· 

Te huur gezellig vakantiechalet op familiepark Hof Domburg, Zeeland voor 6 personen op 500 meter van het Noordzeestrand met wifi, honden toegestaan

Te huur gezellig vakantiechalet op familiepark Hof Domburg, Zeeland voor 6 personen op 500 meter van het Noordzeestrand met wifi, honden toegestaan

Wij hebben voor u een gezellig vakantiechalet ✅ gevonden Op familiepark Hof Domburg in Zeeland voor 6 personen op 500 meter van het Noordzeestrand met wifi, honden toegestaan

Door 52 gasten beoordeeld met een 7,9  goed! 

 

Vakantiehuis Domburg, Zeeland

Op familiepark Hof Domburg kunt u dit geschakelde zes persoons vakantiechalet huren en er een heerlijke strandvakantie aan het Noordzeestrand beleven. Er zijn zoveel faciliteiten op het park dat u en uw kinderen zich geen minuut hoeven te vervelen. Er zijn onder andere sportvelden, speeltuinen, bowlingbanen, zwemparadijs, restaurant/snackbar, pannenkoekenhuis en pizzeria.

 

Wilt u ook de omgeving verkennen dan zit u in Domburg op het juiste adres. Domburg is de oudste badplaats aan de kust van Walcheren en heeft nog niets van haar charme en mondaine uitstraling verloren en het is heerlijk toeven in het centrum met haar vele winkeltjes, boetieks, galeries en vele restaurantjes. Het strand van Domburg heeft een blauwe vlag en vindt u op slechts 500m van het park, dit betekent dat het een veilig en schoon strand heeft wat het plezier om er te zwemmen, zonnebaden of lekker uit te waaien alleen maar vergroot.

 

Walcheren biedt u daarnaast ook vele mogelijkheden om heerlijke fietstochten of wandeltochten te maken, zodat u rustig kunt genieten van de mooie natuur en pittoreske dorpjes op het eiland. Kom ook naar Domburg door dit gezellige zes persoons vakantiechalet te huren op dit kindvriendelijke vakantiepark en beleef er een fijne strandvakantie in Zeeland.

 

Algemeen 

 • Rookvrij
 • Opmerking:

 

 

Rond het vakantiehuis 

 • Terras
 • Tuinmeubilair
 • Parkeergelegenheid

Ongeschikt voor

 • Sportclubs
 • Motorclubs
 • Studentengroepen
 • Jeugdgroepen
 • Scoutinggroepen
 • Basisscholen

 

Te huur gezellig vakantiechalet op familiepark Hof Domburg, Zeeland voor 6 personen op 500 meter van het Noordzeestrand met wifi, honden toegestaan

Indeling: vakantiehuis Domburg, Zeeland

 

De woonkamer is onder meer voorzien van een gezellige zithoek, eethoek en televisie. De open keuken is onder andere uitgerust met een vier-pits kookstel, koel/vriescombinatie, koffiezetapparaat, vaatwasser en waterkoker. Er zijn drie slaapkamers, twee zijn er uitgevoerd met een stapelbed en de derde slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Verder heeft u er een centrale verwarming en gratis internet. In de tuin vindt u een gemeubileerd terras. Parkeren kunt u op de groenstrook naast het chalet.

 

Let op: In deze accommodatie is het niet mogelijk om een campingbedje in de slaapkamer te plaatsen.

 

Bijzonderheden

- Het exterieur / interieur kan per vakantieverblijf verschillen en mogelijk afwijken van de getoonde  foto’s.

- Jongerengroepen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan. Tevens kan dit vakantieverblijf niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden..

- Hof Domburg wordt verder uitgebreid met nieuwe chalets. Hierdoor zijn er van maandag t/m vrijdag bouwwerkzaamheden welke mogelijk geluidshinder kunnen veroorzaken.

Mogelijke overlast wordt zoveel mogelijk beperkt. Er zijn geen werkzaamheden gepland tijdens de weekenden.

 

Woonkamer 

 • Televisie
 • Kabeltelevisie
 • Centrale verwarming
 • Internet (gratis)

Keuken 

 • Magnetron
 • Afzuigkap
 • Kookstel (4-pits)
 • Vaatwasser
 • Koffiezetapparaat
 • Waterkoker
 • Koel-vriescombinatie

Slaapkamer 

 • Aantal slaapplaatsen: 6
 • Kamers met twee bedden: 3
 • Aantal stapelbedden: 2
 • Aantal slaapkamers: 3

Badkamer

 • Wastafel
 • Aantal douches: 1
 • Toilet
 • Aantal toiletten: 1
 • Aantal badkamers: 1
Te huur gezellig vakantiechalet op familiepark Hof Domburg, Zeeland voor 6 personen op 500 meter van het Noordzeestrand met wifi, honden toegestaan

Omgeving: Domburg, Zeeland

 

Walcheren

Op dit mooie Zeeuwse eiland vindt u een bijzondere natuur met schone stranden en u hoeft er zich nooit te vervelen. Er zijn vele fietsmogelijkheden, pittoreske dorpjes, gezellige restaurants en wat dacht u van een balletje slaan op één van de oudste golfbanen van Zeeland?

