· 

Te huur vakantiewoning in de Eifel, Duitsland voor 6 personen, met internet, sauna en solarium, hond toegestaan

Te huur vakantiewoning in de Eifel, Duitsland voor 6 personen, met internet, sauna en solarium, hond toegestaan

Te huur vakantiewoning in de Eifel, Duitsland voor 6 personen, met internet, sauna en solarium, hond toegestaan

Op zoek naar een vakantiewoning  5 ***** voor 6 personen (+ 1 kind (0-2 jaar)) in de Eifel - Duitsland, met internet, sauna en solarium, dan hebben wij voor u een geweldig vakantiewoning gevonden.

 

Omschrijving

  

Villa Eifelpark Kronenburger See 1

Eifelpark Kronenburger See heeft een groot aanbod accommodaties. De comfortabele 4-pers. bungalow (DE-3426) en 6-pers. bungalow (DE-53949-06) zijn eenvoudig, maar verzorgd ingericht. De luxere types zijn er in 6-pers. (DE-5979), 8-pers. (DE-5980) en 12-pers. (DE-5981) varianten.

Alle luxe types zijn voorzien van een privé sauna en de 6-pers. is zelfs uitgerust met een whirlpool en solarium. Groot voordeel in de luxe villa's, is dat elke slaapkamer over een eigen badkamer beschikt. Natuurlijk mag een ruime veranda met tuinmeubilair niet ontbreken. Vanuit deze woning heb je uitzicht over het dal en het meer. Tevens is de ruime tuin ideaal voor de kinderen om te spelen. Door het gevarieerde aanbod geniet je van een accommodatie 'op maat'.

 

Aantal personen: 6 + 1 kind (0-2 jaar)

Aantal huisdieren:1

Slaapkamers: 3

Internet

Sauna

Solarium

Vaatwasser

Niet Roken

 


Te huur vakantiewoning in de Eifel, Duitsland voor 6 personen, met internet, sauna en solarium, hond toegestaan

 Indeling

 • Parterre
 • hal
  • toilet
 • woonkamer
  • TV
  • open haard
 • open keuken
  • 2 X koffiezetapparaat (filtermaling) (pads)
  • combimagnetron
  • afwasmachine
 • slaapkamer met badkamer
  • 2 X 1-pers. bed
  • douche
  • toilet
 • tuindeuren
 • Op de 1e etage
 • slaapkamer met badkamer
  • 2 X 1-pers. bed
  • douche
  • toilet
 • slaapkamer met badkamer
  • 2 X 1-pers. bed
  • douche
  • toilet
 • relaxruimte
  • bubbelbad
  • zonnebank / solarium
  • sauna
 • serre/veranda
 • Algemeen
 • verwarming (elektrisch)
 • tuinmeubilair
 • parking

Slaapkamers

 

Er zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig, geschikt voor 6 personen.

Een kind 0- 2 jaar is ook nog mogelijk!

 

Opmerkingen

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven.

U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen.

 

Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden.

Huisdieren zijn altijd op aanvraag en met verplichte eindschoonmaak.

Kosten ter plaatse

 

Inclusief

 • Calamiteitenfonds
 • Boekingskosten
 • Wifi

Verplicht

 • Borgsom€ 65 (U dient de borg contant te betalen bij aankomst) per verblijf
 • Eindschoonmaak€ 120 per verblijf
 • Bedlinnen€ 7 p.p./verblijf per persoon
 • Bedlinnen€ 7,25 p.p./verblijf per persoon
 • Toeristen-belasting€ 3/persoon/nacht (Indicatie)

Optioneel

 • Badlinnen  Mogelijkheid tot huren, € 4,75 p.p./verblijf per persoon
 • Keukenlinnen  Mogelijkheid tot huren, € 4,75/verblijf per verblijf
 • Kinderbed  € 7,95/verblijf
 • Kinderstoel  € 7,95/verblijf
 • Linnengoed  Extra badlinnen wissel € 4,75 p.p. per persoon

Overig

 

Huisdieren  Max. 1; € 5,75/nacht (Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid)

 


