· 

Te huur mooi wellness vakantiehuis voor 10 personen in Friesland met gratis Wifi

Te huur mooi wellness vakantiehuis voor 10 personen in Friesland met gratis Wifi

Te huur mooi wellness vakantiehuis voor 10 personen in Friesland met gratis Wifi ✅!

Door 13 gasten beoordeeld met een 9,3 heerlijk!

 

Omschrijving: groepsaccommodatie Oudehaske, Friesland

 

Deze superleuke groepsaccommodatie ligt in het mooie dorp Oudehaske. Bij de accommodatie beschikt u  over een traditionele sauna, zonnehemel en hottub. Het meer het Nannewiid en het bijbehorende natuurgebied welke vanuit de accommodatie via het water bereikbaar zijn, is zeker de moeite waard om te ontdekken. Op fietsafstand liggen verder een aantal grotere natuurgebieden (onder andere De Haskerveenpolder, landgoed Oranjewoud, het Oosterschar, De Deelen en de Haulsterbossen). In de zomer en de winter is mede dankzij het wellness gedeelte dit vakantiehuis zeer de moeite waard!.

 

Bijzonderheden

- Voor de hottub is gratis hout aanwezig bij de accommodatie.

 

Algemeen 

 • Rookvrij
 • Sauna

 

 

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Ligstoelen: 3
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin
 • Hottub
 • Sauna

Ongeschikt voor

 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen
 • Barbecue
Te huur mooi wellness vakantiehuis voor 10 personen in Friesland met gratis Wifi

Indeling: groepsaccommodatie Oudehaske, Friesland

 

Deze ruime en luxe vakantiewoning is geschikt voor 10 personen beschikt over een ruim opgezette sfeervolle woonkamer waar u met uw gezelschap heerlijk kunt vertoeven. In de keuken welke van alle gemakken is voorzien vindt u onder andere een vijfpits gasfornuis, oven, magnetron, koel/vries-combinatie, vaatwasser, koffiezetapparaat en een waterkoker. Het nodige keukengerei en het uitgebreide en volledige bestek, glas- en serviesgoed zijn voldoende voor 10 personen. 

 

Begane grond

Op de begane grond is een tweepersoons slaapkamer met tv en een éénpersoons slaapkamer, op de eerste verdieping vindt u drie tweepersoons slaapkamers en op de tweede verdieping bevindt zich nog een éénpersoons slaapkamer. De slaapkamers zijn comfortabel ingericht met boxspringsbedden. Op de begane grond is een badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is ook een separaat toilet. Op de eerste verdieping zijn nog twee douches en een ruimte voorzien van toilet en een dubbele wastafel.

 

In de kelder bevindt zich een recreatieruimte met onder andere een poolbiljart, televisie, voetbaltafel en ter ontspanning een zonnehemel.

De ruime en afgesloten wellnesstuin biedt veel privacy. In de tuin is het heerlijk vertoeven en kunt u genieten van een zonneterras met loungebanken, een traditionele sauna en van een hout gestookte hottub (hout inbegrepen). Ook zijn er diverse overdekte terrassen. Als gast heb je gedurende het seizoen gratis de beschikking over kano’s en waterfietsen, zodat je op ieder moment het recreatiemeer het Nannewiid per kano of waterfiets kunt verkennen.

 

Woonkamer 

 • Kabeltelevisie
 • Spelletjes
 • Boeken
 • Centrale verwarming
 • DVD-speler
 • Internet (gratis)

Keuken 

 • Magnetron
 • Afzuigkap
 • Oven
 • Vaatwasser
 • Koffiezetapparaat
 • Koelkast
 • Waterkoker
 • Koel-vriescombinatie
 • Combimagnetron
 • Kookstel (5-pits)
 • Kookeiland
 • Woonkeuken
 • Vriezer

Slaapkamer 

 • Linnenkast: 6
 • Kamers met één bed: 2
 • Aantal slaapplaatsen: 10
 • Kamers met twee bedden: 4
 • Aantal slaapkamers: 7
 • Boxspringbedden

Badkamer 

 • Wastafel
 • Aantal douches: 3
 • Aantal toiletten: 3
 • Aantal badkamers: 3

Geschikt voor

 • Bedrijfsuitjes
 • Bedrijfstrainingen
 • Workshops
 • Bedrijfsseminars
 • Cursussen
 • Personeelsuitjes
Te huur mooi wellness vakantiehuis voor 10 personen in Friesland met gratis Wifi

Omgeving: Oudehaske, Friesland

 

Het meer het Nannewiid en het daarbij behorende natuurgebied is de achtertuin van de accommodatie en is zeker de moeite waard om te ontdekken. Op fietsafstand liggen verder een aantal grotere natuurgebieden zoals de Haskerveenpolder, landgoed Oranjewoud, het Oosterschar, de Deelen en de Haulsterbossen.

 

Voor sportliefhebbers is er voor elk wat wils. In het Thialf kunt u in de wintermaanden terecht voor een recreatief rondje op de schaats of voor het bezoeken van een schaatswedstrijd. Bij golfclub het Heidemeer in Heerenveen of golfclub Burggolf in Sint Nicolaasga kunt u terecht voor een potje golf.

 

 

Het subtropische zwemparadijs Swimfun in Joure is de perfecte locatie voor een fantastische dag vol waterpret. Het zwembad is een heerlijke plek om een dagje te genieten. Naast het zwembad zijn er een aantal leuke extra’s, beleef spannende avonturen in de snelle wildwaterbaan, spetter van de verschillende glijbanen en leef je uit in de hoge golven van het golfslagbad. Verder is er een peuterbad en een buitenzwembad. 

 

Wie kent ze niet? De film en boeken van de Kameleon. In Terherne bevind zich het Kameleondorp waar je de avonturen van Hielke en Sietse kunt beleven en het 50’er jaren boerenleven kunt ervaren! Stap in de wereld van de schippers van de Kameleon en vaar mee in de kameleon, survival op het avontureneiland en slenter door de straten van Lenten. Voor jong en oud is er in het Kameleondorp voldoende te beleven.

 

Tips en trips:

- Klimpark Appelscha

- Midgetgolf Joure

- Paintball Sint Nicolaasga

- Attractiepark Duinenzathe in Appelscha

- Speelbos Joure

- Het Wouda Gemaal te Lemmer

 

Ligging 

 • In het centrum van een dorp
 • Nabij dorp

 

 

Afstanden 

 • Supermarkt: 2000km
 • Restaurant: 1000km
 • Dorp/stadcentrum: 500m

 

 

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Pretpark
 • Vissen
 • Kanoën
 • Paardrijden
 • Sauna
 • Wandelen
 • Midgetgolf
 • Fietsen
 • Surfen
 • Voetbal
 • Golf
 • Zwemmen

Te huur mooi wellness vakantiehuis voor 10 personen in Friesland met gratis Wifi

Reactie schrijven

Commentaren: 0