· 

Te huur vakantiewoning in het plaatsje Lagos- Algarve - Portugal 10 personen, met internet en zwembad

Te huur vakantiewoning in het plaatsje Lagos- Algarve - Portugal 10 personen, met internet en zwembad

Te huur vakantiewoning in het plaatsje Lagos- Algarve - Portugal 10 personen, met internet en zwembad

Op zoek naar een vakantiewoning  5 ***** voor 10 personen (+ 1 kind (0-2 jaar)) in het plaatsje Lagos - Algarve - in Portugal, met internet en zwembad, dan hebben wij voor u een geweldig vakantiewoning gevonden.

 

Omschrijving

 

Casa Monte Cristo FOUR

Deze vrijstaande villa nabij Lagos is ideaal voor grote families of bevriende gezinnen die samen op vakantie willen gaan. Casa Monte Cristo Four beschikt namelijk over vijf ruime slaapkamers, plek genoeg!

 

U beschikt over een groot privé-zwembad (12 x 6 m) met heerlijk zonneterras rondom en u hefet een prachtig uitzicht op de omgeving. Natuurlijk staan er ligbedden voor u klaar. Lekker luierend in de Portugese zon maakt u de plannen van de dag; een dagje winkelen in Lagos met als afsluiter een diner in één van de vele restaurants? Of toch een dagje toeren langs de prachtige kust met mooie stranden waar de Algarve zo bekend om staat?

 

Een dagje strand kan natuurlijk ook, dat van Praia da Luz ligt al op 4,5 km en het grote, lange zandstrand Meia Praia op 5 km.

Natuurliefhebbers gaan juist naar het noorden en ook de surfers zijn daar aan het juiste adres. Het prachtige strand (met surfschool) van Praia do Amado is ca. een half uur rijden, onderweg komt u dan al verschillende (surf)stranden tegen.

 

 

Aantal personen:10 + 1 kind (0-2 jaar)

Aantal huisdieren:0

Slaapkamers:5

Zwembad

Internet

Wasmachine

Vaatwasser

Niet Roken

 


Te huur vakantiewoning in het plaatsje Lagos- Algarve - Portugal 10 personen, met internet en zwembad

Indeling

 

 • Parterre
 • ingang
 • keuken
  • waterkoker
  • broodrooster
  • fornuis (5 kookplaten) (gas)
  • koffiezetapparaat
  • oven
  • magnetron
  • afwasmachine
  • koel-/vriescombinatie
  • wasmachine
  • airconditioning
 • woon/eetkamer
  • TV (flatscreen) (satelliet) (internationale zender(s))
  • eettafel
  • DVD-speler
  • airconditioning
  • terras
 • slaapkamer
  • 2 X 1-pers. bed
  • airconditioning
 • slaapkamer
  • 2 X 1-pers. bed
  • airconditioning
 • slaapkamer met badkamer
  • 2-pers. bed
  • douche
  • wastafel
  • toilet
  • airconditioning
 • slaapkamer met badkamer
  • 2-pers. bed
  • bad met douche
  • wastafel
  • toilet
  • airconditioning
  • terras
 • badkamer
  • douche
  • wastafel
  • toilet
 • toilet
  • wastafel
 • Op de 1e etage
 • slaapkamer met badkamer
  • 2-pers. bed
  • bad met douche
  • wastafel
  • toilet
  • balkon
  • airconditioning
 • Algemeen
 • terras (privé)
 • BBQ
 • parking
 • ligstoelen
 • parasol
 • zwembad (privé) (verwarmbaar) (inclusief deel voor peuters (diepte 50cm)) (12 x 6 m.)

 

Slaapkamers

 

Er zijn 5 ruime slaapkamers aanwezig, geschikt voor 10 personen.

Een kind 0- 2 jaar is ook nog mogelijk!

 

