· 

Te huur Authentieke groepsaccommodatie voor 12 personen in Friesland met gratis Wifi, 1 hond toegestaan

Te huur Authentieke groepsaccommodatie voor 12 personen in Friesland met gratis Wifi, 1 hond toegestaan

Te huur Authentieke groepsaccommodatie voor 12 personen in Friesland met gratis Wifi ✅ 1 honden toegestaan!

Door 1 gasten beoordeeld met een 8.7 heerlijk!

 

Omschrijving

Deze prachtige groepsaccommodatie in een karakteristieke kop-hals-romp boerderij ligt vlakbij de Waddenzee in het prachtige Friesche dorp Niawier. Deze mooie boerderij is een uitstekende uitvalsbasis om de rust en ruimte van het Friese land te verkennen. Vanuit de boerderij zijn er diverse dagtrips te maken. Ook is er een uitgebreid netwerk van fietsroutes waar Niawier onderdeel van uitmaakt. Er zijn zowel fietskaarten als boekjes over de omgeving aanwezig op de boerderij. Uiteraard mag een dagje uit  naar Schiermonnikoog of Ameland niet ontbreken.

 

Bijzonderheden

- Bij een weekendverblijf tot zondagmiddag 17:00 uur geldt er een korting van EUR 200 op de huurprijs. U kunt dit tijdens het boekingsproces aangeven in de opmerkingen. De korting kan na ontvangst van uw factuur enkel nog in overleg met de huiseigenaar toegepast worden.

 

Algemeen 

 • Wasmachine
 • Wasdroger
 • Rookvrij

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Barbecue
 • Tuinmeubilair
 • Ligstoelen: 12
 • Kinderspeelplaats
 • Parkeergelegenheid
 • Garage
 • Tuin
 • Tuinstoelkussens
 • Zonnescherm
 • Picknicktafel

Ongeschikt voor 

 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen
 • Basisscholen

Extra services

 • Barbecue
Te huur Authentieke groepsaccommodatie voor 12 personen in Friesland met gratis Wifi, 1 hond toegestaan

Indeling: groepsaccommodatie FR1021 Niawier , Friesland

 

De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 12 personen. De gezellige woonkamer voorziet in diverse zitjes, eettafels, televisie, DVD-speler, Stereo/CD-speler, diverse spelletjes en leesboeken. Tevens vindt u hier twee slaapbanken. De volledig ingerichte keuken biedt u een koffiezetapparaat, waterkoker en combi-magnetron. In de bijkeuken vindt u een wasmachine en een droger. De badruimte bestaat uit drie douches, vijf wastafels en twee toiletten.

 

Dit familiehuis beschikt over vier slaapvertrekken. Op de begane grond vindt u – naast de badkamer - een bedsteekamer met vier tweepersoons bedstedes. Er zijn twee bedsteden aan beide kanten van de kamer, waarvan er twee aan de ene kant (boven elkaar) en twee aan de andere kant (boven elkaar). De bedsteden beschikken over eenpersoons dekbedden. Op de tussenverdieping vindt u een tweepersoonskamer met een tweepersoonsbed.

 

Daarnaast vindt u boven het voorhuis twee geschakelde familiekamers. Deze familiekamers zijn als volgt ingericht: familiekamer 1 beschikt over een groot tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en een babybedje. Er is tevens een wastafel aanwezig. Familiekamer 2 beschikt over een tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden en een babybedje. Op deze verdieping vindt u ook een toilet met wastafel. Op de overloop staat een bureau, waarop u volop informatie over de omgeving kunt vinden. Daarnaast is in het gehele familiehuis gratis wifi aanwezig.

 

Rondom de woning ligt een grote ruime tuin van ca. 3000m2. Deze prachtige besloten tuin is omgeven door oude muren, aarden wallen, heggen en oude lindes. Het ademt de serene sfeer van weleer toen in Niawier een van de rijkste kloosters van Friesland, Klooster van Sion, was gelegen.  In de tuin kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de natuur in alle seizoenen. De barbecue staat tot uw beschikking om nog extra te genieten van de lange zomeravonden met familie en/of vrienden.

