· 

Te huur vakantiewoning in de Eifel, Duitsland voor 6 personen, met internet, sauna en solarium, hond toegestaan

Te huur vakantiewoning in de Eifel, Duitsland voor 6 personen, met internet, sauna en solarium, hond toegestaan

Te huur vakantiewoning in de Eifel, Duitsland voor 6 personen, met internet, sauna en solarium, hond toegestaan

Op zoek naar een vakantiewoning  5 ***** voor 6 personen (+ 1 kind (0-2 jaar)) in de Eifel - Duitsland, met internet, sauna en solarium, dan hebben wij voor u een geweldig vakantiewoning gevonden.

 

Omschrijving

  

Villa Eifelpark Kronenburger See 1

Eifelpark Kronenburger See heeft een groot aanbod accommodaties. De comfortabele 4-pers. bungalow (DE-3426) en 6-pers. bungalow (DE-53949-06) zijn eenvoudig, maar verzorgd ingericht. De luxere types zijn er in 6-pers. (DE-5979), 8-pers. (DE-5980) en 12-pers. (DE-5981) varianten.

Alle luxe types zijn voorzien van een privé sauna en de 6-pers. is zelfs uitgerust met een whirlpool en solarium. Groot voordeel in de luxe villa's, is dat elke slaapkamer over een eigen badkamer beschikt. Natuurlijk mag een ruime veranda met tuinmeubilair niet ontbreken. Vanuit deze woning heb je uitzicht over het dal en het meer. Tevens is de ruime tuin ideaal voor de kinderen om te spelen. Door het gevarieerde aanbod geniet je van een accommodatie 'op maat'.

 

Aantal personen: 6 + 1 kind (0-2 jaar)

Aantal huisdieren:1

Slaapkamers: 3

Internet

Sauna

Solarium

Vaatwasser

Niet Roken

 


Te huur vakantiewoning in de Eifel, Duitsland voor 6 personen, met internet, sauna en solarium, hond toegestaan

 Indeling

 • Parterre
 • hal
  • toilet
 • woonkamer
  • TV
  • open haard
 • open keuken
  • 2 X koffiezetapparaat (filtermaling) (pads)
  • combimagnetron
  • afwasmachine
 • slaapkamer met badkamer
  • 2 X 1-pers. bed
  • douche
  • toilet
 • tuindeuren
 • Op de 1e etage
 • slaapkamer met badkamer
  • 2 X 1-pers. bed
  • douche
  • toilet
 • slaapkamer met badkamer
  • 2 X 1-pers. bed
  • douche
  • toilet
 • relaxruimte
  • bubbelbad
  • zonnebank / solarium
  • sauna
 • serre/veranda
 • Algemeen
 • verwarming (elektrisch)
 • tuinmeubilair
 • parking

Slaapkamers

 

Er zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig, geschikt voor 6 personen.

Een kind 0- 2 jaar is ook nog mogelijk!

 

Opmerkingen

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven.

U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen.

 

Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden.

Huisdieren zijn altijd op aanvraag en met verplichte eindschoonmaak.

Kosten ter plaatse

 

Inclusief

 • Calamiteitenfonds
 • Boekingskosten
 • Wifi

Verplicht

 • Borgsom€ 65 (U dient de borg contant te betalen bij aankomst) per verblijf
 • Eindschoonmaak€ 120 per verblijf
 • Bedlinnen€ 7 p.p./verblijf per persoon
 • Bedlinnen€ 7,25 p.p./verblijf per persoon
 • Toeristen-belasting€ 3/persoon/nacht (Indicatie)

Optioneel

 • Badlinnen  Mogelijkheid tot huren, € 4,75 p.p./verblijf per persoon
 • Keukenlinnen  Mogelijkheid tot huren, € 4,75/verblijf per verblijf
 • Kinderbed  € 7,95/verblijf
 • Kinderstoel  € 7,95/verblijf
 • Linnengoed  Extra badlinnen wissel € 4,75 p.p. per persoon

Overig

 

Huisdieren  Max. 1; € 5,75/nacht (Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid)

 