Opmerkingen

Bedden opgemaakt bij aankomst

Schoonmaak 1 keer per 7 nachten inbegrepen

Linnenwissel 1 keer per 7 nachten inbegrepen

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren

Parkeerplaatsen 3

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden

Huurlicentie: 13110/AL


RSS productfeed

Ferienhaus in Santa Luzia // Casa do Alambique (zo, 10 dec 2023)
Ontspanning en natuurbeleving! Als u op zoek bent naar rust en ontspanning, bent u hier aan het juiste adres: Het typische stenen huis van de regio ligt midden in het karakteristieke landschap van Pico, dat wordt gekenmerkt door lavasteen. Van de buitenkant, typisch lavastenen eilandhuis, van binnen comfortabel ingericht, straalt het kleine huis een echt gezellige sfeer uit. Op de binnenplaats nodigt een zit- en barbecueplek uit om buiten te eten. Hier kunt u ongestoorde uren doorbrengen, met goed zicht zelfs met uitzicht op de vulkanische kegel Montanha do Pico. De dichtstbijzijnde huizen zijn ver weg, maar zowel Madalena als São Roque do Pico zijn met de auto binnen enkele minuten gemakkelijk te bereiken. De brullende Atlantische golven liggen op slechts 400 meter afstand; Er zijn onder andere natuurlijke zwembaden in São Roque. EUR 435.00 Meer informatie
>> meer lezen

holiday home, Praínha de Baixo-Casa da Mó (Sun, 10 Dec 2023)
Gewoon ontspannen en genieten van de natuur: Traditioneel stenen huis omgeven door groen aan de noordkust van Pico. Het huis staat samen met een ander vakantiehuis op een omheind perceel van 1.100 vierkante meter in een landelijke omgeving. Geniet van het panoramische uitzicht over de groene heuvels en richting de Atlantische Oceaan. Verschillende elementen van de vroegere, traditionele manier van leven op het eiland zijn slim geïntegreerd in het interieur van het huis en onderstrepen het landhuiskarakter. Extra's inbegrepen: Op verbruik gebaseerde energiekosten, beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak, WiFi, welkomstpakket Activiteiten in de omgeving: Als u op zoek bent naar een sportieve uitdaging of een buitengewone ervaring, verken dan de natuur op de aangewezen wandelpaden of neem deel aan een walvis spotten excursie vanaf Madalena gedeelte. Degenen die het liever wat rustiger aan doen, kunnen vogels spotten, het walvisvaartmuseum in São Roque bezoeken of gewoon genieten van de Atlantische branding. EUR 435.00 Meer informatie
>> meer lezen

Holiday home Praínha de Baixo // Casa dos Rodeiros (Sun, 10 Dec 2023)
In direct contact met de natuur: Typisch regionaal, traditioneel stenen huis in een groene, landelijke omgeving in het noorden van het eiland Pico. Het huis staat samen met een ander vakantiehuis op een afgesloten terrein van 1.100 vierkante meter. De tuin met zitgelegenheid biedt voldoende ruimte om te ontspannen, te lezen of gewoon te genieten van het prachtige landschap en het uitzicht op de Atlantische Oceaan. De inrichting weerspiegelt het karakter van een landhuis met traditionele decoratieve elementen en zorgt voor een knus gevoel. De noordkust rond Praínha en São Roque do Pico inspireert zijn bezoekers onder meer met lavavelden, het Parque Florestal da Praínha en unieke uitzichten op de Atlantische Oceaan. Extra's inbegrepen: Op verbruik gebaseerde energiekosten, bedlinnen, handdoeken, eindschoonmaak, WiFi, welkomstpakket Activiteiten in de buurt: Het aanbod voor natuurliefhebbers en actieve sportliefhebbers is enorm op Pico: Afhankelijk van uw stemming kunt u wandelen op aangewezen wandelpaden, op excursie te observeren zeezoogdieren Neem deel aan Madalena, horloge vogels, ga fietsen of bezoek de wijnstreek "Zona de Adegas" in het noord-westen van het eiland en daarna ontspannen in de avond bij de open haard EUR 363.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienhäuser Adegas do Pico in Prainha // Adega T3 (Sun, 10 Dec 2023)
Een paradijs voor natuurliefhebbers: rustieke stenen huizen van verschillende afmetingen, comfortabel ingericht in de typische stijl van de regio, aan de noordkust van het eiland Pico in een landelijke omgeving, twaalf kilometer van de stad São Roque. Elk van de gerestaureerde huizen heeft een panoramisch uitzicht, ook op het naburige eiland São Jorge (sommige hebben zelfs uitzicht op zee). Een klein strand ligt op ongeveer 500 meter afstand, afhankelijk van de ligging van het huis; Afhankelijk van de locatie ligt een natuurzwembad op zo'n één tot twee kilometer afstand. Het op één na grootste eiland van de Azoren dankt zijn naam aan de gelijknamige vulkaan Pico, die bijna 2.400 meter hoog is. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden, het indrukwekkende landschap met lavavelden en als startpunt voor excursies om walvissen en dolfijnen te spotten. Activiteiten in de buurt: Het eiland Pico biedt een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten: wandelen langs de kust, fietsen of het groene eiland te paard ontdekken. De natuurlijke zwembaden van PoÇa Branca liggen op ongeveer 1,5 kilometer afstand. U kunt walvissen en dolfijnen spotten vanuit de haven van Madalena of een eilandtour maken naar Faial. Als u het liever rustig aan doet, kunt u ontspannen op het strand Praia do Canto da Areia. In het hoogseizoen worden er ter plaatse soms activiteiten aangeboden, zoals traditionele visserij of eigen kaasproductie. EUR 908.00 Meer informatie
>> meer lezen