 

Veere

In zijn glorietijd was Veere een machtige handelsstad waar veel scheepshandel met Schotland werd bedreven. Tegenwoordig heeft het stadje aan het Veerse Meer nog steeds een mooie jachthaven en de vele gebouwen herinneren u nog aan haar glorietijd. Er zijn niet alleen de oude straatjes met pakhuizen maar ook vele authentieke winkeltjes, boetiekjes en souvenirwinkeltjes welke ook op zondag open zijn. Daarnaast zijn de Campveerse toren, Schotse huizen en de imposante kerk de moeite van het bezoeken waard.

 

Deltapark Neeltje Jans

Om de ramp van 1953 te voorkomen zijn de Deltawerken uitgevoerd. Het deltapark Neeltje Jans geeft u een indruk van de werken en de kracht van de zee. Maar het is niet alleen techniek die hier te aanschouwen is, er is ook een zeeleeuwenshow, een aquarium en een waterpark. Voor elk wat wils, jong en oud.

 

Tips en trips

- Middelburg

- Het Arsenaal

- Domburgsche Golfclub

- De Klepperhoeve

- Familiepretpark Mini Mundi

- Speelcircus Bambini

- Indoor karting Middelburg

- Avonturenpark Valkenisse

- Fort Rammekens

- Indoor speeltuin Zwierelantijn

 

Ligging 

 • Op een vakantiepark
 • Nabij het strand
 • Rustig gelegen
 • Nabij dorp
 • In de duinen
 • Op een familiepark
 • Aan zee

Afstanden 

 • Strand: 500m
 • Supermarkt: 100m
 • Restaurant: 100m
 • Dorp/stadcentrum: 1000m
 • Uitgaanscentrum: 1000m
 • Luchthaven: 80000m

Vrijetijdsmogelijkheden

 • Vissen
 • Paardrijden
 • Zeilen
 • Wandelen
 • Midgetgolf
 • Fietsen
 • Surfen
 • Voetbal
 • Duiken
 • Tennis
 • Golf
 • Zwemmen

Het vakantiepark

 

Vakantiepark Hof Domburg

De vakantiehuizen van vakantiepark Hof Domburg zijn er tezamen met de vele faciliteiten op gericht om u in pure luxe te laten genieten van uw vakantie. De chalets en huizen zijn ruim opgezet en comfortabel ingericht. Het vakantiepark heeft haar eigen kuur & beautycentrum waar u zich kunt laten verwennen met diverse massages en lichaamsverzorgende schoonheidsbehandelingen. Pure verwennerij!

Er zijn zoveel faciliteiten op het park dat u en uw kinderen zich geen minuut hoeven te vervelen. Er zijn onder andere sportvelden, speeltuinen, bowlingbanen en een heus zwemparadijs met apart baby-/peuter-/kleuterbad. Daarnaast is er ook aan de innerlijke mens gedacht door middel van een á la carte restaurant, snackbar, pizzeria en een zeker niet te missen pannenkoekenhuis.

Wilt u ook de omgeving verkennen dan zit u in Domburg op het juiste adres. Domburg is de oudste badplaats aan de kust van Walcheren en heeft nog niets van haar charme en mondaine uitstraling verloren en het is heerlijk toeven in het centrum met haar vele winkeltjes, boetieks, galeries en vele restaurantjes. Het strand van Domburg heeft een blauwe vlag, dit betekent dat het een veilig en schoon strand heeft wat het plezier om er te zwemmen, zonnebaden of lekker uit te waaien alleen maar vergroot.

Walcheren biedt u daarnaast ook vele mogelijkheden om heerlijke fietstochten te maken, zodat u rustig kunt genieten van de mooie natuur en pittoreske dorpjes op het eiland.

Met het huren van een vakantiehuis op vakantiepark Hof Domburg heeft u dus alle troeven in handen om een onvergetelijke vakantie te beleven.

 

Parkvoorzieningen

 • Mini-markt
 • Restaurant
 • Kiosk
 • Wasserette
 • Animatie in hoogseizoen
 • Subtropisch zwemparadijs
 • Speeltuin
 • Midgetgolf
 • Tennisbaan
 • Tafeltennis
 • Sportveld
 • Café/Bar
 • Trampoline
 • Bowlingbaan

Te huur gezellig vakantiechalet op familiepark Hof Domburg, Zeeland voor 6 personen op 500 meter van het Noordzeestrand  met wifi, honden toegestaan

Reactie schrijven

Commentaren: 0