RSS productfeed

Lembruch/Dümmer See (do, 09 jul 2020)
Ingebed in een prachtig natuurlijk landschap, ligt het vakantiepark Marissa met zijn hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen direct aan de oevers van het meer van Dümmer. Breng hier uw Scandinavische vakantie door en geniet van een eersteklas vakantieverblijf met familie, partner of vrienden. Vakantiepark Marissa biedt voor elke smaak de juiste accommodatie. Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 6 personen en is comfortabel en modern ingericht. Hier vindt u designmeubels van het merk HAY. Er zijn twee aparte slaapkamers en een galerij in het woongedeelte met twee extra bedden. Op een van de twee terrassen is altijd plek om te zonnen of om samen met het gezin te ontbijten. Twee badkamers zorgen voor voldoende privacy voor alle passagiers. In uw privésauna kunt u zich opwarmen en ontspannen na een lange wandeling over het Dümmer-meer. Om u zich tijdens uw vakantie bijzonder comfortabel te laten voelen, legt het vakantiepark Marissa veel nadruk op Scandinavische stijl en hoogwaardige meubels. U kunt uw favoriet voor vakantie kiezen uit drie verschillende designlijnen. De designlijn "Skagen" overtuigt met heldere vormen en frisse kleuren en brengt maritieme flair in uw vakantieverblijf. De objecten op vakantiepark Marissa bevinden zich in een van de zeven liefdevol gecreëerde natuurwerelden. Deze weerspiegelen de diverse aard van de omgeving en zijn individueel ontworpen. Uw accommodatie bevindt zich in de natuurlijke wereld "aan het strand", vlakbij het meer. Tussen duinen en strandgras zijn er slechts een paar stappen van hier naar het strandgedeelte. Het Dümmer-meer trekt aan met zijn gevarieerde landschap van bossen en hoge en lage heide. Sportvissers en vogelliefhebbers zullen ook blij zijn met het natuurpark Dümmer. Op vakantiepark Marissa is veel te beleven: fietstochten, zonnebaden op het strandgedeelte, excursies per zeilboot of kano evenals surflessen en peddelsurfen in de surfschool. In de winter kunt u schaatsen of ijszeilen op het bevroren meer. Als hoogtepunt is er een sauna aan het meer met een prachtig uitzicht op het water (tegen betaling). Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van het unieke uitzicht. Eind 2021 komt er een grote wellness- en binnenruimte. In het sport- en actiecentrum zijn er vrijetijdsactiviteiten voor het hele gezin en de binnenspeeltuin zal kinderen bekoren. Op het dakterras van de wellnessruimte met binnen- en buitenzwembaden en een ruime saunaruimte komt u heerlijk tot rust. Het hart van het park wordt het grote plein aan het meer. Naast de parkeerplaats bij het pand zijn er ook openbare parkeerplaatsen beschikbaar in de voorziening. Afhankelijk van beschikbaarheid zijn deze gratis te gebruiken. Andere eigenschappen: DE-16748-450 (huizen) en DE-16834-950 (appartementen). *** Houd er rekening mee dat het vakantiepark Marissa nog in aanbouw is. Sommige delen van het vakantiepark zijn nog in aanbouw en er zijn bouwactiviteiten in de omgeving van het vakantieverblijf. Sommige recreatieve voorzieningen zijn nog niet voltooid. *** EUR 372.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 09 Jul 2020)
Ingebed in een prachtig natuurlijk landschap, ligt het vakantiepark Marissa met zijn hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen direct aan de oevers van het meer van Dümmer. Breng hier uw Scandinavische vakantie door en geniet van een eersteklas woonervaring met familie, partner of vrienden. Het appartement op de begane grond is geschikt voor vier personen en heeft twee aparte slaapkamers: een met een tweepersoonsbed en een met een stapelbed (matrasbreedte stapelbed: 70x190 cm). Door de kamerhoge ramen zijn de kamers helder en overspoeld met licht en zijn er twee televisies beschikbaar. Het appartement is onder andere uitgerust met designmeubels van het merk HAY. De woonkamer is uitgerust met een eettafel, de kitchenette en een kleine bank. Een ruime zithoek voor alle passagiers is niet beschikbaar, dus dit appartement is ideaal voor gezinnen die veel tijd in de natuur doorbrengen en excursies maken rond het meer van Dümmer. Op het terras kunt u samen op warme zomerdagen ontbijten en 's ochtends genieten van de eerste zonnestralen. Zodat u zich tijdens uw vakantie bijzonder comfortabel kunt voelen, legt het vakantiepark Marissa veel nadruk op Scandinavische stijl en meubilair van hoge kwaliteit. U kunt uw favoriet voor vakantie kiezen uit drie verschillende ontwerplijnen. De designlijn “Skagen” maakt indruk met heldere vormen en frisse kleuren, waardoor uw vakantieobject een maritieme flair krijgt. De objecten in het vakantiepark bevinden zich in een van de zeven liefdevol gecreëerde natuurlijke werelden. Deze weerspiegelen de diverse aard van de omgeving en zijn individueel ontworpen. Uw accommodatie ligt in de natuurlijke wereld "in het bos", waar u schaduwrijke pijnbomen en berken vindt. Er is veel te beleven op vakantiepark Marissa: fietstochten, zonnebaden op het strandgedeelte, zwemmen, tochten per zeilboot of kano, surfcursussen en staand peddelen in de surfschool. In de winter kunt u schaatsen of ijszeilen op het bevroren meer. Als hoogtepunt is er een meersauna met een prachtig uitzicht op het water (tegen betaling). Hier kunt u ontspannen en genieten van het unieke uitzicht. Eind 2021 wordt een groot wellness- en binnengebied gecreëerd. In het sport- en actiecentrum zijn er recreatieve activiteiten voor het hele gezin en de overdekte speeltuin laat de ogen van kinderen stralen. U kunt ontspannen op het dakterras van het wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembaden en een ruime saunaruimte. Het hart van het park wordt het grote plein aan het meer. Naast de parkeerplaats bij de accommodatie, zijn er ook openbare parkeerplaatsen beschikbaar in de faciliteit. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen deze gratis worden gebruikt. Andere eigenschappen: DE-16748-450 (huizen) en DE-16834-950 (appartementen). De foto's kunnen voorbeelden van leven zijn. Alle objecten zijn van hoge kwaliteit en Scandinavische meubels, kleuren en design van de meubels kunnen enigszins variëren. *** Houd er rekening mee dat het vakantiepark Marissa nog in aanbouw is. Sommige delen zijn nog in aanbouw en er zijn bouwactiviteiten in de omgeving van het vakantieobject. Sommige recreatieve voorzieningen zijn nog niet voltooid. *** EUR 312.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 09 Jul 2020)
"In de prachtige natuurlijke omgeving van Marissa vindt u dit vakantiepark met hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen, direct aan de oever van het meer Dumber. Breng uw Scandinavische vakantie hier door en geniet van een eersteklas ervaring met uw familie, partner of vrienden. Het Marissa Holiday Park biedt de juiste accommodatie voor elke smaak. Uw hoogwaardig ingerichte appartement is eenvoudig te bereiken via een lift en een portiek. De inirchting bestaat uit designe meubels van het merk HAY. Het studio- appartement biedt ruimte aan 2 personen en beschikt over tweepersoonsbed in de gecombineerde woon-/ eetkamer. Door de grote ramen zijn de ruimtes licht. Op het balkon kunt u genieten van de eerste zonnestralen in de ochtend, het schitterende zicht op het afwisselende landschap en de Dummer See. Om u het meeste comfort te geven tijdens uw vakantie, legt het Marissa Holiday Park veel nadruk op de Scandinavische stijl en hoogwaardige apparatuur. Er zijn drie verschillende types , de keuze ligt bij u. Het type "Skagen" heeft gebruik gemaakt van frisse kleuren en heldere vormen waardoor er een maritieme sfeer heerst in het appartement. De accommodaties op het Marissa park zijn gelegen in een van de zeven, met liefde aangelegde, natuurwerelden. Deze zijn een weerspiegeling van de veelzijdige natuurlijke omgeving. Ze hebben allemaal een eigen inrichting. Uw accommodatie is gelegen in de wereld “ am Strand” in de buurt van het meer. Gelegen tussen de duinen en het helmgras is het maar enkele stappen naar het strand. De Dümmer See biedt een gevarieerd landschap bestaande uit bossen en hoog- en laagveen. Sportvissers en vogelaars zullen ook dol zijn op het natuurpark Dümmer. In Marissa park is genoeg te doen: fietsen, zonnebaden op het strand, zwemmen, excursies per zeilboot of kano, surflessen en stand up peddelen in de surf school. In de winter kunt u schaatsen of ijszeilen op het bevroren meer. Als hoogtepunt is er een meer-sauna met een prachtig uitzicht op het water (tegen betaling). Hier kunt u ontspannen terwijl u geniet van het uitzicht. Na de voltooiing, eind 2021, zal een groot wellness- en binnengebied beschikbaar zijn. Het sport- en actiecentrum zal plezier bieden aan het hele gezin en de binnenspeeltuin is ideaal voor de kinderen. Op het dakterras van het wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembad en een ruim saunalandschap kan je, als alles klaar is, ontspannen. Het hart van het park wordt het grote plein aan het meer. Hier zijn verschillende gastronomische bedrijven, een fietsverhuur en een bakkerij gepland. Als je de omgeving wilt verkennen, bieden de vele mooie dorpjes en de steden Osnabrück, Bremen of Hannover de mogelijkheid. Talloze evenementen zoals "de Dumber-brennt" brengen de toeristen in vervoering. Naast de parkeerplaats op de accommodatie is er een openbare parkeergelegenheid beschikbaar bij het park. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen deze gratis worden gebruikt. Verdere objecten: DE-16748-450 (huizen) en DE-16834-950 (appartementen). De foto's kunnen voorbeeldfoto´s zijn. Alle accommodaties zijn van hoge kwaliteit en Scandinavische stijl, kleuren en ontwerp van het decor kunnen enigszins variëren. *** Houd er rekening mee dat het Marissa-vakantiepark nog in aanbouw is. Sommige delen van het vakantiepark zijn nog in aanbouw waardoor er bouwactiviteiten plaats kunnen vinden in de omgeving van het vakantiehuis. De recreatieve voorzieningen zijn deels nog niet klaar. *** EUR 202.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 09 Jul 2020)
In de prachtige natuurlijke omgeving van Marissa vindt u dit vakantiepark met hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen, direct aan de oever van het meer Dumber. Breng je Scandinavische vakantie hier door en geniet van een eersteklas ervaring met je familie, partner of vrienden. Het Marissa Holiday Park biedt de juiste accommodatie voor elke smaak. Het vakantieappartement op de begane grond biedt ruimte aan maximaal 4 personen en beschikt over twee aparte slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met een stapelbed voor kinderen (matrasmaat stapelbed 70x190 cm) . Door de grote ramen zijn de ruimtes licht. Er zijn twee televisies. De inrichting bestaat uit designe meubels van het merk HAY. De kleine woonkamer heeft een eettafel, een keukenblok en een kleine bank. Ondanks dat er geen echte woonkamer is is het appartement geschikt voor een gezin die veel buiten is om trips te maken. Op het terras kunt lekker buiten zitten in de zon of met het hele gezin samen ontbijten. Om je het meeste comfort te geven tijdens jouw vakantie, legt het Marissa Holiday Park veel nadruk op de Scandinavische stijl en hoogwaardige apparatuur. Er zijn drie verschillende types , de keuze ligt bij jou. Het type "Skagen" heeft gebruik gemaakt van mooie vormen en frisse kleuren waardoor er een maritieme sfeer in het appartement heerst. De accommodaties op het Marissa park zijn gelegen in een van de zeven, met liefde aangelegde, natuurwerelden. Deze zijn een weerspiegeling van de veelzijdige natuurlijke omgeving. Ze hebben allemaal een eigen inrichting. Deze accommodatie is gelegen in de wereld “ am Strand” in de buurt van het meer. Gelegen tussen de duinen en het helmgras is het maar enkele stappen naar het strand. De Dümmer See biedt een gevarieerd landschap bestaande uit bossen en hoog- en laagveen. Sportvissers en vogelaars zullen ook dol zijn op het natuurpark Dümmer. In Marissa park is genoeg te doen: fietsen, zonnebaden op het strand, zwemmen, excursies per zeilboot of kano, surflessen en stand up peddelen in de surf school. In de winter kan je schaatsen of ijszeilen op het bevroren meer. Als hoogtepunt is er een meer-sauna met een prachtig uitzicht op het water ( tegen betaling). Hier kan je ontspannen terwijl je geniet van het uitzicht. Na de voltooiing, eind 2021, zal een groot wellness- en binnengebied beschikbaar zijn. Het sport- en actiecentrum zal plezier bieden aan het hele gezin en de binnenspeeltuin is ideaal voor de kinderen. Op het dakterras van het wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembad en een ruim saunalandschap kan je, als alles klaar is, ontspannen. Het hart van het park wordt het grote plein aan het meer. Hier zijn verschillende gastronomische bedrijven, een fietsverhuur en een bakkerij gepland. Als je de omgeving wilt verkennen, bieden de vele mooie dorpjes en de steden Osnabrück, Bremen of Hannover de mogelijkheid. Talloze evenementen zoals "de Dumber-brennt" brengen de toeristen in vervoering. Naast de parkeerplaats op de accommodatie is er een openbare parkeergelegenheid beschikbaar bij het park. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen deze gratis worden gebruikt. Verdere objecten: DE-16748-450 (huizen) en DE-16834-950 (appartementen). De foto's kunnen voorbeeldfoto´s zijn. Alle accommodaties zijn van hoge kwaliteit en Scandinavische stijl, kleuren en ontwerp van het decor kunnen enigszins variëren. *** Houd er rekening mee dat het Marissa-vakantiepark nog in aanbouw is. Sommige delen van het vakantiepark zijn nog in aanbouw waardoor er bouwactiviteiten plaats kunnen vinden in de omgeving van het vakantiehuis. De recreatieve voorzieningen zijn deels nog niet klaar. *** EUR 312.00 Meer informatie
>> meer lezen

