· 

Te huur schitterende vakantiewoning voor 10 personen in Diever in de provincie Drenthe met gratis Wifi, honden toegestaan

Te huur schitterende vakantiewoning voor 10 personen in Diever in de provincie Drenthe met gratis Wifi, honden toegestaan

Te huur schitterende vakantiewoning voor 10 personen in Diever met gratis Wifi ✅ honden toegestaan!

Door 6 gasten beoordeeld met een 8.6 heerlijk!

 

Omschrijving: groepsaccommodatie DG264 Diever, Drenthe

 

Deze bijna 500m² grote boerderij ligt in het Drentse plaatsje Diever, ook wel de diamant in de Drentse dreven genoemd. Diever is het bruisende hart van de gemeente Westerveld en natuurlijk hét Shakespeare-dorp van Nederland. Diever biedt werkelijk alles wat een verwende recreant zich maar kan wensen. De vele wandel- en fietsroutes brengen u bij heidevelden, visplaatsen, vennetjes, zandverstuivingen, recreatieplassen, een fraai hunebed en gerestaureerde kalkovens. Tussendoor kunt u afkoelen op de vele terrassen die Diever kent. Hoewel de boerderij stamt van voor 1900 is het in 2005 en 2013 gerenoveerd en aangepast naar de wensen van deze tijd. 

 

Bijzonderheden

- U kunt in totaal met 10 volwassenen, twee kinderen tot 15 jaar OF twee baby's OF een kind tot 15 jaar en een baby verblijven. Neem voor de mogelijkheden contact op met één van onze medewerkers.

 

Algemeen 

 • Wasmachine
 • Wasdroger
 • Rookvrij

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Barbecue
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin
 • Parasol
 • Trampoline

 

Ongeschikt voor

 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen
 • Basisscholen
Te huur schitterende vakantiewoning voor 10 personen in Diever in de provincie Drenthe met gratis Wifi, honden toegestaan

Indeling: groepsaccommodatie DG264 Diever, Drenthe

 

De boerderij is geschikt voor maximaal 10 personen en biedt u veel comfort en luxe. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met een ruime zithoek voorzien van nieuwe hoekbanken en een SMART TV. In de woonkamer beschikt u over een gloednieuwe Blu-ray-speler en een een moderne ‘sound system’ met Bluetooth voor het draadloos aansluiten van mobiele telefoon’s. Op één van de vijf slaapkamers staat overigens ook nog een televisie met Digitenne aansluiting en Blu-ray-speler om lekker in bed een film te kijken. Gasten kunnen gebruik maken van de collectie DVD's, waaronder diverse kinder DVD's. De keuken is ruim en is van alle moderne gemakken voorzien zoals een gasfornuis, combimagnetron, mini oven, moderne koelvriescombinatie, geïntegreerde afzuigkap en broodrooster. Ook staat er een eettafel met stoelen waar u gezellig kunt dineren. In de extra ruimte, die grenst aan de keuken staan een was-droogcombinatie en vaatwasser. Tot slot bevindt zich op de begane grond de badkamer met ruime douche en wastafel.

 

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers. Drie van deze slaapkamers beschikken over twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer heeft een eenpersoonsbed en onderschuifbed voor een 10e persoon. Op de begane grond bevindt zich nog een slaapkamer met één tweepersoonsbed en ingebouwde kast met strijkijzer en strijkplank. Drie slaapkamers zijn voorzien van een wastafel.

Speelgoed en een gratis WiFi verbinding zijn aanwezig. Ook geniet u van voldoende parkeerruimte bij de woning.

 

Gasten verblijven in het voorhuis dat grenst aan het huis van de eigenaren van de boerderij. Privacy is gewaarborgd doordat ieder een eigen toegang tot de boerderij heeft.

Te huur schitterende vakantiewoning voor 10 personen in Diever in de provincie Drenthe met gratis Wifi, honden toegestaan

Omgeving: Diever, Drenthe

 

Diever is een esdorp gelegen in Zuidwest Drenthe en grenzend aan het Nationaal Park Drents Friese Wold. Vroeger was Diever een zelfstandige gemeente samen met o.a. de omliggende kleinere dorpen Wapse, Wittelte en Zorgvlied. Sinds 1998 maakt Diever deel uit van de plattelandsgemeente Westerveld. Diever is vooral bekend om de openluchtuitvoeringen van het Shakespeare Theater Diever. Diever heeft veel te bieden voor een geslaagde vakantie of weekendje weg. In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd. Diever is klein genoeg om de dorpse sfeer en gemoedelijkheid van Drenthe te proeven en groot genoeg om lekker uit eten te gaan, uw boodschappen te doen of te genieten op een terrasje. Kortom voor ieder wat wils!

 

Tips en trips:

- Het hunebed in Diever

- Het onderduikershol in Diever

- Noorderdierenpark in Emmen

- Schaapskooi Ruinen

- Museumdorp Orvelte

- Zwembaden in Hoogeveen en Beilen

- Ponypark Slagharen

- Duinen Zathe Appelscha

- Verkeerspark te Assen.

 

Ligging 

 • Op het platteland
 • In het centrum van een dorp
 • Nabij bos
 • Nabij heide
 • Nabij dorp
 • Nabij viswater

Afstanden 

 • Strand: -
 • Meer: 5km
 • Ski gelegenheid: -
 • Supermarkt: 100m
 • Restaurant: 250m
 • Dorp/stadcentrum: 250m
 • Uitgaanscentrum: 250m
 • Luchthaven: -

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Pretpark
 • Vissen
 • Kanoën
 • Paardrijden
 • Zeilen
 • Wandelen
 • Midgetgolf
 • Fietsen
 • Voetbal
 • Tennis
 • Klimmen
 • Golf
 • Zwemmen

TTe huur schitterende vakantiewoning voor 10 personen in Diever in de provincie Drenthe met gratis Wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0