Holiday homes Casas do Frade Lomba da Fazenda - H (Sun, 10 Dec 2023)
Rustieke, gerestaureerde stenen huizen met een prachtig panoramisch uitzicht in het rustige noordoosten van het eiland São Miguel, net boven het stadje Lomba da Fazenda. De negen huizen zijn individueel ontworpen en comfortabel ingericht met oog voor detail. Ze combineren de charme van traditionele stenen huizen met modern gemak. Geniet van de rust en originaliteit van dit gebied met prachtige uitzichten op de Atlantische Oceaan en het platteland, met kleine dorpjes, het groen van de bossen, heuvels en weilanden en indrukwekkende watervallen. Het natuurlijke zwembad van Boca da Ribeira is vlakbij. Activiteiten in de omgeving: In Lomba da Fazenda ligt het natuurpark Parque Endémico do Pelado, waar veel endemische soorten leven. Op de rondwandeling rond Lomba da Fazenda kunt u lange wandelingen maken en het prachtige kustlandschap rond de stad leren kennen. Actieve vakantiegangers kunnen wandelpaden van verschillende lengtes verkennen, fietsen, deelnemen aan observatieexcursies voor zeezoogdieren, vogels kijken, golfen of watersporten Mobiliteit: niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit Details: op verbruik gebaseerde energiekosten, Beddengoed, Handdoeken , Eindschoonmaak WiFi, welkomstpakket EUR 658.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienhäuser Adegas do Pico in Prainha // Adega T2 (Sun, 10 Dec 2023)
Een paradijs voor natuurliefhebbers: rustieke stenen huizen van verschillende afmetingen, comfortabel ingericht in de typische stijl van de regio, aan de noordkust van het eiland Pico in een landelijke omgeving, twaalf kilometer van de stad São Roque. Elk van de gerestaureerde huizen heeft een panoramisch uitzicht, ook op het naburige eiland São Jorge (sommige hebben zelfs uitzicht op zee). Een klein strand ligt op ongeveer 500 meter afstand, afhankelijk van de ligging van het huis; Afhankelijk van de locatie ligt een natuurzwembad op zo'n één tot twee kilometer afstand. Het op één na grootste eiland van de Azoren dankt zijn naam aan de gelijknamige vulkaan Pico, die bijna 2.400 meter hoog is. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden, het indrukwekkende landschap met lavavelden en als startpunt voor excursies om walvissen en dolfijnen te spotten. Activiteiten in de buurt: Het eiland Pico biedt een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten: wandelen langs de kust, fietsen of het groene eiland te paard ontdekken. De natuurlijke zwembaden van PoÇa Branca liggen op ongeveer 1,5 kilometer afstand. U kunt walvissen en dolfijnen spotten vanuit de haven van Madalena of een eilandtour maken naar Faial. Als u het liever rustig aan doet, kunt u ontspannen op het strand Praia do Canto da Areia. In het hoogseizoen worden er ter plaatse soms activiteiten aangeboden, zoals traditionele visserij of eigen kaasproductie. EUR 877.00 Meer informatie
>> meer lezen

Casa da Adega (Sun, 10 Dec 2023)
Casa do Pelourinho is een vrijstaande cottage op het grote landgoed Quinta de Chão de Zil. Enkele jaren geleden is de oude conciërgewoning verbouwd tot een comfortabele cottage met 2 slaapkamers. De huisdiervriendelijke woning is ideaal voor een gezin. In het nabijgelegen centrum (2 km) kun je terecht voor restaurants, supermarkten en een VVV-kantoor. Tevens vind je hier een openbaar zwembad. In de winter kun je op slechts 6 km afstand langlaufen. De cottage heeft een woonkeuken, een ruime badkamer en een privéterras. Je betreedt het 4 ha grote domein de Chão de Zil via een monumentale entree. De sympathieke Portugese eigenaren Carlos en Maria (Engels sprekend) bewonen zelf het 16e-eeuwse herenhuis op het landgoed. Als gast kun je gebruikmaken van het zwembad en je hebt toegang tot de prachtige, parkachtige tuin die het huis omgeeft. Openbaar vervoer vind je op 1 km van de cottage. EUR 519.00 Meer informatie
>> meer lezen