RSS productfeed

Holtgast/Utgast (ma, 29 mei 2023)
De halfvrijstaande woning, die uitsluitend als vakantiewoning wordt gebruikt, ligt in een rustige zijstraat in Utgast, een deelgemeente van Holtgast in Oost-Friesland. U woont in uw eigen halfvrijstaande woning met twee verdiepingen. Op de begane grond vindt u de woonkamer met directe toegang tot de tuin en uw eigen terras, de volledig ingerichte keuken en een badkamer. De slaapkamers en nog een badkamer bevinden zich op de 1e verdieping. De eerste verdieping is bereikbaar via een brede, gemakkelijk toegankelijke trap. Tuinmeubelen, barbecue en gezelschapsspellen behoren tot de uitrusting. De tuin van ca. 500 m² wordt gedeeld met de huurders van de andere halfvrijstaande woning en biedt voldoende ruimte voor uw kinderen om te spelen. In Utgast heeft u de mogelijkheid om met kinderen en huisdieren te genieten van een ontspannen Noordzeevakantie in Oost-Friesland. Geniet van het weidse landschap, de Oost-Friese levenswijze en gastvrijheid en het bijzondere klimaat van de regio. Ondanks de centrale ligging tussen de toeristische drukte in de Noordzeebadplaatsen kunt u hier ongestoord genieten van het landleven. Of u nu wilt wandelen met het gezin, een fietstocht wilt maken of gewoon wilt genieten van een strandvakantie, alles is mogelijk vanaf hier. Het is niet ver naar de Noordzeebadplaatsen Esens- Bendersiel, Neuharlingersiel of Dornumersiel en Norddeich. De beste manier om de omgeving te verkennen is per fiets. EUR 399.00 Meer informatie
>> meer lezen

Cadenberge (Mon, 29 May 2023)
Het huis met zijn Scandinavische sfeer laat u vrij voor uw eigen activiteiten en een heel bijzondere vakantie. Met veel oog voor detail hebben de eigenaren dit domicilie omgebouwd tot een bijzonder juweeltje dat je van buiten niet zou verwachten. Geniet van deze flair, de sauna, de fantastische tuin en de vele voorzieningen op een plek net buiten de Noordzee. Als klein hoogtepunt wacht een activiteitenruimte met tafelvoetbal en darts op u, evenals een tafeltennistafel buiten. Het is hier dus nooit saai en plezier voor het hele gezin is gegarandeerd. Ook ideaal zijn de korte afstanden tot alle nutsvoorzieningen. Restaurants, supermarkt, banken, bakker, slager, tankstation en treinstation liggen allemaal op een steenworp afstand. Ondanks de centrale ligging in het dorp woont u hier heel rustig. Het vakantiegebied Wingst met zijn talrijke attracties ligt op slechts 5 minuten afstand. En de Noordzee bij Otterndorf ligt op slechts 15 minuten rijden. EUR 410.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienhaus Big Apple (Mon, 29 May 2023)
Droomt u van een ontspannende paarvakantie met wellness en nabijheid van de natuur? Dan is dit vakantiehuis met sauna, whirlpool en twee fietsen wellicht iets voor u. In Krautsand bij Drochtersen verwelkomt dit vakantiehuis u in een groene omgeving op slechts twee km van de Elbe. De lichte en liefdevol ingerichte kamers brengen nieuwe energie en maken een huiselijke indruk. Profiteer van de mooie badkamer met vloerverwarming en wellnessruimte. Het huis is volledig uitgerust en is ideaal voor een stel en een kind tot 2 jaar. Vanuit de woonkamer komt u op het open terras met tuinmeubilair voor ontspannende uren buiten. Geniet bij mooi weer van de eerste koffie van de dag in de zon en sluit hier de dag af met uitzicht op de omgeving. Maak gebruik van de fietsen en ontdek de omgeving op twee wielen. In de buurt kunt u ook paarden huren of gaan vissen. Bezoek Hamburg tijdens dagtochten met zijn rijke aanbod aan culturele ervaringen en bezienswaardigheden zoals het Miniatur Wunderland of beleef Bremerhaven met zijn emigrantenmuseum en Klimahaus. Ook andere steden zoals Cuxhaven, Stade, Jork of Buxtehude zijn gemakkelijk te bereiken. EUR 559.00 Meer informatie
>> meer lezen

Inselurlaub Poel - Haus 1 (Mon, 29 May 2023)
Parterre: (open keuken(waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koelkast, vriezer), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek), slaapkamer(2-pers.king size bed), badkamer(douche, sauna, wastafel, toilet, haardroger)) Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers.king size bed), badkamer(douche, toilet, wasmachine, haardroger)) grill, verwarming, terras, tuin, fietsenberging, tuinmeubilair, parking, kinderbed, kinderstoel, Zonnescherm, crib(free) EUR 895.00 Meer informatie
>> meer lezen