Am Nordkap (Thu, 09 Jul 2020)
Appartementencomplex "Am Nordkap". In de plaats, 900 m van zee, 900 m van het strand, aan een doodlopende weg. Voor medegebruik: tuin. In het huis: centrale verwarming, wasmachine (extra), droger (voor medegebruik, extra). Parkeerplaats bij het huis. Supermarkt 450 m, restaurant 25 m, bakkerij 400 m, bushalte 200 m, station "Norddeich" 2.1 km, veerboot 2.1 km, zandstrand 900 m, openluchtzwembad 14 km, overdekt zwembad 900 m. Golfterrein (9 holes) 8 km, surfschool 1 km, tennis 2.4 km. EUR 467.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 09 Jul 2020)
Het vakantiepark Marissa ligt in een prachtig natuurlandschap en is met de hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen direct aan de oevers van het Dümmer-meer gelegen. Breng hier je een vakantie door in Scandinavische sfeer en geniet van een eersteklas ervaring met je familie, partner of vrienden. Het vakantiepark Marissa biedt de juiste accommodatie voor iedere wens. Dit vakantiehuis is geschikt voor maximaal 6 personen en is gezellig en modern ingericht. De inrichting is onder andere gedaan met designmeubelen van het merk HAY. Er zijn twee aparte slaapkamers en een verdieping in de woonkamer met nog twee slaapplaatsen. Op een van de twee terrassen is altijd een plek om te zonnen of om samen te ontbijten. Twee badkamers bieden voldoende privacy voor iedereen. In een van de twee badkamers is een privé sauna aanwezig waar je weer kunt opwarmen en ontspannen na een lange wandeling nabij het Dümmer-meer. Om een bijzonder comfortabele vakantie te kunnen ervaren is er veel aandacht besteed aan de Scandinavische stijl en hoogwaardige afwerking in vakantiepark Marissa. Uit drie verschillende ontwerplijnen kun je je favoriet kiezen voor jouw vakantie. De designlijn "Bornholm" overtuigt met warme kleuren en zachte aardetinten. Bloempatronen en speelse vormen zetten leuke accenten in het interieur. De vakantieaccomodaties in het Marissa-vakantiepark zijn gelegen in een van de zeven liefdevol aangelegde natuurwerelden. Deze weerspiegelen de eclectische aard van de omgeving en zijn allemaal individueel ontworpen. De natuurlijke wereld "tussen de heuvels", bevindt zich in het midden van het vakantiepark. De huizen hier liggen beschermd in het midden van de groene heuvels. Het Dümmer-Meer biedt een gevarieerd landschap van bossen en hoog- en laagveen. Vissers en vogelaars zullen dol zijn op het natuurpark Dümmer. Op het Marissa vakantiepark is genoeg te doen: fietsen, zonnebaden op het strand, zwemmen, excursies per zeilboot of kano, surflessen en stand up peddeling kan via de 'zeilschool'. In de winter kun je schaatsen en ijszeilen op het bevroren meer. Als hoogtepunt staat de meersauna (tegen betaling) met een prachtig uitzicht op het water tot je beschikking. Na de voltooiing, eind 2021, zal een groot wellness- en binnengebied ter beschikking staan. Het sport- en actiecentrum zal plezier bieden aan het hele gezin en de binnenspeeltuin zal kinderen entousiasmeren. Op het dakterras van het wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembad en een ruim saunalandschap kan je heerlijk ontspannen. Het hart van het park wordt de Plaza am See. Hier zijn verschillende horeca gelegenheden, fietsverhuur en een bakkerij gepland. In aanvulling op de parkeerplaats bij het park komt ook openbare parkeergelegenheid beschikbaar bij het complex. Afhankelijk van beschikbaarheid kunnen deze gratis worden gebruikt. Als je besluit de omgeving te willen verkennen, denk dan aan de vele schilderachtige dorpjes en de steden Osnabrück, Bremen en Hannover. Talloze evenementen zoals "the Dumber brennt" maken toeristen ook enthousiast. Andere parkobjecten: DE-16748-450 (huizen) en DE-16834-950 (appartementen). *** Houd er rekening mee dat het Marissa Holiday Park nog in aanbouw is. Sommige delen van het vakantiepark zijn nog in aanbouw en er vinden bouwwerkzaamheden plaats in de omgeving van het vakantiehuis. Sommige vrijetijdsvoorzieningen zijn nog niet af*** EUR 372.00 Meer informatie
>> meer lezen

Albatross (Thu, 09 Jul 2020)
Rijtjeshuis "Albatross". In de plaats, 500 m van zee, 700 m van het strand. Voor alleengebruik: tuin. In het huis: centrale verwarming. Parkeerplaats bij het huis. Supermarkt 1 km, restaurant, bakkerij, café, bushalte 600 m, station "Norddeich" 2.5 km, veerboot 2.5 km, zandstrand 700 m, openluchtzwembad 14 km, overdekt zwembad 700 m. Golfterrein 8 km, surfschool 700 m, tennis 2.7 km, tennishal 2.7 km. EUR 426.00 Meer informatie
>> meer lezen