Serrado de Bouças (Sun, 10 Dec 2023)
Cottage Serrado de Bouças is één van de drie verblijfmogelijkheden op de quinta. De eigenaren kochten het van oudsher granieten huisje 22 jaar geleden als vakantieverblijf en hebben het door de jaren heen gerestaureerd en uitgebouwd. De cottage heeft 5 slaapkamers en 3 badkamers waardoor het ruimte biedt aan een groep van 10 personen, maar tegelijk is het ook weer zo intiem door indeling en inrichting dat het voor 2 personen ook heel geschikt is. De cottage staat tussen het groen en is omgeven door bloemen. Er zijn diverse (privé-)terrassen waar u in de schaduw van de wijnranken kunt relaxen met een goed boek en er is een groot zonneterras voor de zonaanbidders. Het zwembad ligt bij het huis van de eigenaren en wordt gedeeld met de eigenaren en de andere gasten van de quinta. EUR 1273.00 Meer informatie
>> meer lezen

Casa da Memória (Sun, 10 Dec 2023)
Dit unieke vakantiehuis in Arcozelo heeft 2 slaapkamers. Het is ideaal voor een gezin. Op de zuidelijk gelegen patio bij het zwembad kun je heerlijk van de zon genieten. Casa da Memória is een ideale uitvalsbasis om de Minho-streek in Noord-Portugal te verkennen. De prachtige zandstranden van Viana do Castelo liggen op een half uurtje rijden. Ponte de Lima, de oudste stad van Portugal, ligt vlakbij. Je vindt hier de beroemde tweewekelijkse markt en goede restaurantjes, waar je heerlijk traditioneel Portugees kunt eten. Voor cultuur en winkelen bezoek je steden als Porto, Braga met de beroemde Bom Jesus en Guimarães. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het ongerepte natuurreservaat Peneda do Gerês, waar diverse wandelroutes zijn uitgezet. De kleine, maar fijne vakantiewoning oogt ruimtelijk door de hoge plafonds. Via de binnentrap kom je op de begane grond, waar je de woonkamer met een compleet uitgeruste, open keuken aantreft. Er zijn maar liefst 2 badkamers. EUR 756.00 Meer informatie
>> meer lezen

Casa da Castanheta (Sun, 10 Dec 2023)
Deze vrijstaande vakantiewoning op een van origine wijnboerderij in Arcozelo heeft 3 slaapkamers. Het is ideaal voor wie met huisdieren op vakantie wil. De woning beschikt over een fijn privézwembad. Het huis is centraal gelegen. Het centrum (1,5 km) en het strand (22 km) zijn gemakkelijk te bereiken. Voor diverse restaurants, cafés en kleine supermarkten hoef je slechts 100 m te wandelen. Enkele jaren geleden is Casa da Castanheta gerestaureerd tot een comfortabel vakantiehuis. Op de begane grond is de woonkamer met een biljarttafel. Vanaf het overdekte terras heb je een mooi uitzicht op het zwembad en de tuin. Boven bevinden zich de 3 slaapkamers (waarvan 1 met badkamer ensuite), de badkamer en de ruime keuken. In de zomermaanden kun je buiten dineren bij het poolhouse, waar je op de barbecue of in de kitchenette heerlijke gerechten kunt bereiden. Het vakantiehuis biedt plezier voor groot én klein. Je kunt samen tafeltennissen, spelletjes spelen en daarna afkoelen in het zwembad. EUR 921.00 Meer informatie
>> meer lezen

Semi-detached house in Afife (Sun, 10 Dec 2023)
Liefdevol ingerichte geschakelde woning met zwembad en verzorgde tuin, op slechts een kilometer van het brede zandstrand en een bekend surfgebied. Het zwembad, waar u heerlijk kunt vertoeven, bevindt zich pal voor het overdekte terras van het vakantiehuis dat aan het huis van de verhuurder vastzit. Bewoning met 1 extra kind tot 10 jaar toegestaan. Activiteiten in de buurt: Maak uitstapjes naar het naburige, pittoreske stadje Viana do Castelo aan de Rio Lima of naar Caminha aan de monding van de Minho in de Atlantische Oceaan. Aan de overkant kunt u de veerboot van Caminha naar Spanje nemen. EUR 659.00 Meer informatie
>> meer lezen