Am Gänsegarten - Auguste (Mon, 29 May 2023)
Dit mooie en kindvriendelijke appartement in Thorsdorf heeft 3 slaapkamers. Het is ideaal voor een gezin. Er zijn 2 badkamers en in een van de badkamers vind je een infraroodsauna. Op ongeveer 100 m van het appartement is een café. Het strand van Wohlenberger Wiek ligt op slechts 4 km afstand. Vanaf de accommodatie is het slechts een paar kilometer naar de steden Grevesmühlen of Klütz. Beide steden beschikken over verschillende supermarkten en kleinere winkels, evenals een apotheek en een bank. Het lichte appartement is ontworpen voor maximaal 8 personen (6 volwassenen + 2 kinderen tot 3 jaar). De aantrekkelijke kamers zijn verdeeld over 2 verdiepingen, plus een slaapgalerij op zolder. Er is een goed uitgeruste open keuken met een afwasmachine, een gezellige eetkamer en een woonkamer (op de 1e verdieping). Vanaf de bovenste verdieping heb je een geweldig uitzicht op de grote speeltuin, het kampvuur en de prachtige oude boomgaard. In het huis is nog een appartement. EUR 556.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bungalow Andrea am Salzhaff mit Garten (Mon, 29 May 2023)
Deze prachtige houten bungalow is gelegen in de gemeenschap, Am Salzhaff 'tussen Wismar en Rerik - omgeven door de natuur. Het is slechts een kilometer naar het strand met tal van watersportfaciliteiten. De kleine bungalow heeft 27 vierkante meter leefruimte, een groot terras en een omheinde tuin met een overdekte tuinlounge. In de gezellige zithoek heb je ook voldoende ruimte om te liggen en te ontspannen met een boek. In de tuin is er voldoende ruimte om te spelen, zonnen, koelen en barbecuen. Er is een kampvuurplaats voor kampvuur en grill en er is parkeergelegenheid voor twee auto's of een camper beschikbaar Huisdieren zijn toegestaan In Neubukow op 5 km afstand zijn tal van winkels te vinden. Excursieadressen zoals de Hanzesteden Wismar of Rostock, het eiland Poel of de kathedraal in Bad Doberan zijn ook gemakkelijk te bereiken. EUR 569.00 Meer informatie
>> meer lezen

Mit Pool bei Grevesmühlen (Mon, 29 May 2023)
Dit appartement met 1 slaapkamer in Grevesmühlen beschikt over een gemeenschappelijk zwembad om een verfrissende duik te nemen op een warme zomerdag. Dit appartement is ideaal voor een klein gezin of een groep van 4 personen en biedt een rustige vakantie nabij de Oostzeekust. Grevesmühlen is een van de oudste steden in Mecklenburg-Vorpommern. Mooie stranden zijn te vinden in de Wohlenberger Wiek op 29 km en Ostseebad Boltenhagen op 32 km. Hier kunt u prachtige lange strandwandelingen maken, in de zon liggen en luieren of zwemmen. In het centrum van de stad, op 10 km afstand, kunt u heerlijke avonden doorbrengen. Het appartement heeft binnenverwarming en een woonkeuken waar u kunt genieten van warme maaltijden. Er is een gedeelde omheinde tuin om buiten te ontspannen met een koel drankje en te genieten van het schilderachtige uitzicht. U kunt op het terras van uw maaltijden genieten en wachten tot de avonden de barbecue aansteken. Ligstoelen en parasols zijn aanwezig. Kinderen hebben speeltoestellen en een zandbak om bezig te blijven. Er is parkeergelegenheid. Het treinstation ligt op 10 km en de luchthaven op 30 km afstand. EUR 405.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienwohnung Alte Ziegelei (Mon, 29 May 2023)
Dit prachtige tweekamerappartement ligt in het kleine stadje Kröpelin. Het gemeubileerde appartement bevindt zich in de kelder van een individueel huis en is geschikt voor maximaal 4 personen. Het is netjes en eenvoudig ingericht. Je vindt hier een woon- en slaapkamer, een keuken, een 2e slaapkamer en een badkamer. Het huis is dus vooral geschikt voor gezinnen met kinderen. Het centrum van Kröpelin ligt in de directe omgeving. Brede witte stranden in de badplaatsen Kühlungsborn, Rerik, Heiligendamm en Warnemünde nodigen je uit om te zwemmen, te zonnebaden en te ontspannen. Een dagje naar de prachtige Hanzestad Rostock is ook een echte aanrader. In de comfortabele lounge in de tuin kun je de uren doorbrengen in de frisse lucht. Voor de kinderen is er een trampoline, een glijbaan en een zandbak. De eigenaar woont in hetzelfde gebouw als waar de appartementen zich ook bevinden. EUR 342.00 Meer informatie
>> meer lezen

