgebied Het Zwin is zelfs op loopafstand. Er heerst een gezellige Bourgondische sfeer en u heeft er de restaurants en strandpaviljoens voor het uitkiezen. U zult zich geen moment vervelen met de nabijheid van het strand, de duinen en de eeuwenoude dorpjes en stadjes, waar cultuur en traditie hand in hand gaan. Kom de sfeer proeven en huur dit wondermooie appartement in Cadzand.

 

Bijzonderheden

- Dit vakantiehuis is niet geschikt voor jongeren onder de 21 jaar.

 

Algemeen 

 • Wasmachine
 • Wasdroger
 • Rookvrij

 

 

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin
 • Tuinstoelkussens

Ongeschikt voor

 • Sportclubs
 • Motorclubs
 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen
 • Sportclubs
 • Motorclubs
 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen
 • Scoutinggroepen
 • Basisscholen
Te huur prachtig appartement voor 5 personen op de begane grond in Cadzand 50m van het strand met wifi

Indeling: vakantiehuis ZE193 Cadzand, Zeeland

 

Het ruime appartement is voorzien van een plavuizen vloer en heeft een zeer ruime woonkamer, welke is voorzien van meerdere zitbanken, flatscreen satelliettelevisie, eettafel, DVD-speler, radio en stereo. De open keuken is uitgerust met onder andere een vier-pits kookstel, oven, broodrooster, koel/vriescombinatie, Senseo, vaatwasser, combimagnetron, sinaasappelpers en waterkoker. In de bijkeuken vindt u een wasmachine en ingebouwde wasdroger.

 

Er zijn twee slaapkamers, waarvan de eerste is voorzien van een lits-jumeaux en de tweede heeft een stapelbed en een éénpersoonsbed. Alle bedden zijn voorzien van een éénpersoons dekbed. De badkamer heeft een ligbad/douche combinatie en een dubbele wastafel. Er is een apart toilet met kleine wastafel.

 

Het huis is voorzien van centrale verwarming en gratis internet en u ontvangt één gratis parkeervergunning voor de parkeerplaats voor de deur. Buiten heeft u de beschikking over een tuin met overdekt terras, welke is voorzien van tuinmeubelen en er staat ook een tuinhuisje.

 

Woonkamer 

 • Televisie
 • Stereo
 • Kabeltelevisie
 • CD-speler
 • Radio
 • Centrale verwarming
 • DVD-speler
 • Internet (gratis)

Keuken 

 • Afzuigkap
 • Kookstel (4-pits)
 • Oven
 • Vaatwasser
 • Waterkoker
 • Koel-vriescombinatie
 • Combimagnetron
 • Senseo
 • Broodrooster
 • Sinaasappelpers

Slaapkamer 

 • Lits-jumeaux
 • Linnenkast: 2
 • Kamers met een tweepersoonsbed: 1
 • Kamers met drie bedden: 1
 • Aantal slaapplaatsen: 5
 • Aantal stapelbedden: 1
 • Eenpersoons dekbedden: 5
 • Aantal slaapkamers: 2

Badkamer

 • Wastafel
 • Douche/bad (gecombineerd)
 • Toilet
 • Aantal douches: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Aantal badkamers: 1
Te huur prachtig appartement voor 5 personen op de begane grond in Cadzand 50m van het strand met wifi

 

Omgeving: Cadzand, Zeeland

 

Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen een uniek stukje Zeeland welke garant staat voor het maken van mooie wandelingen en lange fietstochten. De dijken en polderweggetjes leiden u langs polders, kreken, hoge bomen en oude knotwilgen naar eeuwenoude stadjes met een rijke geschiedenis. Er is een fietsknooppuntensysteem zodat u zelf bepaalt hoe lang u uw route wilt maken en u wordt er geleid langs de aantrekkelijkste punten in het landschap.

 

Verdronken land van Saeftinghe

Dit prachtige natuurgebied ligt op de grens tussen Nederland en België en vormt het grootste brakwaterschor van Europa. Het is een heel belangrijk gebied waar veel broed- en trekvogels leven of passeren. Het hele jaar door kunt u er de vogels waarnemen, van grauwe ganzen tot rietzangers in het voorjaar, tot de zeearend in de winter. Zeehonden worden er ook met grote regelmaat gespot.

 

Brugge

De binnenstad van Brugge is historisch en ze is als middeleeuwse stad opgenomen op de werelderfgoed lijst van UNESCO. Het zal u dan ook niets verbazen dat deze stad vol staat met monumentale panden zoals het Provinciaal Hof, de vismarkt, begijnhof Ten Wijngaerde, de godshuizen en het Belfort. Daarnaast zijn er ook verschillende musea te bezoeken, het aanbod is zeer groot van moderne beeldende kunst tot het nieuwe Kantcentrum. Maar naast veel cultuur is het vooral genieten van de sfeer in de gezellige straatjes en winkeltjes en lekker bijkomen op één van de terrasjes en als het u lukt om een keuze te maken uit de vele restaurants, kunt u er ’s avonds heerlijk eten.

 

Hulst

De oude vestingstad is één van de mooiste stadjes van Zeeuws-Vlaanderen en door haar Bourgondische karakter heerst er een gemoedelijke sfeer. U mag het dus zeker niet overslaan. Hulst is omringd door een binnen- en een buitenvest en u kunt er een wandeling maken over de oude stadswallen. Tevens is een bezoekje aan de Sint-Willibrordusbasiliek de moeite waard. Het oude centrum huist niet alleen vele monumenten maar ook heel veel winkeltjes, restaurants en ijssalons welke de hele week geopend zijn, ook op zondag! Op maandag wordt er een grote markt georganiseerd.

 

Tips en trips:

- Bellewaerde park

- Plopsaland

- Indoor Plopsaland

- Bobbejaanland

- Walibi Park

- Boudewijn Seapark

- Het Nederlandse Zwin

- Neeltje Jans

- Het Arsenaal

- Reynaertland

- Antwerpen

- Gent

- Knokke

- Aquadome Scheldorado

 

Ligging 

 • Nabij het strand
 • Nabij dorp
 • In de duinen
 • Aan zee

Afstanden 

 • Strand: 50m
 • Ski gelegenheid: 30min
 • Supermarkt: 200m
 • Restaurant: 50m
 • Dorp/stadcentrum: 100m
 • Uitgaanscentrum: 100m

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Pretpark
 • Vissen
 • Kanoën
 • Paardrijden
 • Biljart
 • Sauna
 • Zeilen
 • Wandelen
 • Midgetgolf
 • Tafeltennis
 • Fietsen
 • Surfen
 • Voetbal
 • Fitness
 • Duiken
 • Tennis
 • Klimmen
 • Waterskiën
 • Golf
 • Skiën
 • Zwemmen
 • Squash

Te huur prachtig appartement voor 5 personen op de begane grond in Cadzand 50m van het strand met wifi

Reactie schrijven

Commentaren: 0