· 

Te huur Luxe particulier vakantiehuis voor 6 personen aan het riviertje de Raam in Noord Brabant met Wifi, honden toegestaan

Te huur Luxe particulier vakantiehuis voor 6 personen aan het riviertje de Raam in Noord Brabant met Wifi, honden toegestaan

Te huur prachtige groepsaccommodatie voor 12 personen in Noord Brabant,✅ met Wifi, honden toegestaan !

Door 7 gasten beoordeeld met een 9,4 heerlijk!

 

Omschrijving: vakantiehuis BRA002 Escharen, Noord-Brabant

 

Dit luxe en mooie vakantiehuis voor 6 personen is, voor iedereen die van rust, ruimte en het buitenleven houdt, een fantastische keuze. Dit royale vakantiehuis (twee onder één kap) ligt in een diepe tuin die grenst aan het riviertje ‘De Raam’. Bij het riviertje is een privévlonder waar je kunt vissen en genieten van het uitzicht. Vanuit de tuin wandel of vaar je met de klaarliggende kano’s de verborgen Raamvallei in, een natuurgebied dat vele kilometers ver strekt. Het vestingstadje Grave ligt twee km verderop en Nijmegen en Den Bosch zijn ook dichtbij.

 

Algemeen 

 • Wasmachine
 • Wasdroger
 • Rookvrij
 • Opmerking: €5.= per keer wasmachine/droger

Rond het vakantiehuis

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid
 • Tuin
 • Parasol

 

Te huur Luxe particulier vakantiehuis voor 6 personen aan het riviertje de Raam in Noord Brabant met Wifi, honden toegestaan

Indeling: vakantiehuis BRA002 Escharen, Noord-Brabant

 

U komt het vakantiehuis binnen via een eigen ingang. U komt binnen via de gang met garderobekast. De woonruimte (ongeveer 25m²) bestaat uit een woon- en eetkamer met twee twee-persoons zitbanken en een gemakkelijke stoel, twee leeslampen en een eettafel waar u met maximaal 6 personen plaats kunt nemen. In de woonkamer staat een televisie, CD- en DVD-speler en is er standaard internetaansluiting aanwezig. (Op verzoek, tegen meerkosten, kan er een computer voor u klaar worden gezet). De volledig ingerichte keuken beschikt over o.a. een gasfornuis, oven, magnetron, afwasmachine en koel/vries-combinatie. Er is voldoende servies, bestek en er zijn voldoende potten en pannen aanwezig om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Er zijn twee slaapkamers met beide twee één-persoons bedden (goede kwaliteit boxspring-bedden) en een royale kast. Indien u met vijf of zes personen komt, wordt er één of worden er twee bedden in de woonkamer bijgeplaatst. De ruime badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.

 

Via de woonruimte kunt u via de glazen schuifpui naar het terras. Het terras is voorzien van tuintafel, zes tuinstoelen en parasol. Beide vakantiehuizen zijn rolstoelvriendelijk. Er zijn geen drempels, extra brede deuren en de badkamer is extra ruim. Ieder huis heeft een eigen verwarmingsketel, er is vloerverwarming en er zijn radiatoren zodat u zelf de temperatuur kunt regelen. Ieder huis heeft een eigen ventilatiesysteem. De ramen zijn van dubbelglas en de muren zijn geïsoleerd zodat u geen last heeft van geluidshinder binnen uw eigen huis of van het aangrenzend gezamelijke ruimte. In de gezamenlijke ruimte tussen de twee vakantiehuizen kunt u gebruik maken van een spoelbak, wasmachine en droger. U kunt in overleg gebruik van deze ruimte U kunt in deze ruimte uw sportkleding uithangen of bijvoorbeeld uw wandelschoenen neerzetten.

 

Dit particuliere vakantieverblijf bestaat uit twee vakantiehuizen. De huizen zijn licht, ruim van opzet en comfortabel ingericht. Zij hebben ieder een eigen terras. U kunt daarnaast gebruik maken van de gemeenschappelijk, ruime tuin die grenst aan het riviertje "De Raam". 