Leuchtturm in Kühlungsborn (Mon, 29 May 2023)
Deze fijne vakantiewoning in Kühlungsborn heeft 1 slaapkamer waar je met 2 personen kunt verblijven. Het is een fijne woning als je met je partner op vakantie wilt gaan. De woning ligt centraal en heeft parkeerplek. Vanaf de woning kun je naar veel plekken te voet gaan, of je gaat naar de fietsverhuurder die op 100 m van de woning zit, om zo in de omgeving te kunnen fietsen. Je vindt het centrum op 500 m. Het treinstation van de historische smalspoorlijn "Molli" ligt op ongeveer 750 m afstand en is leuk om te bezoeken. Het Ostseebad Kühlungsborn ligt tussen de Hanzesteden Wismar (45 km) en Rostock (30 km). Naar het brede, witte Oostzeestrand en de 3 km lange strandpromenade met een nieuwe jachthaven, is het ongeveer 250 m (3 minuten lopen). Dit gezellige appartement bevindt zich in de kelder van een gezinswoning. De woning is voorzien van een parkeerplek. Verder beschikt de woning over een keuken, een slaapkamer, een badkamer en een woonkamer. EUR 480.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienwohnung Grevesmühlen Nähe Ostsee (Mon, 29 May 2023)
Klein maar fijn appartement voor in Mecklenburg-Vorpommern, op slechts 15 minuten met de auto van de Oostzee. Ontspan volledig tijdens lange strandwandelingen en fietstochten in het typische Mecklenburgse heuvel- en merenlandschap. Ideaal voor een romantische vakantie met de liefde van je leven. Het stadje Grevesmühlen ligt ongeveer 40 kilometer ten oosten van de Hanzestad Lübeck en 20 kilometer ten westen van de Hanzestad Wismar. Beide steden worden gesierd door historische gebouwen en een rijke geschiedenis. De Oostzee met haar brede witte zandstranden ligt op slechts een paar kilometer afstand en je kunt de dagelijkse benodigdheden kopen bij de supermarkt ter plaatse. Het goed onderhouden appartement is zeer goed uitgerust. De keuken heeft een afwasmachine en een magnetron en er is een klein terras met ligstoelen en barbecuefaciliteiten. Parkeren is mogelijk op het terrein. EUR 624.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hofkoppel Z5A (Mon, 29 May 2023)
Dit ruime vakantiehuis is gelegen in Zierow. De woning heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen, ideaal voor een groep. Het huis beschikt over een terras, parking en buitenhaard. Zierow ligt ongeveer 6 km ten noordwesten van Wismar direct aan de Oostzee met het oog op het eiland Poel. Het omheinde perceel van het huis is ongeveer 600 m van het strand verwijderd. De gecombineerde woon-/eetkamer heeft een eettafel, stoelen en een woonkamer met banken, een salontafel, tv met satellietzenders, dvd-speler, radio met cd-speler en houtkachel. Er is ook een sauna en een wasmachine in de badkamer. Buiten zijn er tuinmeubelen op het terras en je hebt een tuin waar je kunt barbecueën. Door de open haard, de sauna en de relatief grote woonkamer is het appartement uitermate geschikt voor een vakantie het hele jaar door. EUR 1103.00 Meer informatie
>> meer lezen