Meeresrauschen (Thu, 09 Jul 2020)
Appartementencomplex. In de plaats, rustige ligging, 300 m van zee, 300 m van het strand. In het huis: bergruimte voor fietsen, centrale verwarming. Parkeerplaats bij het huis. Supermarkt 3 km, restaurant, bakkerij, café 200 m, bushalte 300 m, station "Norddeich" 2 km, veerboot 2 km, zandstrand 300 m, openluchtzwembad 14 km, overdekt zwembad 300 m. Golfterrein (9 holes) 8 km, surfschool 800 m, tennis 2 km, midgetgolf 350 m. EUR 439.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 09 Jul 2020)
Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving vindt je het Marissa vakantiepark met hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen direct aan de oever van het Dümmermeer. Geniet van je verblijf in Scandinavische stijl met een kwalitatief hoogwaardige ervaring met je familie, partner of vrienden. Het Marissa Ferienpark biedt de juiste accommodatie voor elke smaak. Het appartement op de begane grond is van hoge kwaliteit is gemakkelijk bereikbaar via een lift en een gang. Het heeft onder andere designmeubels van het merk HAY. Het appartement is geschikt voor maximaal 6 personen en heeft twee aparte slaapkamers. Er zijn nog twee slaapmogelijkheden in de woonkamer met moderne open keuken. Door de ramen van vloer tot plafond zijn de kamers helder en overspoeld met licht. Op het balkon kunt u genieten van de eerste stralen van de zon in de ochtend en het prachtige uitzicht op het gevarieerde landschap en Dümmermeer. Om u bijzonder comfortabel in uw vakantie te laten voelen, werd veel aandacht besteed aan de Scandinavische stijl en hoogwaardige afwerking in Marissa Ferienpark. Van drie verschillende ontwerplijnen kunt u uw favoriete kiezen voor de vakantie. De designlijn "Bornholm" overtuigt met warme kleuren en zachte aardetinten. Bloempatronen en speelse vormen zorgen voor duidelijke accenten. De objecten in het Marissa-vakantiepark bevinden zich in een van de zeven liefdevol aangelegde natuurwerelden. Deze weerspiegelen de diversiteit van de omgeving en zijn individueel ontworpen. Uw accommodatie bevindt zich in de natuurlijke wereld "Am Strand", in de nabijheid van het meer. Tussen duinen en strandgras is het slechts een paar stappen naar het strand. De Dümmer See is aantrekkelijk vanwege zijn gevarieerde landschap van bossen en hoog- en laagveen. Vissers en vogelaars zullen ook dol zijn op het natuurpark Dümmer. In Marissa Ferienpark is genoeg te doen: fietsen, zonnebaden op het strand, zwemmen, excursies per zeilboot of kano, surflessen en staand peddelen in de surfschool. In de winter kan je schaatsen of ijszeilen. Als hoogtepunt is er een meer-sauna (tegen betaling) met een prachtig uitzicht op het water. Hier kan je ontspannen terwijl je geniet van het uitzicht. Tot de voltooiing in 2021 zal er ook een grote wellness- en indoorruimte worden gecreëerd. Het sport- en activiteiten centrum zal plezier bieden aan het hele gezin en de binnenspeeltuin zal de ogen van kinderen laten schitteren. Op het dakterras van het wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembad en het ruime saunalandschap kunt u na de activiteiten ontspannen. Het hart van het park wordt het grote plein bij het meer. Hier zijn verschillende gastronomische bedrijven, een fietsverhuur en een bakkerij gepland. Als je besluit om het gebied te verkennen dan bieden de vele schilderachtige dorpjes en de steden Osnabrück, Bremen en Hannover goede mogelijkheden. Talrijke evenementen zoals "der Dümmer brennt" inpireren de toeristen. Naast de parkeerplaats bij de accommodatie is er een openbare parkeergelegenheid is beschikbaar in het complex. Afhankelijk van beschikbaarheid kunnen deze gratis worden gebruikt. Verdere accommodaties op het complex: DE-16748-450 (huizen) en DE-16834-950 (appartementen). De foto's kunnen voorbeelden zijn. Alle objecten zijn van hoge kwaliteit en de Scandinavische stijl, kleuren en het design van de inrichting kunnen enigszins variëren. *** Houd er rekening mee dat het Marissa Ferienpark nog in aanbouw is. Sommige delen van het vakantiepark zijn nog in ontwikkeling en er vinden bouwwerkzaamheden plaats in de omgeving van het vakantiehuis. Sommige vrijetijdsvoorzieningen zijn dan ook nog niet klaar voor gebruik. *** " EUR 332.00 Meer informatie
>> meer lezen

Dori (Thu, 09 Jul 2020)
Huis met 2 woningen. Aan de rand van de plaats, 1 km van het centrum van Westerholt, 14 km van zee, 14 km van het strand. Voor alleengebruik: kinderspeelplaats (zandbak). In het huis: centrale verwarming. Beschikbaar: fietsen (1). Parkeerplaats bij het huis. Supermarkt 1 km, bakkerij 1 km, café 1 km, bushalte 1 km, station "Norden" 21 km, zandstrand "Dornumersiel" 14 km, openluchtzwembad 13 km, overdekt zwembad 13 km. Golfterrein (9 holes) 19 km. Let op: auto noodzakelijk. EUR 449.00 Meer informatie
>> meer lezen

Riff (Thu, 09 Jul 2020)
Mooi appartementencomplex. In de plaats, 500 m van het centrum, rustige ligging, 1.1 km van zee, 1.1 km van het strand. In het huis: centrale verwarming. Parkeerplaats bij het huis. Supermarkt 650 m, restaurant 400 m, bakkerij 650 m, café 400 m, bushalte 250 m, station 2 km, veerboot 2 km, zandstrand 1.1 km, openluchtzwembad 14 km, overdekt zwembad 800 m. Golfterrein (9 holes) 8.5 km, surfschool 1.5 km, tennis 2.5 km, midgetgolf 850 m. EUR 410.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 09 Jul 2020)
Ondergedompeld in een prachtig natuurlijk landschap, ligt het Marissa-vakantiepark met zijn hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen direct aan de oevers van de Dümmersee. Hier kan je je vakantie doorbrengen in een Scandinavische stijl en genieten van een eersteklas woonervaring met de hele familie, partner of vrienden. Het vakantiepark Marissa biedt voor elke smaak de juiste accommodatie. Deze hoogwaardige vakantiewoning is te bereiken middels een lift en een portiek. Hier is ruimte voor maximaal zes personen. Er zijn twee aparte slaapkamers, de andere slaapmogelijkheden bevinden zich in de woonkamer met een moderne open keuken. Door de kamerhoge ramen zijn de kamers helder en vol licht. Op het balkon kan je genieten van de eerste zonnestralen en het mooie uitzicht op het afwissellingsrijke landschap en de Dummersee. De inrichting bestaat uit meubels van het desige merk HAY. Om je tijdens je vakantie bijzonder comfortabel te voelen, legt het Marissa Holiday Park veel nadruk op de Scandinavische stijl en hoogwaardige inrichting. Maak je keuze uit drie verschillende designlijnen voor je vakantie. De designlijn "Bornholm" overtuigt met warme kleuren en zachte aardetinten. Bloemenpatronen en speelse vormen leggen bewust accenten. De accommodaties op het vakantiepark Marissa bevinden zich in een van de zeven liefdevol aangelegde natuurlijke werelden. Deze weerspiegelen de veelzijdigheid van de omgeving en zijn allemaal anders ontworpen. De natuurlijke wereld "Zwischen den Hugeln", ligt midden in het vakantiepark. De vakantiehuizen liggen beschermd in midden in het groene heuvellandschap. De Dümmersee heeft een gevarieerde landschap van bossen en hoge- en lage moerasgebieden. Vissers en vogelaars zullen ook dol zijn op het natuurpark Dümmer. Op het vakantiepark Marissa is veel te doen: fietsen, zonnebaden op het strand, zwemmen, excursies per zeilboot of kano, surflessen en staand peddelen in de surfschool. In de winter kan je schaatsen of ijszeilen op het meer. Als hoogtepunt is er een meersauna met een prachtig uitzicht op het water (tegen betaling). Hier kan je ontspannen terwijl je geniet van het unieke uitzicht. Eind 2021 zal het grote wellness- en indoorgebied gereed zijn. Het sport- en actiecentrum zal plezier bieden voor het hele gezin en de binnenspeeltuin is ideaal voor de kinderen. Op het dakterras van het wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembad en een ruim saunalandschap kan je na voltooiing ontspannen. Het hart van het park wordt het grote plein bij het meer. Hier zijn verschillende gastronomische bedrijven, een fietsverhuur en een bakkerij gepland. Als je de omgeving wilt verkennen liggen er in de omgeving vele charmante dorpjes maar ook de steden Osnabrück, Bremen of Hannover zijn een bezoek waard. Talloze evenementen zoals "de Dummer-brennt" brengen de toeristen in vervoering. Naast de parkeerplaats bij de accommodatie is er een openbare parkeergelegenheid beschikbaar in het complex. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen deze gratis worden gebruikt. Verdere objecten: DE-16748-450 (huizen) en DE-16834-950 (appartementen). De foto's kunnen modelfoto´s zijn. Alle accommodaties zijn van hoge kwaliteit en Scandinavische stijl, kleuren en ontwerp van het decor kunnen enigszins variëren. *** Houd er rekening mee dat het Marissa-vakantiepark nog in aanbouw is. Sommige delen van het vakantiepark zijn nog in aanbouw en er kunnen bouwactiviteiten plaatsvinden in de omgeving van het vakantiehuis. Een aantal van de recreatieve voorzieningen zijn nog niet klaar. *** EUR 332.00 Meer informatie
>> meer lezen