 

In de huizen is standaard aanwezig:

- Zout en peper(molen), olijfolie en wijnazijn.

- Afwasmiddel en machineafwasmiddel, afwasborstel, schuursponsje, werkdoekje.

- Toiletpapier.

- Veger, dweil, stoffer en blik, emmer.

- Op verzoek plaatsen wij een kinderbedje, kinderstoel en/of kinderbox (gratis gebruik).

 

Woonkamer 

 • Televisie
 • Kabeltelevisie
 • Radio
 • Spelletjes
 • Boeken
 • Centrale verwarming
 • Internet (gratis)

Keuken 

 • Magnetron
 • Afzuigkap
 • Kookstel (4-pits)
 • Oven
 • Vaatwasser
 • Koffiezetapparaat
 • Waterkoker
 • Koel-vriescombinatie
 • Woonkeuken
 • Broodrooster

Slaapkamer 

 • Linnenkast: 2
 • Aantal slaapplaatsen: 6
 • Kamers met twee bedden: 2
 • Uitklapbed
 • Eenpersoons dekbedden: 6
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Boxspringbedden

Badkamer

 • Wastafel
 • Aantal douches: 1
 • Aantal toiletten: 1
 • Aantal badkamers: 1
Te huur Luxe particulier vakantiehuis voor 6 personen aan het riviertje de Raam in Noord Brabant met Wifi, honden toegestaan

Omgeving: Escharen, Noord-Brabant

 

De omgeving kent een afwisselend bos- akker- en rivierenlandschap.

U heeft volop keuze uit wandel- en fietsroutes.

Bij manege Gassel (3,5 km) kunt u paardrijlessen nemen en buitenritten maken. Voor kinderen worden ruiterkampen georganiseerd. Uw eigen paard kunt u daar laten overnachten.

Watersporters kunnen hun hart ophalen bij de Kraaijenbergse plassen, een watergebied dat zich over vele kilometers tot Cuijk  uitstrekt.

 

Het dorpscafé - restaurant "Het Dorstige Hert" en een cafetaria liggen op loopafstand.

De supermarkt bevindt zich op een afstand van ongeveer 1,5 kilometer. De oude vestingstad Grave (2 km) ademt de sfeer van vroeger met zijn smalle straatjes, pleintjes, monumentale gebouwen en deels bewaard gebleven vestigingsmuren langs de Maas.

Behalve de vele eet- en drinkgelegenheden vindt u er verrassend originele winkels. De vrije markt van Cuijk vindt u op 10 km afstand. Den Bosch, Nijmegen, de Mokerheide, de heuvels van Groesbeek en Berg en Dal, u vindt het allemaal binnen een straal van 20 kilometer.

U bevindt zich niet ver van Duitsland. Een bezoek aan bijvoorbeeld Kevelaer, een bijzonder bedevaartsoord, of Xanten, waar U ruïnes van een Romeinse vestingstad kunt bezichtigen, is de moeite waard.  

 

Wij kunnen u nog veel meer vertellen, over de vele vogels (zoals het ijsvogeltje, de wielewaal, koekoek, of leeuwerik) die u in de tuin of in de omgeving kunt horen en zien, de rust van het onontdekte land, de streekproducten die u langs de weg kunt kopen, de vriendelijke mensen. Liever nodigen wij u uit om deze verrassende omgeving, onze luxe vakantiewoningen en onze gastvrijheid zelf te ontdekken!

 

Ligging 

 • Op het platteland
 • Rustig gelegen
 • Aan een rivier
 • Nabij bos
 • Nabij dorp
 • Nabij viswater

Afstanden 

 • Dorp/stadcentrum: 3

 

 

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Vissen
 • Kanoën
 • Wandelen
 • Fietsen
 • Zwemmen

Te huur Luxe particulier vakantiehuis voor 6 personen aan het riviertje de Raam in Noord Brabant met Wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0