Haus Renate (Mon, 29 May 2023)
Geniet van uw vakantie aan de Oostzee in dit comfortabele, rustige en liefdevol ingerichte vakantieappartement voor het hele gezin op de 1e verdieping van een eengezinswoning. De tuin met een strandstoel en tuinmeubelen nodigt uit tot verpozen. Via de gemeenschappelijke entree van de verhuurder is deze comfortabel ingerichte 2-kamer vakantiewoning te bereiken. Het is uitgerust met 1 woonkamer en kitchenette, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (1,60 x 2 m) en twee eenpersoonsbedden (elk 0,90 x 2 m). Via de gang is de badkamer met douche, ligbad en toilet te bereiken, De woonkeuken en de slaapkamer zijn met elkaar verbonden. In Kühlungsborn kunt u genieten van het beroemde witte zandstrand dat op slechts 800 meter afstand ligt. De pier en de strandpromenade nodigen uit tot wandelen. Verder vindt u er restaurants, supermarkten, cafés, boetiekjes, kroegen, kinderspeeltuinen, 2 concerttuinen en de prachtige jachthaven. Bijzonderheden: De huiseigenaar woont in hetzelfde huis waarin het vakantiehuis staat. Houd er rekening mee dat de meeste landen en / of gebieden hebben COVID-19 maatregelen. We raden u aan hier rekening mee te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien het wijzigen van de beperkingen mogelijk geen geldige reden is om de boeking kosteloos te annuleren. EUR 624.00 Meer informatie
>> meer lezen

Stadtwohnung über 2 Ebenen (Mon, 29 May 2023)
Dit gemeubileerde tweekamerappartement is gelegen in een herenhuis aan de rand van de Hanzestad Wismar, direct tussen de Hanzesteden Rostock en Lübeck. Het mooie, maritieme ingerichte appartement heeft 2 verdiepingen en heeft een eigen ingang en is geschikt voor maximaal 3 personen. Op de begane grond bevindt zich de kleine keuken (kookruimte) en de gezellige eethoek, en 1 comfortabele badkamer met douche en toilet. Boven is het slaapgedeelte. Direct bij het appartement is een gezellige zithoek in de buitenlucht met barbecue. Hier kunt u de dag aangenaam afsluiten met een barbecue of een goed glas wijn. In dit huis zijn er nog 2 appartementen. Het is ook mogelijk om deze drie appartementen als één huis onder één dak te boeken. In Wismar zijn alle bezienswaardigheden op loopafstand. Vanuit dit appartement heeft u ongeveer 15 minuten lopen naar het historische oude centrum. Voor gemoedelijke wandelingen biedt de wijk Seebad Wendorf (6 km). Geniet van het uitzicht op de zee direct vanaf de pier of gebruik het parkachtige gebied voor lange wandelingen. Tip: een prachtig aangelegd fiets- en wandelpad leidt je van hier direct langs het water naar het beschermde stadje Hoben! EUR 416.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienzimmer im Landhaus bei Kühlungsborn (Mon, 29 May 2023)
Dit is een prima kamer in een landhuis in Mecklenburg, een rustig landelijk dorp tussen Kühlungsborn (4 km) en Rerik (4 km). Het ligt op de begane grond en is geschikt voor maximaal 2 personen en 1 baby. Houd er rekening mee dat dit huis niet over keukenapparatuur beschikt. Je vindt hier wel een woon- en slaapkamer en een badkamer. Het huis is bedoeld voor een stel. Naar de zee en het strand is het slechts 1,5 km. Branden en barbecues op het strand zijn toegestaan. De levendige badplaatsen Kühlungsborn en Rerik bieden strandwandelingen, leuke cafés, gezellige restaurants en mooie winkels. Bezoek ook de historische Hanzesteden Wismar en Rostock (beide op 29 km). Bij het huis vind je een zonnig terras met tuinmeubelen en een barbecue. Er is ook een speeltuin waar de kinderen veilig kunnen spelen. De eigenaar woont in hetzelfde gebouw als waar de appartementen zich ook bevinden. EUR 352.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bungalowanlage Gänseblümchen 3-5 (Mon, 29 May 2023)
Welkom bij het bungalowcomplex Gänseblümchen! De 7 bungalows liggen op het eiland Poel - midden in de natuur. Het is ongeveer 2 km naar het strand met tal van watersportfaciliteiten.De bungalows hebben 40 m² woonoppervlak, gemeubileerd terras, barbecue en een grote tuin met veel ruimte en speeltoestellen voor de kinderen. Standplaatsen voor auto's zijn voldoende vorhanden.Haustiere zijn warm Willkommwn.Zahlreiche winkels bevinden zich in het dorp Kirchdorf op 2 km afstand. Het eiland Poel is een van de mooiste eilanden in Mecklenburg en ligt in het midden van de stedelijke driehoek Lübeck-Schwerin-Rostock. Het is heel gemakkelijk te bereiken vanaf de Hanzestad Wismar via een opgestapte dam (15 km). Aan de westelijke punt van Poel ligt Timmendorf Strand, ongeveer een kilometer voorbij het eigenlijke stadje, Timmendorf. Timmendorf strand is het meest populaire strand op Poel en biedt met de vuurtoren, het piloothuis en de kleine haven en vele watersporten ideale omstandigheden voor een mooie vakantie Oostzee.Receptie / Area: Naast brede weiden, velden, lange zandstranden en culinaire hoogtepunten op het eiland Poel Ontmoet vele stenen getuigenissen uit het verleden. Vrije tijd in de Hanzestad Wismar: dierenpark, pret & avontuur "Wonnemar" met spa & sauna wereld, bioscoop, theater, haven, historische oude stad. EUR 562.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sunflower B auf der Halbinsel Fischland Darß (Mon, 29 May 2023)
Dit gezellige appartement ligt in Wieck a. Darß, in Duitsland. Het is geschikt voor 4 personen, dus perfect voor een gezinsvakantie. Bovendien mag je nog een huisdier meenemen. Je zit vlak bij het strand. Dit comfortabele appartement ligt op 300 m lopen van een fijn zandstrand, waar je kunt zonnebaden of uitwaaien aan zee. Daarnaast is het mogelijk om hier diverse watersporten te beoefenen. Het Vorpommersche Boddenlandschaft National Park nodigt je uit om op het goed ontwikkelde fietspadennetwerk te fietsen. Als je geen zin hebt om 's avonds te koken, kan je naar 1 van de restaurants die vlakbij liggen. Het appartement bevindt zich op de1e etage en het is sfeervol ingericht. Er is een mooie zithoek in de tuin met comfortabel meubilair en een barbecue en hier kan je gezellige uren doorbrengen. Het appartement heeft een groot, gecombineerd woon-/slaapgedeelte, het slaapgedeelte is gescheiden door scheidingswand en er is een keuken en een badkamer met douche en toilet. EUR 480.00 Meer informatie
>> meer lezen