Holiday homes Quinta dos Curubás Vila Franca do Ca (Sun, 10 Dec 2023)
Klein vakantiedorp met een familiale sfeer aan de zuidkust van het eiland SÃo Miguel! De quinta is gelegen op een terrein van 10.000 vierkante meter met bomen en goed onderhouden groen, vlakbij de voormalige eilandhoofdstad Vila Franca do Campo. Alle bungalows (inclusief twee geschakelde woningen) zijn gemaakt van grenenhout, zijn modern en comfortabel ingericht en hebben een indrukwekkend uitzicht op de zee, een kilometer verderop; de geschakelde woningen hebben gedeeltelijk zeezicht. Het kleine eiland IlhÉu de Vila Franca (natuurreservaat) ligt voor de kustlijn; in de zomermaanden is het eiland per veerboot te bereiken. Het charmante stadje Vila Franca do Campo biedt een breed scala aan recreatieve activiteiten, van watersporten tot excursies tot walvissen spotten. Details: Op verbruik gebaseerde energiekosten, bedlinnen, handdoeken, eindschoonmaak Welkomstpakket Activiteiten in de buurt: Een van de oudste kapellen op het eiland SÃo Miguel (uit de 15e eeuw) bevindt zich in de directe omgeving van de quinta. Maak een wandeling naar het centrum met zijn prachtige tuinen en historische gebouwen, of ontspan op het nabijgelegen strand. Er is een duikcentrum in de stad en iets verder weg een waterpark met zwembaden en glijbanen voor het hele gezin. Onvergetelijke bestemmingen voor uitstapjes zijn het beroemde Lagoa das Furnas en het Parque Terra Nostra met een verscheidenheid aan exotische planten en het thermale zwembad. U kunt unieke landschappen verkennen op talloze wandelpaden, te paard of op een fietstocht Niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit EUR 641.00 Meer informatie
>> meer lezen

Holiday home in Lomba da Fazenda (Sun, 10 Dec 2023)
Traditioneel stenen huis, gerenoveerd en zeer gezellig, ingericht met veel aandacht voor detail en met een fantastisch panoramisch uitzicht: een plek om je goed te voelen! Na spannende excursies sluit je hier de dag af bij de open haard of in je eigen tuin. Het huis is gelegen in het rustige noordoosten van São Miguel, een regio die indruk maakt door zijn originaliteit en vooral interessant is voor natuurliefhebbers.Extra's incl.: Op verbruik gebaseerde energiekosten, beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak, WiFi, welkomstpakket. Activiteiten in de buurt : Natuurzwembad 3 km. Het grootste eiland van de Azoren biedt een verscheidenheid aan natuurlijke schoonheden: bezoek het beroemde Lagoa das Furnas, het Parque Terra Nostra met zijn talrijke plantensoorten of de enorme krater van Sete Cidades, die dankzij goede vervoersverbindingen snel met de auto te bereiken is. Actieve vakantiegangers kunnen wandelpaden van verschillende lengtes verkennen, fietstochten maken, deelnemen aan excursies om zeezoogdieren te observeren, vogels kijken, golfen of watersporten. EUR 909.00 Meer informatie
>> meer lezen

Holiday village Nossa Senhora da Estrela - Lagoa / (Sun, 10 Dec 2023)
Het kleine, gezinsvriendelijke vakantiedorp met een gemeenschappelijk zwembad en een apart kinderbad ligt aan de zuidkust van het eiland São Miguel, ten oosten van Ponta Delgada. De modern ingerichte wooneenheden zijn omgeven door goed onderhouden tuinen. Strand, restaurants en winkels zijn binnen een paar minuten te bereiken. Geniet van de regionale specialiteiten in een van de vele visrestaurants in de stad Lagoa, maak wandelingen door het gevarieerde landschap van het grootste eiland van de Azoren, probeer de beroemde Cozido-stoofpot gekookt met aardwarmte en ervaar het levendige centrum van de Azoren - Ponta Delgada - met monumenten, musea en vele winkels. Activiteiten in de omgeving: De stad Lagoa staat bekend om zijn keramiekproductie en zijn talrijke visrestaurants. Tegenover de oude vissershaven ligt een badcomplex bestaande uit open natuurlijke zwembaden met toegang tot de zee. Ontdek adembenemende natuurlijke landschappen op talrijke wandelpaden of dompel je onder in een fascinerende onderwaterwereld die duikers van over de hele wereld aantrekt. EUR 408.00 Meer informatie
>> meer lezen