Penthouse Deluxe (Thu, 09 Jul 2020)
Ondergedompeld in een prachtig natuurlijk landschap, ligt het Marissa-vakantiepark met zijn hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen direct aan de oevers van de Dümmersee. Hier kan je je vakantie doorbrengen in een Scandinavische stijl en genieten van een eersteklas woonervaring met de hele familie, partner of vrienden. Het vakantiepark Marissa biedt voor elke smaak de juiste accommodatie. Dit luxe penthouse is gelegen op de 3de verdieping waardoor je zicht hebt over het park en de natuur. Hier is voldoende ruimte voor een fijne vakantie met maximaal 8 personen. De inrichting bestaat uitdesigne meubels van het merk HAY. Je kan de woning bereiken via een lift en een portiek. Er zijn drie aparte slaapkamers met in elk een goed tweepersoons bed, de andere twee slaapplaatsen bevinden zich in het woongedeelte. HIer is ook een moderne open keuken en het eetgedeelte. Door de kamerhoge ramen zijn de kamers helder en vol licht. Het hoogtepunt van deze woning is het grote dakterras. Hier kan je ´s morgens samen ontbijten en genieten van het mooie zicht op de Dummer See. Om je tijdens je vakantie bijzonder comfortabel te voelen, legt het Marissa Holiday Park veel nadruk op de Scandinavische stijl en hoogwaardige inrichting. Maak je keuze uit drie verschillende designlijnen voor je vakantie. De designlijn "Skagen" biedt duidelijke vormen en frisse kleuren waardoor er een maritieme sfeer heerst in de woning. De accommodaties op het vakantiepark Marissa bevinden zich in een van de zeven liefdevol aangelegde natuurlijke werelden. Deze weerspiegelen de veelzijdigheid van de omgeving en zijn allemaal anders ontworpen. Deze woning is gelegen in de natuurlijke wereld "im Wald", waar u berken en andere bomen aantreft met veel schaduw. De Dümmersee heeft een gevarieerde landschap van bossen en hoge- en lage moerasgebieden. Vissers en vogelaars zullen ook dol zijn op het natuurpark Dümmer. Op het vakantiepark Marissa is veel te doen: fietsen, zonnebaden op het strand, zwemmen, excursies per zeilboot of kano, surflessen en staand peddelen in de surfschool. In de winter kan je schaatsen of ijszeilen op het meer. Als hoogtepunt is er een meersauna met een prachtig uitzicht op het water (tegen betaling). Hier kan je ontspannen terwijl je geniet van het unieke uitzicht. Eind 2021 zal het grote wellness- en indoorgebied gereed zijn. Het sport- en actiecentrum zal plezier bieden voor het hele gezin en de binnenspeeltuin is ideaal voor de kinderen. Op het dakterras van het wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembad en een ruim saunalandschap kan je na voltooiing ontspannen. Het hart van het park wordt het grote plein bij het meer. Hier zijn verschillende gastronomische bedrijven, een fietsverhuur en een bakkerij gepland. Naast de parkeerplaats bij de accommodatie is er een openbare parkeergelegenheid beschikbaar in het complex. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen deze gratis worden gebruikt. Verdere objecten: DE-16748-450 (huizen) en DE-16834-950 (appartementen). De foto's kunnen modelfoto´s zijn. Alle accommodaties zijn van hoge kwaliteit en Scandinavische stijl, kleuren en ontwerp van het decor kunnen enigszins variëren. *** Houd er rekening mee dat het Marissa-vakantiepark nog in aanbouw is. Sommige delen van het vakantiepark zijn nog in aanbouw en er kunnen bouwactiviteiten plaatsvinden in de omgeving van het vakantiehuis. Een aantal van de recreatieve voorzieningen zijn nog niet klaar. *** EUR 717.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 09 Jul 2020)
Direct aan de oevers van het meer van Dümmer vind je het vakantiepark Marissa. Door zijn hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen, geniet je van een eersteklas vakantie met je familie, partner of vrienden. Het vakantiepark Marissa biedt voor elke smaak de juiste accommodatie. Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 6 personen. Het is gemoedelijk en modern ingericht met onder andere design meubels van het merk HAY. Er zijn twee aparte slaapkamers en een galerij in de woonkamer met nog twee slaapplaatsen. Op een van de twee terrassen is altijd plaats voor een gezamenlijk ontbijt, of om te genieten van de zon. Twee badkamers bieden voldoende privacy voor het hele gezelschap. In een van de twee badkamer vind je de privé sauna. Hier kun je opwarmen na een lange wandeling langs de Dümmersee. Marissa vakantiepark legt veel nadruk op de Scandinavische stijl en hoogwaardige apparatuur. Maak je keuze uit drie verschillende designlijnen voor de vakantie. De designlijn “Kopenhagen” overtuigt met krachtige kleuren en moderne vormen. Deze weerspiegelen de stijl van de metropool. De verblijven in het park Marissa bevinden zich in een van de zeven liefdevol aangelegde werelden. Deze weerspiegelen het veelzijdige karakter van de omgeving. De accommodatie ligt in de natuurlijke wereld “Am Strand”, dicht bij het meer. Door de duinen ben je binnen enkele stappen op het strand. Met zijn gevarieerde landschap van bossen en hoge en lage moerasgebieden, is de Dümmersee een perfecte locatie voor vissers en vogelaars. Op het vakantiepark Marissa is veel te doen: Fietsen, zonnebaden op het strand, zwemmen, excursies per zeilboot of kano, surflessen en Stand Up Paddling. In de winter kan je schaatsen of ijszeilen op het bevroren meer. Een hoogtepunt is genieten in de meer-sauna met een prachtig uitzicht op het water ( tegen betaling). Hier kan je ontspannen en meteen genieten van het geweldige uitzicht. In 2020 zal een groot wellness- en binnengebied worden gecreëerd. Het sport- en actiecentrum zal plezier brengen voor het hele gezin. De binnenspeeltuin laat de ogen van kinderen stralen. Op het dakterras van het wellness centrum met binnen- en buitenzwembad en een ruim saunalandschap kan je ontspannen. Het hart van het park wordt het grote plein aan het meer, waar verschillende gastronomische bedrijven, een fietsverhuur en een bakkerij zich vestigen. Osnabrück, Bremen of Hannover zijn charmante steden wanneer je de omgeving wilt verkennen. Talloze evenementen zoals “de Dummer brennt” prikkelen de toeristen. Naast de parkeerplaats bij de woning is ook een openbare parkeerplaats aanwezig. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan deze gratis worden gebruikt. Verdere woningen: DE-16748-450 (vakantiehuizen) en DE-16834-950 (appartementen). De foto's kunnen voorbeelden zijn. Alle woningen zijn van hoge kwaliteit en Scandinavische stijl. Kleuren en ontwerp van het decor kunnen per woning verschillen. *** Houdt er rekening mee dat het Marissa-vakantiepark nog in aanbouw is. In sommige delen van het park vinden bouwactiviteiten plaats. Daarnaast zijn de recreatieve voorzieningen nog niet volledig voltooid. *** EUR 372.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 09 Jul 2020)
Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving van Marissa een vakantiepark met hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen direct aan de oever van het meer Dummer. Breng je Scandinavische break hier door en geniet van een eersteklas ervaring met je familie, partner of vrienden. Het Marissa Holiday Park biedt de juiste accommodatie voor elke smaak. Het huis is geschikt voor maximaal 6 personen en is gezellig en modern. Hier vindt u onder andere designmeubels van het merk HAY. Er zijn drie aparte slaapkamers en een galerij in de woonkamer met twee extra bedden. Op een van de terrassen is er altijd een plek om te zonnebaden of voor een groep ontbijt met het gezin. Vanaf februari 2020 is er een buiten whirlpool ( hot pot) voor 6 personen. Twee badkamers bieden voldoende privacy voor alle medereizigers. In een van de twee badkamers is een privé sauna waar je weer kunt opwarmen na een lange wandeling langs de Dummer See en ontspannen. Om je een bijzonder comfortabel gevoel te geven, werd veel aandacht besteed aan de Scandinavische stijl en hoogwaardige afwerking in Marissa Holiday Park. Van drie verschillende ontwerplijnen kun je je favoriet kiezen voor de vakantie. De designlijn "Skagen" bestaat uit frisse kleuren en mooie vormen die voor een maritieme stijl in het huis zorgen. De verblijven in het Marissa-vakantiepark bevinden zich in een van de zeven liefdevol aangelegde natuurwerelden. Deze weerspiegelen de eclectische aard van de omgeving en zijn individueel ontworpen. De natuurlijke wereld "tussen de heuvels", bevindt zich in het midden van het vakantiepark. De vakantiehuizen liggen beschermd in de groene heuvels. De Dümmer See trekt met zijn gevarieerde landschap van bossen en hoog- en laagveen. Sportvissers en vogelaars zullen ook dol zijn op het natuurpark Dümmer. In het vakantiepark Marissa is van alles te beleven: fietsen, zonnebaden op het strand, zwemmen, excursies per zeilboot of kano, maar ook surflessen en peddelen in de surfschool. In de winter kan je schaatsen of schaatsen. Als hoogtepunt is er een meersauna met een prachtig uitzicht op het water ( tegen betaling). Hier kan je ontspannen terwijl je geniet van het uitzicht. Eind 2021 zal het grote wellness- en indoorgebied gereed zijn. Het sport- en actiecentrum zal plezier bieden voor het hele gezin en de binnenspeeltuin is ideaal voor de kinderen. Op het dakterras van het wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembad en een ruim saunalandschap kan je na voltooiing ontspannen. Het hart van het park wordt het grote plein bij het meer. Hier zijn verschillende gastronomische bedrijven, een fietsverhuur en een bakkerij gepland. Als je de omgeving wilt verkennen liggen er in de omgeving vele charmante dorpjes maar ook de steden Osnabrück, Bremen of Hannover zijn een bezoek waard. Talloze evenementen zoals "de Dummer-brennt" brengen de toeristen in vervoering. Naast de parkeerplaats bij de accommodatie is er een openbare parkeergelegenheid beschikbaar op het park. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen deze gratis worden gebruikt. Verdere objecten: DE-16748-450 (huizen) en DE-16834-950 (appartementen). *** Houd er rekening mee dat het Marissa-vakantiepark nog in aanbouw is. Sommige delen van het vakantiepark zijn nog in aanbouw en er kunnen bouwactiviteiten plaatsvinden in de omgeving van het vakantiehuis. Een aantal van de recreatieve voorzieningen zijn nog niet klaar. *** EUR 427.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kleine Insel (Thu, 09 Jul 2020)
Ostermarsch 8 km van Norden: Eengezinswoning "Kleine Insel". Rustige ligging, 2.5 km van zee, aan een weg. Voor alleengebruik: tuin 1.100 m2, ligweide. Tuinmeubelen, barbecue. In het huis: centrale verwarming. Parkeerplaats bij het huis, eigen garage. Winkel 8 km, supermarkt 8 km, restaurant 3.5 km, café, bushalte 500 m, station "Norddeich" 8 km, zandstrand 12.5 km, openluchtzwembad 12.5 km, overdekt zwembad 12.5 km. Golfterrein (9 holes) 9 km, tennis 8 km, midgetgolf 8 km. Let op: auto noodzakelijk. EUR 407.00 Meer informatie
>> meer lezen