 

Woonkamer 

 • Televisie
 • Video
 • Stereo
 • Kabeltelevisie
 • CD-speler
 • Radio
 • Spelletjes
 • Boeken
 • Centrale verwarming
 • Kinderstoel
 • Internet (gratis)
 • Airco
 • Bedbank
 • Duitse televisiezenders
 • Nederlandse televisiezenders

Keuken 

 • Magnetron
 • Afzuigkap
 • Kookstel (4-pits)
 • Oven
 • Mixer
 • Koffiezetapparaat
 • Koelkast
 • Waterkoker
 • Koel-vriescombinatie
 • Combimagnetron
 • Woonkeuken
 • Broodrooster
 • Sinaasappelpers
 • Vriezer
 • Wasmachine
 • Droger

Slaapkamer 

 • Linnenkast: 2
 • Wastafel: 6
 • Kamers met een tweepersoonsbed: 1
 • Kamers met drie bedden: 1
 • Kamers met vier bedden: 1
 • Kinderbed
 • Aantal slaapplaatsen: 17
 • Kamers met twee bedden: 1
 • Uitklapbed
 • Eenpersoons dekbedden: 11
 • Tweepersoons dekbedden: 3
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Bedstee: 4
 • Slaapzaal met 8 bedden
 • Boxspringbedden

Badkamer 

 • Föhn
 • Wastafel
 • Aantal douches: 3
 • Douche/toilet (gecombineerd)
 • Toilet
 • Aantal toiletten: 3
 • Aantal badkamers: 1

Geschikt voor

 • Bedrijfsuitjes
 • Bedrijfstrainingen
 • Workshops
 • Bedrijfsseminars
 • Cursussen
 • Personeelsuitjes
Te huur Authentieke groepsaccommodatie voor 12 personen in Friesland met gratis Wifi, 1 hond toegestaan

Omgeving: Niawier , Friesland

 

U kunt verschillende dagtochten maken. Je kunt ook prachtige fietstochten maken. Op de boerderij zijn er fietskaarten en boeken over het gebied. De eilanden Schiermonnikoog en Ameland zijn zeker een bezoekje waard. Lauwersmeer is een uniek natuurgebied, een nationaal park. Het werd opgericht in 1969 toen de Lauwerszee werd voltooid. Sindsdien is het Lauwersmeer de grootste toeristische trekpleister in de provincies Groningen en Friesland.

 

De stad Dokkum (bekend van Bonifatius) was ooit een havenstad, maar tegenwoordig is het een bekend pelgrimsoord. Een prachtig vestingstadje met een historische sfeer. Hier ben je in het verleden. In het noordelijke deel van de gemeente Friesland, direct aan de Waddenzee, ligt in het dorp Moddergat het museum 't Fiskershúske. In dit speciale openluchtmuseum vindt u herinneringen aan de kustvisserij en de visserijcultuur van vroeger. Het appartement is alleen in het weekend beschikbaar van vrijdag tot maandag of voor volledige weken van vrijdag tot vrijdag. De huurprijs is inclusief barbecue, beddengoed, koffie en thee, exclusief toeristenbelasting. Als u op zondag vertrekt in plaats van maandag, ontvangt u € 200, - korting. Rook is niet toegestaan. Huisdieren op aanvraag.

 

Ligging 

 • Op het platteland
 • In het centrum van een dorp
 • Rustig gelegen
 • Nabij dorp
 • Nabij een stad
 • Aan zee
 • Aan viswater

Afstanden 

 • Strand: 5000m
 • Meer: 5000m
 • Supermarkt: 5000m
 • Restaurant: 5000m
 • Dorp/stadcentrum: 5000m
 • Uitgaanscentrum: 5000m

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Vissen
 • Kanoën
 • Paardrijden
 • Zeilen
 • Wandelen
 • Midgetgolf
 • Fietsen
 • Surfen
 • Voetbal
 • Tennis
 • Golf
 • Zwemmen

Te huur Authentieke groepsaccommodatie voor 12 personen in Friesland met gratis Wifi, 1 hond toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0