holiday home, Santa Bárbara-Villa Mariense, max. 4 (Sun, 10 Dec 2023)
Pure ontspanning in een comfortabele sfeer! Een fantastisch uitzicht op de Atlantische Oceaan vanaf het gedeeltelijk overdekte terras laat u het dagelijkse leven vergeten. Het in 2017 opgeleverde vakantiehuis is idyllisch gelegen aan de noordoostkust van Santa Maria en biedt een geslaagde combinatie van traditionele elementen en modern comfort: de voor de regio typische witte muren en blauwe raam- en deurkozijnen zijn slim gecombineerd met een modern en comfortabel interieur. Activiteiten in de buurt: Slechts ongeveer 100 km scheiden SÃo Miguel van het kleinere naburige eiland Santa Maria. Het meest zuidelijke eiland van de Azoren biedt gemarkeerde wandelpaden en met Praia Formosa ook een heerlijk zandstrand. Voor enthousiaste duikers worden er duiktrips aangeboden vanuit SÃo LourenÇo. Het uitzicht vanaf het uitkijkpunt Miradouro da Macela over de baai van Praia Formosa is onvergelijkbaar. Cultuurliefhebbers zullen zeker een bezoek brengen aan de hoofdstad Vila do Porto met zijn historische monumenten zoals het fort uit de 17e eeuw Note: 1 bedroom closed. EUR 1599.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienhäuser Adegas do Pico in Prainha // Adega T2 (Sun, 10 Dec 2023)
Een paradijs voor natuurliefhebbers: rustieke stenen huizen van verschillende afmetingen, comfortabel ingericht in de typische stijl van de regio, aan de noordkust van het eiland Pico in een landelijke omgeving, twaalf kilometer van de stad São Roque. Elk van de gerestaureerde huizen heeft een panoramisch uitzicht, ook op het naburige eiland São Jorge (sommige hebben zelfs uitzicht op zee). Een klein strand ligt op ongeveer 500 meter afstand, afhankelijk van de ligging van het huis; Afhankelijk van de locatie ligt een natuurzwembad op zo'n één tot twee kilometer afstand. Het op één na grootste eiland van de Azoren dankt zijn naam aan de gelijknamige vulkaan Pico, die bijna 2.400 meter hoog is. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden, het indrukwekkende landschap met lavavelden en als startpunt voor excursies om walvissen en dolfijnen te spotten. Activiteiten in de buurt: Het eiland Pico biedt een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten: wandelen langs de kust, fietsen of het groene eiland te paard ontdekken. De natuurlijke zwembaden van PoÇa Branca liggen op ongeveer 1,5 kilometer afstand. U kunt walvissen en dolfijnen spotten vanuit de haven van Madalena of een eilandtour maken naar Faial. Als u het liever rustig aan doet, kunt u ontspannen op het strand Praia do Canto da Areia. In het hoogseizoen worden er ter plaatse soms activiteiten aangeboden, zoals traditionele visserij of eigen kaasproductie. EUR 774.00 Meer informatie
>> meer lezen

Freixo de espada c (Sun, 10 Dec 2023)
Vakantiewoning voor twee personen met een indrukwekkend uitzicht op de schilderachtige Douro. U verblijft in het uiterste noordoosten van Portugal, waar de rivier de Douro de grens vormt met buurland Spanje. In de prachtige, bergachtige natuur bevindt u zich in een nationaal park direct aan de rivieroever, zodat u direct vanaf het gemeenschappelijke terras kunt genieten van een indrukwekkend panoramisch uitzicht. De flat is compact, gezellig en praktisch uitgerust, zodat u ook op regenachtige dagen graag binnen verblijft. Als u zin heeft om naar buiten te gaan, kunt u op het terras of direct bij de rivier eten, wandelen in het nationale park of een bad nemen. De rivier, die vooral ten noorden van u door een adembenemende vallei stroomt, heeft een bijna majestueuze rust over zich die u zeker zult voelen. Verheug u op veel rust en ontspanning in dit chique appartement op een prachtige locatie. EUR 640.00 Meer informatie
>> meer lezen