Penthouse Deluxe (Thu, 09 Jul 2020)
Ingebed in een prachtig natuurlijk landschap, ligt het vakantiepark Marissa met zijn hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen direct aan de oevers van het meer van Dümmer. Breng hier een Scandinavische vakantie door en geniet van een eersteklas ervaring met familie, partner of vrienden. Dit luxe penthouse op de 3e verdieping biedt een uniek uitzicht op het vakantiepark en de natuurlijke omgeving. Hier vind je voldoende ruimte voor een ontspannen vakantie met maximaal 8 personen. Je kunt het hoogwaardige gemeubileerde penthouse met designmeubels van het merk HAY bereiken via een lift en een arcade. Er zijn drie aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. Twee extra bedden zijn beschikbaar in de woonkamer. De moderne open keuken en eetkamer bevinden zich hier ook. Door de kamerhoge ramen zijn de kamers helder en overspoeld met licht. Het hoogtepunt van het appartement is het ruime dakterras, waar je op warme zomerdagen samen kunt ontbijten. Geniet hier van het unieke uitzicht op het meer van Dümmer. Om jezelf tijdens je vakantie bijzonder comfortabel te voelen, legt het vakantiepark Marissa veel nadruk op Scandinavische stijl en meubilair van hoge kwaliteit. Je kunt je favoriet voor vakantie kiezen uit drie verschillende ontwerplijnen. De designlijn "Skagen" overtuigt met heldere vormen en frisse kleuren en brengt maritieme flair in het vakantieobject. De objecten in het vakantiepark bevinden zich in een van de zeven liefdevol gecreëerde natuurlijke werelden. Deze weerspiegelen de diverse aard van de omgeving en zijn individueel ontworpen. De accommodatie ligt in de natuurlijke wereld "Im Wald", waar je schaduwrijke pijnbomen en berken vindt. Het Dümmer-meer trekt aan met zijn gevarieerde landschap van bossen en hoge en lage heidevelden. Vissers en vogelliefhebbers zullen ook blij zijn met het natuurpark Dümmer. Er is veel te beleven op vakantiepark Marissa: fietstochten, zwemmen, tochten per zeilboot of kano, surfcursussen en staand peddelen in de surfschool. In de winter kun je schaatsen of ijszeilen op het bevroren meer. Als hoogtepunt is er een meersauna met een prachtig uitzicht op het water (tegen betaling). Hier kun je ontspannen en genieten van het unieke uitzicht. Eind 2021 wordt een groot wellness- en binnengebied gecreëerd. In het sport- en actiecentrum zijn er recreatieve activiteiten voor het hele gezin en de overdekte speeltuin laat de ogen van kinderen stralen. Je kunt ontspannen op het dakterras van het wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembaden en een ruime saunaruimte. Het hart van het park wordt het grote plein aan het meer. Naast de parkeerplaats bij de accommodatie, zijn er ook openbare parkeerplaatsen beschikbaar in de faciliteit. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen deze gratis worden gebruikt. Andere eigenschappen: DE-16748-450 (huizen) en DE-16834-950 (appartementen). De foto's kunnen voorbeelden zijn. Alle objecten zijn van hoge kwaliteit en Scandinavische meubels, kleuren en design van de meubels kunnen enigszins variëren. *** Houd er rekening mee dat het vakantiepark Marissa nog in aanbouw is. Sommige delen zijn nog in aanbouw en er zijn bouwactiviteiten in de omgeving van het vakantieobject. Sommige recreatieve voorzieningen zijn nog niet voltooid. *** EUR 717.00 Meer informatie
>> meer lezen