Baltic-Moon mit Kamin (Mon, 29 May 2023)
Dit zeer comfortabel ingerichte 5-kamer vakantiehuis is gelegen nabij de vuurtoren van Bastorf. Het dorp ligt op ongeveer 2,5 km van Kühlungsborn. Een populair café-restaurant, met een panoramisch uitzicht, direct aan de vuurtoren. Het vakantiehuis op twee niveaus biedt plaats aan maximaal 8-10 personen en 2 baby's. Het pand op de begane grond heeft 1 grote woonkamer met een slaapbank en een extra eethoek. Groot, zonnig terras met meubilair en tuin. Op de begane grond vindt u een moderne, open keuken met bar en eiland. U vindt hier ook 1 kleine slaapkamer met apart toilet, 1 extra slaapkamer, 1 badkamer met inloopdouche. Boven 2 slaapkamers en 1 badkamer met douche en toilet. Op de naburige boerderij met café / restaurant (ontbijt, lunch en diner) worden veel biologische producten uit de regio en een kinderspeelplaats aangeboden. Breedte stranden aan de Oostzee, pieren, strandpromenades, jachthaven Zij op de plaatsen Heiligendamm, Kühlungsborn en Rerik. De oude stoomtrein "Molli", tussen Kühlungsborn en Bad Doberan. EUR 1835.00 Meer informatie
>> meer lezen