Freixo de espada c (Sun, 10 Dec 2023)
Vakantiewoning voor twee personen met een indrukwekkend uitzicht op de schilderachtige Douro. U verblijft in het uiterste noordoosten van Portugal, waar de rivier de Douro de grens vormt met buurland Spanje. In de prachtige, bergachtige natuur bevindt u zich in een nationaal park direct aan de rivieroever, zodat u direct vanaf het gemeenschappelijke terras kunt genieten van een indrukwekkend panoramisch uitzicht. De flat is compact, gezellig en praktisch uitgerust, zodat u ook op regenachtige dagen graag binnen verblijft. Als u zin heeft om naar buiten te gaan, kunt u op het terras of direct bij de rivier eten, wandelen in het nationale park of een bad nemen. De rivier, die vooral ten noorden van u door een adembenemende vallei stroomt, heeft een bijna majestueuze rust over zich die u zeker zult voelen. Verheug u op veel rust en ontspanning in dit chique appartement op een prachtige locatie. EUR 640.00 Meer informatie
>> meer lezen

Holiday home in Praínha - Pico - Azores / Casa da (Sun, 10 Dec 2023)
Onthaasten in een groene, landelijke omgeving; Dit traditionele stenen huis met twee verdiepingen ligt aan de noordkust van Pico en is geschikt voor 2 personen. De deels rustieke inrichting onderstreept het gezellige landhuiskarakter. Het natuurlijke zwembad van Poça Branca ligt op slechts 1,2 km afstand; een klein strand met een strandbar ligt op 2,7 km afstand. Het eiland Pico biedt natuurliefhebbers tal van vrijetijdsactiviteiten: ga wandelen op gemarkeerde wandelpaden van verschillende moeilijkheidsgraden, maak kennis met de Zona de Adegas, het wijnbouwgebied met de karakteristieke wijnboerenhuizen, en neem misschien deel aan een excursie om te observeren zeezoogdieren. EUR 363.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienhäuser Adegas do Pico in Prainha / Adega T1 (Sun, 10 Dec 2023)
Een paradijs voor natuurliefhebbers: rustieke stenen huizen van verschillende afmetingen, comfortabel ingericht in de typische stijl van de regio, aan de noordkust van het eiland Pico in een landelijke omgeving, twaalf kilometer van de stad São Roque. Elk van de gerestaureerde huizen heeft een panoramisch uitzicht, ook op het naburige eiland São Jorge (sommige hebben zelfs uitzicht op zee). Een klein strand ligt op ongeveer 500 meter afstand, afhankelijk van de ligging van het huis; Afhankelijk van de locatie ligt een natuurzwembad op zo'n één tot twee kilometer afstand. Het op één na grootste eiland van de Azoren dankt zijn naam aan de gelijknamige vulkaan Pico, die bijna 2.400 meter hoog is. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden, het indrukwekkende landschap met lavavelden en als startpunt voor excursies om walvissen en dolfijnen te spotten. Activiteiten in de buurt: Het eiland Pico biedt een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten: wandelen langs de kust, fietsen of het groene eiland te paard ontdekken. De natuurlijke zwembaden van PoÇa Branca liggen op ongeveer 1,5 kilometer afstand. U kunt walvissen en dolfijnen spotten vanuit de haven van Madalena of een eilandtour maken naar Faial. Als u het liever rustig aan doet, kunt u ontspannen op het strand Praia do Canto da Areia. In het hoogseizoen worden er ter plaatse soms activiteiten aangeboden, zoals traditionele visserij of eigen kaasproductie. EUR 491.00 Meer informatie
>> meer lezen

Holiday home in Lomba da Fazenda (Sun, 10 Dec 2023)
Een geweldig panoramisch uitzicht op de bergen en de Atlantische Oceaan! Het ruime vakantiehuis met drie slaapkamers en badkamers biedt voldoende ruimte voor uw vakantie. Vanaf het terras kunt u een fantastisch uitzicht verwachten. In het noordoosten van São Miguel, in Lomba da Fazenda, kun je even uitrusten, genieten van de rust en de natuur. Het "groene eiland", van vulkanische oorsprong, maakt indruk met zijn unieke landschap. Meerlandschappen, bossen en kustpaden zijn ideaal voor afwisselende wandelingen. Op slechts 4 km van uw vakantiehuis bevindt zich een natuurzwembad dat zeker een bezoek waard is. Extra's inbegrepen: welkomstpakket, wifi, energiekosten op basis van verbruik, beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak Activiteiten in de buurt: Plan zeker een uitstapje naar het kuuroord Furnas; bezoek de bronnen van Furnas en het paradijselijke park Terra Nostra, dat je het hele jaar door uitnodigt om te baden met 38 graden warm water en een grote verscheidenheid aan planten herbergt. EUR 1429.00 Meer informatie
>> meer lezen