Penthouse Comfort (Thu, 09 Jul 2020)
Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving ligt het Marissa vakantiepark met hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen direct aan de oever van het Dümmermeer. Geniet van je verblijf in Scandinavische stijl met een kwalitatief hoogwaardige ervaring met je familie, partner of vrienden. Het Marissa Ferienpark biedt de juiste accommodatie voor elke smaak. Dit luxe penthouse op de 3e etage is van hoge kwaliteit is gemakkelijk bereikbaar via een lift en een gang. Het heeft onder andere designmeubels van het merk HAY. Het appartement is geschikt voor maximaal 6 personen en heeft twee aparte slaapkamers. Er zijn nog twee slaapmogelijkheden in de woonkamer met moderne open keuken. Door de ramen van vloer tot plafond zijn de kamers helder en overspoeld met licht. Op het dakterras kunt u genieten van de eerste stralen van de zon in de ochtend en het prachtige uitzicht op het gevarieerde landschap en Dümmermeer. Om je bijzonder comfortabel in uw vakantie te laten voelen, werd veel aandacht besteed aan de Scandinavische stijl en hoogwaardige afwerking in Marissa Ferienpark. Van drie verschillende ontwerplijnen kan je zelf een keuze maken voor de vakantie. De designlijn "Kopenhagen" overtuigt met warme kleuren en zachte aardetinten. Bloempatronen en speelse vormen zorgen voor duidelijke accenten. De vakantiehuizen in het Marissa-vakantiepark bevinden zich in een van de zeven liefdevol aangelegde natuurwerelden. Deze weerspiegelen de diversiteit van de omgeving en zijn individueel ontworpen. Dez accommodatie bevindt zich in de natuurlijke wereld "Am Strand", in de nabijheid van het meer. Tussen duinen en strandgras is het slechts een paar stappen naar het strand. De Dümmer See is aantrekkelijk vanwege zijn gevarieerde landschap van bossen en hoog- en laagveen. Vissers en vogelaars zullen ook dol zijn op het natuurpark Dümmer. In Marissa Ferienpark is genoeg te doen: fietsen, zonnebaden op het strand, zwemmen, excursies per zeilboot of kano, surflessen en staand peddelen in de surfschool. In de winter kan je schaatsen of ijszeilen. Als hoogtepunt is er een meer-sauna (tegen betaling) met een prachtig uitzicht op het water. Hier kan je ontspannen terwijl u geniet van het uitzicht. Eind 2021 zal het grote wellness- en indoorgebied gereed zijn. Het sport- en actiecentrum zal plezier bieden voor het hele gezin en de binnenspeeltuin is ideaal voor de kinderen. Op het dakterras van het wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembad en een ruim saunalandschap kan je na voltooiing ontspannen. Het hart van het park wordt het grote plein bij het meer. Hier zijn verschillende gastronomische bedrijven, een fietsverhuur en een bakkerij gepland. Als je de omgeving wilt verkennen liggen er in de omgeving vele charmante dorpjes maar ook de steden Osnabrück, Bremen of Hannover zijn een bezoek waard. Talloze evenementen zoals "de Dummer-brennt" brengen de toeristen in vervoering. Naast de parkeerplaats bij de accommodatie is er een openbare parkeergelegenheid beschikbaar in het complex. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen deze gratis worden gebruikt. Verdere accommodaties: DE-16748-450 (huizen) en DE-16834-950 (appartementen). De foto's kunnen modelfoto´s zijn. Alle accommodaties zijn van hoge kwaliteit en Scandinavische stijl, kleuren en ontwerp van het decor kunnen enigszins variëren. *** Houd er rekening mee dat het Marissa-vakantiepark nog in aanbouw is. Sommige delen van het vakantiepark zijn nog in aanbouw en er kunnen bouwactiviteiten plaatsvinden in de omgeving van het vakantiehuis. Een aantal van de recreatieve voorzieningen zijn nog niet klaar. *** EUR 517.00 Meer informatie
>> meer lezen

Am Nordkap (Thu, 09 Jul 2020)
Appartementencomplex "Am Nordkap". In de plaats, 900 m van zee, 900 m van het strand, aan een doodlopende weg. Voor medegebruik: tuin. In het huis: centrale verwarming, wasmachine (extra), droger (voor medegebruik, extra). Parkeerplaats bij het huis. Supermarkt 450 m, restaurant 25 m, bakkerij 400 m, bushalte 200 m, station "Norddeich" 2.1 km, veerboot 2.1 km, zandstrand 900 m, openluchtzwembad 14 km, overdekt zwembad 900 m. Golfterrein (9 holes) 8 km, surfschool 1 km, tennis 2.4 km. EUR 417.00 Meer informatie
>> meer lezen

Reissmann (Thu, 09 Jul 2020)
Mooi twee onder één kap woning "Reissmann". Aan de rand van de plaats, in een woonwijk, 6 km van zee, 6 km van het strand, aan een doodlopende weg. In het huis: centrale verwarming. Parkeerplaats bij het huis. Supermarkt 650 m, restaurant 350 m, bakkerij 600 m, voetgangersgebied 1.2 km, bushalte 600 m, station "Norden" 1 km, zandstrand 6 km, openluchtzwembad 10 km, overdekt zwembad 3 km. Golfterrein (9 holes) 4.5 km, tennishal 4 km. EUR 402.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 09 Jul 2020)
In de prachtige natuurlijke omgeving van Marissa vindt u dit vakantiepark met hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen, direct aan de oever van het meer Dumber. Breng uw Scandinavische vakantie hier door en geniet van een eersteklas ervaring met uw familie, partner of vrienden. Het Marissa Holiday Park biedt de juiste accommodatie voor elke smaak. Het strandhuis staat op een absolute droomlocatie op de eerste rij naar het Dümmer-meer. Alleen de promenade langs het meer, die uitnodigt om te wandelen, scheidt u van het strand. Vanaf het terras en de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op het water. Het huis is geschikt voor maximaal vier personen. De slaapkamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed; in de woon-/ eetkamer zijn nog twee slaapplaatsen op een slaapbank. Door de ramen van vloer tot plafond zijn de kamers helder en overspoeld met licht. Net als alle vakantiehuizen en appartementen in het vakantiepark Marissa is het strandhuis met een hoge kwaliteit designmeubilair van het merk HAY ingericht in een moderne Scandinavische stijl. Om u het meeste comfort te geven tijdens uw vakantie, legt het Marissa Holiday Park veel nadruk op de Scandinavische stijl en hoogwaardige apparatuur. Er zijn drie verschillende types , de keuze ligt bij u. Het type "Bornholm" heeft gebruik gemaakt van warme kleuren en zachte aardekleuren. De accenten liggen hier op het gebruik van bloemmotieven en speelse vormen. De Dümmer See biedt een gevarieerd landschap bestaande uit bossen en hoog- en laagveen. Sportvissers en vogelaars zullen ook dol zijn op het natuurpark Dümmer. In Marissa park is genoeg te doen: fietsen, zonnebaden op het strand, zwemmen, excursies per zeilboot of kano, surflessen en stand up peddelen in de surf school. In de winter kunt u schaatsen of ijszeilen op het bevroren meer. Als hoogtepunt is er een meer-sauna met een prachtig uitzicht op het water ( tegen betaling). Hier kunt u ontspannen terwijl u geniet van het uitzicht. Momenteel zijn we bezig om een groot wellness gebied en indoorgedeelte aan te leggen. Dit zal in 2021 klaar zijn. In het sport- en actiecentrum zullen diverse recreatieactiviteiten worden aangebonden voor het hele gezin. De kinderen kunnen zich dan uitleven in de indoor speeltuin. Op het dakterras van het wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembad en het ruime saunalandschap kunt u straks als alles klaar is ontspannen. Het hart van het park wordt het grote plein bij het meer. Hier zijn verschillende gastronomische bedrijven, een fietsverhuur en een bakkerij gepland. Als u de omgeving wilt verkennen, bieden de vele charmante dorpjes en de steden Osnabrück, Bremen of Hannover een mogelijkheid. Talloze evenementen zoals "the Dumber burns" zijn een bezoek meer dan waard. Bij het vakantiehuis is een parkeerplaats maar er zijn ook openbare parkeerplaatsen aanwezig op het park. Afhankelijk van beschikbaarheid kunnen deze gratis worden gebruikt. Meer accommodaties: DE-16748-450 (huizen) en DE-16834-950 (appartementen). De foto's kunnen voorbeeldfoto´s zijn. Alle accommodaties zijn van hoge kwaliteit, de Scandinavische stijl, kleuren en het design van de inrichting kunnen enigszins variëren. *** Houd er rekening mee dat het Marissa Holiday Park nog in aanbouw is. Sommige delen van het vakantiepark zijn nog in aanbouw en er vinden bouwwerkzaamheden plaats in de omgeving van het vakantiehuis. Sommige vrijetijdsvoorzieningen zijn nog niet af. *** EUR 312.00 Meer informatie
>> meer lezen