Haus Helma (Mon, 29 May 2023)
De 110 m² grote vakantiewoning bevindt zich op de bovenverdieping van een huis uit 1946, dat in 2021 volledig werd gemoderniseerd. De vakantiewoning is modern en stijlvol ingericht. Uitgerust met aantrekkelijke slaapkamers, een ruime badkamer en een gezellige woon-, eet- en keukenruimte, biedt het vakantiehuis voldoende ruimte voor een gezin. Het natuurstrand van Fliemstorf of Zierow is te voet in 15 minuten te bereiken. Het fietspad langs de Oostzee ligt direct naast het pand en nodigt uit om het prachtige Mecklenburgse platteland te verkennen. De lichte en moderne badkamer met bad en douche is centraal gelegen in de vakantiewoning. Het overdekte buitenterras direct grenzend aan de woon- en eetkamer biedt een fijne plek in de frisse lucht waar je kunt lunchen of genieten van de rust en stilte. 2 slaapkamers zijn elk voorzien van een tweepersoonsbed en ze delen de aangrenzende kleedkamer. Een andere slaapkamer is uitgerust met een stapelbed. De slaapkamers zijn voorzien van verduisterende rolgordijnen en insectenhorren. De buitenruimte van het vakantiehuis is volledig omheind. Bovendien is er een parkeerplaats direct voor het huis. EUR 778.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienwohnung am Wald / Büdnerreihe (Mon, 29 May 2023)
Dit vakantiehuis heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 4 personen, ideaal voor een gezin. Het is gelegen in Heiligenhagen, tussen Rostock en Satow in. Er zijn een speeltuin en een kinderboerderij op het grote perceel. De vakantiewoning bevindt zich in een landelijke omgeving met prachtige herenhuizen. In de omgeving zijn veel mooie fiets- en wandelpaden. Het kleine stadje Satow ligt op 3 km afstand, hier is een prachtig meer en er zijn goede winkels. Het zandstrand aan de Oostzee in de badplaats Heiligendamm ligt op 15 km afstand van het huis. Het ruime appartement bevindt zich op de tussenverdieping van een vrijstaand huis. Het appartement heeft een ruime woonkamer en een kleine keuken. Er is een gemeenschappelijke tuin met een barbecue, waar je kunt relaxen en genieten van de zon. De kinderen kunnen lekker buitenspelen op het terrein. De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is. EUR 401.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienhaus Windflüchter am Salzhaff (Mon, 29 May 2023)
Halfvrijstaand huis in Boiensdorf am Salzhaff - ideaal voor gezinnen, watersport en Allergiker.Das huis is gelegen in een kleine cottage.Het huis is uitgerust met een gezellige woonkamer met satelliet-tv, een volledig uitgeruste keuken met eethoek, 2 slaapkamers (1 x tweepersoonsbed, 1 x met 2 eenpersoonsbedden) en 2 ruime badkamers met douche / WC. Een wasmachine ter beschikking van de gasten .Op het gezellige terras op het zuiden zijn tuinmeubelen en barbecue. Parkeren is mogelijk direct aan het huis. Het uitzicht op de Oostzee en de Salzhaff biedt een speciale sfeer. Het natuurlijke strand ligt op slechts 15 minuten afstand, hier is een snack voor de kleine honger. Een kinderspeelplaats is direct aan het strand beschikbaar, uitgebreide wandelingen op het Salzhaff, fietstochten op de Baltische fietsroute of gewoon ontspannen, hier is alles mogelijk. EUR 659.00 Meer informatie
>> meer lezen

Grasnelkenweg Z3B (Mon, 29 May 2023)
Vakantiehuis voor maximaal 6 personen op ongeveer 74 m². Huisdieren meenemen is niet toegestaan. In de appartementen zelf mag niet worden gerookt. De gecombineerde woon- / eetkamer heeft een vloeroppervlak van ongeveer 30 m² en is uitgerust in de keuken met een ingerichte keuken (inclusief keramische kookplaten, oven, koel-vriescombinatie, vaatwasser), eettafel, stoelen en in de woonkamer u.a. met banken, salontafel, kleuren-tv met satellietzenders, dvd-speler, radio met cd-speler en houtkachel. De 3 slaapkamers (elk ongeveer 10 m²) zijn uitgerust met twee tweepersoonsbedden (1.80 x 2.00 m) of 2 eenpersoonsbedden (0.90 x 2.00 m) en kasten. De semi-vrijstaande huizen hebben elk twee badkamers met een vloeroppervlak van ca. 7 m² of 3 m². In beide badkamers is een douche beschikbaar. In de grotere badkamer is de douche drempelvrij. Er is ook een sauna en een wasmachine in de grotere badkamer. In de buitenruimte zijn op het terras tuinmeubelen en in de tuin te gebruiken voor beide partijen vakantie barbecue. Op het omheinde terrein is parkeergelegenheid voor auto's mogelijk. Omdat er geen trappen in het interieur en exterieur zijn, zijn de appartementen ideaal voor gezinnen met kinderen of voor senioren. Het omheinde terrein verhoogt de veiligheid voor de begeleidende peuters. Door de open haard, de sauna en de relatief grote leefruimte zijn de appartementen ideaal voor een vakantie het hele jaar door. EUR 675.00 Meer informatie
>> meer lezen