Casita da Lavandeira (Sun, 10 Dec 2023)
Dit aangename vakantiehuis in Lugar Sao Pedro heeft 1 slaapkamer. Het is ideaal voor een stel met een huisdier dat op zoek is naar rust en natuur. Vanaf het terras heb je een mooi uitzicht. Het vakantiehuis ligt op zo'n 10 minuten van het pittoreske Ponte de Lima, ook wel de oudste stad van Portugal genoemd. De stad Porto ligt op 83 km en is ook een bezoek meer dan waard. De rustige, brede zandstranden van Afife (30 minuten rijden) zijn vanwege de hoge golven een waar paradijs voor surfers en bodyboarders. Eveneens op zo'n 30 minuten rijden vind je het natuurreservaat Serra do Gerez. Hier kun je wandelen en genieten van spectaculaire vergezichten en natuurschoon. De vakantiewoning is bescheiden van formaat, maar zeer compleet ingericht en van alle gemakken voorzien voor 2 personen. In de woonkamer vind je een sfeervolle open haard. Je geniet op dit vakantieadres van een heerlijk verblijf in de bergen. Er kunnen 2 huisdieren met je mee en WiFi is gratis. EUR 452.00 Meer informatie
>> meer lezen

Mira (Sun, 10 Dec 2023)
Dit charmante villa-appartement in Penafiel heeft 1 slaapkamer en is ideaal voor een stel. Er is een gemeenschappelijk zwembad waarin je 's zomers verkoeling kunt zoeken. De omgeving staat bekend om zijn natuurlijke bronnen die ons voorzien van het wat voor zowel huishoudelijk gebruik alsook voor het zwembad. Op ongeveer 40 km afstand vind je de leuke stad Porto. Appartement Mira ligt op een rustige plek in de villa die de eigenaren van Quinta Serrado de Bouças enkele jaren geleden hebben laten bouwen. Het appartement is compact, maar heeft alles: een zitgedeelte met een eettafel, een comfortabele bank en stoelen, een slaapkamer en suite met goed bed van 2 m lengte, een adequate kitchenette met alle keukengerei voor het bereiden van een maaltijd, een goede badkamer en een privéterras aan de voorzijde. Dit appartement is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige omgeving (de Douro-vallei) of steden als Porto en Guimarães. EUR 388.00 Meer informatie
>> meer lezen

Freixo de espada c (Sun, 10 Dec 2023)
Vakantiewoning voor twee personen met een indrukwekkend uitzicht op de schilderachtige Douro. U verblijft in het uiterste noordoosten van Portugal, waar de rivier de Douro de grens vormt met buurland Spanje. In de prachtige, bergachtige natuur bevindt u zich in een nationaal park direct aan de rivieroever, zodat u direct vanaf het gemeenschappelijke terras kunt genieten van een indrukwekkend panoramisch uitzicht. De flat is compact, gezellig en praktisch uitgerust, zodat u ook op regenachtige dagen graag binnen verblijft. Als u zin heeft om naar buiten te gaan, kunt u op het terras of direct bij de rivier eten, wandelen in het nationale park of een bad nemen. De rivier, die vooral ten noorden van u door een adembenemende vallei stroomt, heeft een bijna majestueuze rust over zich die u zeker zult voelen. Verheug u op veel rust en ontspanning in dit chique appartement op een prachtige locatie. EUR 640.00 Meer informatie
>> meer lezen

Freixo de espada c (Sun, 10 Dec 2023)
Vakantiewoning voor twee personen met een indrukwekkend uitzicht op de schilderachtige Douro. U verblijft in het uiterste noordoosten van Portugal, waar de rivier de Douro de grens vormt met buurland Spanje. In de prachtige, bergachtige natuur bevindt u zich in een nationaal park direct aan de rivieroever, zodat u direct vanaf het gemeenschappelijke terras kunt genieten van een indrukwekkend panoramisch uitzicht. De flat is compact, gezellig en praktisch uitgerust, zodat u ook op regenachtige dagen graag binnen verblijft. Als u zin heeft om naar buiten te gaan, kunt u op het terras of direct bij de rivier eten, wandelen in het nationale park of een bad nemen. De rivier, die vooral ten noorden van u door een adembenemende vallei stroomt, heeft een bijna majestueuze rust over zich die u zeker zult voelen. Verheug u op veel rust en ontspanning in dit chique appartement op een prachtige locatie. EUR 640.00 Meer informatie
>> meer lezen

Te huur vakantiewoning in het plaatsje Lagos- Algarve - Portugal 10 personen, met internet en zwembad

Reactie schrijven

Commentaren: 0