Osterbruch (Thu, 09 Jul 2020)
Dit vakantieappartenent bevindt zich op een mooie locatie tussen de Noordzee en de Elbe estuarium. Hoewel het appartement zeer rustig en landelijk gelegen is in het kleine plaatsje Osterburch, bent u al in slechts een paar minuten in de badplaats Otterndorf aan de Noordzee met zijn prachtige zand- en groene stranden. Geniet van de frisse lucht van de Noordzee. Het gezellige appartement biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie bij de leuke huiseigenaren. Het appartement bevindt zich op de bovenverdieping van het huis. Het balkon is uitgerust voor zonnige uren met tuinmeubilair. De eerste slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed en de tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. De accommodatie is ontworpen met veel hout en aandacht voor detail, wat een comfortabele sfeer creëert. In het dorp is er een kleine winkel waar u uw vers brood, boter, kaas, melk en 's morgens Klönschnack kunt verkrijgen krijgen. Wingst, met goede recreatieve voorzieningen en een prachtige bergbos, ligt op slechts een paar minuten afstand. De Noordzee en de stad Cuxhaven zijn snel bereikbaar vanaf het appartement. Zelfs een dagtocht naar Hamburg is hier geen probleem. EUR 299.00 Meer informatie
>> meer lezen

Blinkfeuer (Thu, 09 Jul 2020)
Appartementencomplex van 2 verdiepingen. In de plaats, 350 m van zee, 300 m van het strand. In het huis: bergruimte voor fietsen, centrale verwarming. Parkeerplaats bij het huis. Supermarkt 1.6 km, restaurant 200 m, bakkerij 400 m, café, bushalte 300 m, station "Norddeich" 2 km, veerboot 2 km, zandstrand 300 m, openluchtzwembad 14 km, overdekt zwembad 600 m. Golfterrein (9 holes) 8 km, surfschool 1 km, tennis 2 km, midgetgolf 600 m. EUR 371.00 Meer informatie
>> meer lezen

Lembruch/Dümmer See (Thu, 09 Jul 2020)
Ondergedompeld in een prachtig natuurlijk landschap, ligt het Marissa-vakantiepark met zijn hoogwaardige vakantiehuizen en appartementen direct aan de oevers van de Dümmersee. Hier kan je je vakantie doorbrengen in een Scandinavische stijl en genieten van een eersteklas woonervaring met de hele familie, partner of vrienden. Het vakantiepark Marissa biedt voor elke smaak de juiste accommodatie. Dit vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en is gezellig en modern ingericht.Er zijn drie aparte slaapkamers en een galerij in de woonkamer met nog twee slaapplaatsen. Het vakantieuis is onder andere ingericht met designmeubilair van het merk HAY. Op een van de beide terrassen kan je altijd wel een plekje vinden om te zonnebaden of samen te ontbijten. Door de aanwezigheid van twee badkamers is er voldoende privacy voor alle gasten. In een van de badkamers is een prive sauna. Hier kan je, na een wandeling langs de Dummer See, weer opwarmen en ontspannen. Om je tijdens je vakantie bijzonder comfortabel te voelen, legt het Marissa Holiday Park veel nadruk op de Scandinavische stijl en hoogwaardige inrichting. Maak je keuze uit drie verschillende designlijnen voor je vakantie. De designlijn "Skagen" bestaat uit frisse kleuren en mooie vormen waardoor er een maritieme sfeer in het vakantiehuis heerst. De accommodaties op het vakantiepark Marissa bevinden zich in een van de zeven liefdevol aangelegde natuurlijke werelden. Deze weerspiegelen de veelzijdigheid van de omgeving en zijn allemaal anders ontworpen. Dit vakantiehuis staat in de natuurlijke wereld "im Wald", in de schaduw van de dennen en berkenbomen. De Dümmersee heeft een gevarieerde landschap van bossen en hoge- en lage moerasgebieden. Vissers en vogelaars zullen ook dol zijn op het natuurpark Dümmer. Op het vakantiepark Marissa is veel te doen: fietsen, zonnebaden op het strand, zwemmen, excursies per zeilboot of kano, surflessen en staand peddelen in de surfschool. In de winter kan je schaatsen of ijszeilen op het meer. Als hoogtepunt is er een meersauna met een prachtig uitzicht op het water (tegen betaling). Hier kan je ontspannen terwijl je geniet van het unieke uitzicht. Eind 2021 zal het grote wellness- en indoorgebied gereed zijn. Het sport- en actiecentrum zal plezier bieden voor het hele gezin en de binnenspeeltuin is ideaal voor de kinderen. Op het dakterras van het wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembad en een ruim saunalandschap kan je na voltooiing ontspannen. Het hart van het park wordt het grote plein bij het meer. Hier zijn verschillende gastronomische bedrijven, een fietsverhuur en een bakkerij gepland. Naast de parkeerplaats bij de accommodatie is er een openbare parkeergelegenheid beschikbaar in het complex. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen deze gratis worden gebruikt. Verdere objecten: DE-16748-450 (huizen) en DE-16834-950 (appartementen). De foto's kunnen modelfoto´s zijn. Alle accommodaties zijn van hoge kwaliteit en Scandinavische stijl, kleuren en ontwerp van het decor kunnen enigszins variëren. *** Houd er rekening mee dat het Marissa-vakantiepark nog in aanbouw is. Sommige delen van het vakantiepark zijn nog in aanbouw en er kunnen bouwactiviteiten plaatsvinden in de omgeving van het vakantiehuis. Een aantal van de recreatieve voorzieningen zijn nog niet klaar. *** EUR 372.00 Meer informatie
>> meer lezen

Windlicht (Thu, 09 Jul 2020)
Mooi rijtjeshuis van 2 verdiepingen. In het centrum van Norddeich, 500 m van zee, 600 m van het strand, aan een doodlopende weg. In het huis: centrale verwarming. Parkeerplaats bij het huis. Supermarkt 1.6 km, restaurant 100 m, bakkerij, café 300 m, bushalte 250 m, station 2 km, veerboot 2 km, zandstrand 900 m, openluchtzwembad 14 km, overdekt zwembad 450 m. Golfterrein (9 holes) 8 km, surfschool 900 m, tennis 2.5 km, midgetgolf 450 m. EUR 402.00 Meer informatie
>> meer lezen

Te huur vakantiewoning in de Eifel, Duitsland voor 6 personen, met internet, sauna en solarium, hond toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0