Am Sportplatz 3 (Mon, 29 May 2023)
Dit fijne appartement in Lübow beschikt over een heerlijk terras en een fijne omgeving. Het is rustig gelegen en voorzien van een slaapkamer die ruimte biedt aan 2 personen. Ideaal voor een romantische vakantie met je partner. Het appartement ligt in het hart van Mecklenburg en de omgeving leent zich uitstekend voor lange wandelingen. Het is rustig gelegen en de oude Hanzestad Wismar (oude stad beschermd door UNESCO) ligt 6 km verderop. Wismar ligt direct aan de Baltische zee en je vind er indrukwekkende kerken, gotische bakstenen architectuur, een unieke historische oude stad, de oude haven en een prachtig meer. De woning heeft gezellige tweepersoonskamers met douche, toilet en televisie. Er is een keuken die je kunt gebruiken en op het terras kun je heerlijk ontspannen. EUR 579.00 Meer informatie
>> meer lezen

Ferienwohnung Gingst (Mon, 29 May 2023)
Dit appartement in Gingst is geschikt voor 3 personen en heeft 1 slaapkamer. Ideaal voor een vakantie met je partner of een klein gezin. In de tuin kunt u ontspannen en bijkomen van het dagelijkse leven. Het strand ligt op slechts 800 meter van het vakantieadres en is gemakkelijk te bereiken. Daarnaast is het Vorpommersche Boddenlandschaft National Park slechts een paar minuten verwijderd. Hier kan de vogelaar in de watten worden gelegd. Het gebied is ook ideaal om te wandelen en fietsen. Het appartement is van alle gemakken voorzien. De woning bevindt zich op de begane grond en bestaat uit een woonkamer met open keuken en een badkamer. Samen eten kan op het ruime terras. Een parkeerplaats is gratis beschikbaar op het terrein! EUR 390.00 Meer informatie
>> meer lezen

XL Das Gästehaus mit separatem Raum (Mon, 29 May 2023)
Het pension ligt in een schilderachtig vakantiedorp in de buurt van het kleine stadje Dargun, in het midden van het merengebied van Mecklenburg, in de buurt van het meer de Kummerower (ongeveer 8 km). U woont op een originele boerderij in Mecklenburg, die op maat is gemaakt voor familievakanties. In het pension: 3 aangrenzende appartementen met een gezellige lounge op de begane grond. Een 4-kamer appartement bevindt zich op de bovenste verdieping en is geschikt voor maximaal 7 personen. Het tweede appartement met 2 kamers bevindt zich op de begane grond en is geschikt voor 2 personen. Het derde appartement met 2 kamers bevindt zich ook op de begane grond en is geschikt voor 3 personen. Voor alle gasten is het zwembad beschikbaar in de tuin buiten. Ontbijt is op aanvraag mogelijk. Voor kinderen is er een schommel, een kleine kinderboerderij en een zandbak. Een volleybalveld of een multifunctioneel veld, een speeltuin, terras en een barbecue completeren het geheel. Lounges, een beschutte binnenplaats en een goed onderhouden tuin bieden u de mogelijkheid om andere gasten te leren kennen. Een stuk ongerepte natuur is te vinden rond het dorp met 40 zielen. Het vakantiepark is een goed startpunt voor excursies in de omgeving. EUR 2439.00 Meer informatie
>> meer lezen

Zweedorf (Mon, 29 May 2023)
Dit moderne appartement in het Duitse Bastof beschikt over een privétuin en een gedeelde omheinde tuin. Er zijn 2 slaapkamers en er kunnen 4 personen gebruikmaken van dit leuke appartement. Ideaal voor gezinnen. Begin de ochtend met een frisse wandeltocht langs de zee die op 5 km van de accommodatie te vinden is. Vervolgens kan je de dagelijkse benodigdheden kopen in de supermarkt 6 km verderop. Het dichtstbijzijnde restaurant vind je eveneens op 6 km afstand De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een wastafel. Als je een avond niet uit eten wenst te gaan, kan je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. De kinderen kunnen zich vermaken op de speeltoestellen of op de glijbaan en er is een overdekt terras waar je heerlijk tot rust kunt komen. Het dichtstbijzijnde treinstation vind je op 6 km van de accommodatie. EUR 633.00 Meer informatie
>> meer lezen

Te huur vakantiewoning in de Eifel, Duitsland voor 6 personen, met internet, sauna en solarium, hond toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0