· 

Te huur gezellig chalet met Wifi voor 4 personen op Kustpark Egmond aan Zee met openluchtzwembad

Te huur gezellig chalet met Wifi voor 4 personen op Kustpark Egmond aan Zee met openluchtzwembad

Wij hebben voor u een gezellig chalet met Wifi ✅ gevonden in het bekende plaatsje Egmond aan Zee, met openluchtzwembad en waar twee honden toegestaan zijn! 

Door 41 gasten beoordeeld met een 8,1  heerlijk! 

 

Dit prachtige vakantiepark is gelegen in Egmond aan Zee, de grootste badplaats boven het Noordzeekanaal. Hier vindt u voor elk wat wils! Als het eens wat minder weer is, kunt u toch (gratis) lekker zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad. Voor de kinderen is er een kleuterbad en natuurlijk de Koos Kids Club. Leef u uit met het sport- en animatieprogramma. In de Food Market vindt u een royaal versassortiment om lekker in uw eigen keuken aan de slag te gaan, maar u kunt ook heerlijk achterover leunen in het restaurant met bar en terras.

 

Bijzonderheden

 

 • Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen en afwijken van de getoonde foto's.
 • In het laagseizoen zijn enkele of alle faciliteiten doordeweeks niet geopend.
 • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
 • Graag willen wij u er op attenderen dat in de periode tussen 6 januari 2020 tot 14 februari 2020, 2 maart 2020 tot 3 april 2020, 9 november 2020 tot 18 december 2020 en 4 januari 2021 tot 8 januari 2021 gedurende de midweek, de Koos Kids Club gesloten is en er geen recreatieprogramma zal zijn.
 • Op zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020 vindt de jaarlijkse, drukbezochte PWN Egmond Wandel Marathon plaats. Hierdoor zal de toegankelijkheid tot het park beperkt zijn, het dorp wordt tijdens de marathon afgesloten voor verkeer.

 

Algemeen 

 • Rookvrij

 

 

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Tuinmeubilair

 

 

Extra services

 

 • Ontbijt
 • Lunch
 • Diner
Te huur gezellig chalet met Wifi voor 4 personen op Kustpark Egmond aan Zee met openluchtzwembad

Indeling: vakantiehuis RNE001 Egmond-aan-Zee, Noord-Holland

 

Dit vrijstaande vier persoons chalet beschikt over een woonkamer met televisie. Er is een open keuken voorzien van voldoende inventaris voor vier personen. Er is een koffiezetapparaat, vier-pits gasstel en een koelkast met vriesvak. Er zijn twee slaapkamers met ieder twee éénpersoonsbedden.Verder vindt u een badkamer met douche en een apart toilet. Deze accommodatie heeft een oppervlakte van 45m2 en is geheel gelijkvloers. 

 

Tevens beschikt u over uw eigen terras voorzien van tuinmeubilair. 

 

Met voorkeur te boeken (hiervoor betaalt u voorkeurskosten):

- Huisdiervrij

Te huur gezellig chalet met Wifi voor 4 personen op Kustpark Egmond aan Zee met openluchtzwembad

Omgeving: Egmond-aan-Zee, Noord-Holland 

 

Kustpark Egmond aan Zee ligt op steenworp afstand van het Noordzeestrand en is dan ook de pefecte uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. Heerlijk uitwaaien in de frisse zeelucht of gezellig samen vliegeren op het brede strand. Naast de prachtige natuur die Egmond aan Zee te bieden heeft, bent u hier ook op de juiste locatie voor een leuke dag uit met het hele gezin. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan de mooie stad Alkmaar, die vooral bekend staat om z’n kaasmarkt. Of Beverwijk dat gelegen is op een klein halfuurtje rijden van Egmond aan Zee. Beverwijk staat vooral bekend om De Bazaar, de grootste overdekte markt van Europa. Hier kunt u heerlijk over de markt slenteren en verschillende soorten, internationale producten proeven en kopen in de vele marktkramen.

 

Vanaf Egmond aan Zee brengt u ook gemakkelijk een bezoek aan Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Deze wereldstad staat bekend om de prachtige grachten dwars door de stad, historische gebouwen, vele boutiques en tal aan musea. Vaar met de rondvaartboot door de eeuwenoude grachten en bewonder de prachtige oude gebouwen vanaf het water. Als echte kunst- en geschiedenisliefhebber moet u absoluut eens in het Rijksmuseum in Amsterdam zijn geweest waar u het wereld beroemde schilderij De Nachtwacht kunt bezichtigen. 

 

Tips en trips:

- Amsterdams Museum

- Anne Frank Huis in Amsterdam

- Archeon in Alphen aan den Rijn

- Attractiepark De Goudvis in Maatenszee

- Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij in Medemblik

- De Abdij van Egmond in Egmond-Binnen

- De Bazaar in Beverwijk

- Dierentuin Artis in Amsterdam

- Edams Museum in Edam

- Fort Kijkduin in Den-Helder

- Hollands Kaasmuseum in Alkmaar

- Kart-World in Limmen

- Koninklijk Paleis in Amsterdam

- Linnaeushof in Heemstede

- Madame Tussaud's in Amsterdam

- Molenmuseum De Zaanse Schans in Zaandam

- Rijksmuseum in Amsterdam

 

Ligging 

 • Op een vakantiepark
 • Nabij het strand
 • Nabij dorp
 • Nabij viswater
 • Op een familiepark
 • Nabij een stad
 • Aan zee
 • Aan viswater
 • Aan vaarwater

Afstanden 

 • Strand: 3km
 • Supermarkt: 0km
 • Restaurant: 0km
 • Dorp/stadcentrum: 1km
 • Uitgaanscentrum: 1km

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Pretpark
 • Vissen
 • Kanoën
 • Paardrijden
 • Zeilen
 • Wandelen
 • Midgetgolf
 • Tafeltennis
 • Fietsen
 • Surfen
 • Voetbal
 • Duiken
 • Tennis
 • Waterskiën
 • Zwemmen

Het Vakantiepark

 

Kustpark Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is de grootste en meest bekende badplaats boven het Noordzeekanaal. Kustpark Egmond aan Zee bevindt zich op steenworpafstand van het prachtige Noordzeestrand. De echte watersportliefhebber waant zich hier dan ook gegarandeerd in een paradijs! Op Kustpark Egmond aan Zee hoeft niemand zich te vervelen. Het park en de omgeving bieden voldoende faciliteiten en bezienswaardigheden om zowel jong als oud een onvergetelijke tijd te bezorgen. Egmond aan Zee is de perfecte bestemming voor een heerlijke strandvakantie in Nederland!

 

Parkvoorzieningen

 • Mini-markt
 • Restaurant
 • Wasserette
 • Animatie in hoogseizoen
 • Speeltuin
 • Openluchtzwembad
 • Tafeltennis
 • Sportveld
 • Café/Bar
 • Trampoline
 • Jeu de Boulesbaan

Te huur gezellig chalet met Wifi voor 4 personen op Kustpark Egmond aan Zee met openluchtzwembad

Reactie schrijven

Commentaren: 0